od
Miky » čtv 09. led 2014 19:22
Nevím no, mně se teda ten zápas nelíbil, samozřejmě z pohledu Hawks. Poslední dobou vubec nejsem spokojenej s tím, jak hrajem, i sám Coach Q dneska říkal, že až moc hráčů hraje aktuálně hluboko pod svoje možnosti. Včera sme ovlávali hru tak 10 minut druhý třetiny, první třetina byla jasně v režii Rangers a po vyrovnání sme se taky nepochopitelně uspokojili a nechali zase soupeře převzít taktovku. Zápas předtím podobnej, oslabený San Jose nás docela evidentně přehrálo, jen díky Crawfordovi sme vubec získali bod. To samý ještě předtím na ledě Islanders, i to pitomý New Jersey nás dokázalo zamknout v obrannym pásmu a tlačit, na takový věci prostě nejsem zvyklej.
Je to smutný, že nejkonzistnější hokej momentálně předvádí naše čtvrtá lajna... Tý první to zrovna teď kazí Hossa, kterej je z formy, další dvě se nemůžou ustálit, Saad se Steegerem maj každý střídání jiný spoluhráče, což se podepisuje i na Kanerovi, Handzuš je už zas k ničemu, Bickell je čtyřmilionovej vtip,... Jak rád bych místo těch posledních dvou viděl Pirriho s Morinem, oba by byli stoprocentně platnější. Další problém je pak v tom šestym obránci no, rotace tří hráčů na jednom postu podle mě těžko muže někomu z nich pomáhat. Dal bych osobně víc šancí Kostkovi, kterej se mi líbí, klidně by se moh střídat s tím Brookbankem, naopak Rozsíval by si ze všeho nejvíc zasloužil zblízka poznat waiver. Klidně by se moh v NHL už vyzkoušet i Clendening, kterej má ohromnej potenciál, no prostě chce to najít náký stabilnější řešení, takle to do budoucna nejde.
Crawforda mam moc rád a po zranění chytá v dobrý formě, jak už sem psal, dva body nám získal vlastně sám, když oba ty zápasy (SJS, NYI) byl jedinej Blackhawk, kterej něco předved (a že toho nebylo málo)... Včera ale podle mě nemá čistý svědomí jak u gólu Zuccarella, o čemž se zmiňuješ, tak ale i ten první gól Richardse z mýho pohledu rozhodně byl chytatelnej. Dostat takový dva góly během čtyř minut na začátku zápasu, to týmu nepomůže, pak sice vytáh spoustu skvělejch zákroků, přesto de včerejší prohra trochu i na jeho vrub.
Teď to chce pořádně odpočinout a v Montrealu v sobotu nutně vyhrát...!