Tak dnes Dallas a vsichni krome Jordana jsou nastesti OK. Jedine Dupuis si odskocil do Pittsburghu kvuli narozeni dcery. Jedna zasadni zmena je ale tady. Malkin se zotavil z lehciho zraneni a navic se presouva na svou naturalni pozici centra, kvuli tomu ze navrat Staala byl odlozen. Geno by mel dnes hrat s Cookem a Kennedym, to jsem tedy rad ze i Tyler Kennedy dostane sanci ukazat, ze v nem neco je a sve letosni velmi dobre vykony by tak mohl i premitnout do vetsi produktivity.
A kdyz uz jsem pri Malkinovi... Porad to vubec neni ono, tohle nejsou vykony superhvezdy, ktere podaval v predminule sezone. Hodne bych si pral jeste nekdy zpatky takovehodle Malkina jako napr. v tomhle neskutecnem zapase:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Po 2 tretinach trapeni je DAL-PIT 4-1
Do prdele i s celym nasim dementne hrajicim teamem... Na tohle se neda koukat, prosereme zapas na cele care, to je jedna vec... Dallas nas proste prehral a je to 4-1(gol za nas kdo jiny nez mnou avizovany Kennedy
) po 2.tretine.
Vypadalo to celou dobu jako by nam o nic neslo(bezstarostni vykon) a najednou nam zacnou tect nervy a projevujeme velkou aktivitu, akorat ze blbym smerem
. OK, i to jeste nejak pochopim, ale k cemu tam pak mame tolik tvrdasu, kdyz se zacne rvat postupne Letang, Crosby(!!!) a Kunitz, to uz opravdu nechapu... Vubec se mi to nelibi, tenhle pristup. Crosby sice dobrou bitku s Niskanenem vyhral, ale ja mu na to akorat tak seru, protoze oslabil team a realizovat se mel radeji na presilovce 5 na 3(katastrofalne hrane) v 1.tretine. Poslednich 26 presilovek jsme nevyuzili. No a Malkin to je proste hruuza... Ten kluk je jen slabouckym stinem toho stareho Malkina, bohuzel.
Johnson dnes ve svych vykonech nepokracoval, skoda. No a rozhodci taky prilis nepomuzou :ja_neviem: , piskli tam prisne tr. strileni a pak neuznali Comriemu gol(to pravdepodobne spravne).
Jsem znechucen z toho co predvadime dnes a i v predchozich par zapasech.
Do prdele i s celym nasim dementne hrajicim teamem... Na tohle se neda koukat, prosereme zapas na cele care, to je jedna vec... Dallas nas proste prehral a je to 4-1(gol za nas kdo jiny nez mnou avizovany Kennedy
Vypadalo to celou dobu jako by nam o nic neslo(bezstarostni vykon) a najednou nam zacnou tect nervy a projevujeme velkou aktivitu, akorat ze blbym smerem
Johnson dnes ve svych vykonech nepokracoval, skoda. No a rozhodci taky prilis nepomuzou :ja_neviem: , piskli tam prisne tr. strileni a pak neuznali Comriemu gol(to pravdepodobne spravne).
Jsem znechucen z toho co predvadime dnes a i v predchozich par zapasech.
To musel byť parádny zápas
Až je mi ľúto, že som videl len highlight, lebo tam bola dominancia Dallasu markantná. Lehtonen a Eriksson :frajer2: Dvaja obľúbenci zaúradovali. Škoda, že Loui nepridal tretí gól, ten nájazd...po ňom si hattrick rozhodne zaslúžil
Richards hrá ako z partesu. Proste paráda, Dallas konečne znova vyzerá schopne (u veľmi kompaktní, Morrow, Ott, Neal, Niskanen, Grossman, Benn, Robidas, Ribeiro...tomu tímu odchod Modana akurát tak prospel a do budúcna to môže byť ešte lepšie) a ako som ho kedysi nemusel, tak teraz dúfam, že PO im neújde. Pokračovať takto naďalej, sú dozaista tam. Škoda akurát tej návštevnosti i keď na Pens bolo dosť, inokedy to tak nebýva. Nie, žeby vás toto malo zaujímať, ale budem to do topicu Stars písať ako osamelý beduín na púšti? 
V každom prípade...toto bola tá martinova hostina?
Ten hattrick pre Sida? Kde je Malkin? No, som z vás (ne?)príjemne prekvapený.
Keď my "jedeme" aspoň vy mi zdvíhate náladu.
EDIT: Vaše Winter Classic jerseys...ehm...asi to najhoršie čo som kedy v danej kategórii videl
V každom prípade...toto bola tá martinova hostina?
EDIT: Vaše Winter Classic jerseys...ehm...asi to najhoršie čo som kedy v danej kategórii videl
Tie biele pruhy sú des sami o sebe. Číšlo hráča taktiež hrôza. Ak ide o Crosbyho tak to som veru nečakal
Uff, tak v tehle situaci rozebirat nejakou uroven, vyhlidky a sestavu Dallasu, nebo vzhled nasich dresu...
Tak hosi, to tedy ne, to opravdu neni nic pro me, takze radeji k veci...
Ono Crosby uz davno neni nejaky usmrkanek, dnes to ukazal, ferova bitka a Niskanen v podstate bez sance... Stejne si ale myslim, ze tohle Sid vubec delat nema, alespon ne ve 2.tretine kdy teoreticky je jeste cas se zapasem neco udelat. U mne za tohle plus ani zdaleka nema, ale OK, alespon vidim, ze mu to neni jedno a ze jako kapitan chtel neco v zapase zmenit. Faktem ale je, ze posledni zapasy Crosbymu zrovna prilis nevysly. Ale tady to snad nebude dlouho trvat, tomu verim a zas zadna tragedie to nebyla ani ted.
To takovy Malkin, tam mi to prijde, ze je totalne bez zajmu nekdy, rezignovany, kasle na to a nevraci se. Dnes ten zapas Jevgenij totalne ale totalne odflaknul, az ted koukam ze mel -3, takze mame to i "cerne na bilem"... Zkratka je hodne naladovy a vubec nedokaze ze sebe dostat maximum. Navic dela trivialni chyby v kombinacich na presilovkach. Skoro jako bych v Malkinovi videl vernou kopii Kovalchuka, ti dva si klidne muzou podat ruce
Kdybych mel jmenovat priciny nevyraznych vykonu(v podstate v kazdem zapase jsem mel vyhrady, snad s vyjimkou paradniho vykonu v Nashville):
Tak jmenovite: samozrejme nejvetsim zklamanim je bez debat Fleury, ktery sam o sobe prosral nekolik zapasu a pak hned za nim je trapici se a tapajici Malkin. Pokud by jen tihle dva odvadeli standard, ktery se ocekava, tak jsme na tom urcite daleko lepe.
A z druheho uhlu pohledu, kdyz se to vezme jako celek, tak nejvetsi rezerva je na presilovce. To je nas dlouhodoby problem a ted jsme na presilovce obzvlast neschopni, opravdu neskutecna mizerie. S takovou sestavou to takhle hrat na presilovce, to je proste zahada a ostuda, velmi spatna vizitka...
A dalsi podle me velmi vazny problem je nase disciplina! To je snad jeste trestuhodnejsi nez ta presilovka, protoze se to da jednoduseji ovlivnovat a je to jen a jen nase odpovednost... Patrime spolu s Philadelphii a Anaheimem k nejtrestanejsim teamum ligy... A vubec to neni nahodny jev, misto hokeje se totiz casto venujeme rvackam a provokacim, prilisny duraz klademe na fyzickou hru(ano, v techhle oblastech vynikame... :ja_neviem: ) a nedavame si pozor na zbytecne fauly a to i v utocnem pasmu. No proste zatim se opravdu neni cim chlubit, snad to bude uz jen a jen lepsi...
Ono Crosby uz davno neni nejaky usmrkanek, dnes to ukazal, ferova bitka a Niskanen v podstate bez sance... Stejne si ale myslim, ze tohle Sid vubec delat nema, alespon ne ve 2.tretine kdy teoreticky je jeste cas se zapasem neco udelat. U mne za tohle plus ani zdaleka nema, ale OK, alespon vidim, ze mu to neni jedno a ze jako kapitan chtel neco v zapase zmenit. Faktem ale je, ze posledni zapasy Crosbymu zrovna prilis nevysly. Ale tady to snad nebude dlouho trvat, tomu verim a zas zadna tragedie to nebyla ani ted.
To takovy Malkin, tam mi to prijde, ze je totalne bez zajmu nekdy, rezignovany, kasle na to a nevraci se. Dnes ten zapas Jevgenij totalne ale totalne odflaknul, az ted koukam ze mel -3, takze mame to i "cerne na bilem"... Zkratka je hodne naladovy a vubec nedokaze ze sebe dostat maximum. Navic dela trivialni chyby v kombinacich na presilovkach. Skoro jako bych v Malkinovi videl vernou kopii Kovalchuka, ti dva si klidne muzou podat ruce
Kdybych mel jmenovat priciny nevyraznych vykonu(v podstate v kazdem zapase jsem mel vyhrady, snad s vyjimkou paradniho vykonu v Nashville):
Tak jmenovite: samozrejme nejvetsim zklamanim je bez debat Fleury, ktery sam o sobe prosral nekolik zapasu a pak hned za nim je trapici se a tapajici Malkin. Pokud by jen tihle dva odvadeli standard, ktery se ocekava, tak jsme na tom urcite daleko lepe.
A z druheho uhlu pohledu, kdyz se to vezme jako celek, tak nejvetsi rezerva je na presilovce. To je nas dlouhodoby problem a ted jsme na presilovce obzvlast neschopni, opravdu neskutecna mizerie. S takovou sestavou to takhle hrat na presilovce, to je proste zahada a ostuda, velmi spatna vizitka...
A dalsi podle me velmi vazny problem je nase disciplina! To je snad jeste trestuhodnejsi nez ta presilovka, protoze se to da jednoduseji ovlivnovat a je to jen a jen nase odpovednost... Patrime spolu s Philadelphii a Anaheimem k nejtrestanejsim teamum ligy... A vubec to neni nahodny jev, misto hokeje se totiz casto venujeme rvackam a provokacim, prilisny duraz klademe na fyzickou hru(ano, v techhle oblastech vynikame... :ja_neviem: ) a nedavame si pozor na zbytecne fauly a to i v utocnem pasmu. No proste zatim se opravdu neni cim chlubit, snad to bude uz jen a jen lepsi...
Ano samozrejme, nemel to Crosby delat, zrovna on ne... Ale jeste jedna omluva pro Sida, melo to totiz i souvislost. Takhle to i vysvetloval, ze to byla reakce na "hrdinu" Morrowa. Proste kdyz videl jako si ten demen* Morrow(u neho je to klasika
) zacal vyskakovat a osekovat se s Letangem a pak se s nim "hrdinsky" rval... A samozrejme ze Morrow se tvaril jako hrdina, pritom dobre vedel ze Letang je technicky hrac, ktery se nezvykne rvat a hlavne ze ma Kris zranenou ruku a proto bude v pestnem souboji mit znacny handicap... Slo o velmi vyhrocenou situaci, Sid byl nastvany, takze se to da pochopit.
Pochlapil?Kika píše:Nevidela som to,ale ako píše Atlantik,tak Sid to asi nemal robiťšvolco píše:
cindy sa pochlapilAle keď sa už na to dal...zvládol to super
leo píše:Pochlapil?Spis pozenstil...Pere se jak bu*na
Ty jeho kohouti zapasy o to kdo koho setrese na zem je katastrofa!Nekdo by ho mel naucit dat ranu
I keď s Atlantikom nesúhlasím, fans Pens by to mali brať ako pozitívum, že do toho šiel. Ten zápas by Pens aj tak nevyhrali...
Tak pokud je tohle "zensky" styl hosi... Tak nevim, no radeji no comment. Konkretne za samotnou rvacku podle mne Crosbymu neni co vytknout, tech uderu tam samozrejme bylo vic, jednoznacne mu to natrel. Byla to teprve treti rvacka Sidneyho v kariere, jasne ze to neni naturalni bitkar, ale shazovat ho za tohle? Hmmm...stejne mi je to jedno.
Ale jako pozitivum to tedy neberu, kdyz uz rvacka, tak si mel nekdo(Engelland, Godard, Rupp) pockat na ubozaka Morrowa... Zapas jeste uplne ztraceny nebyl, v zaveru 2.tretiny jsme tam meli tlak, presilovku, neuznany gol na 4-2 a dalsi sance. Tam mohl klidne prijit kontaktni gol a Sid tam v tu dobu chybel. Kdyz jsme z tohodle nejlepsiho useku nic nevytezili bylo v podstate po zapase a posledni tretina se uz jenom dohravala. A navic, my tam mame na rvacky temer polovinu teamu, pomalu kazdy nas zapas se posledni dobou meni na boxersky ring a i kdyz mam tvrdost rad, tak tohle je uz prilis i na mne. Hlavne kdyz dobreho hokeje je malo...
Ale jako pozitivum to tedy neberu, kdyz uz rvacka, tak si mel nekdo(Engelland, Godard, Rupp) pockat na ubozaka Morrowa... Zapas jeste uplne ztraceny nebyl, v zaveru 2.tretiny jsme tam meli tlak, presilovku, neuznany gol na 4-2 a dalsi sance. Tam mohl klidne prijit kontaktni gol a Sid tam v tu dobu chybel. Kdyz jsme z tohodle nejlepsiho useku nic nevytezili bylo v podstate po zapase a posledni tretina se uz jenom dohravala. A navic, my tam mame na rvacky temer polovinu teamu, pomalu kazdy nas zapas se posledni dobou meni na boxersky ring a i kdyz mam tvrdost rad, tak tohle je uz prilis i na mne. Hlavne kdyz dobreho hokeje je malo...
Áno, toto je ženský štýl Atlantik, ja myslím, že ako ja, tak leo to myslíme naozaj úprimne a vážne a vieme to posúdiť nezaujate. Toto bola jeho tretia bitka? No, taká "klasická" možno, ja si ale rozhodne pamätám na viac scrap-ov. Áno, Niskanenovi to natrel, to nik nepopiera, ale ten štýl... Jasné, že nie je, to z neho ani nik nerobí, ale pomenovať fakt nie je hriech ani predpojatosť.Atlantik píše:Tak pokud je tohle "zensky" styl hosi... Tak nevim, no radeji no comment. Konkretne za samotnou rvacku podle mne Crosbymu neni co vytknout, tech uderu tam samozrejme bylo vic, jednoznacne mu to natrel. Byla to teprve treti rvacka Sidneyho v kariere, jasne ze to neni naturalni bitkar, ale shazovat ho za tohle? Hmmm...stejne mi je to jedno.
Z taktického hľadiska tvojej kritike samozrejme nič nevyčítam a dôvody chápem. Ale ako pozitívum, navyše keď z toho vyšiel víťazne, by si to beztak brať mal. Na zápas kašli, už je po ňom. Tato skutočnosť však ostáva. Príliš dobrého hokeja je vaša chyba, príliš bitiek včera viacmenej tiež. Bolo to vyhecované, ale ani Kennedy a ani Letang, ktorý sa nechal podobne ako Sid vyprovokovať či už situáciou, alebo okolnosťami, do bitky ísť nemuseli. Už vôbec nie proti Morrowovi
Jasné, že je. Opakujem: ja nepredpokladám, žeby to leo myslel inak ako ja a ja som to myslel ôlen ako suché konštatovanie a pravdu. Netreba to ďalej riešiť. Navyše, na pussy box tam boli dvaja, Niskanen bol ešte komickejšíneis píše:Pokud je to férovka, tak je jedno jakým stylem je provedena. Protože nejde ani tak o výsledek nebo image, ale že do toho jde jako chlap a nebojí se jako jiné hvězdy. Ale na druhou stranu chápu atlantika, hráč jako Crosby by se neměl bít, už jen kvůli riziku poranění..
Nemyslím, však stačí bitky sledovať...ale ok, už to nechajme. Opakujem , riešiť to je zbytočné, POZNAMENAŤ nie trestné...Atlantik píše:Ano, resit styl bitky opravdu neni potrebne... Mam na to ale jiny nazor nez vy, vyraz "zensky styl" mi v tomhle pripade prisel proste prehnany.
No tak ted zrovna nic proti Crosbymu ale ja nikdy nepochopil jako cim bitka tohoto typu (domluvena) ma jako hrace vyhecovat.Ja osobne bych byl vyhecovanej vic kdyby dobre vystrelil nebo si vytvoril sanci a tlak na soupere.
Tyhle radoby bitky jsou pro me desne trapny a navic takovy bez duvodu daleko radsi koukam kdyz litaj emoce a nekdo to nevydrze tak je to daleko pochopitelnejsi tak bitka.
Tyhle radoby bitky jsou pro me desne trapny a navic takovy bez duvodu daleko radsi koukam kdyz litaj emoce a nekdo to nevydrze tak je to daleko pochopitelnejsi tak bitka.
Keby si aspoň helmy dali doleAnger píše:No tak ted zrovna nic proti Crosbymu ale ja nikdy nepochopil jako cim bitka tohoto typu (domluvena) ma jako hrace vyhecovat.Ja osobne bych byl vyhecovanej vic kdyby dobre vystrelil nebo si vytvoril sanci a tlak na soupere.
Máš odo mňa PM, pozri hore.
Tak Anger ted nemas celkem pravdu. Nevim jestli si zapas videl, ale jako uz jsem psal, tohle nebyla jen takova radoba domluvena bitka pro pobaveni divaku. Tohle Crosby delat nikdy ani nebude za timhle ucelem. A kdyz uz se popral, tak ver tomu ze na to mel duvod a ze ten zapas byl hodne vyhecovany i ze strany Dallasu. O trapne kontroverzi Morrowa proti zranenemu Letangovi, ktera tomu predchazela a byla impulzem pro Crosbyho konani jsem uz taky psal...
Mas pravdu zapas jsem nevidel.Ale ja jsem se chtel vyjadrit spis obecne ze tyhle bitky bez zrejmeho duvodu fakt nemusim.Mimochodem uz driv predvedl bitky bez duvodu pan Crosby ale jde mi spis o obecnou stranku veci nez o konkretni bitku v tomto zapase.
Me jako hrace by vice motivoval bojovny vykon v utoku a snaha vstrelit gol nez nekoho serezat (Hral jsem dlouho hokejbal tak to znam)
Me jako hrace by vice motivoval bojovny vykon v utoku a snaha vstrelit gol nez nekoho serezat (Hral jsem dlouho hokejbal tak to znam)
PHX - PIT 3-4(SO)
Hned je lepsi naladicka! Velka spokojenost s vykonem, hrali jsme s velkym nasazenim, kombinacne, kreativne, konec-koncu podobne jako v Anaheimu. Bylo videt, ze uz si uvedomujeme nelichotivou situaci a ze team stve i smolna prohra s Anaheimem, kde nas dobry vykon nebyl korunovan.
Konecne jsme zvladli tesny zapas, protoze nam doposud vubec nevychazeli, meli jsme 6 proher o gol. Bohuzel, opet jsme, jako uz tradicne, nezvladli uvod zapasu a za chvili to bylo 2-0 pro Kojoty. Ten druhy gol uz padl do posunute brany, ja myslim ze platit nemel (zmena..., kdysi se takovehle situace posuzovaly vic v nas prospech
). To ze gol pravdepodobne nemusel platit ale nikterak neomlouva Fleuryho za hruzostrasny "zakrok", ktery v dane situaci provedl a za ktery si tohle Marc proste zaslouzil, aby to bylo uznane
. Pochopil to i Bylsma a Marc se pekne krasne pakoval na stridacku. Dokdy jeste paneboze budes nas takhle trapit, dokdy jeste budeme muset trpet toho komedianta v nasi brane?? Ja uz fakt nemuzu ani minutu, Fleury se mi uplne zprotivil. Prosira co se da, dostal letos osmou sanci a ani jednou se nepriblizil hranici 90-ti procentni uspesnosti, zapas co zapas MINIMALNE 1 zbytecny gol. Pendluje stridave prubezne mezi 85 az 86-procentni uspesnosti... Diky Marcu, fakt diky, ale je cas se zamyslet a taky nekdy poskytnout nejake interview k veci. Jaksi se nam kluk totiz odmlcel a mne by jeho pohled na vec celkem zajimal
Nastesti Johnson, ktery nastoupil, byl opet oporou a tym nekolikrat podrzel. Byli jsme ale lepsi, dreli jsme a i stesti se k nam konecne priklonilo, hlavne kdyz Morris katastrofalnim zpusobem namazal Crosbymu a ten uz se s tim nerozpakoval: 2-1. Sid se konecne rozstrilel, jakoby me vyslysel ze se trochu trapi a vida, uz je na 2.miste kanadskeho bodovani
Tohle nas dostalo na kone a pak uz jsme v podstate v celem zbytku zapasu meli vice ci mene navrch. Za 3 minutky bylo vyrovnano, to kdyz Malkin vystavne trefil z uhlu pod brevno odrazeny puk od obrance Phoenixu (Malkin kdyz je "nahodou nekdy" v pohode, tak radost pohledet a Geno dnes konecne hral se zapalem, konecne!). Phoenix se dostal opet do vedeni trosku se stestim, po tecovane strele od Paula Martina, navic jeste od tyce, tam Johnson asi tezko mohl neco delat. Ale srovnali jsme to v presilovce na 3-3 jeste do konce 2.tretiny, to kdyz dnes po delsi dobe opet velmi dobre hrajici Mark Letestu krasne nasel spoza brany Kunitze a ten se nemylil. Opravdu to byl velmi pekny presilovkovy gol, ktery dal alespon na chvili zapomenout na tu hruzu co jinak na presilovkach predvadime. Ve treti tretine jsme taky meli navrch a chteli jsme zapas rozhodnout jeste v normalni hraci dobe, Bryzgalov ale drzel. Podobne jako Johnson, ktery se taky nenudil, Phoenix tam mel nekolik nebezpecnych situaci... A tak prisly na radu najezdy, osvedceni borci Crosby s Letangem neuspeli a tak nam to rozhodl ve svem prvnim najezde kariery Mark Letestu, ktery si to za dnesek urcite zaslouzil.
Nase vyhra je zaslouzena, takovyhle hokej se mi libi, dostavali jsme se do sanci, strileli jsme... Tohle vitezstvi team hrozne moc potreboval, hrali jsme 7 z poslednich 8 zapasu venku, vsechno dost tezke zapasy a ted mame alespon nejake bodiky z toho a samozrejme sebevedomi by melo byt OK. Doma uz to musi byt jen a jen lepsi!
jeste jedna poznamka k Engellandovi... Je mi sympaticky jeho tvrdy a takovy obetavy styl hry. No ale hokejove je to poslabsi, pomalu kazdy zapas udela nejakou chybu nebo chybicku, nebo proste nestiha. Podpora utoku nulova a tak logicky minusky mu pribyvaji. Tady Lovejoy vylozene stoji za uvahu, na druhe strane, kdyz hraje Engelland, tak se tam alespon nemusi "motat" Godard a muze byt "healthy scratch" on. Ale alespon na technictejsi tymy by fakt mel hravat radeji Lovejoy...
Hned je lepsi naladicka! Velka spokojenost s vykonem, hrali jsme s velkym nasazenim, kombinacne, kreativne, konec-koncu podobne jako v Anaheimu. Bylo videt, ze uz si uvedomujeme nelichotivou situaci a ze team stve i smolna prohra s Anaheimem, kde nas dobry vykon nebyl korunovan.
Konecne jsme zvladli tesny zapas, protoze nam doposud vubec nevychazeli, meli jsme 6 proher o gol. Bohuzel, opet jsme, jako uz tradicne, nezvladli uvod zapasu a za chvili to bylo 2-0 pro Kojoty. Ten druhy gol uz padl do posunute brany, ja myslim ze platit nemel (zmena..., kdysi se takovehle situace posuzovaly vic v nas prospech
Nastesti Johnson, ktery nastoupil, byl opet oporou a tym nekolikrat podrzel. Byli jsme ale lepsi, dreli jsme a i stesti se k nam konecne priklonilo, hlavne kdyz Morris katastrofalnim zpusobem namazal Crosbymu a ten uz se s tim nerozpakoval: 2-1. Sid se konecne rozstrilel, jakoby me vyslysel ze se trochu trapi a vida, uz je na 2.miste kanadskeho bodovani
Nase vyhra je zaslouzena, takovyhle hokej se mi libi, dostavali jsme se do sanci, strileli jsme... Tohle vitezstvi team hrozne moc potreboval, hrali jsme 7 z poslednich 8 zapasu venku, vsechno dost tezke zapasy a ted mame alespon nejake bodiky z toho a samozrejme sebevedomi by melo byt OK. Doma uz to musi byt jen a jen lepsi!
jeste jedna poznamka k Engellandovi... Je mi sympaticky jeho tvrdy a takovy obetavy styl hry. No ale hokejove je to poslabsi, pomalu kazdy zapas udela nejakou chybu nebo chybicku, nebo proste nestiha. Podpora utoku nulova a tak logicky minusky mu pribyvaji. Tady Lovejoy vylozene stoji za uvahu, na druhe strane, kdyz hraje Engelland, tak se tam alespon nemusi "motat" Godard a muze byt "healthy scratch" on. Ale alespon na technictejsi tymy by fakt mel hravat radeji Lovejoy...
Ano, Atlantiku, přesně jak píšeš, konečně se na ty naše výkony začíná lépe dívat. A to i přest, že jsem třetí třetinu po včerejším namáhavém dnu prospal
. Jinak ve druhé části naše hra připomínala starý dobrý Pittsburgh, a hlavně konečně se ke Crosbymu přidala i druhá hvězda, snad to nebyl jen záblesk ale začátek vzestupné tendence. Třetí největší hvězdou do party býval Fleury, ale ta doba je asi pryč (nenávratně?). Naštěstí se v jeho náhradníkovi zrodila dobrá opora. I přes prohry v Dallasu a Anaheimu chytal dobře Johnson a dnes to korunoval zase výhrou.
Taky by mě zajímalo, jak se k tomu staví mark. Tak drahy golman a zatim uplně na nic výkony. Nejlepší cena jeho by snad byla v trejdu, ale kdo by ho chtěl, trend je takový, že drazí brankáři s delšími smlouvami moc v kurzu nejsou.
Jsem taky rád, že jsme v Arizoně alespon pomohli zvýšit tu jejich prachmizernou návštěvnost. na Crosbyho s spol se přišlo podívat skoro 15 000 diváků, což je na místní poměry skoro zázrak. Taky jich hodně fandilo nám. Takže už jen za to, jsme si ty dva bodíky zasloužili
Taky by mě zajímalo, jak se k tomu staví mark. Tak drahy golman a zatim uplně na nic výkony. Nejlepší cena jeho by snad byla v trejdu, ale kdo by ho chtěl, trend je takový, že drazí brankáři s delšími smlouvami moc v kurzu nejsou.
Jsem taky rád, že jsme v Arizoně alespon pomohli zvýšit tu jejich prachmizernou návštěvnost. na Crosbyho s spol se přišlo podívat skoro 15 000 diváků, což je na místní poměry skoro zázrak. Taky jich hodně fandilo nám. Takže už jen za to, jsme si ty dva bodíky zasloužili
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé