(muj zdroj byl rychlejsi :beee: )
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PHILADELPHIA FLYERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Konecne sa na ten hokej dalo pozerat
Richards konecne vykon hodny kapitana, gol plus dva krat asistencia, celkovo lajna v zlozeni Powe - Richards - Giroux sa mi velmi pacila, vedela si vytvorit tlak, dobra hra do tela a nesmierne rychla. Ale JVR - Carter - Zherdev, co to zas bolo? Hrali vobec?
FLYERS FAN píše:Konecne sa na ten hokej dalo pozeratRichards konecne vykon hodny kapitana, gol plus dva krat asistencia, celkovo lajna v zlozeni Powe - Richards - Giroux sa mi velmi pacila, vedela si vytvorit tlak, dobra hra do tela a nesmierne rychla. Ale JVR - Carter - Zherdev, co to zas bolo? Hrali vobec?
Jj,je to tak,Carter se Zherdevem jsou dost marní
ale i Boucher mi připadal někdy dost zmatený
naopak Richie,liliputan Briere,bobek a Hartnell(to je nezvyk bez těch chlupů)
Hmm, to jsem mu tech zapasu dal nejak mocAndyF píše:leo píše:Myslim trade Gagneho :smile03:leo píše: No nedivil bych se kdyz se pred par hodinami pan Holmgren skvele vyznamenal
Az bude mit Gagne po 10 zapasech dalsi otres mozku, pripadne tradicni natazena trisla, uvidime, jak ten trade bude vypadat... :ja_neviem:
Ale pořád jsme na tom po létě hůř:
a)Zherdev hraje velký smrdutý ...
b)4 mil. Mezsaros hraje pátýho obránce
c)Walker je out
d)kvalitního brankáře stále nemáme .....s tím souvisí Carter (za kterého měla přijít brankářská jednička) zaostává hodně za svými výkony
Takže ten trade pořád vypadá lépe pro Tampu.
a)Zherdev hraje velký smrdutý ...
b)4 mil. Mezsaros hraje pátýho obránce
c)Walker je out
d)kvalitního brankáře stále nemáme .....s tím souvisí Carter (za kterého měla přijít brankářská jednička) zaostává hodně za svými výkony
Takže ten trade pořád vypadá lépe pro Tampu.
Tak jako S Meszarosem to je pruser jestli se nejak zazracne neprobere a to ho bude muset proplesknout Pronger.
Zherdev no nevim nemuzu hodnotit videl jsem asi jen dva zapasy tak kouknu na nakej dalsi a ohodnotim.Ale zase za dva mice a jen na jednu sezonu proc ne ,Horsi do budoucnosti je ten Meszaros to je zatez na platovej strop vyssi.
Carter obcas me prijde dobrej ale obcas ma vypadek ze je ten zapas uplne marnej a neudela nic.
Bobrovsky by se mohl chytnout spis bych vymenil Cartera za nekoho lehvnejsiho a podepsal Leina a Girouxe.Ktery by to chtelo udrzet.
Jinak mrkni na meho oblibence Simona zatim je na nule jestli se nepletu.
Zherdev no nevim nemuzu hodnotit videl jsem asi jen dva zapasy tak kouknu na nakej dalsi a ohodnotim.Ale zase za dva mice a jen na jednu sezonu proc ne ,Horsi do budoucnosti je ten Meszaros to je zatez na platovej strop vyssi.
Carter obcas me prijde dobrej ale obcas ma vypadek ze je ten zapas uplne marnej a neudela nic.
Bobrovsky by se mohl chytnout spis bych vymenil Cartera za nekoho lehvnejsiho a podepsal Leina a Girouxe.Ktery by to chtelo udrzet.
Jinak mrkni na meho oblibence Simona zatim je na nule jestli se nepletu.
Souhlasím! Bobrovsky se mi strašně líbí.. má skvěle vypilovaný buterfly style a myslím že by se u vás mohl chytit. Před sezonou jsem ale tohle jméno ani neznalAnger píše:.
.
Hmmmm...snad tedy zacnete opravdu hrat trochu naplnoAndyF píše:Hmmm, rozhodne (zdaleka) nehrajeme 100% a pritom:
Porazili jsme velmi silny a kvalitne hrajici Penguins na jeho lede.![]()
Urvali bodik s Bluesmany, kteri podle ostatnich vysledku zdaji se byti v laufu.![]()
Prehrali jsme Laviny (s mnoha dravymi, nadejnymi mladiky), pricemz ty v ostatnich zapasech vyhraly (byt v prodlouzeni ) nad veeeelmi kvalitnimi souperi.![]()
Snad zacneme hrat trochu naplno...
Take it easy, trosku ironie jsem si nemohl odpustit, protoze je tady u vas nejake podezrele ticho, jinak samozrejme ze se jeste nic strasneho nedeje.
V pohode...Atlantik píše:Hmmmm...snad tedy zacnete opravdu hrat trochu naplnoAndyF píše:Hmmm, rozhodne (zdaleka) nehrajeme 100% a pritom:
Porazili jsme velmi silny a kvalitne hrajici Penguins na jeho lede.![]()
Urvali bodik s Bluesmany, kteri podle ostatnich vysledku zdaji se byti v laufu.![]()
Prehrali jsme Laviny (s mnoha dravymi, nadejnymi mladiky), pricemz ty v ostatnich zapasech vyhraly (byt v prodlouzeni ) nad veeeelmi kvalitnimi souperi.![]()
Snad zacneme hrat trochu naplno...Malinko se vam to, zda se, zadrhlo... Videl jsem i dnesni vas match... To byla hra tak na 20%, to co jste predvadeli v Columbusu nemelo s hokejem moc spolecneho. Ale klidne jeste muzete trosku s tou "hrou naplno" pockat, casu dost
Alespon dokud si Penguins nevybuduji solidnejsi odstup :smile03:
Take it easy, trosku ironie jsem si nemohl odpustit, protoze je tady u vas nejake podezrele ticho, jinak samozrejme ze se jeste nic strasneho nedeje.
Bohuzel se obavam ze minula sezona je jeste vic utvrdila v tom, ze se ze zakladni sezony nestrili... Asi si zase chtej strihnout nejakej thriller v poslednim zapase.
To je ta lepsi varianta.
V horsim pripade se ucast ve finale podepsala na jejich letnim treninku a nemaj natrenovano.
V kazdem pripade to dnes byl nejhorsi vykon za posledni 3 sezony. V tom se fandove Flyers shoduji jak se rika napric politickym spektrem..
Ak by Philla viac pridala, bol by to zápas o inom. Teraz sa fanúšikovia Columbusu vytešujú akúže sme odohrali skvelú hru. Ale zabúdajú na to, v akej forme je Philla. Byť len trošku v lepšej, nedopadlo by to tak, ako dopadlo. Tým netvrdím, źe by sme prehrali, tvrdím, źe by sme to nemali zjednodušené. A vtedy by sa prejavila kvalita našich "superstars" ako Dorsett, Wilson či MacKenzie.
Rýchlo by sme boli uzemnení.
Tak zase to bylo se Šavlemi mnohem lepší,Bobřík i přes ty 3fíky co dostal,si myslím,že odchytal dobrý zápas.
Vidět bylo občas i Cartera,ale prim hrál znovu vynikající Giroux,taky Briere se proti bývalému týmu činil.
Sledoval jsem schválně Zherdeva,no....on to s pukem fakt umí,dokonce zvládá většinou i jeden na jednoho nebo
dokonce na dva,ale pak,když se láme chleba a má přihrát nebo vystřelit.....tak je konec,posere to....
ale dnes mu tam ty jeho finesy vyšly pěkně a dal svůj letošní druhý gól...
:frajer2:
Vidět bylo občas i Cartera,ale prim hrál znovu vynikající Giroux,taky Briere se proti bývalému týmu činil.
Sledoval jsem schválně Zherdeva,no....on to s pukem fakt umí,dokonce zvládá většinou i jeden na jednoho nebo
dokonce na dva,ale pak,když se láme chleba a má přihrát nebo vystřelit.....tak je konec,posere to....
ale dnes mu tam ty jeho finesy vyšly pěkně a dal svůj letošní druhý gól...
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF