Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

#NHLDucks were one point above NHL basement on Dec. 24. They're three points out of first in Pacific on Feb. 16. 17-4-2 has done it.
Ducks have 58 goals in last 15 games (3.87 avg.). It's allowed them to move from 30th to 26th in scoring (2.39 avg.).
10-1-1 posledních 12 zápasů, skvělá forma, najednou to tam padá. A i když jsme teďka ty dva zápasy s Flames a Oilers neodehráli úplně dobře a Andersen hlavně dneska nebyl až tak dobrý (proti Flames tam měl víc těžších zákroků a dneska 2 sofťáky pustil), dokázali jsme tu výhru ubojovat. Ztrácíme tak pouhé 3 body na Kings, nemyslitelné, když vidíte, kde jsme byli kolem Vánoc. Ještě nějak setřást Sharks, ti jsou bod za náma a zápas k dobru. Každopádně PO by nám už nemělo utéct.

Getzlaf je od Vánoc PPG player, ve 23 zápasech 24 bodů, hlavně v poslední době jede fakt parádně, v posledních 11 zápasech nebodoval jen jednou a připsal si v nich 16 bodů. Zlepšení vykazují ale všichni, to největší je ale vidět u Lindholma. Od Vánoc a zranění Fowlera je to jasně nejlepší obránce, do ASG měl 3 góly, od ASG jich má už 5, začal více podporovat útok, přitom ve většině zápasů navíc brání top lajny soupeře. Naučil se být v páru lídrem, chvilku mu to trvalo, než si zvykl, že není on veden jako dva roky Beaucheminem, ale v tom páru je ten zkušenější on. Začal i více důvěřovat Mansonovi, že když podpoří útok, Manson to vzadu pohlídá.

Navíc dobrá zpráva je, že Gibson bude asi na čtvrtek ready a měl by ve Vancouveru chytat on. Doufám, že ten sedmizápasový trip zakonnčíme vítězně a získáme z něj 11 bodů, přičemž z Kanady plných 6.

Let the Duck fly! :oslava:
Ani ne za týden už tu máme deadline a začíná se to s trejdama rozjíždět. Velkou otázkou je, co v následujícím týdnu předvedou Ducks. Ještě nedávno se zdálo, že budeme jasní buyers a budeme zoufale hledat scoring help. Jenže od Vánoc jsme posbírali snad nejvíce bodů v celé lize, máme teďka posledních 14 zápasů bilanci 12-1-1, střílíme hodně gólů, takže se nabízí otázka, jestli něco je třeba měnit.

Než se pustím do svého hodnocení, je třeba si říct, jak nyní vypadá sestava a jaké jsou možnosti.

Perron - Getzlaf - Santorelli (před zraněním tam hrál Stewart)
Ritchie - Rakell - Perry
Cogliano - Kesler - Silfverberg
Maroon - Thompson - Garbutt

Lindholm - Manson
Fowler - Bieksa
Despres - Vatanen

Po rozdělení Getzlafa s Perrym se nám začalo výrazně dařit a máme tři nebezpečné lajny. Navíc to snížilo tlak na ofenzivní produkci Silfverberga s Keslerem, kteří se věnují bránění top lajn soupeřů a lépe se jim dýchá, což má za následek zlepšenou formu hlavně Keslera, který má ve 22 zápasech 21 bodů (9+12). Dobře fungují dvojičky Getzlaf-Perron a Rakell-Perry, tam je jistá chemistry, což by mělo zůstat takhle. A hlavně máme tu ofenzivní sílu rozděleno do více lajn, přesně, jak před sezonou Bob a Brucem plánovali.

Teď se dostáváme k tomu, co Ducks potřebují. I když se průměr gólů rapidně zvýšil, pořád ten problém nemůžeme přehlížet. Poslední 4 zápasy jsme hráli se suckujícími kanadskými týmy, takže bych to nepřeceňoval. Vzhledem k PO jsme odehráli pouze 2 odpovídající zápasy, s Pens a Hawks. S Pens jsme zahráli hrozně a hrozně dostali na prdel, s Hawks to bylo zase hodně dobré dozadu a dobrá 3. třetina. Podle mě pořád pořebujeme jedno křídlo do těch prvních dvou lajn. Ideálně prostě mladého s delší kontraktem a schopností tvořit.

V současné situaci by se podle mě nejvíce hodilo pravé křídlo ke Getzlafovi, Santorelliho mám rád, je docela skilled bottom 6 forward, ale v první lajně mi neštimuje. A to mi neštimoval ani Stewart, když tam hrál. Taktéž levé křídlo k Perrymu by nebylo špatné, hrával tam Maroon, teďka Ritchie, ale ten se po návratu Stewarta s Horcoffem odebere zpátky na farmu.

Teď se dostávám k další otázce? Rental ano nebo ne? Jsme v módu, kdy těm hlavním ofenzivním oporám nezbývá moc času na SC, proto by se rental nabízel. Jenže podle mě je to zbytečnost, měnit picky nebo depth v obraně za hráče, co po sezoně zdrhne, protože mu nebudeme ochotni a schopni dát 6 milionů (Ladd, Eriksson). Já bych raději trejdoval jen pro hráče, který má delší kontrakt, je mladý a nemá přemrštěný cap hit. Jedině za něj bych byl schopen obětovat jednoho z obránců (Fowler/Vatanen). Za rentala jedině nějakého role playera jako Stonera (kdo by si ho ale vzal že jo) nebo prospekty, kteří by nás nemuseli mrzet (Noesen, Kerdiles).

Další věc je, že Murray své top prospekty a 1. kola netrejduje a je znám svou neochotou trejdovat pro rentaly. Letos sice už jednoho získal v Perronovi, ale podle mě se k dalšímu takovému tahu už neodhodlá. A co je další věc. Máme obrovskou generační mezeru v útoku. Getzlaf, Perry letos 31, Kesler 32. A mladí? Rakell 23, Ritchie 21 na podzim a pak nic absolutně nic. Jaký rozdíl proti obraně, kde máme 9 hráčů do 25 let (Fowler, Vatanen, Lindholm, Despres, Theodore, Manson, Montour, Larsson, Pettersson)

Proto je nezbytné najít někoho na long term, protože tam ta díra je fakt velká. A pokud by to mělo znamenat trejd až po sezoně, tak klidně, raději počkat než ukvapeně trejdovat pro rentaly. Je sice jasné, že potřebujeme posílit už teď, ale rozhodně ne za každou cenu.

Co se týče hráčů, u mě prostě pořád vévodí Drouin. I přes ty character issues je to top talent, mladý, tvořivý hráč, skill, který nám tak chybí (díko bohu aspoň za Rakella). Hodil by se i třeba Eberle, ale tam je docela velký cap hit. Takový černý kůň je pro mě třeba Atkinson, na kterého mě přivedl kisin, má skill, další dva roky smlouvu s cap hitem 3,5, nemuselo by to být úplně marné řešení. Problémem je, že Columbus už svůj trejd pro beka udělal. Nebál bych se jim ale poslat hráče jako Maroon třeba, nic extra nám nepřináší, na top 6 imho nemá, ve 4. lajně ho v klidu zastoupí Garbutt.

Takže resumé? Trejd potřebujeme, jak short term, tak long term. Ne ale za každou cenu a neobětoval bych moc za rentaly, když tu protihodnotu můžeme nabídnout za dlouhodobější posily. Kdyby se podařilo získat něco už teď, bylo by to super, ale radši když ne, tak nerozesírat takhle hot tým zbytečnými hráči, kteří stejně odejdou.

Jak ale znám Murrayho, tak vytáhne nějakého zajíce z klobouku, vždycky přijde s trejdem, který nikdo nečeká. Takže se nechcme překvapit. Každopádně - Let the Duck fly! :oslava:
tomasinho; 15 Nov 2015 píše:Ach jo, ještě včera BB říkal, že doufá, že projde waiverem. Bohužel už přes něj poprvé musel a doplatili jsme na to, že jsme chtěli zkusit víc posílit ofenzivu a vzali jsme z farmy na centra vašeho Sgarbossu

Jinak Wags je hodně dobrý bottom 6 player, hodně hraje do těla, zahraje stejně dobře centra jako obě křídla (spíše RW ale), navíc umí solidně buly a taky oslabení. Jako pro nás to sice není taková ztráta, jelikož ten depth máme dobrý, ale mrzí mě, sympaťák to je. Tak jsem aspoň rád, že jde někam, kde mu můžu přát.
... a máte ho naspäť. :wink2: :giggle:
Pár citací z Bobovy tiskovky ohledně deadlinu. Kdyby se někomu chtěl číst celý článek, tak tady:

http://ducks.nhl.com/club/news.htm?id=870616" onclick="window.open(this.href);return false;
But as in the past, as I’ve always said, I’m not big believer in this day, in this timeframe. Just look at last year. We gave up a good, young prospect in William Karlsson and we tried to help the power play, which floundered all year, and we ended up not needing the player we traded for because the team turned it around. You can do too much and confuse the issue on the hockey team when there’s chemistry. It looks like there’s chemistry now. Everybody has fit into a role, so to speak, and is accepting their roles, which is huge.
:good: Velký palec nahoru, vypadá to rozumně.
I’ve never been one to go out and trade my first-round pick. I get lots of calls asking me about the [Shea] Theodores, [Jacob] Larssons and [Nick] Ritchies of the world. I’m just not one to do that now. If I’m going to do something like that, it would be at the draft, where I’ll make changes to my hockey team.
Klasický Bob, 1st round a své největší poklady netrejduje, ideální řešení :good:
On if progress has been made with his restricted free agents
We’ve tried on a couple and got nowhere. Now is not the time to talk anymore. After a certain point in time, we tried a couple things during that one long break where we only played once in 10 days. Nothing was going anywhere. It’s going to be an interesting summer around here, I’ll tell you that.
Snad to klapne a hlavně Lindholm se podepíše.
:slintac: Oh, my heaven. Ten kluk neskutečně vyrostl, vyplatilo se počkat. Letos je neskutečný, i v těch těžkých časech jako jediný dělal radost. Nejenže zlepšil two-way game, ale má prostě tunu skillu, střelu, k tomu i size, umí tvořit, prostě to všechno, co nám chybí. Bože můj, pořiďte mu k tomu ještě Drouina :pray:
Tohle byla parada, letos se stydim za to jak jsem se o nem zhruba pred dvema lety vyjadroval.
Selly8 píše:Tohle byla parada, letos se stydim za to jak jsem se o nem zhruba pred dvema lety vyjadroval.
Tak já mu sice věřil, ale tohle jsem taky nečekal. Holt někomu ten vývoj zabere více času. Ještě loni v úvodu sezony ho přehrával Karlsson a až po tom, co byl poslán do AHL a pak v prosinci zpět povolán, se rozehrál. Potřeboval asi tu facku a od té doby je skvělý, letos byl dlouhou dobu nejlepší útočník. A nemít teď Getzlaf takhle senzační formu (10-game point streak, bodoval v 19 z 21 zápasů), je jím asi i teď.
Trocha odlehčení od deadlinu, náše finálová série proti Sens 2007. Letos repete (akorát ne proti Sens)

Nějaké info o Maroonovi?
Marman píše:Nějaké info o Maroonovi?
overrated a drevo. a Gernat si za Ducks NHL nikdy v zivote nezahra, mame tak trosku pretlak Ds :-D
Marman píše:Nějaké info o Maroonovi?
V útočném pásmu ok, všude jinde těžký průser. Na tu svou výšku a to, že bruslí sotva na AHL levelu, má poměrně slušný skill. Kolem brány umí být nebezpečný, docela soft hands na takového hromotluka. Dokáže si pokrýt puk a při cyclingu je super, proto tak často hrál v 1. lajně. Mimo útočné pásmo, hlavně v obranném, se ale ukazuje, jak příšerný je to bruslař. I díky jeho neschopnosti byla ta top lajna poslední dva zápas série s Chicagem jasně přehrána Toewsovou lajnou.
Bob Murray is a fucking genius :klobuk:

Ne, že by udělal něco převratného, ale udělal nenapádné, ale hodně chytré kroky. Jako vždy u něj kroky, které by měly pozitivně ovlivnit budoucnost. Myslí dopředu a to je prostě super.

McGinn není hráč, co by nás vytrhl, podobných typů máme dost, ale kvalitu má a má dobrou sezonu, cena nebyla moc vysoká. Pokud dáme finále konference a on odehraje 50 % zápasů v PO, bude to sice 2nd round 2017, ale to taky jde. A co víc, je to jasný upgrade proti Maroonovi, lepší hokejista.

Ale hlavně, po sezoně je UFA a může s klidným srdcem odkráčet. Maroon by bral další dva roky po 2 milionech, které teď budeme moct použít na podpis těch RFAs, což je pro léto naprosto prioritní. Inteligentní move od Murrayho. Maroon letos nehrál dobře, z druhé lajny ho vystrnadil i nováček Ritchie, takže je to dobře. 4th round je za něj boží protihodnota. Docela jsem si ho ale oblíbil, budu mu u Oilers přát.

A Pirri za 6th round? Low-risk, pořád je to hráč, který kdysi vyhrál bodování AHL, loni dal ve 49 zápasech 22 gólů. Pokud by mu to nešlo, tak co, sedne si a pak se pustí nejspíš. Navíc zatím je zraněý momentálně.

Celkově deadline hodnotím z našeho pohledu dost pozitivně. Nepřeplatili jsme žádného rentala se sexym jménem jako Erikssona nebo Ladda, neudělali jsme žádný hloupý trejd, ba naopak, chytré trejdy s výhledem do budoucna. I když nám pořád podle mě chybí mladý top 6 winger, nelámali jsme to zbytečně přes koleno. I když bych Drouina sice rád, letos by nám asi už asi stejně moc nepomohl. Na draftu budou na podobný trejdy lepší podmínky určitě.

A jak by měla vypadat sestava? Než se vrátí suspendovaný Horcoff a zranění Pirri se Stewartem, tak asi takhle. Po jejich návratu půjde Ritchie do AHL se do konce sezony rozvíjet, ať může příští sezonu ten LW spot ukrást pro sebe, má na to všechny předpoklady. Počítám, že by měl pak McGinn hrát LW v Rakellově lajně a Stewart RW v Getzlafově. Ale jak známe Boba, ještě to dost promíchá.

Perron - Getzlaf - McGinn
Ritchie - Rakell - Perry
Cogliano - Kesler - Silfverberg
Garbutt - Thompson - Santorelli

Lindholm - Manson
Fowler - Bieksa
Despres - Vatanen
Stoner

Díky, pánové. Jsem na něj zvedavej,každopádně si u nás 3. brázdu zahraje. Když jsme u toho Gernata, tak ten se nevesel ani do AHL a navíc mu teď končí smlouva, takze nic.. Myslím že v létě nějakej trade mezi náma bude. I mean Ebs for Vatanen?
Marman píše:Díky, pánové. Jsem na něj zvedavej,každopádně si u nás 3. brázdu zahraje. Když jsme u toho Gernata, tak ten se nevesel ani do AHL a navíc mu teď končí smlouva, takze nic.. Myslím že v létě nějakej trade mezi náma bude. I mean Ebs for Vatanen?
Jo, tak nám asi o Gernata ani nešlo, spíš jsme měli 15 NHL útočníků a někdo musel z kola ven.

No, Eberleho za Vatse bych bral všemi deseti, ale těch jeho 6 milionů mě docela straší, nevím, jestli bychom je narvali do stropu teda. A taky Eberle si vytvořil docela slušnou chemistry s McDavidem ne? Podle mě budete trejdovat spíše Yakupova a Nugenta-Hopkinse, což moc nejsou hráči pro nás asi. Centra nepořebuje a Rusáky Bob nemá rád :neviem:
On má McDavid chemistry skoro s každým z top 9 (kromě Halla). Někde na internetu je tabulka jaký má vliv McD na ostatní hráče, až budu na PC tak ti to pošlu, kde je vidět že mu víc svědčil Yak. Takze si myslím že Eberle je tradeable protože na trhu má o hodně větší hodnotu než Yak. Ono s Yakupovem to je na delší povídání..
10.vyhra v rade a vyrovnani kluboveho rekordu je svete. Ovsem takove prodlouzeni v derby s Kings by bylo jeste lepsi. Opet se nam darily presilovky a dali z nich 3 goly a to i bez Getzlafa, ktery nenastoupil pro zraneni v dolni casti tela. Garbutt dnes ukazal proc jsem ho tak nemel rad, vybere si top hrace soupere a cely zapas po nem jde, dnes byl jeho obeti OEL. Ovsem a ac si protirecim doufam ze v plejof a zejmena pokud se utkama s Hawks to bude klasicky praktikovat, takovy Kane nebo Keith vylouceny do konce zapasu by bodl :giggle:
Selly8 píše:10.vyhra v rade a vyrovnani kluboveho rekordu je svete. Ovsem takove prodlouzeni v derby s Kings by bylo jeste lepsi. Opet se nam darily presilovky a dali z nich 3 goly a to i bez Getzlafa, ktery nenastoupil pro zraneni v dolni casti tela. Garbutt dnes ukazal proc jsem ho tak nemel rad, vybere si top hrace soupere a cely zapas po nem jde, dnes byl jeho obeti OEL. Ovsem a ac si protirecim doufam ze v plejof a zejmena pokud se utkama s Hawks to bude klasicky praktikovat, takovy Kane nebo Keith vylouceny do konce zapasu by bodl :giggle:
Celkově je ta přesilovka největším pozitivem toho posledního měsíce od nás. Jak už jsem říkal, ve většině případů jsme hráli s horšími týmy, tak výsledky nepřeceňuju, i když vypovídají o tom, že v tom týmu ta kvalita prostě je. Ale přesilovka, která byla dva roky k hovnu a letos taky, je momentálně 3. nejlepší v celé NHL :sok:

K tomu Getzlaf, hráč měsíce za únor, chybí jeden zápas a vůbec to nevadí. Jinak v sobotu by snad v zápase o čelo divize měl snad hrát, údajně by to zvládl i dneska, ale raději ti neriskovali a nechali ho odpočívat na Kings. Perry jasně ukázal, že ho do nominace Kanady prostě budou muset doplnit, McGinn zapadl zatím, obrana a gólmani super. Je prakticky jedno, který z gólmanů momentálně chytá. Furt je to jistota.

Každopádně nás pořádně prověří až následující zápasy. Derby na ledě Kings a hlavně domácí zápas s Washingtonem, který by měl ukázat, jak na tom doopravdy jsme. Pak i těžší dvojzápasový trip do Colorada, které bojuje o PO, a St. Louis. Těším se, už mám těch zápasů s Arizonou a kanadskými čučkami docela dost. Fajně se na nich zvedá sebevědomí, ale rád bych viděl Ducks v konfrontaci s opravdovou kvalitou.
Selly8 píše:10.vyhra v rade a vyrovnani kluboveho rekordu je svete. Ovsem takove prodlouzeni v derby s Kings by bylo jeste lepsi. Opet se nam darily presilovky a dali z nich 3 goly a to i bez Getzlafa, ktery nenastoupil pro zraneni v dolni casti tela. Garbutt dnes ukazal proc jsem ho tak nemel rad, vybere si top hrace soupere a cely zapas po nem jde, dnes byl jeho obeti OEL. Ovsem a ac si protirecim doufam ze v plejof a zejmena pokud se utkama s Hawks to bude klasicky praktikovat, takovy Kane nebo Keith vylouceny do konce zapasu by bodl :giggle:
Ze by nakonec boj s Ovechkinovou partou? :-)
zapas s Coyotes vyzeral byt podla vypisu trestov velmi zaujimavy a na youtube som nenasiel ten moment, tak som si vynimocne stiahol cely zapas. nasiel som iba Coyotes feed a musim povedat, ze to co za drbnutych announcerov maju v Arizone? Stone dostal pukom do tvare, ked Rakell strielal a Richardson mu dal hokejku do toho a announcer dookola opakuje, ze "no deflection, right in the face"... EkmanLarsson da zozadu laktom do hlavy Perronovi, Perron sa otoci, da mu kroscek na ladvinu, EkmanLarsson sa logicky sklati na lad, ide replay a announcer dookola rozprava o tom ako keby EkmanLarsson nic neurobil a ze ako je mozne, ze to Perronovi preslo a po commercial breaku obaja sedia na trestnej a on vkuse rozprava o nespravodlivosti :D v tretej tretine Stone sa zahnal na Santorelliho ako keby mu ruku isiel odrubat a announcer opat "Santorelli sold it a little bit" :D
k zapasu:
- prve dve tretiny som mal pocit, ze Perron je vacsi provokater ako Garriť, jeho som na lade zaregistroval viac menej iba ked ten slabucky nemecky brankarik zastresoval v prvej tretine pri hre s pukom a EkmanLarsson musel Garriťa hakovat... a na konci hit Garriťa na EkmanLarssona bol podla mna cisty, aj ked zbytocny... nikomu sa nic nestalo, a je pochopitelna okamzita odplata od Duclaira aj Domiho. a opat announcer "what a garbage hit" :lol: nastastie o chvilu neskor povedal, ze clean hit, but not necessary in a 5:1 game, co je pravda.
- prve dve tretiny vyborny vykon, potom uz sa len dohravalo a bolo jasne, ze Coyotes skor ci neskor prasknu nervy, najlepsie to deklarovala presilovka na zaciatku tretiny, kde dvaja hraci Coyotes stratili hokejky a Ducks ich tocili ako na kolotoci a vyslovene sa s nimi hrali.
- Ritchie sa mi velmi paci, v tvari vyzera ako tucnucky chlapec, co sa kazdu chvilu ma rozplakat a vzapati sa pobije, dostane jednu riadnu na tvar a s nim to ani nehne a este vrati. a este ma aj skill v rukach aj nohach.
- Duclair paradny gol, skvela asistencia od Domiho, tych dvoch caka velka buducnost, nebojim sa povedat, ze formatu Getzlaf - Perry
Selly8 píše:Garbutt dnes ukazal proc jsem ho tak nemel rad, vybere si top hrace soupere a cely zapas po nem jde, dnes byl jeho obeti OEL. Ovsem a ac si protirecim doufam ze v plejof a zejmena pokud se utkama s Hawks to bude klasicky praktikovat, takovy Kane nebo Keith vylouceny do konce zapasu by bodl :giggle:
No moje osobné spomienky sú na sériu s Hawks v play-off 2013. Na Toewsa bol nasadzovaný Zetterberg a bránil ho tak neuveriteľne, že Jonny mal problém takmer pri každom striedaní. Vo štvrtom zápase série potom Toews tak vybuchol a doslova si dovolím tvrdiť, že nezvládal situáciu. Od game 5 sa už, bohužel, upokojil a cez Zettera našiel cestu. I keď toto je iný prípad ako Garbutt, ale pokiaľ nasadíte na najlepších hráčov súpera svojich čiernych koňov, tak šanca tam je, aj proti Chicagu.
Pasha píše:No moje osobné spomienky sú na sériu s Hawks v play-off 2013. Na Toewsa bol nasadzovaný Zetterberg a bránil ho tak neuveriteľne, že Jonny mal problém takmer pri každom striedaní. Vo štvrtom zápase série potom Toews tak vybuchol a doslova si dovolím tvrdiť, že nezvládal situáciu. Od game 5 sa už, bohužel, upokojil a cez Zettera našiel cestu. I keď toto je iný prípad ako Garbutt, ale pokiaľ nasadíte na najlepších hráčov súpera svojich čiernych koňov, tak šanca tam je, aj proti Chicagu.
Jo, my jsme tak Toewse drželi na uzdě skoro 5 zápasů, Kesler odváděl skvělou práci. V závěru pátého zápasu dal ale dva góly a rozjel se. A hlavně Q si konečně všiml toho, že takhle to nepůjde a začal ho cpát proti Getzlafovi a pohroma byla na světě.
The #NHLDucks have set a new franchise record with 11 straight wins! Doing it in LA makes it sooooo much sweeter.
Tohle mluví za vše. Navíc poprvé v sezoně vedení v divizi. 6 týdnů zpátky ztráta 16 bodů, dneska vedeme, něco neskutečného se nám povedlo. K tomu všemu 400. výhra pro BB. A tohle všechno se povedlo v takhle vypjatém zápase na ledě Kings, kteří měli v zádech podporu rozhodčích.

Nechci tvrdit, že úmyslně, ale ten rozdíl v pískání našich faulů a faulů (podle refs spíš nefaulů) Kings byl opravdu obrovský. Vše začalo už tou první hromadnou bitkou, kterou vyprovokovali Kings, ale i když se bily dvojičky, záhadně hráli přesilovku. A zatímco oni dohrávali zápas bez "postradatelného Andreoffa", my jsme hráli v 5 obráncích (zase, ne že by Bieksa nějak chyběl).

V druhé a třetí třetině byl ten rozdíl markatní, několik nedopískaných faulů, přitom PP je red hot a dneska byla 2/2. Vrcholem bylo, když byl Silfverberg poslán 3x za bránou krosčekem k zemi, refs nic, brejk Kings a za daleko menší faul jsme šli ven my. Moc často si na sudí nestěžuju, ale dneska to bylo na mě až moc. Asi bych to bral jinak, kdyby to nebylo proti Kings. Naštěstí Kings toho momenta díky těm PP's ve 3. třetině nevyužili, dobře jsme to odbránili a Freddy opět rock solid.

Celkově jsme třetinu a kousek byli lepší, po góle na 1:0 jsme se ale moc zatáhli a nechali hrát Kings. Totéž v závěru, příliš mnoho času stráveného v naší d-zone. Ale nějak jsme to ubojovali a to je hlavní. Ritchie odehrál asi nejlepší zápas v áčku a opět famózní byl Rakell. Já už pro něj nemám dost slov chvály. Ke svému výbornému výkonu přidal i 1. kariérní bitku, kdy se zastal Perryho (člověk by to čekal naopak no). Neměl sice "typického" soupeře, ale Versteega jasně zvládnul, přetáhnul mu dokonce dres. Versteeg dokonce půl třetiyn nehrál, pak si odkroutil dvě střídání a do konce zápasu nehrál.

Už teda umí snad všechno. Komentátoři si dělali srandu, že místo Rickyho Rakella z něj teď možná bude "Rocky" Rakell :giggle:
.@RickyRakell93: "I'm usually a pretty nice guy. I was just sticking up for my teammates."

A navíc, nejlepší přesilovka od Vánoc vyrovnala další franchise record.
11 consecutive games with a PP goal ties an Anaheim franchise record set in 96-97
:klobuk: Nezbývá než jen smeknout klobouček a těšit se na pondělní zápas s Caps. Na ten se já osobně moc těším, konfrontace s nejlepším týmem z východu by nám měla ukázat, jak na tom jsme. Bude to určitě hokejovější než dneska, to byla spíš bitva.

Tak jednou už to přijít muselo. Proti Caps ještě s bodem a dobrým výkonem ve vyrovnaném zápase, ve kterém dominovali oba brankáři. Dneska slaboučký výkon, udělali jsme dost chyb, Bieksa u 2. i 3. gólu. Nemohli jsme vyhrávat věčně, facka musela přijít, jsem navíc rád, že zrovna s Avs a ne třeba už s LA. Víc než porážka mrzí ztráta Vatanena, hrál momentálně hodně dobře a chyběl by, pokud by to bylo vážnější.
BB to @JSB_FOX:"Got away from the way we're playing. We gave up more odd-man rushes than we did the last 15 gms. Have to play w/ structure."
Myslí, že to BB vystihl docela přesně, víc není co dodat. Snad jen doufat, že v St. Louis to bude jiná písnička (a ne Blues).
http://www.thehockeynews.com/blog/john- ... s-awesome/" onclick="window.open(this.href);return false;

Gibbova nová maska. Letos vítězná :frajer2:
2 tretiny vyrovnany zapas a nakonec dostanem takovy vyprask :hroza: 3 goly po nasich chybych, ikdyz u toho na 2-1 bych dal velky kredit i Tarasenkovi, kazdopadne takovy Manson by si ty paradni prihravky z jedne pred vlastni branku mohl odpustit. 3 prohry v rade s kvalitnejsimi protivniky neni dobra vizitka, snad se brzo vratime na viteznou vlnu a dobre se naladime na plejof.
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS