Hale,nevadilo by mi to,nebo ten pick vytrejdovatLeo píše:Překvapilo by mě kdyby u vás neskončil. Ideální stav: 1. Reinhart-Calgary, 2. Dal Colle-Buffalo, 3. Ekblad-Edmonton, 4. Bennett-Florida, 5. Draisaitl-Islanders, 6. Ehlers-Canucks. Samozřejmě se nebudu bránit souboji o Reinharta pomocí traduSedlo40 píše:Ekblad?mitch píše:Tak co vyhraju dnes oilers loteriu ? 14.2% sanca. Ono nie je moc o co stat ako minuly rok.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To si tady říkají už dobrých 8 let.. Bohužel, nikdo za ty roky neměl kule, aby z toho kádru udělal něco víc jak jen talentovaný. To je každej rok stejná pohádka. Přijde z draftu další TOP prospekt a doplní se to o dříče do 4. lajny, co odehraje dobré 4 minuty z zápas. Ale nic netrvá věčně. Snad už toto léto dostanou rozum.mitch píše:Pockaj az sa nejakou nahodou zacne darit buducu sezonu to tu bude prispevkov...presne jak colorado teraz.
Obrana:Ten top obránce.. Ono, hodně lidí si stěžuje na obranu, ale tam prostě nevidím zas tak velký problém. Ano, Schultz (Justin) je ofenzivní obránce, co ti neubrání hl. hvězdy. Nicméně, Schultz (Jeff) už je velmi dobrý def. obránce. Škoda že spolu jim to nejde (hrávali spolu už minulou sezónu pokud si pamatuji a nijak moc jim to spolem neklapalo). Ference hrál v Bostonu velmi dobře. Pro mě další kvalitní bek. Marinčin letos také ukázal, že už na NHL má a byl příjemným překvapením. Škoda Šmída. Toho já vždy uznával. Je to nedoceněný hráč. Takže obrana mi přijde OK.
Útok:Spíš vidím problém v útoku, kde vaši "talenti" nechtějí bránit a honí se za body. Gagner už od plenek sral na obranu. On nemá ani fyzické a ani technické předpoklady ubránit ani ň. Navíc to jeho vhazování.. A tady je další problém. Vhazování. První dva centři mají podprůměrné vhazování (nebo tomu tak bylo, co jsem koukal naposledy). Celkově první dva útoky neví, co je to bránění. Připočti si k tomu FO a je to banda mínusek na entou. Brankář.. Těch pracantů tam je strašně málo. Některé týmy mají naopak problém s talenty. Ale já si myslím, že lepší je mít tým složený z pracantů, jak z talentů. Viz. úspěch Floridy v sezoně 11/12. Tam hrál druhý útok Bergenheim-Goc-Kopecký a PO bylo. Stačí vhodně zvolit systém..
Branka: Uh.. Fast i Scrivens solidní. Není to top ale je to OK. Hodil by se vám čapák jako Luongo (který od přestupu k nám ukazuje, že je pořád TOp třída a chytá tutovky a drží nás ve hře o body).
Ale největší problém vidím ve vedení.. Trenér(nic proti Eakinsovi ale osadil bych na tento post někoho zkušenějšího).. Potřebovali by jste někoho, kdo vám dá mladá ucha do latě. Kdo je přinutí makat ne na 100% ,ale na 200%.. GM stojí taky za ho*no. Už 8 let jsem neviděl, že by udělal zásadní změnu. Naposledy tomu bylo tuším před sez´onou 07/08. To tehdy do kádru přivedl hráče jako Souray, Pitkanen, Penner.. Ale podívej na ta jména. Pořád ta stejná písnička. typy hráčů zůstávají (talentem nabité mužstvo, jako tomu tehdá bylo za dob kidd lajny Gagner-Cogliano-Nilsson.) Jen se mění jména. Takže takhle to vidím já no.
Ještě pro vysvětlenou. Pár let zpět jsem byl "fanda" Oilers. Jenže za určitých okolností jsem se vydal jinou cestou a nelituji..
Útok:Spíš vidím problém v útoku, kde vaši "talenti" nechtějí bránit a honí se za body. Gagner už od plenek sral na obranu. On nemá ani fyzické a ani technické předpoklady ubránit ani ň. Navíc to jeho vhazování.. A tady je další problém. Vhazování. První dva centři mají podprůměrné vhazování (nebo tomu tak bylo, co jsem koukal naposledy). Celkově první dva útoky neví, co je to bránění. Připočti si k tomu FO a je to banda mínusek na entou. Brankář.. Těch pracantů tam je strašně málo. Některé týmy mají naopak problém s talenty. Ale já si myslím, že lepší je mít tým složený z pracantů, jak z talentů. Viz. úspěch Floridy v sezoně 11/12. Tam hrál druhý útok Bergenheim-Goc-Kopecký a PO bylo. Stačí vhodně zvolit systém..
Branka: Uh.. Fast i Scrivens solidní. Není to top ale je to OK. Hodil by se vám čapák jako Luongo (který od přestupu k nám ukazuje, že je pořád TOp třída a chytá tutovky a drží nás ve hře o body).
Ale největší problém vidím ve vedení.. Trenér(nic proti Eakinsovi ale osadil bych na tento post někoho zkušenějšího).. Potřebovali by jste někoho, kdo vám dá mladá ucha do latě. Kdo je přinutí makat ne na 100% ,ale na 200%.. GM stojí taky za ho*no. Už 8 let jsem neviděl, že by udělal zásadní změnu. Naposledy tomu bylo tuším před sez´onou 07/08. To tehdy do kádru přivedl hráče jako Souray, Pitkanen, Penner.. Ale podívej na ta jména. Pořád ta stejná písnička. typy hráčů zůstávají (talentem nabité mužstvo, jako tomu tehdá bylo za dob kidd lajny Gagner-Cogliano-Nilsson.) Jen se mění jména. Takže takhle to vidím já no.
Ještě pro vysvětlenou. Pár let zpět jsem byl "fanda" Oilers. Jenže za určitých okolností jsem se vydal jinou cestou a nelituji..
Guddy: v mnohom mas pravdu, ale...
1.) nie Jeff Schultz ale Nick Schultz a ten uz v nasom time nie je.
2.) GM je uz tiez iny a praveze omnoho aktivnejsi. Staci sa pozriet na vsetky tie zmeny v brankovisku pocas tejto sezony. MacT sa hned v prvy rok naucil napravat vlastne chyby a to je oproti Tambellinimu skok vpred. Ja tam s MacTavishom vidim svetlo na konci tunela. Eakins je uz ina pesnicka. Ten sa bohuzial za celu sezonu nenaucil svoje chyby napravat a neviem preco by tomu zrazu tak malo byt v dalsej sezone. Ale z nejakeho nespecifikovatelneho dovodu tomu verim, ale ak sa vysledky do vianoc nezmenia, mal by mu dat MacT zbohom.
3.) Smid bol fajn, ale je to obranca do 3. paru a u nas hral v prvom
tuto sezonu sa mu nedarilo a jeho vymenu sme si vzhladom na hlbku kadra mohli dovolit.
Uloha na leto je jasna. Ziskat elitneho obrancu a pracantov v najlepsom hokejovom veku do utoku. Gagnera kludne poslat prec. S tym obrancom to bude tazka uloha, pretoze cez UFA trh to nepojde.
1.) nie Jeff Schultz ale Nick Schultz a ten uz v nasom time nie je.
2.) GM je uz tiez iny a praveze omnoho aktivnejsi. Staci sa pozriet na vsetky tie zmeny v brankovisku pocas tejto sezony. MacT sa hned v prvy rok naucil napravat vlastne chyby a to je oproti Tambellinimu skok vpred. Ja tam s MacTavishom vidim svetlo na konci tunela. Eakins je uz ina pesnicka. Ten sa bohuzial za celu sezonu nenaucil svoje chyby napravat a neviem preco by tomu zrazu tak malo byt v dalsej sezone. Ale z nejakeho nespecifikovatelneho dovodu tomu verim, ale ak sa vysledky do vianoc nezmenia, mal by mu dat MacT zbohom.
3.) Smid bol fajn, ale je to obranca do 3. paru a u nas hral v prvom
Uloha na leto je jasna. Ziskat elitneho obrancu a pracantov v najlepsom hokejovom veku do utoku. Gagnera kludne poslat prec. S tym obrancom to bude tazka uloha, pretoze cez UFA trh to nepojde.
Tákže,nejdriv bych chtel rict ze Jeff Schultz uz tam neni a ta obrana fakt dobra neni,tolik hrubek,to se jentak nevidi. A s utokem souhlasim....Gagnera bych vymenil za nejakyho pracanta co neni vemeno..Brankari: No,nevim..myslim ze Scriv i Fasth jsou lepsi nez Lou. Ten uz je davno za zenitem. Myslim ze jsi moc zaujatej , ale nic proti
K tomu vedeni.. Eakins je podle me blbeček,nema co delat v nhl ,ale MacT je kvalitni GM. Ale myslim ze tady uplne nevis fakta,protoze pred nim byl GM Tambellini,ten byl na konci minuly sezony vyhozenej a nastoupil MacT , kterej udelal hodne.. Namatkou Ference,Perron,Scrivens,Fasth... A povedlo se mu zbavit se Horcoffa a Alese Hemskyho
K tomu vedeni.. Eakins je podle me blbeček,nema co delat v nhl ,ale MacT je kvalitni GM. Ale myslim ze tady uplne nevis fakta,protoze pred nim byl GM Tambellini,ten byl na konci minuly sezony vyhozenej a nastoupil MacT , kterej udelal hodne.. Namatkou Ference,Perron,Scrivens,Fasth... A povedlo se mu zbavit se Horcoffa a Alese Hemskyho
Těch Schultzů je tolik..arek píše:1.) nie Jeff Schultz ale Nick Schultz a ten uz v nasom time nie je.
Uuuh,takze..Zacnu opet MacTavishem..Ono taky nejde vsechno hned,myslim ze je hodne nerealny aby pres jedno leto prekopal celej tym.. A behé sezony nevím jestli se nekdo "zbavoval" hrace jakeho my potrebujem. Verim ale ze behem leta se toho dost zmeni.Ted ten draft.. Ja si zase myslim ze je docela i velka sance,ze by jsme toho Eakblada ziskali,protoze se staci podivat na minulej rok,vypadalo to ze Jones taky bude jednicka a ono ho*no.. A kdyby to nevyslo tak si myslim ze i Draisaitl by se nam docela hodil. Ale kazdopadne.. Kdyby jsme za tu volbu draftu dostali neco,co by resilo nase problemy tak proc ne
A ted Gags a Yak.. o Samovi toho moc nevim,nhl mi bylo jeste hodne volne kdyz jsme ho draftovali,tak nevim co se od nej ocekavalo a jaky mel predpoklady,ale kazdopadne bych byl rad kdyby jsme se ho zbavili za nejakou odpovidajici protihodnutu a ted ten Nail..
.. No.. Behem uvodni sezony se mi hrozne libil a fandil jsem mu,ale to co predvadel letos byla hruza,hral tuzku a navic se choval jak maly dite,tak nevim,treba to byla takova ta "kocovina" druhy sezony... Navic by jsme za nej dostali ho*no,taaakze asi tak. A diky ze si mam zas s kym pokecat o Oilers
A ted Gags a Yak.. o Samovi toho moc nevim,nhl mi bylo jeste hodne volne kdyz jsme ho draftovali,tak nevim co se od nej ocekavalo a jaky mel predpoklady,ale kazdopadne bych byl rad kdyby jsme se ho zbavili za nejakou odpovidajici protihodnutu a ted ten Nail..
Tenhle příspěvek jsem našel na jedné SK/CZ stránce o Edmontonu na fb,ale myslím si že o tomhle se dá diskutovat i tady,navíc je to hodně zajímavý téma..Hlavně ta první otázka..Anton Belov sa pre Sovietsky Sport vyjadril, že mohol predĺžiť zmluvu s Oilers, no nechcel ďalej pokračovať pod Eakinsom, tak zvolil odchod do KHL. Takže:
1. Bola/Je v našej šatni napätá atmosféra medzi hráčmi a trénerom a aké to môže mať následky?
2. Stratili sme vôbec jeho odchodom do KHL?
Sedlo40 píše:Tenhle příspěvek jsem našel na jedné SK/CZ stránce o Edmontonu na fb,ale myslím si že o tomhle se dá diskutovat i tady,navíc je to hodně zajímavý téma..Hlavně ta první otázka..Anton Belov sa pre Sovietsky Sport vyjadril, že mohol predĺžiť zmluvu s Oilers, no nechcel ďalej pokračovať pod Eakinsom, tak zvolil odchod do KHL. Takže:
1. Bola/Je v našej šatni napätá atmosféra medzi hráčmi a trénerom a aké to môže mať následky?
2. Stratili sme vôbec jeho odchodom do KHL?
tak skopirujem svoj nazor aj sem:
zaujimave...ale tak..je to rusak a Eakins ho casto nechaval sedet, tak je jasne ze nebol spokojny. V dalsej sezone by tiez riesil na striedacku 3. par a pressbox tak radsej odisiel. Skoda, podla mna vo svojej 1. sezone po prechode z KHL nesklamal a v dalsej by sa nam hodil. A k tej prvej otazke: bola. THall sa sice vyjadril, ze bude rad ak Eakins zostane, ale tymto naucenym frazam sa verit neda. Eakins to bude mat v kabine tazke, ale nie je to neriesitelny problem.
http://oilers.nhl.com/club/page.htm?id=85764" onclick="window.open(this.href);return false; Megáááááááááááááááááááááá,nová epizoda OilChange
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé