Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Win, win, win! Finally. :clap: :oslava: :yahoo:

Zrovna s Flyers, sladká výhra, kde jinde to zlomit než s nima. Dneska super vzadu, nepustili jsme spoustu střel na Gibbyho vůbec, Vatanen monstrózní zápas, 9 bloků, áčko, skvělý v D-Zone, MOTM for sure.

Druhá třetina ale utrpení, 5 vyloučení v řadě, opět a zas. Díky bohu ze nemohoucnou PP Flyers. Stal se zázrak, s touhle obranu udělat win.

A jako třešnička, GWG připravený pro Garbage na zlatém podnose zpoza branky nádherným pasem od Getz..pardon, HOLZERA! Fucking Korbinian, co nedá přihrávku ani metr bez toho, aby se mu nezamotala hokejka mezi nohy, a předvede tohle. Já už ničemu nerozumím.
mňa by zaujímalo, koho tam bránil Gost :jn: AMaca? :neviem:

však Garbage bol pred bránou absolútne voľný :doh:
...nevím, ale sledujte ten duet, téměř dokonalá synchronizace pohybu, fakt pěkné.
No hlavne mi prijde, ze to snad Obrázek dokonce tecoval..
tomasinho píše:A jako třešnička, GWG připravený pro Garbage na zlatém podnose zpoza branky nádherným pasem od Getz..pardon, HOLZERA!
Obrázek
The Ducks have recalled Shea Theodore from San Diego (AHL).
konečne :frajer: , ale Larsson ide dole a s ním aj Sorensen
Joe S. píše:
The Ducks have recalled Shea Theodore from San Diego (AHL).
konečne :frajer: , ale Larsson ide dole a s ním aj Sorensen
Jojo, Theodore konečně, ale Larssona škoda. Ale Theodore je zatím výš.

Sorensena je větší škoda, v tom útoku radši mladou krev, než všelijaké dřeváky.
Fortuna má Rakella v ponuke na strelca gólu v dnešnom zápase. Už vôbec dostal víza? :lol2:
Joe S. píše:Fortuna má Rakella v ponuke na strelca gólu v dnešnom zápase. Už vôbec dostal víza? :lol2:
Per his agent, Rickard Rakell will be able to finalize his visa next week and subsequently return to California.
Tohle je 2 dny stará zpráva.

Jinak dnešní move.
The Ducks have placed Simon Despres (concussion) on long-term injured reserve.
:cry: :cry: 3,7 k dobru, ještě Thompson s 1,6 a máme na Lindholma. A více času na řešení Fowlera. Ale fakt tragédie pro něj, po skvělém PO ho pi*a coloradská zrakví a po roce má furt symptomy. Začínám se bát, jestli si zahraje ještě.
Tak po výhře s Canucks, která byla vzhledem k jejich B2B povinná, přišel menší pád zpátky na zem. Ještě k zápasu s Canucks, jasná dominance, ale přesto jen ušmudlaná výhra, protože opět přes jasnou převahu v plné nahiotě viditelné, že nám chybí scoring depth. Tolik šancí a střel a nic. Pochválil bych skvělého Ritchieho, Mansona, Theodora a taky Silfverberga. Kdyby však hrál s lepšími hráči, měl tak 2-3 body v zápase. Kesler je zatím letos hodně špatný. Snad ho dají k Rakellovi aspoň, podle všeho předevčírem odletěl ze Švédska.

Dneska jsem neviděl, ale podle všeho jsme byli jasně přehráváni opět a zachránili gólmani. Začal Bernier a zranil se, od druhé třetiny Gibson a měl zřejmě nejlepší zápas sezony zatím (i když se zlepšoval postupně), zase jednou ukázal, že je nejlepší, když na něj jde víc střel. Ale nestačilo to no, v prodloužení jsme propadli. Každopádně vzhledem k průběhu asi dobrý bod, dneska máem doma Nashville.

Daleko větší průser je, že v 2. třetině odsotupil Getzlaf. Randyho systém, náš scoring depth a ještě nez Getzlafa, který hraje ve skvělé formě a který jediný tu ofenzivu drží nad vodou svými výkony, to bude pořádný průser. Nevidím nikoho jiného, kdo by tam měl jako připravovat šance, nebezpečí prakticky bylo jen od jeho lajny, kdy Perry zatím nepřesvědčuje a Ritchie se zlepšuje, ale nemůžeme od něj čekat, že to potáhne sám ten útok. Snad bude kapitán brzo ok.
Tak Etem odohral 2 zápasy v ktorých dostal cca 6 min a už ste ho waivli aj vy :eek2: .
Tak kde skončí teraz ? my máme prednosť :dudo:
To už je nehorazna komedie, ten kluk musí mít sebevědomí úplně v řiti.
Hlavně, že šanci na víc minut dostali Vermette a spol. Přitom Etem, který má speed, což nám chybí, dostane těch zmíněných 6 minut s Bollem a nazdar. Šílenost no.

Každopádně dělá místo pro Rakella, který už je s týmem, ale je nejasné, kdy bude moct vůbec hrát.
Wow, po první třetině, která byla pořád taková "Carlylovská" (dali jsme náhoďák v PP, co Pekáč pustil lacinně, a pak Preds daleko lepší), to chvilku vypadalo jako old school Ducks. Ale hlavně se neuchlácholit, 5 gólů ze 6 bylo při nerovnoměrném počtu hráčů na ledě. 3 přesilovky ze 4 (prakticky 3 ze 3, poslední byla na konci a tam hráli 4th lineři už). K tomu 2 SHG, ten první ale parádní, v tom oslabení jsme měli 2 tutovky a 3 střely celkem. A to jsme hráli bez 2 nejlepších centrů.

:plus: Konečně se trefil Silfverberg, opět hrál výborně, snad mu to pomůže a začne mu to tak padat, potenciál tam na to je.

:plus: :plus: Nebudu dookola chválit Fowlera, Vatanena, Mansona jako stálice. Pochválím Theodora, který byl opět a zas úžasný, po tom slabém kempu se chytil a jeho passing ability je neskutečný, stačilo ho nasadit s Vatanenem a hnedka to šlo, fakt výborný výkon, nejen v ofenzivě, ale i plno skvělých okamžiků ve vlastním pásmu, hrozně inteligentní hráč. Škoda, že k párům Fowler-Manson a Theodore-Vatanen byl třetí Holzer-Bieksa, který společně zavinil jediný gól Preds.

:plus: :plus: :plus: Gibby se poslední dva zápasy dostal do své formy, v jaké ho chceme vidět, dneska několikrát zachránil, hlavně v 1. třetině a v té druhé, než přišlo definitivní zlomení vývoje zápasu. Daleko sebejistější, lepší pohyb, lepší pozičně, po tom slabším úvodu se zvedá zápas od zápasu. Dneska nebýt toho německého idiota, který od teď bude zkoušet behind the back pass i zpoza vlastní brány, tak má shutout.

Uvidíme, jak to půjde dále, pořád to 5v5 nebylo nikterak přesvědčivé, ale mírně lepší než v úvodu to bylo. Fakt to dneska nepřeceňuju, napadalo tam skoro všechno, co mohlo. Ale bylo potěšující vidět zápas, kdy se daří, takže zas tak pindat nebudu. Jen je třeba doufat, že Getzlaf bude na další zápasy fit, bez nejlepšího hráče to půjde jen těžko, zvlášť, když místo něj na 1C hrál "Mr. Face off".
Connor McDavid píše:
Oh yes! What a steal, mazec, nečekal jsem, že to půjde pod 6, pak jsem čekal něco mezi 5-6-5,8, ale tohle je fakt paráda.
Hampus Lindholm's new contract & $5.25M AAV, puts the #Ducks roughly $1.4M over the ceiling. Meaning additional moves still likely coming.
A dát Thompsona, který je už asi dead, na LTIR, to nikoho nenapadlo? :neviem:
Connor McDavid píše:
Jo, je tam prej cap penalty nějak, že za každý den, co nebyl podepsaný, tak 30 tisíc.
Ha, tak Thompson je prej od včerejška taky na LTIR, takže zatím jsme cajk :good:
Obrázek

Murrayho slova na adresu Desprese. Vypadá to, že je úplně v prdeli, pětadavcetiletý kluk, kterému do*ebe kariéru a možná i život jeden dememtní late hit. Fakt smutné, nevypadá to, že by se měl někdy v brzké době vrátit.

Každopádně nám tohle neštěstí společně se zraněním Thompsona udělal 5,3 mega space. Fowler asi po tom skvělém úvodu zvedl cenu a zřejmě jen tak neodejde. Samotný Lindholm se nechal slyšet, že ustoupil z požadavků tak, aby nikdo nemusel opouštět kádr, což je paráda. Bohužel bude nadupaná obrana ve složení Lindholm, Fowler, Vatanen, Manson, Theodore + nejspíš Bieksa a útok bude furt bídný. Ale uvidíme, co přinese čas.

Rakell :poklona: príde a hneď 1+2 :giggle:

ale zjavne to bola zas ofenzívna smršť, 16 striel za dve tretiny nie je veľa a celkom 21 za zápas je brutálne málo
Joe S. píše:Rakell :poklona: príde a hneď 1+2 :giggle:

ale zjavne to bola zas ofenzívna smršť, 16 striel za dve tretiny nie je veľa a celkom 21 za zápas je brutálne málo
A já to zaspal :slap:

Jinak no problem, viditelný rozdíl v poměru střel byl až v 3. třetině, kdy jsme vedli 4:0 a nebylo nutné se nikam hnát. Pokud budeme vždycky z20 střel dávat 4 goly, nebudu se zlobit :-D
Nedávno jsem četl že nám prý Avalanche nabízeli k výměně Landeskoga. Jsem se tomu upřímně zasmál, prý jako protihodntu chtěli Fowlera. Kdyby to byla pravda tak to by jsem nepochopil proč bychom to nepřijali. Některé spekulace jsou fakt neskutečné :-D
Selly8 píše:Nedávno jsem četl že nám prý Avalanche nabízeli k výměně Landeskoga. Jsem se tomu upřímně zasmál, prý jako protihodntu chtěli Fowlera. Kdyby to byla pravda tak to by jsem nepochopil proč bychom to nepřijali. Některé spekulace jsou fakt neskutečné :-D
To by musel Bob vzít, i kdyby byl nepříčetný, tohle je blbost. Podle mě by ho pustili jedině za Lindholma a toho zase nepouštíme my.
Tak a máme tady souhrn další "skvělých zpráv" z tábora dinosaura Randyho.
Ducks make official release of Mason Raymond from his contract. Veteran winger didn't report to AHL San Diego, citing family reasons.
Ok, nehrál dobře + osobní problémy. Nevadí.
Ducks also announce that Jacob Larsson has been returned to Frolunda of the Swedish Hockey League.
Sám nedokážu posoudit, co mu víc prospěje, takhle bude méně na očích a když přijde víc zranění, mohl by se hodit. Ale co už, asi jeho rozhodnutí.
Appears Shea Theodore is back down to AHL San Diego. Word is Theodore could remain with Gulls through weekend, play Friday (and maybe Saturday) at Stockton. Holzer draws back in vs. ARI. RC said Theodore had a strong first few games but play had tailed off. Turned puck over too often. Stressed that he'll be back.
A to "nejlepší" na konec. Fakt vole výmrd tohle. Zjebat veřejně jednadvacetiletého kluka, který ti s přehledem přehraje všecky ty jeho grity shity veterány a který má asi nejlepší 1st pass v celém týmu, což ukázal i v těch zápasech, kdy podle Randy "safety play first" Carlyla dělal turnovery. Jak kdyby mohl za to, že Bieksa, kterého tahal v tom páru nahoru, dneska byl u 2 gólů. Fakt v pejčí tohle.

Proti Arizoně teda s triem tří králů Stoner-Bieksa-Holzer, kteří rádi dávají dary nejen Ježíšovi, ale každým soupeřům. A to ještě budou Holzer s Bieksou spolu v páru jako dva praváci, takže jeden z těch šmatláků přes ruku :kajo: Připravte si popcorn, show začíná :frajer:
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS