Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

EDMONTON OILERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Leo píše:Stralman +5? Ani 2 bych mu nedal vždyť je to bek do 3. páru :slap:
V play-off byl nejlepší bek po McDonaghovi (kterej ale teda hrál v prvním i ve druhým kole PO ho*no), prej... :giggle: On offense skill měl vždycky, ale neuměl vůbec bránit, jenže už ho to naučil Torts, takže někdo mu to IMO dá..
Tohle už je vážně moc. Chápu, že Edmonton musí přeplácet ale tohle? Stojí mu to za to? To už bych radši dal ještě větší pálku Niskanenovi.. Nikitin je totální úlet. On měl tuším první sezónu v NHL hodně povedenou, ale od té doby to je maximálně průměr do třetího páru. Tohle vedení Edmontonu nemůže myslet vážně. A pak se všichni (ne)diví, že ten tým je každý rok tam kde je..
jak jsem cetl 4,5 mega na dva roky, tak sem si rikal parade, caphit 2,25 je bomba... :)) no nic :slap:
Klucí, co takhle férovej dýl? Eberlí+váš pick za náš pick. Pošlete esemés MacTrentošovi.
Škoda, že Yakupov není ten novej Pavel Bure. Toho bych si jej rád přibalil.
To má bejt vtipný? :sisi:
Ne, nemělo. Spíš pořád nemohu uvěřit, za kolik že jste jej podepsali. Jinak, jak to vypadá s vyhlídkou na draftu, koho nejspíše vemete?
Hale,já to mozna pochopil..Mame hodne kluku co maj entry level contracty a mame pod stropem hafo mista,tak je to celkem jedno..
Nooo,jestli k nám spadne Ekblad tak urcite jeho,jinak bych rekl ze asi Draisaitla,z nej bych mel velikou radost,velkej,umi dobre buly a navic i bere body po hrstech..++ je to strasnej sympatak .. Jak to vypada u vás,bude to Ekblad nebo překvapíte ? :)
Ekblad nebo trade. Spekuluje se až o 8 týmech, co mají zájem o náš pick (jste mezi nimi). Uvidíme uvidíme. :yahoo:
Nas si muzes skrtnout..MacT rekl ze o picky nestojme
Ja bych nas pick vymenil za druhy kolo + tak 6-8 overall a chtel Virtanena :))
Jak to dneska vidíte pánové? já pořád doufám v Ekblada,nebo Draisaitla :pray:
Leooon :jupi: :yahoo: :jupi:
Doufám, že Chicago se pokusí získat Gagnera. Ten už u vás prostě nemá budoucnost..
Třeba za Hjalmarssona :pray:
Třeba. Hlavně nechť jej pošlete dál, protože u vás to prostě nikdy nebude takové, jak by mělo. Teď jsem hodně zvědav na Draslaita. Doufám, že i ta konkurence pomůže Nugentovi k lepším výkonům. Protože ten už taky na to, jak byl tehdy srovnáván s Dacjukem pěkně stagnuje. Nicméně, i ten Eberle mě nijak nepotěšil a po jeho 78 bodové sezóně jsem od něj čekal mnohem víc.. Zato Hall..

Sice je to každý rok stejné, ale letošní draft hodnotím z pohledu Oilers mnohem lépe, jak ty předešlé. Teď jen počkat, až dorostou mladíci a věřit, že Hall, Eberle a spol. už dorostou do hvězd.
Leon Draisaitl

Obrázek

Takže,u mě vládne absolutní spokojenost. Už před draftem jsem doufal že ho ulovíme my (možná jsem ho chtěl víc než Ekblada). Strašně se mi líbil celkově,mluví tak,že si myslím že to má v hlavě docela srovnané a herně je to přesně to co potřebujeme. Velikej centr,kterej nehraje v rukavičkách (ale zas to žádnej Lucic asi nebude), má dobrý vhazování, je tvořivej,má vysoký hockey IQ..prostě paráda,nejvíc je přirovnávej k Thortonovi. Největší mínus asi vidím v tom že plně nevyužívá svojí výšku a váhu,což se ale dá "naučit". Plno lidí říká že nemá nejlepší bruslení,ale to si myslím že není tak úplně pravda..Navíc má 3 měsíce aby to dopiloval. Ještě abych se vyjádřil k tomu jeho přístupu: říkal že přes léto zůstane v Kanadě a bude co nejvíc dřít,aby to všechno dohnal a vypiloval,ale že si zároveň myslí,že je schopen nastoupit v NHL.
Na závěr bych řekl že to byla nejlepší možná volba a já se jen a jen těším co předvede v následující sezóně. Doufám že nastoupí ve třetí lajně vedle Boyda Gordona.
Takže..Vítej,Leone! :welcome:

Btw.
Obrázek

Obrázek

Obrázek A to dali do jeho výběru dvouch nejlepších akcích :lol2:
Ja neviem, typologicky sa sice viac do Edmontonu hodi asi Draisaitl, ale aj tak by som bral Bennetta :jn: Ale to asi preto, ze o Bennettovi si myslim, ze raz bude najlepsi hrac tohto draftu.
kajo píše:Ja neviem, typologicky sa sice viac do Edmontonu hodi asi Draisaitl, ale aj tak by som bral Bennetta :jn: Ale to asi preto, ze o Bennettovi si myslim, ze raz bude najlepsi hrac tohto draftu.
Kravina :bee: Bennett je takovej vychrtlej xindl od pohledu :giggle:
Marman píše:
kajo píše:Ja neviem, typologicky sa sice viac do Edmontonu hodi asi Draisaitl, ale aj tak by som bral Bennetta :jn: Ale to asi preto, ze o Bennettovi si myslim, ze raz bude najlepsi hrac tohto draftu.
Jseš blázen budeš se divit jak Flames potáhne.
Leo píše:
Marman píše:
Jseš blázen budeš se divit jak Flames potáhne.
:fucker2:
The Edmonton Oilers announced today, they have acquired right winger Teddy Purcell from the Tampa Bay Lightning, in exchange for centre Sam Gagner.
Wow. Víte o něm někdo něco? Ja jsem kazdopadne rad ze Sammy dostane druhou sanci,vzdycky jsem mu fandil,ale posledni dobou to nebylo ono a on ten trejd vyloženě potřeboval,kazdopádně díky za všechno,Same! :klobuk:

Ale teď k tomu Purcellovi,víte o něm někdo něco? Já vím jediňe to že tomje pravý křídlo a tak nevím co bude s Yakkem :ups:
Tak v Tampě se s ním moc nesrali a hned ho vytrejdovali do Arizony :giggle:
To bolo jasné, Gagner by nemal u nás kde hrať. Išlo len o zbavenie sa Teddyho a získať nejaké tie picky.
Purcell? Ten v tejto sezone tusim dost sklamal. Ale som rad, ze Gagner je prec.
Rád přidám názor, protože Gagnera jsem měl kdysi hodně rád. Jsem rád, že od vás odešel a šel právě ke kojotům. Gagner je rychlý a technický hráč, který by si mohl sednout s Boedkerem. No každopádně jsem si zcela jistý, že ve Phoenixu dostane šanci centrovat první lajně. Gagner to v sobě pořád má. On má neskutečný skill, který v Edmontonu viditelně nedokázal prodat. Dokázal to minulou sezónu na štaci v Německu a následně i v sezóně pod R. Krugerem. Já doufám (a věřím), že konečně ukáže, co v něm dřímá a že to pořádně rozjede. Na druhou stranu i palec nahoru vedení Oilers, že se konečně rozhoupalo k "větším" změnám. Snad to oběma celkům pomůže k lepšímu umístění a hráčům v jejich kariéře. :)
3199 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2024 PRAHA