Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

COLUMBUS BLUE JACKETS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nezabudni na umbergera. mimochodom, ked sme casto prehravali o dva goly a nakoniec sme vyhrali, to ti dawe lider nechybal? nie, tomuto timu lidri nechybaju, chyba mu sikovnost a kombinacia, to ale v systeme mame. co chyba je spolahlivy brankar, mason momentalne na c. 1. nema. o obranu sa nebojim, v buducej sezone naskoci jeden z trojice moore/savard/goloubef, no a snad ziskame jedneho pohybliveho obrancu, podmienka to nie je. dala by som sancu stralmanovi, v zavere ukazal, ze ma potencial.
zato utok by som precistila. suhlasim s dawem, ze je tam vela hracov do tretieho utoku, ktori zaberaju neumerne vela miesta lepsim hracom. nepodpisala by som wilsona, moreaua, clarka, murraya, vymenila, trebars za toho obrancu huseliusa a dorsetta, pripadne by som pridala miesto v drafte. dala by som sancu nasim dravym mladikom.
Dawe4 píše:
Reeper.89 píše:
Dawe4 píše:Včerejší zápas jasně ukázal, že nám chybí tak nějak lídr na každé pozici. Gólman, útok, ale i obrana (a tam minimálně dva).
Je to špatné. Mužstvo v žádném případě nemá na play off. Je mi z toho smutno. Ale nedá se nic dělat.
Nash není lídr? :shock:
A myslíš, že jeden lídr v týmu stačí? Já myslím, že ne. :)
Takovej hromotluk .. no kurňa! Ten musí stačit :cinka: .. né tak, určitě to chce lídrů víc :)
Reeper.89 píše: Takovej hromotluk .. no kurňa! Ten musí stačit :cinka: .. né tak, určitě to chce lídrů víc :)
Môj predchádzajúci príspevok bol písaný z nemocnice, takže je dosť obmedzený.

Tak medzi lídrov by som zaradila aj Umbergera. To je tak asi všetko. K tvojim návrhom na výmenu Brassarda, Voráčka či Filatova za lídra. NESÚHLASÍM :!: Práve to sú hráči, ktorí majú skutočne hokejové myslenie. Radšej by som obetovala Vermetteho, Huseliusa /iba preto, lebo s nami po ďalšej sezóne nepredĺži/, ale najmä útočníkov do tretej či štvrtej formácie, výnimkou Calverta, Bolla a snáď aj Umbergera. S kľudom by som obetovala miesta v drafte v prvom kole, a ani by ma to netrápilo. Draftovaných mladíkov máme dosť, teraz s nimi pracovať. Čo sa týka Umbergera, prestala by som preceňovať jeho možnosti a dala by som o hrať tam, kde patrí, do tretieho útoku :!: Má vysoké štatistiky, ale väčšina gólov padla z doráźok, nebola výsledkom nejakých akcií, okrem toho Umby hrá systémom nastreľ a upaľuj, čo sebelebšia obrana vychytá, i keď jeho bojovnosť je príkladná. Okrem toho bol úspešnejší s hráčmi, ktorí hrajú pododbný štýl, ako s technickými hráćmi. Plus, keď bol v útoku s ním a Vermettem či Huselius, alebo Filatov, škrípalo to. Filatova si obviňovať ešte mohol, pritom ten makal viac ako Juice, ale jeho snáď z neschopnosti nebudeš? Taktiež z odfláknutia prakticky vśetkých zápasov v ktorých hral s týmito hráčmi v útoku. Takže by som sa zamyslela, či nebola chyba aj niekde inde. Skrátka, Filatov, podbne ako Huselius sú tvoriví hráči, ktorí sa neotĺkajú pri mantineloch za kaźdú cenu, len aby mali nejaký hit, kým Umbergerovo hokejové myslenie je tak vhodné hráča tretieho útoku. K obrane, fanúšikovia chcú Ehrhofa. A ja sa pýtam, preboha načo :?: Ťjutin je od neho lepší :!: Nezabúdajnem ,že Ehrhof, podbne ako Bieksa hrali a hrajú v dobrých tímoch, preto ich štatistiky sú lepšie. Ak by hral taký Ťjutin ći Russell v Nucks či Sharks, ich štatistiky by boli o inom a my by sme ich cheli získať. Z toho skrátka vyplýva, źe ak obrancu, tak osobnosť. :!: Bohužiaľ, je smutnou vecou, źe nemáme toĺko hráćov a miest v drafte na výmenu, aby sme získali tak útočníka s hokejovým myslením, skutočne a nie relatívne kvalitného obrancu a najmä, vynikajúceho brankára. Filatovova cena poklesla, podobne Huseliusova, Vermetteho taká vysoká nie je. Z toho vyplýva jasná vec... vychovať si mlaď a najmä - dať jej príležitosť na úkor hráćov ako Dorsett :!:

Inak, neviem, ći to Arniel nepochopil, ale v NHL sa vyhráva vďaka hokejovému mysleniu a nie búraniu.
mt-svk píše:
Reeper.89 píše: Takovej hromotluk .. no kurňa! Ten musí stačit :cinka: .. né tak, určitě to chce lídrů víc :)
Môj predchádzajúci príspevok bol písaný z nemocnice, takže je dosť obmedzený.

Tak medzi lídrov by som zaradila aj Umbergera. To je tak asi všetko. K tvojim návrhom na výmenu Brassarda, Voráčka či Filatova za lídra. NESÚHLASÍM :!: Práve to sú hráči, ktorí majú skutočne hokejové myslenie. Radšej by som obetovala Vermetteho, Huseliusa /iba preto, lebo s nami po ďalšej sezóne nepredĺži/, ale najmä útočníkov do tretej či štvrtej formácie, výnimkou Calverta, Bolla a snáď aj Umbergera. S kľudom by som obetovala miesta v drafte v prvom kole, a ani by ma to netrápilo. Draftovaných mladíkov máme dosť, teraz s nimi pracovať. Čo sa týka Umbergera, prestala by som preceňovať jeho možnosti a dala by som o hrať tam, kde patrí, do tretieho útoku :!: Má vysoké štatistiky, ale väčšina gólov padla z doráźok, nebola výsledkom nejakých akcií, okrem toho Umby hrá systémom nastreľ a upaľuj, čo sebelebšia obrana vychytá, i keď jeho bojovnosť je príkladná. Okrem toho bol úspešnejší s hráčmi, ktorí hrajú pododbný štýl, ako s technickými hráćmi. Plus, keď bol v útoku s ním a Vermettem či Huselius, alebo Filatov, škrípalo to. Filatova si obviňovať ešte mohol, pritom ten makal viac ako Juice, ale jeho snáď z neschopnosti nebudeš? Taktiež z odfláknutia prakticky vśetkých zápasov v ktorých hral s týmito hráčmi v útoku. Takže by som sa zamyslela, či nebola chyba aj niekde inde. Skrátka, Filatov, podbne ako Huselius sú tvoriví hráči, ktorí sa neotĺkajú pri mantineloch za kaźdú cenu, len aby mali nejaký hit, kým Umbergerovo hokejové myslenie je tak vhodné hráča tretieho útoku. K obrane, fanúšikovia chcú Ehrhofa. A ja sa pýtam, preboha načo :?: Ťjutin je od neho lepší :!: Nezabúdajnem ,že Ehrhof, podbne ako Bieksa hrali a hrajú v dobrých tímoch, preto ich štatistiky sú lepšie. Ak by hral taký Ťjutin ći Russell v Nucks či Sharks, ich štatistiky by boli o inom a my by sme ich cheli získať. Z toho skrátka vyplýva, źe ak obrancu, tak osobnosť. :!: Bohužiaľ, je smutnou vecou, źe nemáme toĺko hráćov a miest v drafte na výmenu, aby sme získali tak útočníka s hokejovým myslením, skutočne a nie relatívne kvalitného obrancu a najmä, vynikajúceho brankára. Filatovova cena poklesla, podobne Huseliusova, Vermetteho taká vysoká nie je. Z toho vyplýva jasná vec... vychovať si mlaď a najmä - dať jej príležitosť na úkor hráćov ako Dorsett :!:

Inak, neviem, ći to Arniel nepochopil, ale v NHL sa vyhráva vďaka hokejovému mysleniu a nie búraniu.

Welcome back Mtv-Svk! Jsem rád, že už nejsi v péči doktorů :)
Prakticky s tebou souhlasím, pokud se mám vyjádřit k tvému příspěvku AŽ na toho Ehrhofa.. Jelikož mám rád bitvy mezi Oilers a Canucks, dost jej mám na očích a musím tě uvést na správnou cestu. Ehrhoft je velice dobrý a v SJ byl velmi podceňovaný! Slvělé bruslení, Hituje, pozičně tam kde má být. On a Tjutin, to je každý jiný soudek. :wink: Ehrhofa bych přirovnal k takovému Bradu Stuartovi z DRW. Až na to, že Ehrhoft sbírá body a to Stuart ne.

Jinak, co se týče Arniela, nesnaží se on naučit vaše hráče strategii, hrající Flyers? Ti také hrají tvrdě a mají v týmu tvrdochy. :ja_neviem:
ahoj stale sme v nemocnici len si niekedy odbehnem domov co mozem. tjutin je tiez velmi podcenovany pritom je rychly dobre brani hituje a v inom time by zbieral viac bodov. len je naladovy ale odvtedy ako bol hs sa chytil. co sa tyka taktiky arniela uz hitch vyzadoval tvrdost kym arniel utok s podporou obrany samozrejme plus tvrda hra. problem je ze nasi hraci to vynimkou prveho utoku nastreluju do utocneho pasma a korculuju za tym chyba mi myslienka. filly a juice spolu v utoku by boli super. no a brankar.
pri arnym /arnielovi/ som narazala na presadzovanie dorsetta na ukor calverta a nie to ze presadzuje tvrdu hru. k ehrhoffovi a tjutinovi spravne malo byt rovnako dobry hrac ako ehrhoff a nie lepsi troska som prehnala uznavam.inak mam len 512 znakov v mobile tak skracujem prispevky podla toho to aj vyzera.
mt-svk píše:K obrane, fanúšikovia chcú Ehrhofa. A ja sa pýtam, preboha načo :?: Ťjutin je od neho lepší :!: Nezabúdajnem ,že Ehrhof, podbne ako Bieksa hrali a hrajú v dobrých tímoch, preto ich štatistiky sú lepšie. Ak by hral taký Ťjutin ći Russell v Nucks či Sharks, ich štatistiky by boli o inom a my by sme ich cheli získať.
:giggle: Christian je skvelej bek.Ja osobne bych ho neprirovnaval ke Stuartovi jako Reeper.On nehraje az tak do tela.Ehrhoff je typ beka jehoz prednosti je skvela ofenziva :yes: Klidne by mohl hrat utocnika.Ale i obrana mu rozhodne neni cizi.Je to idealni hrac na presilovky.Rychlej,pohyblivej,s hodne slusnou technikou a je taky chytrej.Po sezone mu vyprsi smlouva a ja si myslim ze neni sance aby ho ziskaly ostatni tymy :beee: Gillis vi moc dobre jakou praci pro nas odvadi a ikdyz se jeho predstavy budou pravdepodobne pohybovat mezi 4-5 miliony i presto bych nevahal a minimalne na dalsi 2 sezony ho podepsal :thumbsup:
mt-svk nesouhlasím s tebou, ale to ty dobře víš. Předchozí příspěvky jasně ukazují jaký na to máme názor. Ten tvůj příspěvek je vlastně jen souhrn toho co si napsala před tím. A mně se opakovat nechce a popravdě to co kluci předvádí na ledě mi nějaký elán k fandění a probírání věcí klubu zmizel.
Jinak jenom pro pořádek a nechci tím rozvířit další nesmyslnou diskuzi...Huselius má cenu maximálně tak pátého picku. :D Za něho lídra opravdu nedostaneme. Zkrátka když chceš někoho, který bude táhnout tým musíš obětovat taky něco hodnotného. Ale to se znovu jen opakuji a to rozhodně nechci.
A tvoje odmítání Ehrhofa je vcelku k smíchu. Nevím jestli jsi tak zaslepená ale jestli myslíš že takhle výborného beka nepotřebujeme tak opravdu nevím co bych ti na to řekl.
Konec hlášení. :)
Dawe4 píše:mt-svk nesouhlasím s tebou, ale to ty dobře víš. Předchozí příspěvky jasně ukazují jaký na to máme názor. Ten tvůj příspěvek je vlastně jen souhrn toho co si napsala před tím. A mně se opakovat nechce a popravdě to co kluci předvádí na ledě mi nějaký elán k fandění a probírání věcí klubu zmizel.
Jinak jenom pro pořádek a nechci tím rozvířit další nesmyslnou diskuzi...Huselius má cenu maximálně tak pátého picku. :D Za něho lídra opravdu nedostaneme. Zkrátka když chceš někoho, který bude táhnout tým musíš obětovat taky něco hodnotného. Ale to se znovu jen opakuji a to rozhodně nechci.
A tvoje odmítání Ehrhofa je vcelku k smíchu. Nevím jestli jsi tak zaslepená ale jestli myslíš že takhle výborného beka nepotřebujeme tak opravdu nevím co bych ti na to řekl.
Konec hlášení. :)
Ja nespochybňujem jeho kvality, ibaže my do obrany potrebujeme ak už, tak osobnosť, ktorý by vedel strhnúť obrancov k lepším výkonom čo Ehrhoff nie je, tu by ľahko skĺzol k horším výkonom. A s tvojím názorom na budovanie tímu taktiež nesúhlasím, takýmto spôsobom sa tímy nebudujú, teda budujú, ale tímy ako Detroit a podobne, ktorým hráći podpíšu aj na budúcu sezónu a GM nechcú od nich neadekvátnu náhradu, prípadne im to tak nevadí, keďže im voľní hráči majú záujem podpísať, takže to ľahko nahradia. Plus Huselius za piate miesto v drafte - to si snáď robíš srandu. Konečne sa preber do reality aká je a neži v ružovom sne. My nie sme ani Pens, ani Wings, či Nucks. Oni môžu ponúknuť čokoľvek, majú kopec iných kvalitných hráčov plus a to znovu zdôrazňujem nemajú problém podpísať hráčov UFA, často hráći súhlasia so snížením platu, len aby za daný tím mohli hrať. Na rozdiel od nás, už sme museli preplatiť Comodoreho, aby nám podpísal, potrebuješ ďalší prípad? Asi áno, tebe nestačí.
Oukej, oukej...Nebudu se tady dohadovat. Nebaví mi to. Ani na to nemám čas a na tož náladu.
Pokud ty stále věříš, že náš tým posunou mladíci dopředu tak si věř. Já v to doufám taky ale když vidím jak ta naše výchova je "úspěšná" tak tady nevidím žádnou budoucnost.
A nevím proč bych si měl dělat srandu s tím Huseliusem. Jeho cena je po téhle sezóně takřka nulová. Neustále zraněný a předvedená hra stojí za starou bačkoru. Pátý pick je maximum co za něho tak můžeme dostat. Za tím si stojím. Ale nech to plavat.
A jak říkám. Nechci se tu bavit o budoucnosti, nebo co kdyby a uděláme tady tohle a bude to OK...nemá to smysl a nebaví mi to. Celkově dění v klubu mi začne zajímat až při draftu. Do té doby mi Columbus nezajímá. A říkejte si co chcete (že jsem špatný fanoušek tad.). Já jsem prostě znechucený a otrávený. Tohle je už desátá sezóna, která je o ničem. Tak se mi nediv/te.
Dawe4 píše:Oukej, oukej...Nebudu se tady dohadovat. Nebaví mi to. Ani na to nemám čas a na tož náladu.
Pokud ty stále věříš, že náš tým posunou mladíci dopředu tak si věř. Já v to doufám taky ale když vidím jak ta naše výchova je "úspěšná" tak tady nevidím žádnou budoucnost.
A nevím proč bych si měl dělat srandu s tím Huseliusem. Jeho cena je po téhle sezóně takřka nulová. Neustále zraněný a předvedená hra stojí za starou bačkoru. Pátý pick je maximum co za něho tak můžeme dostat. Za tím si stojím. Ale nech to plavat.
A jak říkám. Nechci se tu bavit o budoucnosti, nebo co kdyby a uděláme tady tohle a bude to OK...nemá to smysl a nebaví mi to. Celkově dění v klubu mi začne zajímat až při draftu. Do té doby mi Columbus nezajímá. A říkejte si co chcete (že jsem špatný fanoušek tad.). Já jsem prostě znechucený a otrávený. Tohle je už desátá sezóna, která je o ničem. Tak se mi nediv/te.
Dawe, už Stalin a Hitler múdro odsudzovali defétizmus a trestali ho trestami najvyššími. Takže, ako by sme to vyriešili s tebou... :sarcasm:
mt-svk píše:
Dawe4 píše:Oukej, oukej...Nebudu se tady dohadovat. Nebaví mi to. Ani na to nemám čas a na tož náladu.
Dawe, už Stalin a Hitler múdro odsudzovali defétizmus a trestali ho trestami najvyššími. Takže, ako by sme to vyriešili s tebou... :sarcasm:
To snad už být nemuselo ... :hroza:
Reeper.89 píše:
mt-svk píše:
To snad už být nemuselo ... :hroza:
To som brala zo žartu... ja Daweho chápem, ale ja veriť neprestanem a o tím sa budem zaujímať naďalej. ;) Mimochodom, za prvou vetou predch. príspevku som zabudla sarkastického smajlíka. ;)
Blbej vtip :)
Reeper.89 píše:Blbej vtip :)
Netreba brať všetko vážne. ;)
V pohodě. :) Nejsem urážlivý a nebo nějaký protiva, který nechápe srandu. Takže neřeším. Naopak jsem se i pousmál. :)

Ale :backtotopic: I když já k topicu též nic nemám. Columbus neřeším až do draftu. Až potom se na dění klubu zase vrhnu.
Dawe4 píše:V pohodě. :) Nejsem urážlivý a nebo nějaký protiva, který nechápe srandu. Takže neřeším. Naopak jsem se i pousmál. :)

Ale :backtotopic: I když já k topicu též nic nemám. Columbus neřeším až do draftu. Až potom se na dění klubu zase vrhnu.
Ak by sme sa priblížili PO, dokonca sa doň dostali, to by si názor zmenil, nie? ;)
mt-svk píše:
Dawe4 píše:V pohodě. :) Nejsem urážlivý a nebo nějaký protiva, který nechápe srandu. Takže neřeším. Naopak jsem se i pousmál. :)

Ak by sme sa priblížili PO, dokonca sa doň dostali, to by si názor zmenil, nie? ;)
Play off neuděláme ani náhodou. To vím prostě na 99%. A kdybychom tam náhodou nějakým zázrakem proklouzly tak se samozřejmě vše mění a já bych znovu ožil. Jenže takhle naivní nejsem a prostě play off nebude. Tenhle tým na něho nemá!
Já jsem fanda neustále, přeji týmu každou výhru, ale prostě je toho na mně nějak moc a potřebuji teď vypnout. Jinak bych se z toho mohl zbláznit a to nechci. :)
Dawe4 píše: Play off neuděláme ani náhodou. To vím prostě na 99%. A kdybychom tam náhodou nějakým zázrakem proklouzly tak se samozřejmě vše mění a já bych znovu ožil. Jenže takhle naivní nejsem a prostě play off nebude. Tenhle tým na něho nemá!
Já jsem fanda neustále, přeji týmu každou výhru, ale prostě je toho na mně nějak moc a potřebuji teď vypnout. Jinak bych se z toho mohl zbláznit a to nechci. :)
Tomu ja chápem, mimochodom, begbee mal pripomienky, že ty si to vzdal /v jeho podaní dostal rozum/ a ja vzdám, keď vymenia Filatova, :D
Trošku zevidujem príspevok. ;) Po tomto zápase je pre mňa nedotknuteĺný jedine Nash a v obrane Ťjutin /hovorím o hlavnom tíme/. Taktiež nevidím dôvod, prećo silou mocou drźať Umbergera, ak by sme zaň dostali dobrú ponuku na obrancu, kľudne vymeniť. Nemám nič proti výkonom, ale hráčov do tretej formácie a najmä bojovníkov máme dosť. Mimochodom, Umby je jeden z mojich obľúbených hráčov.
Ja budem veľmi stručný. Takú :censored: akú ste proti nám včera hrali nehral proti nám za posledné dve, možno aj tri sezóny nikto ( :!: )

Ak má byť toto tím pre POs, tak poteš Pán Boh... Pripadalo mi to, akoby jediné čo hráči vedeli je pinch & hit. Ako svorka hromotĺkov. Jediný, kto sa snažil čosi vymyslieť bol Nash, podobne ako Voráček bol ale vysoko neúspešný. Za celý zápas 13 (myslím) striel, z toho len 5-6 "normálnych" a tutovka žiadna. Tak pohodlný shutout Marty snáď ani nemal.

Nemám čo dodať. Ľúto mi bolo Nashera, kedźe je to obľúbenec, ale inak vám to PO rozhodne neprajem ani náhodou. Jediné zápasy, kedy ste sa mi páčili boli tie s Chicagom. Neviem prečo, ale tam zapínate na iný level/im taká hra nevyhovuje. Dnes ale bída.
Ach jo. :hroza:
Jsem nesmírně rád, že už nějaké to 7 utkání nesleduji. :yes: Byl bych jedině otrávený a znechucený.
Víc k tomu nemám co říci. Nemá to smysl. :-(
Ja vždy tvrdíím, potrebujeme viac kombinovať. To ale znamená, že hráči, ktorí to vedia, nesmú hrať na farme, ale v hlavon tíme.
Dorsett cez 16 minút... to je fraška....
3779 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA