Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

K Fleurymu sa neoplatí vyjadrovať :hroza: Dúfam,že ho už tak skoro v bráne neuvidíme :?
Crosbymu to tam konečne padá :roll: a už aj Malkin,paráda :wink: Konečne zahrali svoju hru a je to aj vidieť :wave:
Marc, čo si myslíš o svojom včerajšom výkone, mal ísť Brent Johnson do bránky?
Obrázek

:wave: Škoda, že toto by nevidel už len slepý, že je vám k ničomu a tak ani Bylsma ho už držať nebude a môj tradičný zabávač na javisku čochvíľa skončí prvé dejstvo. Ktohovie či sa ešte niekedy poriadne nadýchne k druhému... Každopádne Johnson veĺmi pozitívne prekvapenie tejto sezóny (a vskutku sakramentské šťastie pre Pens), to sa rozhodne nečakalo.
Crosby nejlepsim hracem NHL podle Bleacher report :) .
http://bleacherreport.com/articles/5038 ... dom#page/2

Top 10:
1.Crosby, 2.Ovechkin, 3.Datsyuk, 4.H.Sedin, 5.Stamkos, 6.Malkin ( :shock: ) , 7.Backstrom, 8.Toews, 9.D.Sedin, 10.Kovalchuk ( :-O :-O )

Samozrejme je to cele velmi diskutabilni a nekteri hraci jsou tam podle mne nepravem. Neni treba to nijak precenovat, stejne az tak o moc nejde, navic ty rozdily jsou tam urcite minimalni a jde spis o pobaveni... Ale Crosby si to podle mne stejne zaslouzi uz jenom za to, ze se prosazuje i bez adekvatni podpory kridel, ktere ma tedy v porovnani s konkurenci neporovnatelne slabsi.
Bleacher :lol2: klasicky...

...ale prvá štvorka je správne. Vyššie posunúť Backstroma, nižšie Stamkosa (herne), tak aj prvá šestka. Potom mediálna tlačenka a Sodoma Gomora. :D
Getzo5 píše:Bleacher :lol2: klasicky...

...ale prvá štvorka je správne. Vyššie posunúť Backstroma, nižšie Stamkosa (herne), tak aj prvá šestka. Potom mediálna tlačenka a Sodoma Gomora. :D
Nevim, duveryhodnost Bleacheru mi neni celkem jasna, nakolik tenhle portal sleduji jen tak jednim ockem (ale pri nekterych jmenach fakt poradne ulitli od reality :)) U Stamkose taky souhlas, to je samozrejme vynikajici, ale prece jen jeste ne uplne kompletni hrac. Jeho momentalni statistiky jsou i podle mne trosicku zavadejici.
Aktuality ohledne brankarske situace, ktera je momentalne u nas jednoznacne tematem c.1:

Bylsma se vyjadril, ze ve stredu proti Bostonu pravdepodobne bude chytat Johnson, ktery je momentalne ve velke pohode. Dal mu volno na treninku, aby si dolecil drobnou nemoc a byl 100-procentne pripraven. Zaroven priznal, ze Fleury je kompletne z formy a nema sebevedomi. Jako reseni navrhoval Fleurymu poradne makat a trenovat... Navic tam Dan Bylsma naznacil neco, ze neni spokojen s Fleuryho pristupem k trenovani, pry ma nejake blbe navyky...

Crosby nesouhlasil...(OMG Sidney, co blbnes? :scare: ) Vyjadril se, ze takovymhle zpusobem, kdy Fleury jeden zapas hraje a druhy sedi, se z krize nedostane. Ze Fleury je pry velmi silna osobnost... A jako mozne reseni navrhl nechat Fleuryho hrat 4-5 zapasu po sobe, ze mu plne duveruje a dat mu sanci vychytat nekolik vyher v rade a dostat se tak do pohody... Achjo, jenomze Fleury na to nema, co to Side nevidis?? Na podobne experimenty mame prilis malo bodu momentalne...

A co nato Fleury? Jasne ze nic, Marc-Andre se proste k tehle situaci opakovane odmitl vyjadrit a na zadne dotazy a opakovane zadosti o rozhovor nereflektoval :ja_neviem: Bravo Marcu, to je ten spravny chlapsky pristup :hroza:

Jedna statistika na zaver: Fleury inkasoval gol z prvnich dvou strel v 8 z poslednich 20 zapasu, ve kterych nastoupil (start tehle bilance je lonske playoffs) ... :thumbsdown:

Obavam se, ze tahle velka nejistota nas bude provazet celou sezonu. Neumim si predstavit, ze by byl Fleury kompletne odstaven na druhou kolej. U brankarske jednicky je ale kombinace "velke ocekavani - nulove vykony" opravdu smrtici a muze nas to vazne privest do zahuby...
Sid :wub: :giggle:
Jen at vam Fleury chyta :) on je fakt dobrej :) vazne :)
Já osobně zase třeba souhlasím s Crosbym.
A nesouhlasím s tebou, že na to nemá. Vždyť minulé sezóny dokázal, že jednička je to kvalitní.
Žádný gólman se nedá do pohody když sedí nebo chytá nepravidelně. Musí cítit důvěru. Brankáři jsou zvláštní na tohle.
Být já trenér vašich hokejistů tak prostě Fleury by chytal. Jinak na tom bude stále stejně blbě.
Já mu věřím a fandím mu od jeho vstupu do NHL. I když uznávám, že fanoušci týmu to vidí vždy jinak a pokaždé požadují bezchybný výkon a vítězství.
Dawe4 píše:Já osobně zase třeba souhlasím s Crosbym.
A nesouhlasím s tebou, že na to nemá. Vždyť minulé sezóny dokázal, že jednička je to kvalitní.
Žádný gólman se nedá do pohody když sedí nebo chytá nepravidelně. Musí cítit důvěru. Brankáři jsou zvláštní na tohle.
Být já trenér vašich hokejistů tak prostě Fleury by chytal. Jinak na tom bude stále stejně blbě.
Já mu věřím a fandím mu od jeho vstupu do NHL. I když uznávám, že fanoušci týmu to vidí vždy jinak a pokaždé požadují bezchybný výkon a vítězství.
Proti gustu zadny disputat... Crosby je kapitan a Fleuryho dobry kamarad, tak se asi snazi ho povzbudit, ja si ale myslim ze tim Sid nechtene skodi celemu teamu. Ja jsem taky Fleurymu velmi fandil a byl mi od zacatku sympaticky... Ale ty jsi asi nevidel nase zapasy loni v ZC a v playoffs, kde byl Fleury velmi podprumerny a hlavne letos, kde Fleury dokazal houby, akorat ze je to jedna z nejslabsich a nejprecenovanejsich jednicek NHL. Ja uz davno nepozaduji od neho bezchybne vykony, uplne mi staci kdyz je prumerny, nebo se mota alespon kolem 90-ti procent. Ale kdepak, on je hluboce podprumerny a mota se na 85-86 procentach, to je uz na me moc. On by mozna i mohl dostat sanci hrat 4-5 zapasu v rade, ale kdyz je v kazdem druhem stridany, tak co z toho?? A vsichni se nam z neho jenom smeji, ja nechci mit ze sveho milovaneho Pittsburghu cirkusanty...

Ver tomu, ze cely team uz do Fleuryho investoval obrovske mnozstvi penez, duvery a trpelivosti a Marcovy vysledky jsou cim dal tim horsi. Ne, ne, stacilo uz te komedie! Navic, kdyz uz i jindy velmi diplomaticky Bylsma rekne neco o spatne discipline Fleuryho, tak na tom neco bude a vazne neni duvod aby chytal. Johnson si duveru plne zaslouzi.
Co takhle mu dát šanci nabrat to sebevědomí při odchytání těch 4-5 za sebou ve Wilkes Berrie? :cool:
Atlantik píše:Johnson si duveru plne zaslouzi.
Toto. Toto je veľmi výstžné a dôležité. Taký dlhý príspevok a tak dôležitá veta až na konci :)
martin83 píše:Co takhle mu dát šanci nabrat to sebevědomí při odchytání těch 4-5 za sebou ve Wilkes Berrie? :cool:
No to napadlo i mne a i hodne dalsich americkych fanousku, ale technicky to asi neni mozne. Fleury nemuze byt poslan na farmu jen tak, jinak by musel projit waiverem a tohle "riskovat" asi nebudeme.
Vím, vím, že minulou sezónu už ty výkony stáli za starou bačkoru a o PO nemluvě, ale prostě nevěřím, že Fleury najednou během jedné sezóny zapomněl chytat. No jsem zvědavý jak se to u vás nakonec vyřeší. Ale myslím, že i ty jasně víš, že on tu šanci ještě dostane a možná to nebude jen jedna. Každopdáně mu fandím a přeji mu co nejbližší návrat do branky.
Dawe4 píše:Vím, vím, že minulou sezónu už ty výkony stáli za starou bačkoru a o PO nemluvě, ale prostě nevěřím, že Fleury najednou během jedné sezóny zapomněl chytat. No jsem zvědavý jak se to u vás nakonec vyřeší. Ale myslím, že i ty jasně víš, že on tu šanci ještě dostane a možná to nebude jen jedna. Každopdáně mu fandím a přeji mu co nejbližší návrat do branky.
Ja som vlastne zabudol, že on bol niekedy špičkový brankár, že teraz chudák tak spadol... :D Wake up, Dawe... Ale ako povedal Atlantik, proti gustu...
Dawe, Fleurymu sa vydarilo necelé jedno PO a aj to môže poďakovať skvele šľapajúcemu tímu pred ním. Inak je to priemerný brankár.
Draft 2003 byl jeden z nejlepších. Pens si mohli vybrat: E. Staala, Pariseho, Vaneka, Phaneufa, Cartera, Perryho, Richardse, Keslera, Getzlafa, Browna, Erikssona nebo Webera. Volba ale padla na Fleuryho, který podle mě neměl ani v juniorce tak dobrá čísla.

Fleury měl de facto jednu povedenou sezonu + PO, kdyz Pens vyhráli SC, jinak patří podle mě do lepšího průměru. Fleury mi trochu připomíná našeho Mika Smitha. Jeden zápas dokáže odchytat excelentně a další dva tragicky. Řekl bych, že je to prosraný draft. Jenom si představte, kdyby si pens vybrali třeba Pariseho, Perryho, Browna nebo Erikssona... hned by nebyl problém s křídlem pro Sida.
Tak koukám, že spojence tady nenajdu. :D Takže radši už mlčím. :)
PainKiller píše:Draft 2003 byl jeden z nejlepších. Pens si mohli vybrat: E. Staala, Pariseho, Vaneka, Phaneufa, Cartera, Perryho, Richardse, Keslera, Getzlafa, Browna, Erikssona nebo Webera. Volba ale padla na Fleuryho, který podle mě neměl ani v juniorce tak dobrá čísla.

Fleury měl de facto jednu povedenou sezonu + PO, kdyz Pens vyhráli SC, jinak patří podle mě do lepšího průměru. Fleury mi trochu připomíná našeho Mika Smitha. Jeden zápas dokáže odchytat excelentně a další dva tragicky. Řekl bych, že je to prosraný draft. Jenom si představte, kdyby si pens vybrali třeba Pariseho, Perryho, Browna nebo Erikssona... hned by nebyl problém s křídlem pro Sida.

Je to tak! :verysad: Takovy Parise tady mohl byt misto Fleuryho a hrat s Crosbym... Fleury by nam nedelal nocni mury a Johnson by byl v klidu jednicka. Nas team by tim padem asi nemel konkurenci... Radsi nad tim ani nechci vic premyslet :cry: :cry:
Atlantik píše:Je to tak! :verysad: Takovy Parise tady mohl byt misto Fleuryho a hrat s Crosbym... Fleury by nam nedelal nocni mury a Johnson by byl v klidu jednicka. Nas team by tim padem asi nemel konkurenci... Radsi nad tim ani nechci vic premyslet :cry: :cry:
...možno by žiaden Johnson nebol, čo vieš. Navyše, zatiaľ ešte ani on nedokázal nič. Zbytočné nad tým vôbec uvažovať, tobôž nie plakať i keď sa presne stotožňujem s Pain-om, presraný draft. Navyše ten najlepší za posledné desaťročie čo do kvality celkovo.

Ešte môj obľúbený link, aby som prispel svojou troškou... :frajer2:
http://www.fromtherink.com/2010/3/24/13 ... -goalie-in
Getzo5 píše:
Atlantik píše:Je to tak! :verysad: Takovy Parise tady mohl byt misto Fleuryho a hrat s Crosbym... Fleury by nam nedelal nocni mury a Johnson by byl v klidu jednicka. Nas team by tim padem asi nemel konkurenci... Radsi nad tim ani nechci vic premyslet :cry: :cry:
...možno by žiaden Johnson nebol, čo vieš. Navyše, zatiaľ ešte ani on nedokázal nič. Zbytočné nad tým vôbec uvažovať, tobôž nie plakať i keď sa presne stotožňujem s Pain-om, presraný draft. Navyše ten najlepší za posledné desaťročie čo do kvality celkovo.

Ešte môj obľúbený link, aby som prispel svojou troškou... :frajer2:
http://www.fromtherink.com/2010/3/24/13 ... -goalie-in
Jo kdyby my tenkrat vybrali Datsyuka nebo Zetterberga, nemuseli sme si delat starost o centry...

Na druhou stranu, pokud byste nebrali Flower, tak treba nevyhrajete cup (kezby :D )
megaton píše:Jo kdyby my tenkrat vybrali Datsyuka nebo Zetterberga, nemuseli sme si delat starost o centry...
Nedráždi... :bitka3: :cry:
Atlantik píše:
PainKiller píše:Draft 2003 byl jeden z nejlepších. Pens si mohli vybrat: E. Staala, Pariseho, Vaneka, Phaneufa, Cartera, Perryho, Richardse, Keslera, Getzlafa, Browna, Erikssona nebo Webera. Volba ale padla na Fleuryho, který podle mě neměl ani v juniorce tak dobrá čísla.

Je to tak! :verysad: Takovy Parise tady mohl byt misto Fleuryho a hrat s Crosbym... Fleury by nam nedelal nocni mury a Johnson by byl v klidu jednicka. Nas team by tim padem asi nemel konkurenci... Radsi nad tim ani nechci vic premyslet :cry: :cry:
Ibaže je otázne, či by ste v prípade vytiahnutia niektorého z dotyčných hráčov brali Crosbyho.
A to si uz ako myslela?
Myslela to spravne, draftujes lepsiho hrace, team hraje lip, tedy v dalsich sezonach logicky draftujes z horsich mist. U Crosbyho to bylo vic i o nahode(ale mohly by se taky zmenit pravdepodobnosti jeho vyberu), ale minimalne Malkina by jsme dost pravdepodobne nemeli. Proste je tam nekolik propletenych podminek "kdyby". Presto mne temer mrazi v zadech, kdyz si vemu idealni scenar takovy jaky byl a akorat si predstavim ze misto Fleuryho by tady byl ciste teoreticky Parise... No radsi nemyslet :ja_neviem:
6378 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES