Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak riskli jsme to po ctyrech zapasech s Fleurym v brane a ten byl opet nehorazne nejisty... V prodlouzeni po jeho komickem zakroku ale zachranil na care Dupuis. Priste snad opet dostane sancu Johnson, tady objektivne neni o cem.

Jinak herne to bylo vyborne a hlavne Malkin s Crosbym hrali perfektne! Dotahnout trikrat naskok silneho soupere venku a pak to zaklincovat v prodlouzeni, to je parada. Takhle nejak to ma vypadat :yes:
Letang taky potvrdil svou velkou tridu, jeho bilance 8z 2g+6a, +9, to je luxus.

Crosby po slabsim zacatku, kdy zahazoval spoustu sanci, ted hraje svou hru z minule sezony. V dnesnim zapase byl naprosto dominantni (2+1, 9 strel), za poslednich 5 zapasu ma 6+4, k tomu ani neni co dodat.
Ako vás neznášam, musím uznať, že na hru niekoľkých vašich sa krásne pozerá. Letangovi fandím z vašej obrany už dlhšie najviac, ten typ beka, ktorý predstavuje je mi sympatický (tá štatistika je fakt luxus). Nuž a crybaby Sid ma síce dokáže častokrát nehorázne vytočiť pre svoju prchkú povahu a diskusné vložky so sudími, ale musím uznať, že keď hrá svoju hru, nepoznám snáď žiadneho hokejistu, ktorého by som kedy sledoval s väčším záujmom. Jeho a Datsyuka. Nuž a keď ho v tomto radím na úroveň "srdcovky", už to veru niečo znamená. Kým nám nerobíte problémy bodovo, či proti sebe nestojíme v zápase regular/PO, nech sa Crosbymu darí, najmä keď osobne pozerám, to je pre mňa pohladenie na duši...z tohto pohladu ma to teda teší, lebo tak prvé dva matche čo som pozeral, ej, to bola veru riadna bieda z jeho strany, až som ho nespoznával. :| (tretí do party je sympaťák Staal na ktorého návrat sa dokonca teším - :thumbsdown: mne - ale to je už iná pesnička)

Fleury :haha3:
Tak tomu se rika kompliment! :good: Dik Getzo, je videt ze hokeji rozumis a ze mas tenhle sport opravdu rad.
Kdyz se nam hra dari, tak i pro mne je sledovani Pittsburghu opravdovy balzam na dusi. Specialne u Crosbyho, takove kousky co predvadel dnes a co predvadi v zapasech, kdy mu to jde(ne vzdy, ale dost casto :) ), to je proste hokejovy unikat...

A ano, Jordan Staal, ten mi tam uz hodne hodne chybi... Dalsi uplne specificky hrac, s originalnim stylem hry a navic hodne skromny a ferovy klucina.
V obrane P.Martin, Letang, Goligoski, to je vsechno nadhera a dovolim si rict, ze sirsi defenzivni elita NHL. Goncharova absence v ofenzivni podpore neni absolutne znat. Takze celkove je opravdu radost fandit Pittsburghu, i kdyz samozrejme ne vzdy se dari a mame i zretelne slabiny....
Atlantik píše:Tak tomu se rika kompliment! :good: Dik Getzo, je videt ze hokeji rozumis a ze mas tenhle sport opravdu rad.
Kdyz se nam hra dari, tak i pro mne je sledovani Pittsburghu opravdovy balzam na dusi. Specialne u Crosbyho, takove kousky co predvadel dnes a co predvadi v zapasech, kdy mu to jde(ne vzdy, ale dost casto :) ), to je proste hokejovy unikat...

A ano, Jordan Staal, ten mi tam uz hodne hodne chybi... Dalsi uplne specificky hrac, s originalnim stylem hry a navic hodne skromny a ferovy klucina.
V obrane P.Martin, Letang, Goligoski, to je vsechno nadhera a dovolim si rict, ze sirsi defenzivni elita NHL. Goncharova absence v ofenzivni podpore neni absolutne znat. Takze celkove je opravdu radost fandit Pittsburghu, i kdyz samozrejme ne vzdy se dari a mame i zretelne slabiny....
Tak, zas...preháňať som nechcel, že... :D

Zákonite, balzam pre vlastného fanúšika by to byť mal aj keby tam nebol Crosby...

Softers...to je najväčší problém, ktorý tam vidím. Navyše P-Mart je injury prone. Zas na druhú stranu, v rozohrávke a technicky sa tej obrane len tak hocaká nevyrovná.

Nemá byť prečo. Sergei už smerom dozadu nebol ako kedysi a na PP sa dobre ukazovali i (ja ich už tak nazývam pre skúsenosti ktoré nadobudli) polo-mladíci. V tomto som im dosť veril, celkom som nechápal ten hype pri jeho prestupe k Sens. Nie žeby ešte nemal čo ponúknuť, ale pohľadom z druhej strany krokmi ktoré Pens spravili v podstate práve oni nemali o čo prísť.

To samozrejme...však...chvalabohu... :lol2:

P.S.: Rivalitu beriem zdravo a športovo ale i dosť vážne, no nie som typ človeka, ktorý nedokáźe niečo occeniť len preto, že mu v tom bráni "fanúšikovský kódex". Práve naopak, tam by škrípal potom ten vlastný, principiálny.
Getzo5 píše:Ako vás neznášam, musím uznať, že na hru niekoľkých vašich sa krásne pozerá. Letangovi fandím z vašej obrany už dlhšie najviac, ten typ beka, ktorý predstavuje je mi sympatický (tá štatistika je fakt luxus). Nuž a crybaby Sid ma síce dokáže častokrát nehorázne vytočiť pre svoju prchkú povahu a diskusné vložky so sudími, ale musím uznať, že keď hrá svoju hru, nepoznám snáď žiadneho hokejistu, ktorého by som kedy sledoval s väčším záujmom. Jeho a Datsyuka. Nuž a keď ho v tomto radím na úroveň "srdcovky", už to veru niečo znamená. Kým nám nerobíte problémy bodovo, či proti sebe nestojíme v zápase regular/PO, nech sa Crosbymu darí, najmä keď osobne pozerám, to je pre mňa pohladenie na duši...z tohto pohladu ma to teda teší, lebo tak prvé dva matche čo som pozeral, ej, to bola veru riadna bieda z jeho strany, až som ho nespoznával. :| (tretí do party je sympaťák Staal na ktorého návrat sa dokonca teším - :thumbsdown: mne - ale to je už iná pesnička)

Fleury :haha3:
ty vole Getzo, vzpamatuj se!!! zachvili tu zacnes chvalit Phithu, ne??? na neletavcich neni nic dobreho!!! Leda ze by nam chteli vymenit cindy nebo toho rusa. jo a koukejte navalit Martina. Priste budete chtit Zacha nebo co?
megaton píše:ty vole Getzo, vzpamatuj se!!! zachvili tu zacnes chvalit Phithu, ne??? na neletavcich neni nic dobreho!!! Leda ze by nam chteli vymenit cindy nebo toho rusa. jo a koukejte navalit Martina. Priste budete chtit Zacha nebo co?
:D Nedramatizuj... to ty očakávaš, že každý fanúšik vyzerá ako maro? To hádam nie. Na každom tíme je niečo dobré, tak ako je na každom človeku niečo dobré, až na výnimky. :wink: Ty nedokážeš hodnotiť veci objektívne, pochváliť súpera a rešpektovať jeho kvality? Nemusím ich chváliť, stačí konštatovať. Je zakázané mať obľúbeného hráča u rivala? (z princípu) A ten záver nemá chyby :lol: Martin chcel odísť, bola to jeho voľba, zbytočné ho vôbec spomínať...nuž a Zach a Pens? Ale no ták. A že kto má potom použiť "ty vole" :)

Btw. Gagne (...), Giroux a Timmonen :frajer2: :-P
Getzo5 píše:
megaton píše:ty vole Getzo, vzpamatuj se!!! zachvili tu zacnes chvalit Phithu, ne??? na neletavcich neni nic dobreho!!! Leda ze by nam chteli vymenit cindy nebo toho rusa. jo a koukejte navalit Martina. Priste budete chtit Zacha nebo co?
:D Nedramatizuj... to ty očakávaš, že každý fanúšik vyzerá ako maro? To hádam nie. Na každom tíme je niečo dobré, tak ako je na každom človeku niečo dobré, až na výnimky. :wink: Ty nedokážeš hodnotiť veci objektívne, pochváliť súpera a rešpektovať jeho kvality? Nemusím ich chváliť, stačí konštatovať. Je zakázané mať obľúbeného hráča u rivala? (z princípu) A ten záver nemá chyby :lol: Martin chcel odísť, bola to jeho voľba, zbytočné ho vôbec spomínať...nuž a Zach a Pens? Ale no ták. A že kto má potom použiť "ty vole" :)

Btw. Gagne (...), Giroux a Timmonen :frajer2: :-P
tak jsem rad ze jsi pochopil mou nadsazku. samozrejme i ja respektuji soupere a uvedomuji si jeho silu, ale verejne ho a jeste na jeho strankach chvalit? NIKDY !!! :D
megaton píše:tak jsem rad ze jsi pochopil mou nadsazku. samozrejme i ja respektuji soupere a uvedomuji si jeho silu, ale verejne ho a jeste na jeho strankach chvalit? NIKDY !!! :D
Prečo mám pocit, že česká nadsázka zakaždým vyjadruje iné než tá slovenská podobne ako sa britská líši od americkej? :sad2: :D Oukej, to ich mám teda nebodaj pochváliť v našom topicu? :12: NIKDY!!! :D
Samozrejme ze to bylo s urcitou nadsazkou... I kdyz stejne, takovy uprimny pohled jako na rivala vyjadril Getzo, to je celkem unikat a ja si toho cenim!

Jinak, ja taky spadam spis do te skupiny co megaton, ze kdyz nekoho nesnasim(jako napr. ja nesnasim New Jersey :) ), tak o nich nebudu psat moc dobrych veci. A to jeste Getzo nezazil lonskou sezonu, ostre prispevky obou stran a ty valky mezi mnou a fans NJD... Ted je jenom zacatek sezony, ono se nam jeste pritvrdi :wink:
:hmm: příště bysme opravdu zkusit vzít i Pariseho.... :hmm: ale strop by museli posunout tak o 7 milionů
Atlantik píše:Samozrejme ze to bylo s urcitou nadsazkou... I kdyz stejne, takovy uprimny pohled jako na rivala vyjadril Getzo, to je celkem unikat a ja si toho cenim!

Jinak, ja taky spadam spis do te skupiny co megaton, ze kdyz nekoho nesnasim(jako napr. ja nesnasim New Jersey :) ), tak o nich nebudu psat moc dobrych veci. A to jeste Getzo nezazil lonskou sezonu, ostre prispevky obou stran a ty valky mezi mnou a fans NJD... Ted je jenom zacatek sezony, ono se nam jeste pritvrdi :wink:
Ja si pre zmenu vážim, že si toho vážiš, lebo až bude šanca a potreba, pichám kudly do zad... :D Čo som napísal, platí, s týmto ja problém nemám a rivalitu vnímam ako zdravú súčasť fanúšika, nie ako nejakú nákazlivú chorobu s fatalistickými následkami v myslení, keď človek nič okrem seba a svojho tímu nepozná. Aj preto si myslím, že len tak, v medziach poštuchovania a nie osobných invektív je to fandenie prínosnejšie i zábavnejšie. A tak by to malo aj zostať...uvidíme, čo prinesie sezóna. Samozrejme budem omnoho radšej, keď tučniačiky ako tím budú plávať tam kde chceme - v stoke. To ale nič nemení na mojom postoji k daným hráčom, nie ku klubu ako celku a kádru ako celku. :box: :doh:
martin83 píše::hmm: příště bysme opravdu zkusit vzít i Pariseho.... :hmm: ale strop by museli posunout tak o 7 milionů
Však to, vtipálek je ten megaton, ej veru... :)
Letang je super. Gončar určite nebude chýbať... rozvíja sa Goligoski, miestami by mohol dostať šancu i Despres...
BruinsFan píše:Letang je super. Gončar určite nebude chýbať... rozvíja sa Goligoski, miestami by mohol dostať šancu i Despres...
Goligoski se uz ani prilis nerozviji, on uz je temer hotovy hrac. jeste trochu stabilizovat vykonnost a pritvrdit, jinak hokejoveho umeni pobral opravdu pozehnane. O Despresovi v Pittsburghu samozrejme moc dobre vime :yes: .19-lety Simon D. je velky talent, mel akorat v tomhle pripade trochu smulu na konkurenci v tymu(ale to se mu doufejme vrati, snad u nas zazije o to hezci dalsi sezony :) ). Ve velmi nabite obrane se i pres dobre vykony v kempu neprosadil do finalni sestavy, ale kdyby byl ve vetsine jinych tymu, uz by se letos pravdepodobne vesele prohanel po kluzistich NHL.
Atlantik píše: Ve velmi nabite obrane se i pres dobre vykony v kempu neprosadil do finalni sestavy, ale kdyby byl ve vetsine jinych tymu, uz by se letos pravdepodobne vesele prohanel po kluzistich NHL.
Na základě čeho tohle tvrdíš?
kisin píše:
Atlantik píše: Ve velmi nabite obrane se i pres dobre vykony v kempu neprosadil do finalni sestavy, ale kdyby byl ve vetsine jinych tymu, uz by se letos pravdepodobne vesele prohanel po kluzistich NHL.
Videl jsem Desprese hrat 2 pripravaky, pusobil na me velmi dobrym dojmem a jdou o nem i vyborne reference, tak jsem to z toho usoudil. Nemusi to byt 100-procentni pravda, ale tenhle nazor melo mnohem vic lidi na amer. strankach, kteri videli nase zapasy v priprave, nejenom ja... Konkurence v obrane je ale u nas tvrda, to snad uznas, nebo ne?
Martin, Letang, Goligoski, Orpik, Michalek, Lovejoy(u neho bylo vicemene jasne, ze letos prorazi do zakladu), 7.bek Engelland - tady se zvazoval uz letos i Despres, nakonec se ale rozhodlo tak jak se rozhodlo, ono Engelland si sve taky odvadi a ja proti nemu vubec nic nemam.

Proste Despres prijde pristi sezonu a ma vsechny predpoklady stat velmi platnym hracem.
Atlantik píše:
kisin píše:
Videl jsem Desprese hrat 2 pripravaky, pusobil na me velmi dobrym dojmem a jdou o nem i vyborne reference, tak jsem to z toho usoudil. Nemusi to byt 100-procentni pravda, ale tenhle nazor melo mnohem vic lidi na amer. strankach, kteri videli nase zapasy v priprave, nejenom ja... Konkurence v obrane je ale u nas tvrda, to snad uznas, nebo ne?
Martin, Letang, Goligoski, Orpik, Michalek, Lovejoy(u neho bylo vicemene jasne, ze letos prorazi do zakladu), 7.bek Engelland - tady se zvazoval uz letos i Despres, nakonec se ale rozhodlo tak jak se rozhodlo, ono Engelland si sve taky odvadi a ja proti nemu vubec nic nemam.

Proste Despres prijde pristi sezonu a ma vsechny predpoklady stat velmi platnym hracem.
Musím s tebou Atlantik súhlasiť. Okrem toho, pre Despresa je lepšie hrať nižšiu súťaž a mať viac priestoru na ľade ako NHL a paberkovať. I keď si dovolím tvrdiť, že by ešte v tejto sezóne Michálka, Lovejoya či Orpika mohol predbehnúť.
Atlantik píše: Videl jsem Desprese hrat 2 pripravaky, pusobil na me velmi dobrym dojmem a jdou o nem i vyborne reference, tak jsem to z toho usoudil. Nemusi to byt 100-procentni pravda, ale tenhle nazor melo mnohem vic lidi na amer. strankach, kteri videli nase zapasy v priprave, nejenom ja... Konkurence v obrane je ale u nas tvrda, to snad uznas, nebo ne?
Ten můj předchozí příspěvek nebyl provokativní. Desprese příliš neznám a pouze na základě stats se dalo usoudit,že na NHL ještě nemá.Proto mě zajímal tvůj názor.
A jak se ti zatím jeví doživotní farmář Hutchinson? Minule proti Preds hrál docela dost a připsal si assist.
Co se tyce Hutchinsona, je to az nas 8.bek... Ted jsme jeste na zacatku sezony v klidu, je dobre ze si i on neco zahral. Ale do playoffs si Hutche neumim predstavit, tam uz by ten rozdil byl hodne citit a mohl by nas prijit hodne draze.
Takze me hodnoceni je, ze neni to nejaky "extra traged" a ja ho tam jakz-takz snesu. Ale je proste o nejakou tu tridu pozadu v porovnani se zbytkem nasi obrany. Nic extra jsem od neho nevidel, proste me nepresvedcil a jeho postaveni v nasi organizaci je zcela opravnene. Nic vic, nic min :)

Dnes proti STL uz se asi vraci Orpik, tak Hutch bude pravdepodobne prvni, kdo si zbali kufry a posilni farmu...
kisin píše:
Atlantik píše: Videl jsem Desprese hrat 2 pripravaky, pusobil na me velmi dobrym dojmem a jdou o nem i vyborne reference, tak jsem to z toho usoudil. Nemusi to byt 100-procentni pravda, ale tenhle nazor melo mnohem vic lidi na amer. strankach, kteri videli nase zapasy v priprave, nejenom ja... Konkurence v obrane je ale u nas tvrda, to snad uznas, nebo ne?
Ten můj předchozí příspěvek nebyl provokativní. Desprese příliš neznám a pouze na základě stats se dalo usoudit,že na NHL ještě nemá.Proto mě zajímal tvůj názor.
A jak se ti zatím jeví doživotní farmář Hutchinson? Minule proti Preds hrál docela dost a připsal si assist.

Simon nieje ofenzívny bek, reps. lepšie povedané, je skvelý v obrane a v útoku ešte má nejaké rezervy... pár krát som ho videl hrať, navyše Tomáš Jurčo, jeho spoluhráč zo Saint John o ňom taktiež pozitívne rozprával. Myslím, že na NHL má už teraz...
Skoda, mohli jsme v Blues i vyhrát, i tak je ale bod z teto haly cenny. Johnson chytal opět skvěle ale poprvé s ním jsme prohráli. Za dnešní výkon, ale není moc co nikomu vytknout. S takovými vykony můžeme uspět. Dnes to holt nevyšlo.
Nočná mora z Elm treet, alias Jaro Halák a Pens. :D
Hrali jsme dobre, zapas mel velke tempo. Blues byli o chloupek lepsi, hrali fakt vyborne a extremne fyzicky, to se musi uznat - respect ! Bod jsme si urcite zaslouzili, ja jsem celkem spokojeny, proste pohoda...
No ale ten Halak me uz stve.
TBL-PIT 5-3

Velmi velmi spatne to bylo... Kdyz nam nestaci ani vedeni 3-1(2 goly v oslabeni a mela by to byt velka psychologicka vyhoda), tak ja uz nevim. Spousta chyb, propadavali jsme v utoku, byly z toho brejky, delali jsme spoustu nepresnych prihravek, hrali jsme chaoticky. Fleury opet velmi nejiste zacal, pak se uz pomalu rozchytaval, ale nakonec to bylo houby platne. Johnson je proste jistejsi...
Malkin hral velmi spatne tentokrat, vubec se neumel vyporadat s forcekingem Tampy(ten mi prisel mistami az zbesily, jako kdyby byli Bolts nadopovani, hlavne blazen :D St.Louis :D ). Crosby s tim mel taky problemy, ale alespon parkrat se nejak jeste dokazal prosadit. Goligoski horel taky a to poradne... Zkratka bylo to spatne a prohrali jsme zaslouzene, to bez debat.

Jo a s rozhodcimi tentokrat taky velka nespokojenost :ja_neviem: Delali hodne chyb, ale metr mi neprisel stejny, ale tak beru to, stane se i takovyhle zapas, letos tohle citim vubec poprve...
Atlantik píše:Malkin hral velmi spatne tentokrat, vubec se neumel vyporadat s forcekingem Tampy(ten mi prisel mistami az zbesily, jako kdyby byli Bolts nadopovani, hlavne blazen :D St.Louis :D )
Tak tahle věta mě ranec pobavila :D Marty je fakt šílenec, na svuj věk hraje neskutečně :) Do zápasu ste vešli dobře, využili naší díry Smitha a vedli 1:3. Hoši ale od druhý třetiny zamakali a otočili, Ellis konečně zachytal, tak jak měl.

Podle mě, kdyby u vás chytal Johnson, tak bysme to tak "jednoduchý" neměli. Ten má momentálně parádní formu a nedivil bych se, kdybysme si na něm vylámali zuby.
Ad Painkiller: Mozne to je, ze s Johnsonem by to byl jiny zapas. Vsichni to vidi a vedi, ze Johnson je momentalne o 2 tridy lepsi nez Fleury, ale Fleury je proste nas "franchise goalie" :evil: . Kdyz trenerovi nestaci ani pohled na statistiku uspesnosti, kde je Johnson nejlepsi v NHL a Fleury nejhorsi v NHL, tak je jasne, ze je to v tomhle pripade proste zabite...

Nicmene zrovna dnes nemuzeme zvalovat prohru jen na Fleuryho nebo taky rozhodcich. V prvni rade, proste a jednoduse jste nas prehrali, prekombinovali a hlavne bych rekl, prebruslili. Tam byl asi nejvetsi rozdil, ten vas pohyb byl sakra dobry, neskutecne jste mi lezli na nervy tim okamzitym dostupovanim k hracum a tou energii. Zkratka to bylo obrovske nasazeni Tampy a my jsme nemeli ani pul vterinky casu na puku a z toho pak pramenilo neuveritelne mnozstvi chyb od nas. Pak vam jeste velmi spolehlive zachytal stridajici Ellis, no a od nas to byl samozrejme vykon hluboko pod nase moznosti.
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS