Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Tak vcera vyhra nad Islanders 2:1 Vyhra potesi ale na konci jsme se nechali dost zatlacit do defenzivy a byli jsme dost pasivni a to by se priste nemuselo vyplatit.
Jinak vcera se mi libil i Meszaros mel tam par svetlich okamziku v obrane kdy tam nekoho pekne tvrde sundal a tak se mi to libi.
Ve treti tretine to krom poslednich zhruba sedmi minut chvilema vypadalo jak kdyz hrajem presilovku.
Jinak vcera se mi libil i Meszaros mel tam par svetlich okamziku v obrane kdy tam nekoho pekne tvrde sundal a tak se mi to libi.
Ve treti tretine to krom poslednich zhruba sedmi minut chvilema vypadalo jak kdyz hrajem presilovku.
Vzhladom k priebehu je aj ten bod dobry. Uz nejdem spominat pruhovanych, uz bolo k tejto teme spomenute dost (ale ten boarding O'Donnella v takej situacii
). Stale to ale nie je dokonale, vidiet veci, ktore sa daju zlepsovat. A neviem, ci je prave najlepsie topit Richieho k "farmarom" (Nodl a Wellwood)
. Preco ho nedat opat spolu s Girouxom? A som zvedavy kedy dostane sancu zas JVR..
„Máme v týmu několik kvalitních hráčů a já se jen snažím (smlouva letos končí například útočníkům Jeffu Carterovi nebo Ville Leinovi - pozn. autora), aby se vešli do týmu. Doufejme, že můžeme pokračovat v našich úspěších,“
Obzvlast tato veta ma velmi potesila. Vidno, ze mu nejde len o seba (teda nabalit sa co najviac), ale nie je mu lahostajny ani tim.
(Ono najma v pripade NBA ma to vie niekedy zarazit..niektore hviezdy pytaju 15-20 mil. na sezonu a ked to dostanu, su sklamani, ako vedenie neurobilo nic pre to, aby posilnilo tim.
)
Obzvlast tato veta ma velmi potesila. Vidno, ze mu nejde len o seba (teda nabalit sa co najviac), ale nie je mu lahostajny ani tim.
Girouxkajo píše:„Máme v týmu několik kvalitních hráčů a já se jen snažím (smlouva letos končí například útočníkům Jeffu Carterovi nebo Ville Leinovi - pozn. autora), aby se vešli do týmu. Doufejme, že můžeme pokračovat v našich úspěších,“
Obzvlast tato veta ma velmi potesila. Vidno, ze mu nejde len o seba (teda nabalit sa co najviac), ale nie je mu lahostajny ani tim.(Ono najma v pripade NBA ma to vie niekedy zarazit..niektore hviezdy pytaju 15-20 mil. na sezonu a ked to dostanu, su sklamani, ako vedenie neurobilo nic pre to, aby posilnilo tim.
)
To teraz akože každý deň bude dáky debakel ?
Utorok : Carolina - Edmonton 7:1
Streda : Columbus - ST.Louis 8:1
Štvrtok : Carolina - Phila 1:8
Tak toto sa nevidí hocikedy, jeden tím za 3 dni prehrá vysoko a vysoko vyhrá
K Phile : Som rád že sa konečne rozbiehate, tím máte skvelý, aj super brankára ste našli, len tak ďalej FLYERS
Utorok : Carolina - Edmonton 7:1
Streda : Columbus - ST.Louis 8:1
Štvrtok : Carolina - Phila 1:8
Tak toto sa nevidí hocikedy, jeden tím za 3 dni prehrá vysoko a vysoko vyhrá
K Phile : Som rád že sa konečne rozbiehate, tím máte skvelý, aj super brankára ste našli, len tak ďalej FLYERS
Getzo5 píše:A van Riemsdyk?
Co k tomu chces slyset?
Ne...
Ale co si budem povidat, Kane byl ve finale neviditelnej a dal akorat tenhle viteznej gol a to vlastne ani nebyla jeho zasluha, ale spis chyba Leightona. Mohl to dat kdokoliv ze 4 rady. Tomu by to spis odpovidalo.
A letos mam pocit to taky neni zadnej zazrak.
Zato my mame letos nabusenej kadr, vsem to slape a kdo nehraje na svoje moznosti, sedi.
Jedina chyba je, ze zitra nezacina PO :ja_neviem:
Tak JVR este dostane svoju sancu, o to sa nemusime obavat. Ale vazne nie je dovod teraz nejako zasahovat do zostavy, ked v podstate van Riemsdyka vymenil Nodl, ktory sa svojej sance chytil, na rozdiel prave od Jamesa. A ako spominal Vlado, utok Hartnell - Briere - Leino je neskutocny
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé