Totalni, ale primo neuveritelny 15-minutovy herni kolaps ve 2.tretine, kdy selhavalo uplne uplne vsechno nas nakonec stal dobre hrany zapas. Jinak jsme byli lepsi, ale tenhle usek pokazil cely zapas a mame co jsme chteli...
Ja absolutne nechapu, jak to ze tam Bylsma nebral timeout a neco s tim nedelal, vzdyt to bylo jen cekani na to, kdy dostaneme dalsi gol. Uz ma Bylsma tech chyb nejak podezrele hodne. Dnes navic poslal Malkina predcasne do satny, to jako nechapu proc, za stavu 1-3... Nevim co je za tim, nechapu...
Horsi presilovky jsem taky uz davno nevidel. Fleury nekolikrat podrzel, ale ten gol na 1-2 co dostal od Carcilla, to mi prislo primo k smichu. Ale tak at si Bylsma sveho milacka protezuje... Jen aby pak on neletel jako prvni.
Dalsi pruser Bylsmu je nevyuzivani skvele bojujiciho a hrajiciho Kennedyho a protezovani kombinacne neschopneho Dupuise v 1.utoku. To vidi snad kazdy, jenom Bylsma se tvari, ze je to OK.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Hmm, perfektni tec metr pred brankovistem? Co presne by jako mel delat lepsiho, nez co udelal? :ja_neviem: I vasi komentatori to rikali (jinak se teda nedaj poslouchat, ty sou snad nejhorsi v cely lizeAtlantik píše: Fleury nekolikrat podrzel, ale ten gol na 1-2 co dostal od Carcilla, to mi prislo primo k smichu.
A ze byste byli nejak extremne lepsi?? Mozna v prvni tretine, ale tu jsem nevidel, protoze jednak ty dve divadla po vhazovani me spis znechutily a pak po ty presilovce a asi 5 vyloucenich za minutu jsem si rek, ze to nebude ke koukani a presoup to do pulky zapasu tesne pred ten vas gol (vystavni, i kdyz O'Donnell tam byl zbytecne za saska). Pak jsem skocil na zacatek druhe tretiny a to uz bylo vyrovnany. A tu treti tretinu jsme holt hlidali naskok. Coz nam moc nejde, i kdyz to porad zkousime.
Kdyz to ted pisu, tak jste vlastne mozna mohli bejt opticky lepsi
V 1.tretine jsme urcite lepsi byli Andy, tam jste si fakt ani neskrtli... Zadny drtivy tlak, ale jasna prevaha bez vasi protihry. Po 25 minutach hry jste meli 4 zbloudile strely, zadnou sanci... Turning point byla nase otresna presilovka a vas gol v oslabeni. Brejkove hrace mate paradni, ale stejne nas to neomlouva... Pak prisel ten totalnii herni kolaps z nasi strany, ktery trval do konce 2.tretiny. Ve 3.tretine jste hlidali naskok, az na to, ze do vaseho golu na 1-3 jsme spalili snad 4-5 lozenych sanci...
Celkove tedy asi vyrovnany zapas, protoze to co se delo tech 15 minut ve 2.tretine, to bylo neuveritelne a meli jste tam asi 5 brejku a dalsich x tutovek a kompenzuje to celou nasi prevahu po zbytek zapasu. Tam mel byt davno tiemeout. Muj nazor proste... :ja_neviem:
A tec Carcilla? Perfektni? No urcite ne dokonala, Fleury to videl, nebylo to az tak prudke, tohle proste chytat musi podle me. Holt nezaklapl betony...
Celkove tedy asi vyrovnany zapas, protoze to co se delo tech 15 minut ve 2.tretine, to bylo neuveritelne a meli jste tam asi 5 brejku a dalsich x tutovek a kompenzuje to celou nasi prevahu po zbytek zapasu. Tam mel byt davno tiemeout. Muj nazor proste... :ja_neviem:
A tec Carcilla? Perfektni? No urcite ne dokonala, Fleury to videl, nebylo to az tak prudke, tohle proste chytat musi podle me. Holt nezaklapl betony...
Presilovka 5 na 3 po dobu 2 minut byla zvlastni, ale ono se to okamzite kompenzovalo nesmyslnym vyloucenim Comrieho a pak Kunitze(opravnenym). Takze jsme si nakonec tu presilovku ani poradne nezahrali. Zkratka rozhodci ten nervozni a sileny uvod zapasu neunesl... Byla to velka komedie, ale me to celkem bavilo
. Ve 3.tretine vam taky odpustili vylouceni za prilis mnoho hracu na lede a my jsme pak z toho sameho prestupku byli potrestani golem. Ale to uz je jine tema, rozhodci delali chyby oboustranne, takze v tomhle zapase to neresim...
S tim souhlasim...Atlantik píše:Ve 3.tretine vam taky odpustili vylouceni za prilis mnoho hracu na lede
Ale o rozhodcich jsem mluvil jsen v souvislosti s tou prvni minutou. To bylo fakt absurdni...
Vsak se na to pak dalo divat, kdyz se trochu vzpamatovali...
Ani neprislo obligatni vylouceni 2 minuty pred koncem
a mi se právě ta 1.třetina líbila hodně
.....jiskry a rukavice létaly,jedna za druhou a to,že měli Pens sice o chlup víc
ze hry jim nikdo neupírá,nicméně vytěžili z toho "pouze" jeden,zato moc hezký gól a to Phillku nijak nerozhodilo....
žádný herní výpadek Pens jsem neviděl :ja_neviem: ,hra to byla svižná a vcelku vyrovnaná i v té 2.třetině,Richie ta oslabení
hraje famózně a ta akce s Claudem byla výstavní,Fleury si myslím,že nemohl ani za jeden gól,naopak měl(podobně jako Bobs)
několik velmi dobrých zákroků....
ale zápas to byl celkově super.....
ze hry jim nikdo neupírá,nicméně vytěžili z toho "pouze" jeden,zato moc hezký gól a to Phillku nijak nerozhodilo....
žádný herní výpadek Pens jsem neviděl :ja_neviem: ,hra to byla svižná a vcelku vyrovnaná i v té 2.třetině,Richie ta oslabení
hraje famózně a ta akce s Claudem byla výstavní,Fleury si myslím,že nemohl ani za jeden gól,naopak měl(podobně jako Bobs)
několik velmi dobrých zákroků....
Asi mas pravdu.dejf píše:Nebylo to spíš za to, že Hartnell po písknutí praštil Orpika (škoda rány, která padne vedle), ale myslím, že to bylo správné vyloučení.AndyF píše: pak presilovka 5 na 3 za odpaleni puku do rohu!!!!
No konecne, 3-0 v Caroline. Johnson samozrejme excelentni, 33 zakroku. Bylsma, pochop to uz, tady neni co resit. Brent MUSI byt nase jednicka !!!
Tym i bez Malkina drel, makal, byla tam obetavost, napr. Crosby se hazel do strel... 7 ubranenych oslabeni o tom svedci, ale rozhodci byli hruzostrasni, absolutne jednostranne piskani, proste des...
Tym i bez Malkina drel, makal, byla tam obetavost, napr. Crosby se hazel do strel... 7 ubranenych oslabeni o tom svedci, ale rozhodci byli hruzostrasni, absolutne jednostranne piskani, proste des...
Konecne si to priznateAtlantik píše:No konecne, 3-0 v Caroline. Johnson samozrejme excelentni, 33 zakroku. Bylsma, pochop to uz, tady neni co resit. Brent MUSI byt nase jednicka !!!
Johnson Johnson...
Pripomína mi postavou i štýlom nášho ex-Clemmensena a keď sa chytil aj on chytá podobne dobre, čo ma vôbec neteší. Zaujímavé, že Bobrovi z Philly to tak nejak prajem, tomuto teda ani náhodou. Smiať sa z Fleuryho ma nikdy neomrzelo a teraz? Nemám na to pomaly šancu...
No jo, ten rozdil v nasich golmanech je obrovsky, jako noc a den... Jenomze Bylsma jasne deklaroval, ze Fleurymu veri, ze je to nas "franchise goalie" a ze i letos odchyta 60+ zapasu...Getzo5 píše:Johnson Johnson...![]()
Pripomína mi postavou i štýlom nášho ex-Clemmensena a keď sa chytil aj on chytá podobne dobre, čo ma vôbec neteší. Zaujímavé, že Bobrovi z Philly to tak nejak prajem, tomuto teda ani náhodou. Smiať sa z Fleuryho ma nikdy neomrzelo a teraz? Nemám na to pomaly šancu...
Btw. Deryk Engelland (draftovaný nami
v 9.kole pred 10 rokmi?) má od roku 2007 (teda odkedy podpísal s Pens ako free agent) bilanciu bitiek 36-2-9
V NHL 10-0-1 z 20 zápasov?
A to už stihol zložiť Orra a rozkopať Shelleyho za prvé tri týždne? No do frasa...pokiaľ hrá dobre aj obranu (čo počúvam) tak sme teda pekné zviera prešustrovali...
A to už stihol zložiť Orra a rozkopať Shelleyho za prvé tri týždne? No do frasa...pokiaľ hrá dobre aj obranu (čo počúvam) tak sme teda pekné zviera prešustrovali...
Ad Engelland:
No je to tak, on se ani nezda, ale momentalne je to urcite jeden z nejlepsich bitkaru ligy. U Shelleyho posledne tekla i krev, Orr si taky ani neskrtnul. Ne ze by mel v tech bitkach az takovou drtivou prevahu, pak ale zasadi takovy hak, ze neni o cem... V obrane velmi obetavy a dobry cistic prostoru. Pomerne dobry pozicne a dokaze hrat hodne tvrde a navic pomerne ciste... Ale tak podpora utoku mu moc nerika, rozehravka nic moc a rychlost taky nic moc. Jednoznacne ale uroven "NHL playera" dosahuje. My se budeme muset rozhodnout mezi Engellandem a Lovejoyem. Lovejoy je mozna trosku lepsi herne, ale muj tip je ze asi v "acku" zustane Engelland, i vzhledem k tomu, ze Bylsma je vyznavatelem pomerne drsneho stylu hry.
U Johnsona to vidim bohuzel stejne jak Redy, on za prvni slabsi zapas(ktery uz proste musi nekdy zakonite prijit) pravdepodobne zaplati a Fleury okamzite zacne dostavat jeste vic startu. Zatim maji oba po 6 startu, s tim, ze Bee-Jayuv "nejhorsi" vykon byl porad mnohem mnohem lepsi nez Fleuryho "nejlepsi" vykon...
Ani nechci pomyslet, kde by jsme momentalne byli, kdyby Fleury chytal vsechny zapasy... Jiste az nekde za New Jersey. Konkretne dnes by tam Carolina z Fleuryho pravdepodobne udelala vylozeneho statistu, on by se v takovemhle zapase, kde to pred nasi branou hodne vrelo, vubec nechytal. Ten zapas byl totiz velmi tezky, byli jsme soustavne na trestne lavici, rozhodci to chtel proste stuj co stuj zdramatizovat a Johnson tedy celil velke palbe. Nakonec BeeJay odolal, predvedl nekolik perfektnich zakroku a vylozene "ukradl" tenhle zapas pro nas. Pripsal si pro me hodne ceneny SO ze zapasu, kde byl souper aktivnejsi nez my, mel vice sanci a my uz jsme tu vyhru hodne potrebovali...
Navic to byl mozna posledni zapas, kde jsme hrali bez Malkina, Staala, Michalka, o to je ta vyhra cennejsi. Ted mame az ve stredu Dallas a tam uz se ta marodka asi vyprazdni.
No je to tak, on se ani nezda, ale momentalne je to urcite jeden z nejlepsich bitkaru ligy. U Shelleyho posledne tekla i krev, Orr si taky ani neskrtnul. Ne ze by mel v tech bitkach az takovou drtivou prevahu, pak ale zasadi takovy hak, ze neni o cem... V obrane velmi obetavy a dobry cistic prostoru. Pomerne dobry pozicne a dokaze hrat hodne tvrde a navic pomerne ciste... Ale tak podpora utoku mu moc nerika, rozehravka nic moc a rychlost taky nic moc. Jednoznacne ale uroven "NHL playera" dosahuje. My se budeme muset rozhodnout mezi Engellandem a Lovejoyem. Lovejoy je mozna trosku lepsi herne, ale muj tip je ze asi v "acku" zustane Engelland, i vzhledem k tomu, ze Bylsma je vyznavatelem pomerne drsneho stylu hry.
U Johnsona to vidim bohuzel stejne jak Redy, on za prvni slabsi zapas(ktery uz proste musi nekdy zakonite prijit) pravdepodobne zaplati a Fleury okamzite zacne dostavat jeste vic startu. Zatim maji oba po 6 startu, s tim, ze Bee-Jayuv "nejhorsi" vykon byl porad mnohem mnohem lepsi nez Fleuryho "nejlepsi" vykon...
Ani nechci pomyslet, kde by jsme momentalne byli, kdyby Fleury chytal vsechny zapasy... Jiste az nekde za New Jersey. Konkretne dnes by tam Carolina z Fleuryho pravdepodobne udelala vylozeneho statistu, on by se v takovemhle zapase, kde to pred nasi branou hodne vrelo, vubec nechytal. Ten zapas byl totiz velmi tezky, byli jsme soustavne na trestne lavici, rozhodci to chtel proste stuj co stuj zdramatizovat a Johnson tedy celil velke palbe. Nakonec BeeJay odolal, predvedl nekolik perfektnich zakroku a vylozene "ukradl" tenhle zapas pro nas. Pripsal si pro me hodne ceneny SO ze zapasu, kde byl souper aktivnejsi nez my, mel vice sanci a my uz jsme tu vyhru hodne potrebovali...
Navic to byl mozna posledni zapas, kde jsme hrali bez Malkina, Staala, Michalka, o to je ta vyhra cennejsi. Ted mame az ve stredu Dallas a tam uz se ta marodka asi vyprazdni.
FLYERS FAN píše:Konecne si to priznateAtlantik píše:No konecne, 3-0 v Caroline. Johnson samozrejme excelentni, 33 zakroku. Bylsma, pochop to uz, tady neni co resit. Brent MUSI byt nase jednicka !!!
jj, priznať pravdu je hriech ?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé