uz su tu spomenute posilnenia pittsburgu ( silny tím sa posilnil este viac) a tampy ( u nich sa da hovorit o kazdorocnom posilnovani
obrovska fluktuacia hracov.. lenze tentoraz to robi yzerman a na papieri sa zda ze vyborne.. ak nepohoria na trenerovom systeme, podla mna by im PO nemalo ujst) a mne sa paci aj atlanta. na PO ich este nevidim,ale budem im fandit a sledovat ich viac.
o najvacsom posilneni sa u nas neda hovorit, ale uz aj tak silny tím je silnejsi ako minuly rok.
Prichody Volchenkova, Tallindera, Hedberga, Arnotta nas posilnuju viac ako odchody Martina, Mottaua, Niedermayera, McAmmonda, Petersa, Pandolfa oslabuju.
okrem toho podla tunajsej logiky ze Kovalchuk sa neda ratat ako posila, tak sa vlastne neda ratat Martin ako oslabenie
Inak vsetko to tu popisal getzo. aj s trenerom aj s mladikmi..
Vsetko ukaze camp.. ja verim na zostavu correntemu, josefsonovi a isty je podla mna zharkov..
pre tedenbyho vidim miesto na farme, da mu to viac ako byt v 4tom utoku s obcasnym nakuknutim do zostavy. a trosku dufam ze prekvapi taormina, cisla za minuly rok ma fantasticke, na farme predcil murphyho, takze pri kope stastia dalsi louov objav typu rafalski
od palmieriho neviem co cakat, talent ma, postavu tiez, len tie cisla na farme nic moc (ale zas to iste bol aj bergfors a nakoniec tie cisla dokazal preniest s farmy do prveho tímu) vasyunov urobil obrovsky skok minuly rok, tak ak dostane sancu som zvedavy.
Potom uz len veci s ktorymi s getzom nesuhlasim
myslim ze McAmmond nebol slabina, nejak rychlo si zabudol, ze tu prvu polku sezony, ked sme viedli celu nhl s polkou farmarskeho tímu, ze prave aj Dean tomu dost pomohol. v tych chvilach dokazal robit pol bodu na zapas.. hral 2 centra ked bolo treba, kridlo, dokonca kvoli rozlozeniu sil utokov ked bol zajac presunuty do druheho utoku hral s parisem a veru nekazil mu to. ak by v campe zlyhal josefson a nevyskocil henrique, tak sa nebranim jeho navratu (aj ked neviem nahodou ci uz neskoncil)
A k hracom ktorí v PO hrali dobre by som pridal Zubrusa a vyskrtol Rolstona. Viem ze som na Winkyho zatazeny a vsimam si jeho chyby viac ako ostatanych, strelil 2 goly v serii ale..ale! mam to pred ocami stale ked debilne branil pred branou prongera a inkasujeme gol, tiez stratu puku na utocnej modrej nevratenie sa, protiutok a gol.. a par zavarov ked stravil na lade cez 2 minuty,lebo sa mu neracilo vyhodit cisty puk a nevladali sme ho ziskat naspat (okrem toho hraci flyers pri mantineloch je ina kava) takze tak.
o najvacsom posilneni sa u nas neda hovorit, ale uz aj tak silny tím je silnejsi ako minuly rok.
Prichody Volchenkova, Tallindera, Hedberga, Arnotta nas posilnuju viac ako odchody Martina, Mottaua, Niedermayera, McAmmonda, Petersa, Pandolfa oslabuju.
okrem toho podla tunajsej logiky ze Kovalchuk sa neda ratat ako posila, tak sa vlastne neda ratat Martin ako oslabenie
Vsetko ukaze camp.. ja verim na zostavu correntemu, josefsonovi a isty je podla mna zharkov..
pre tedenbyho vidim miesto na farme, da mu to viac ako byt v 4tom utoku s obcasnym nakuknutim do zostavy. a trosku dufam ze prekvapi taormina, cisla za minuly rok ma fantasticke, na farme predcil murphyho, takze pri kope stastia dalsi louov objav typu rafalski
Potom uz len veci s ktorymi s getzom nesuhlasim
A k hracom ktorí v PO hrali dobre by som pridal Zubrusa a vyskrtol Rolstona. Viem ze som na Winkyho zatazeny a vsimam si jeho chyby viac ako ostatanych, strelil 2 goly v serii ale..ale! mam to pred ocami stale ked debilne branil pred branou prongera a inkasujeme gol, tiez stratu puku na utocnej modrej nevratenie sa, protiutok a gol.. a par zavarov ked stravil na lade cez 2 minuty,lebo sa mu neracilo vyhodit cisty puk a nevladali sme ho ziskat naspat (okrem toho hraci flyers pri mantineloch je ina kava) takze tak.