hura. Dufam ze uvidim aj nejake zabery zo satne. V minulej sezone za Kruegera tam byvali pravidelne, v tejto sezone zatial vobecSedlo40 píše:http://oilers.nhl.com/club/page.htm?id=85764 Megáááááááááááááááááááááá,nová epizoda OilChange![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Proč asi..?...arek píše:hura. Dufam ze uvidim aj nejake zabery zo satne. V minulej sezone za Kruegera tam byvali pravidelne, v tejto sezone zatial vobecSedlo40 píše:http://oilers.nhl.com/club/page.htm?id=85764 Megáááááááááááááááááááááá,nová epizoda OilChange![]()
https://www.youtube.com/watch?v=sGXqj2SDgdA" onclick="window.open(this.href);return false;
Hexy zacina dobreRon Hextall píše:"If you think winning the Stanley Cup is easy, I have news for you. And the one thing I mentioned earlier, Philadelphia's not sitting there waiting for, you know, number one picks year after year after year. You know, for five years. I mean it's, it's the easy way to go and there's no guarantees of winning a cup then. But to maintain something for 25 years or 30 years, which has been done here, is hard to do...
...Other than maybe not winning the big one, and again right now there's 30 teams out there and right now there's a team, won't mention any names, there's a team out there just collecting the number 1 picks right now. Yeah, they're gonna be a pretty good team in 3 or 4 years, but ask their fans if they've had a fun last 7 or 8 years. I mean, it's just, the culture of winning is nothing to be embarrassed about."
Co je na tom dobrýho?kajo píše:Hexy zacina dobreRon Hextall píše:"If you think winning the Stanley Cup is easy, I have news for you. And the one thing I mentioned earlier, Philadelphia's not sitting there waiting for, you know, number one picks year after year after year. You know, for five years. I mean it's, it's the easy way to go and there's no guarantees of winning a cup then. But to maintain something for 25 years or 30 years, which has been done here, is hard to do...
...Other than maybe not winning the big one, and again right now there's 30 teams out there and right now there's a team, won't mention any names, there's a team out there just collecting the number 1 picks right now. Yeah, they're gonna be a pretty good team in 3 or 4 years, but ask their fans if they've had a fun last 7 or 8 years. I mean, it's just, the culture of winning is nothing to be embarrassed about."
Kedy naposledy to Phily vyhrala SC? 
Uz mi tieto veci idu fakt na nervy. Hextall nech sa stara o seba a svoj tim a nie o nas. Ten system plati pre celu ligu a pokojne sa moze podobny kusok "podarit" aj Philadelphii o par rokov. Tambellini bol stupidny neschopny chumaj a rovnako vedenie NHL, ze vymyslelo taky draftovy system. Nastastie MacT nabral iny kurz a snad tieto posmesky na nasu adresu skoncia. Smutne je, ze tie tri draftove jednotky nam prilis nepomohli, jedinou poriadnou je Hall, ale ani ten nie je lider typu Crosby/MacK ktory by tahal cely tim. Nugent a Yakupov zapadli do priemeru (snad len zatial). Niektore timy vydolovali z jedneho 1st picku viac ako my z troch, pretoze trafili dobry rok.
Pevne verim ze tohtorocny prvokolovy pick vymenime, uz bolo dost onanovania nad talentami pocas uhorkovej sezony
Uz mi tieto veci idu fakt na nervy. Hextall nech sa stara o seba a svoj tim a nie o nas. Ten system plati pre celu ligu a pokojne sa moze podobny kusok "podarit" aj Philadelphii o par rokov. Tambellini bol stupidny neschopny chumaj a rovnako vedenie NHL, ze vymyslelo taky draftovy system. Nastastie MacT nabral iny kurz a snad tieto posmesky na nasu adresu skoncia. Smutne je, ze tie tri draftove jednotky nam prilis nepomohli, jedinou poriadnou je Hall, ale ani ten nie je lider typu Crosby/MacK ktory by tahal cely tim. Nugent a Yakupov zapadli do priemeru (snad len zatial). Niektore timy vydolovali z jedneho 1st picku viac ako my z troch, pretoze trafili dobry rok.
Pevne verim ze tohtorocny prvokolovy pick vymenime, uz bolo dost onanovania nad talentami pocas uhorkovej sezony
Kolko hnevu hned
A za to, ze povedal pravdu. Cely system odmenovania suckujucich timov najlepsimi hracmi na drafte je uplne chory a postaveny na hlavu. Hraj zle a budes odmeneny...Preto napriklad obdivujem Calgary, ktore sa zakazdym snazi bojovat o PO aj ked ten tim maju priemerny az podpriemerny. Takym timom by som udelil najlepsie pozicie na drafte.
A neviem preco do debaty tahas SC. Nie je vsetko len o
Pozri sa trebars kolko krat za posledne roky Phila postupovala do PO. Ak sa nemylim, tak od sezony 94-95 sa im to nepodarilo len dva krat! To je winning mentality a o tom vravel Hexy....
A neviem preco do debaty tahas SC. Nie je vsetko len o
Relativne mladej bek,dobre brusli,ale obrana je des..O tech PP ani nevimmt-svk píše:Fanusikova Edmontonu. mozeme ti povedat nieco viac o Filipovi Larssenovi? Statistika sa mi zda celkom dobra, preco odisiel do KHL?
A kto bol lepsi on alebo Belov?Sedlo40 píše:Relativne mladej bek,dobre brusli,ale obrana je des..O tech PP ani nevimmt-svk píše:Fanusikova Edmontonu. mozeme ti povedat nieco viac o Filipovi Larssenovi? Statistika sa mi zda celkom dobra, preco odisiel do KHL?Jinak prisel za Horcoffa,cimz ho vlastne "zachranil" od vykoupeni...Ale zadna ztrata,ani mi chybet nebude
u mna urcite Belov. Obaja nedostavali dost priestoru na lade, aby mohli ukazat viac. Larsen si ho ani nezasluzil, ale Belova sme mali viac skusat na PP. ALe je to moj nazor, podla statistik to vyzera skor opacne.mt-svk píše:A kto bol lepsi on alebo Belov?Sedlo40 píše:Relativne mladej bek,dobre brusli,ale obrana je des..O tech PP ani nevimmt-svk píše:Fanusikova Edmontonu. mozeme ti povedat nieco viac o Filipovi Larssenovi? Statistika sa mi zda celkom dobra, preco odisiel do KHL?Jinak prisel za Horcoffa,cimz ho vlastne "zachranil" od vykoupeni...Ale zadna ztrata,ani mi chybet nebude
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé