Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ja myslim ze Brodeur by mel urcite dohrat v NJ je to asi nejvetsi legenda New jersey a taky by tam mel zustat stejne jako Elias.
No bude zaujímavé ako to s tým Kovym dopadne :)
sem nasranej. NHL normalne vyjebava s NHLPA potazmo obe organizace vyjebava s NJD. Kua tak at to zamitnout pujde se karbitrazi a pak bude jasno, za chvili kemp a nevime ani kdo bude a kdo nebude v tymu. Na NHLpremier me uvidite vdresu NJD a s velkou ceduli Buttman SUX. Jinak Tedenby je v pripade podpisu Kovyho postradatelnej.
megaton píše:sem nasranej. NHL normalne vyjebava s NHLPA potazmo obe organizace vyjebava s NJD. Kua tak at to zamitnout pujde se karbitrazi a pak bude jasno, za chvili kemp a nevime ani kdo bude a kdo nebude v tymu. Na NHLpremier me uvidite vdresu NJD a s velkou ceduli Buttman SUX. Jinak Tedenby je v pripade podpisu Kovyho postradatelnej.
Postradatelnej? Možno tento rok, kedy by musel hrať RW (čo mimochodom bude aj Eliáš), ale o rok? A o dva? Na ten jeden beztak potrebuje aspoň AHL. Keď sme mu už dali prednosť pred Carlsonom, tak si ho udržať musíme.

Vyrob ich hneď niekoľko a rozdaj po hale. :wawe:
Samozrejme si počkám(e) na confirmed link, ale NHL a PA dospeli k dohode, Kovyho kontrakt PUSTIA! (podľa predpokladov :frajer2: teda táto fraška končí) Lou sa teda okamžite musí pustiť do čistiek, ale kedže verím, že už bol pripravený, bude to rýchle.

Rovnako tak sa zastaví prešetrovanie zmluv Hossu, Savarda, Prongera a Luonga, Kovy bude "the last of the Mohicans", zavedú sa nové predbežné opatrenia smerujúce k udržaniu stavu do nasledujúcej CBA. Tzv. win-win situation aj keď Brooks reportuje o veľkom víťazstve len PA.

Getzo Str 21.7.2010: "V podstate to opakujem neustále, mali to nechať tak, ostro voči tomu vystúpiť a okamžite pracovať tak ako pracovali na nových pravidlách ohľadom zásahov na hlavu, promptne, na riešení do zimy 2010/11 a neskôr. Jediní nespokojní by boli závistlivci ktorých megaton spomína a NHL by si zachovala tvár. Takto je to nehorázne trápny cirkus s v podstate na cca 80% jasným scenárom i koncom..." :cinka:

Obrázek

Už to telefonicky potvrdil i samotný Ilya :)
Getzo5 píše:
megaton píše:sem nasranej. NHL normalne vyjebava s NHLPA potazmo obe organizace vyjebava s NJD. Kua tak at to zamitnout pujde se karbitrazi a pak bude jasno, za chvili kemp a nevime ani kdo bude a kdo nebude v tymu. Na NHLpremier me uvidite vdresu NJD a s velkou ceduli Buttman SUX. Jinak Tedenby je v pripade podpisu Kovyho postradatelnej.
Postradatelnej? Možno tento rok, kedy by musel hrať RW (čo mimochodom bude aj Eliáš), ale o rok? A o dva? Na ten jeden beztak potrebuje aspoň AHL. Keď sme mu už dali prednosť pred Carlsonom, tak si ho udržať musíme.

Vyrob ich hneď niekoľko a rozdaj po hale. :wawe:
ano naprosto postradatelnej. myslim ze na dalsich 10 let mame na LW vystarano, samozrejme predpokladam ze Zach podepise alespon na 10. Uprime pro nej nevidim misto v prvnich dvou lajnach pokud si rychle nezvykne na RW nebo neoslni do dvou let. Vymenil bych ho za mladeho PMD nebo za RW. Mozna bych do dokonce vymenil za Bergiho a to by teprve byla sranda a master plan by Lou :D
megaton píše:ano naprosto postradatelnej. myslim ze na dalsich 10 let mame na LW vystarano, samozrejme predpokladam ze Zach podepise alespon na 10. Uprime pro nej nevidim misto v prvnich dvou lajnach pokud si rychle nezvykne na RW nebo neoslni do dvou let. Vymenil bych ho za mladeho PMD nebo za RW. Mozna bych do dokonce vymenil za Bergiho a to by teprve byla sranda a master plan by Lou :D
To už magoríš, keď spomínaš Bergieho :D . Kdeže. Ak si zvykne na RW, bude platný, po odchode Rolstona bude platný, po ukončení kariéry Pattyho bude platný. Oveľa viac Expendable je Vasyunov a to je RW! Bergfors je zaujímavá myšlienka, ale ja som si už vybudoval k wunder twins určitý vzťah, ktorý nemienim meniť, tak dúfam, že Lou má na to podobný názor. Zach podpíše štandardný kontrakt. Za pár hodín až niekoľko dní sa dozvieme kompletné podmienky dohody medzi NHL a PA a potom bude zrejmé, že už žiaden podobný kontrakt neprejde a dosť možné sa obmedzí aj dĺžka kontraktov. Zach si zaslúźi svoje peniaze, ale rozhodne nie viac než niekto ako Kovy. So smluvou Eliášovho typu budem spokojný, tá by mala byť maximom. Samozrejme, Zach je budúci kapitán /vzhľadom na najaktuálnejšiu pozíciu Langsa možno slôr než si kto dokáže predstaviť/ a po veciach, ktoré sa odohrali túto offseason (in Kovy, Hedberg, Tallinder, Volchenkov, Arnott+mladíci, out Pando, Peters, McAmmond, Needmybrother, J-Mac) som presvedčený, že úvahy o zmene pôsobiska sú naveky pochované pod čiernu zem.

Kovy for less than a Mikko Koivu cap hit? F*** yeah :cinka:
Konečne je to u konca. :D
:)
Tak kto si kupuje Kovalchukov dres? :wink:
Weiwuer píše:Tak kto si kupuje Kovalchukov dres? :wink:
Stovky ho už majú, tisíce dnes. Ja osobne neplánujem, mne postačí pokiaľ bude odvádzať presne to, čo od neho očakávam. Oveľa pravdepodobnejšie Volchenkova :frajer2: Ale to má čas.
Tak a toto je ešte lepšie než som čakal...

EJHradek_ESPN According a source, Kovalchuk's deal includes a
no-move clause thru June 2016. After that, it becomes a no-trade clause.
5 minutes ago via TweetDeck

:shock: Lou dokonca tento switch pri skrátení zmluvy o dva roky (na čom u NMC nezáleží) s Grossmanom vyrokoval ešte o rok skorší dátum. Paráda! Lou génius, za toto leto klobúk dole, forgiven. Teraz to už len potvrdiť pri salary cap dump.
Ja som spokojný.
Devils teda vyšiel ako team ktorý najviac posilnil a určite sme jeden z naj adeptov na pohár.
Spokojnost... zatial absolutna :) teraz cakam na dalsie cary mary v podani loua.. vdaka natahovaniu celej tejto situacie nezostava vela casu a moznosti...
begbeee píše:Ja som spokojný.
Devils teda vyšiel ako team ktorý najviac posilnil a určite sme jeden z naj adeptov na pohár.
Ehm, nez se ti zacnu vysmivat, jiste nam sdelis, v cem presne to vase posileni spociva? :shock:
begbeee Dobra ironie :)

Nejvic podle me a nejlepsi nakupy udelal pittsburgh a tampa.U tech cekam zlepseni vysledku.
Najlepšie posilnili Pens a Tampa, slušne Atlanta a rovnako tak sa mi páčilo leto zo strany Canucks (naopak najhoršie z terajšej offseason pre mňa zatiaľ vychádzajú kalifornské tímy), ale...

Kompletne sa vymenila trénerská trojica (a veľmi trefne a adresne :thumbsup: ), odpísal sa Kovalchuk, čo by u J-Maca mala byť veľká výhoda. Podpísal sa Arnott, na centri bola veľká slabina Devils, kedže Eliáš bol tretinový a pôvodný center Zubrus hral lepšie na krídle o srandách typu McAmmond a Niedermayer je škoda hovoriť (už ich samotný odchod je posilnenie jak kráva) a to nehovoriac o jeho minulosti v klube a fakte, že môže byť stále platný. Podpísal sa Hedberg, pričom nepočítajúc Clemmensenovi zázračnú sériu a Weekesove záblesky, je to po rokoch konečne adekvátna dvojka (jeden z najlepších backup goalies v lige) ktorá dá Martymu pred PO vydýchnuť (otázkou potom už len zostáva, ako na to bude samotný Marty reagovať, hádam si dá povedať). Podpísal sa Volchenkov, ktorý adresuje ďalšie miesto v zostave, ktoré bolo potrebné vyplniť. Podobne ako u Canucks, ktorých v predbránkovom priestore fyzicky prehralo Chicago, tak nás Philly a bolo evidentne zrejmé, že obrana potrebuje čo sa tohto týka posilu a to už nejednu sezónu. Podpísal sa Tallinder, jeden z najpodceňovanejších D v lige, navyše momentálne i slušný mentor (a v čase, keď sa očakáva minimálne dvojnásobný švédsky vstup do súpisky má aj tento podpis vlastnú logiku). Tím sa, ako som už spomínal, zbavil jasných slabín ako Pandolfo, Niedermayer, McAmmond, Peters. Čo to v praxi znamená vysvetľovať hádam nemusím. Chýba PMD? Chýba PMD? :bac: Bullshit. (tu som si uvedomil podstatný fakt) Chýba akurát skúsenosť. V obrane je taký pretlak mladých NHL-ready bekov, že je z čoho vyberať. Podobne je to aj v útoku. Všetci z mladíkov už pod J-Macom hrali a výborne sa ukázali i na NHL úrovni. Pravdaže (čo sa týka bekov) je to určitý risk, ten ale podstupuje pravidelne každý tím a my sa zatiaľ ujisťujeme, aby všetko dopadlo ako má. Pokiaľ bude Lou cítiť potrebu priviesť ligou dostatočne prevereného PMD, urobí tak na trade deadline, prípadne až v marci pred PO, na regular season sme pripravení i bez neho. Pokiaľ by niekto chcel argumentovať akú stratu sme utrpeli odchodom Martina, treba uvážiť niekoľko vecí (a tým nechcem povedať, že pre Pens nebude platnou posilou, to nie...) a to: Martin nikdy nebol tak dôležitý a kvalitný bek ako Rafalski/Niedermayer/Stevens, pravda bol ale po ich odchode najlepším, pravidelne ale trpel na zdravotné patálie, vyšiel z formy, bol softer a čo je ešte podstatnejšie, Greene ho prerástol. Za výkony aké podával si budúci rok ako RFA, pokiaľ v nich (v čo veríme) bude pokračovať, vyslúži dobrú zmluvu, už teraz ale svoju pozíciu zasluhuje. Čo sa týka útočníkov, platí tvrdenie o bekoch dvojnásobne. Vo výbornom svetle sa uviedol najmä Zharkov, ktorý by mal mať miesto v zostave viacmenej isté. Isté ho má i tretí center Josefson a úprimne nik nepochybuje, že bude hrať dobre viď. predchádzajúci rok či predsezónna príprava. Čo s Tedenbym sa uvidí, ja by som mu ale miesto v zostave našiel hneď. Palmieri je do tretej lajny ideálny, ale pravdepodobne je pri trejdoch prvý na odstrel, Zharkov je lepší. Nuž a Vasyunov hneď nasleduje i keď tak netypického Rusáka by som si najradšej nechal. Z bekov je na trade najskôr Fraser, ktorý prešiel arbitrážou.

Pokiaľ sú kvalitní nováčikovia niekomu málo, budiš, ale v kombinácii s hráčmi ako Langenbrunner, Clarkson, Kovalchuk, Parise či Eliáš a pri adresovaní niekoľkých potrieb obrany a kvalitnej náhrady za tímovú jedničku v klietke je to rozhodne posilnenie a nie malé.

Begbeee je srandista viac než optimista, na to som si už zvyknúť stihol. Minimálne čo sa týka Devils podobné veci myslí vážne, teraz však v tom, na čo sa mu škeríte, má pravdu. Samozrejme, ani ja nerúbem tak vysoko, aby som v tejto sezóne už myslel na SC, na to nemáme potrebnú istotu v zostave, ale o rok už môže byť všetko inak. Kto (okrem mňa :-P ) čakal Philly vo finále konferencie po tom čo mala v ZČ vďaka viacerým faktorom po sľubnom začiatku problémy? Veru málokto, stať sa vždy môže čokoľvek. Favoritov vidím (tak ako pred rokom) ešte stále inde, ale mnohé sa ešte uvidí. A čo sa týka zlepšenia výsledkov, v tých zo ZČ veľmi nemáme čo zlepšovať, ale čo sa týka PO som presvedčený o dosiahnutí vyššej méty aj keď sa bude možno spočiatku ťažšie zvykať späť na Sutter-like systém hry a zohrávať sa s novými členmi zostavy nejakú tú chvíľu potrvá.

Už nech to začne...
Fiha, neco takoveho bych psal asi hodinu...
Ja Ti to upresnim.. Kovalchuka uz nemuzete povazovat za posilu. To je oc tu bezi...
AndyF píše:Fiha, neco takoveho bych psal asi hodinu...
Ja Ti to upresnim.. Kovalchuka uz nemuzete povazovat za posilu. To je oc tu bezi...
Dík :oops:
Ako sa to vezme, súhlasím i nesúhlasím. Už o čosi viac s tímom zžitý Kovalchuk ako bol pred polrokom posila je. :D Hral dobre (narozdiel od skutočne divného povedomia, že nie) už vtedy a stále sa to zápas od zápasu lepšilo, postupne by to malo byť optimálne, tobôž pod McLeanom. Ale pokiaľ vám dvom šlo len o toto, tak beriem. Ja som to vzal zoširoka, aby už nevyvstávali zbytočné otázky a pochybnosti. Ok.

EDIT: Sakra, mňa vlastne ani nenapadlo, že by to mal byť dvojzmysel ako naznačuje begbeee. V takom prípade je to kolosálna blbosť. Ale tomu by ani samotný autor príspevku neveril, alebo áno? :?
Ďalší člen klubu "Kopni si do Kovaľčuka" ?
Ale tak zase Kovalcuk je posila to zas nebudem rikat ze ne.Arnott je taky ok toho mam rad a jeste neco predvede.To jsou posily ale proste vidim diru v obrane hlavne podporu do ofenzivy tam je dira velka.

Mladici jsou supr ale nikdy s nima nemuzes uplne stopro pocitat jako s hracem ktery uz je hotovy a pripraveny.Protoze u mladiku nikdy nevis jak to s nima bude.

Kazdopadne to vidim na lepsi vysledek nadchazejici sezonu ale aspirant na sc je silny slovo.
begbeee píše:
Ďalší člen klubu "Kopni si do Kovaľčuka" ?
:roll:

Opravdu nejsem takovy omezenec, abych nepovazoval Kovaľčuka za posilu...

Dobra, napisu to tak, aby tomu rozumnel opravdu kazdy.
Pokud se jedna o posileni oproti, dejme tomu, 1 breznu, budiz.

Ale predpokladam, ze se bavime o posileni mezi sezonami. Jenom Kovaľčuk vam totiz jaxy byl v prvnim kole k nicemu...
Anger píše:Ale tak zase Kovalcuk je posila to zas nebudem rikat ze ne.Arnott je taky ok toho mam rad a jeste neco predvede.To jsou posily ale proste vidim diru v obrane hlavne podporu do ofenzivy tam je dira velka.

Mladici jsou supr ale nikdy s nima nemuzes uplne stopro pocitat jako s hracem ktery uz je hotovy a pripraveny.Protoze u mladiku nikdy nevis jak to s nima bude.

Kazdopadne to vidim na lepsi vysledek nadchazejici sezonu ale aspirant na sc je silny slovo.
Nič iné ani nepíšem. :smile03:
AndyF píše:Ale predpokladam, ze se bavime o posileni mezi sezonami. Jenom Kovaľčuk vam totiz jaxy byl v prvnim kole k nicemu...
Presne preto prišli najmä Volchenkov a Arnott a presne preto sa do zostavy dostanú pravdepodobne dvaja zo štvorice Corrente/Urborm/Eckford/Taormina. :thumbsup: Kovalchuk nebol k ničomu, bohužiaľ spoločne s Brodeurom, Greenem a Rolstonom bol jediný, ktorý aspoň niečo hral...a to ešte nebol dostatočne s mužstvom zžitý.
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS