Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Americký útočník Jordan Schroeder se přesouvá z Vancouveru do Minnesoty, kde se dohodl na dvouleté smlouvě. Účastník tří mistrovství světa dvacetiletých sehrál za Canucks celkem 56 utkání a připsal si 15 bodů. Kontrakt s Minnesotou uzavřel rovněž Jonathan Blum, někdejší zadák Nashvillu nastoupil během minulé sezóny v NHL 15 utkání, jinak působil na farmě.

To mu přeju snad se doma chytí :yes:
Obrázek

:giggle:
Getzo5 píše:Obrázek

:giggle:
David je divnej člověk :sisi:
Rada města Maniwaki z kanadské provincie Quebec rozhodla, že tamní hokejovou halu pojmenují po Ginu Odjickovi. Bývalý hokejista Vancouveru trpí takzvanou AL amyloidózou. Při této nemoci se bílkovinná sloučenina zvaná amyloid, kterou není tělo schopné odbourávat, hromadí v různých orgánech, v Odjickově případě v srdci. Aréna v Maniwaki se bude jmenovat Sportovní centrum Gina Odjicka.

:klobuk:
Útočník Linden Vey kývl na kvalifikační nabídku Vancouveru a podepsal s kanadským klubem roční dvoucestnou smlouvu za 735 tisíc dolarů. Mladého forvarda získali Canucks před necelým měsícem od Los Angeles výměnou za volbu č. 50 v letošním draftu. Vey odehrál ve své premiérové sezóně v NHL za Kings osmnáct zápasů, v nichž zaznamenal pět asistencí.
Bo Horvat a Brendan Gaunce si dali před zářijovým kempem za úkol zhubnout pár kilo aby byli rychlejší a mrštnější :thumbsup: Oba cítí šanci probojovat se do prvního týmu. Bo váží/vážil 92 kg, Brendan dokonce 98.
Jsem zvědavej co JB vymyslí s tím Markstromem. Je jisté, že u nás sezónu nezačne a útok by potřeboval ještě jednu posilu na křídlo je to tam dost nejistý... Evander chce údajně pryč, ale na něj by nebyly prachy to bysme se museli zbavit Burrowse, kterej má samozřejmě NTC :slap:
Vancouver vstupuje do nové éry

http://www.nhl.cz/CZ/35749/bez_keslera_ ... _ery_.html" onclick="window.open(this.href);return false;
To jsou kecy...
Marman píše:To jsou kecy...
Co jsou kecy?
To ze Nanucks maj na to,aby se vratili ke spicce NHL
Marman píše:To ze Nanucks maj na to,aby se vratili ke spicce NHL
Tak samozřejmě, že to přehnali já nevěřím ani v PO to by se museli prospekti rozkrájet. Vrbata s Boninem nás nezachrání, zadní řady jsou OK.
Leo píše:
Marman píše:To ze Nanucks maj na to,aby se vratili ke spicce NHL
Tak samozřejmě, že to přehnali já nevěřím ani v PO to by se museli prospekti rozkrájet. Vrbata s Boninem nás nezachrání, zadní řady jsou OK.
Myslim ze Kesler > Bonino + Vrbata. Jedine ten Miller no,ale to neni golman kterej by udelal z podprumernyho tymu PO tym.
Špičkovej golman to je, ale mi nebudeme střílet moc branek. Teď máme tým postavenej tak aby ty 2-3 roky bojoval o PO a nepotácel se na dně než se Horvat a spol naplno rozvinou a začnou tu opravdovou novou éru.
Moc se toho u Canucks poslední dny/týdny neděje tak něco málo pro rekapitulaci:

- letos draftovaní McCann a Virtanen podepsali klasické nováčkovské smlouvy

- do Kanadského kempu pro juniorský šampionát v příštím roce byli pozváni Horvat s Virtanenem

- Willie Desjardins bude mít k dispozici na střídačce rovnou tři asistenty, tím třetím do party se stal Perry Pearn jež v minulosti působil ve stejné funkci u původních Jets, v Ottawě, NY Rangers a Montrealu, poslední dvě sezóny strávil znovu ve Winnipegu

:!: dvojčata si pro pobavení vymysleli minisouboj v různých disciplínách, zatím proběhli 2 kola se stavem 1:1

Překvapuje mě, že každej kope jinou nohou :hmm:

Leo píše:
Daniel je lavák, aj autogramy dáva lavou rukou, zaujímavé ale je že hokejku drží tak ako zvyknú praváci..
Ohlund píše:
Leo píše:
Daniel je lavák, aj autogramy dáva lavou rukou, zaujímavé ale je že hokejku drží tak ako zvyknú praváci..
Mě teda přijdou oba leví :giggle:
Marman píše:Mě teda přijdou oba leví :giggle:
Běž si hrát s autíčkem :wink2:

Myslím, že polovinu fotbalistů (pokud se tak ty kopyta dají nazvat) z Gambáču by strčili do kapsy :giggle: Každopádně buďme rádi, že se nakonec rozhodli pro hokej ikdyž Sedinovci po boku Zlatana :jn: :-D
HAPPY BIRTHDAY JAKE!

Obrázek
Obrázek

Obrázek

Obrázek
:arrow:
Obrázek
Canuck majú hokejovú školu a kemp v Číne, bola by sranda keby sa tam ten hokej "rozbehol" ..
Obrázek
Obrázek

Mali by sme aj dosť velkú fan bejs :dudo: .
Obrázek

Docela důležitej faktor letos. Zastoupí Keslera...alespoň bodově? :hmm:

EDIT:

Obrázek

Už se nemůžu dočkat :)

Obrázek

Läck :poklona:
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS