Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
NEW JERSEY DEVILS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
pát 27. srp 2010 22:47
leo píše:NHL zamítla také druhý kontrakt pro Ilju Kovalčuka. Délka ani výše kontraktu nebyly zveřejněny.
megaton píše:a vy jste vyhrali posledni Cup kdy?
dejf píše:Já to nechápu. To Devils nemaj na druhořadého ani třetiřadého právníka, s kterým tu smlouvu získaj.
Lou skúša hranice, to je isté, otázka je, nakoľko je to skutočné. Mne to príde ako trochu pretiahnuté tretie dejstvo melodrámy o jednom ruskom bohatierovi, čo chudobným dával pravidelne niekoľkogólový náklad a bohatým chce brať toliare do svojho vrecka. Tak či onak, vyzerá to ako slušné divadielko. Konšpiračné teórie príliš nemusí nik, ale vyrába ich každý s radosťou, tak je celkom možné, že takto Lou a Bettman robia bubáka ostatným do roku 2011. Vopred spraví zmluvu, ktorá neprejde, naťahujú to ako sa len dá, nechajú si zamietnuť aj ďalšie dva návrhy (čo je sprostosť, hneď po arbitráži sa predsa vyjadrili, že Bloch presne špecifikoval podmienky, za ktorých by mala byť zmluva odklepnutá, tak prečo by to robili, ak nie len naoko), pritom by okamžite mohli spraviť to, čo sa predpokladá, že sa lige podsunulo teraz - "Hossa type contract" a kedže žiaden z už doteraz platných a uznaných kontraktov už NHL nezmení (na to stavím krk, opäť len ďalší bubák), tento kontrakt by mal prejsť. Samozrejme, Daly si nechá 5 dní na rozmyslenie (k čomu, je snáď ten kontrakt 1000stranový štós po hebrejsky?) Čo by z toho vyplývalo? NHL by si zachovala tvár, absolútne odradila prípadných záujemcov o výstavbu podobného kontraktu pred 2011/2012, jedna z najväčších hviezd ligy a doposiaľ najžhavejší UFA vôbec by v lige zostal a nešiel robiť promo Rusákom, Devils by za rozumný cap hit získali hráča a všetci by boli spokojní, Najmä Vanderbeek a početná skupina fanúšikov...Všetci až na Loua, to je ale iná pesnička. Len teória, jej skladba je zábavná.
sob 28. srp 2010 13:03
Getzo5 píše: Nech už niekto verí v to, či ono, posledná vec, ktorej by som veril ja je, že ak už nie právnici, tak Lamoriello je hlupák. Akokoľvek v postlockout ére nerobil vždy najšťastnejšie kroky, je to neuveiteľne inteligentná osoba a to sa za tie roky vôbec nezmenilo.
Ijla pohrozil, že odejne do KHL (jak mu jistě právníci poradili) a proto si z něj všichni pohlaváři NHL sednou na prdel a raději ze sebe udělají cypísky, protože když si vezmou kalkulačky tak jim vyjde, že ztratit takovou hvězdu bude hodně drahé, tak raději poslední verzi návrhu smlouvy přijmou. Sice ze sebe udělají kokůtky, protože to bude zase o*eb typu 15let za 100,5mil, který se bude lišit "pověsným 0,5mil", ale nepřijdou o Ilju. Je to prostě šaškárna..
Čo tvrdím celý čas. Len aby to tak bolo :frajer2:neis píše:Ijla pohrozil, že odejne do KHL (jak mu jistě právníci poradili) a proto si z něj všichni pohlaváři NHL sednou na prdel a raději ze sebe udělají cypísky, protože když si vezmou kalkulačky tak jim vyjde, že ztratit takovou hvězdu bude hodně drahé, tak raději poslední verzi návrhu smlouvy přijmou. Sice ze sebe udělají kokůtky, protože to bude zase o*eb typu 15let za 100,5mil, který se bude lišit "pověsným 0,5mil", ale nepřijdou o Ilju. Je to prostě šaškárna..
snad, v praci tomu moc nedam jak porad kontroluju jestli uz je neco noveho
Devils GM Lou Lamoriello issued this statement late Wednesday afternoon: "We have today been advised that the NHL and NHLPA have agreed to extend until Friday the decision on whether to approve or reject the latest contract between Ilya Kovalchuk and the New Jersey Devils:
"We remain confident that the terms of this contract comply, in every respect, with the CBA and meet both the NHL's concerns and the principles of Arbitrator Bloch's decision. We remain optimistic that this extension will result in an approval of the contract and that Ilya Kovalchuk will remain a valuable member of the Devils for the balance of his career.
Niet uz cesty späť. Ilja musi byt a bude nas. obetovalo sa zanho vela. mnozstvo casu,co trva tato ,,kauza,, , strata moznosti ziskat kaberleho alebo ineho kvalitneho rozohravaca,ci moznosti cistit miesto pod stropom prenho..teraz ked ma vacsina timov supisky viac menej pripravene na campy a buducu sezonu tak loua caka tazka situacia.
kto kam koho sa tu uz preberalo, mna skor zaujima situacia s poctom nasich obrancov
Anton Volchenkov, Colin White, Andy Greene, Henrik Tallinder, Bryce Salvador, Rob Davison, Anssi Salmela, Mark Fraser, Tyler Eckford (2 way),Matt Taormina (2 way),Matt Corrente (2 way), Alex Urbom (2 way), Dan Kelly (2 way), Harry Young (2 way), Olivier Magnan (2 way)
Eric Gelinas (QMJHL)
+gm albany(mari sa mi ze louov syn) podpisal dalsich dvoch bekov.
je pravdepodobne ze salvador bude vymeneny, len stale su tam zo 2ja beci navyse.
kemp bude rozhodne nesmierne zaujimavy(aj z pohladu talentov do utoku,ci su naozaj niektorí nhl ready-v co dufam) uz sa neviem dockat
"We remain confident that the terms of this contract comply, in every respect, with the CBA and meet both the NHL's concerns and the principles of Arbitrator Bloch's decision. We remain optimistic that this extension will result in an approval of the contract and that Ilya Kovalchuk will remain a valuable member of the Devils for the balance of his career.
Niet uz cesty späť. Ilja musi byt a bude nas. obetovalo sa zanho vela. mnozstvo casu,co trva tato ,,kauza,, , strata moznosti ziskat kaberleho alebo ineho kvalitneho rozohravaca,ci moznosti cistit miesto pod stropom prenho..teraz ked ma vacsina timov supisky viac menej pripravene na campy a buducu sezonu tak loua caka tazka situacia.
kto kam koho sa tu uz preberalo, mna skor zaujima situacia s poctom nasich obrancov
Anton Volchenkov, Colin White, Andy Greene, Henrik Tallinder, Bryce Salvador, Rob Davison, Anssi Salmela, Mark Fraser, Tyler Eckford (2 way),Matt Taormina (2 way),Matt Corrente (2 way), Alex Urbom (2 way), Dan Kelly (2 way), Harry Young (2 way), Olivier Magnan (2 way)
Eric Gelinas (QMJHL)
je pravdepodobne ze salvador bude vymeneny, len stale su tam zo 2ja beci navyse.
kemp bude rozhodne nesmierne zaujimavy(aj z pohladu talentov do utoku,ci su naozaj niektorí nhl ready-v co dufam) uz sa neviem dockat
Podobne.dunim píše:kto kam koho sa tu uz preberalo, mna skor zaujima situacia s poctom nasich obrancov![]()
Eric Gelinas (QMJHL)
Presne preto ale najdôležitejšie, pokiaľ Kovy zostane je len vyčistiť strop. Pravdepodobne Zubrus a Salvador, Rolston k Isles je len zbožné prianie.
Čo sa týka útoku, Zharkov je istý, Palmieri je istý, Davis je istý, Josefson je istý. V Tedenbyho a Vasyunova verím. U Mattiasa najmä, že si dokáže zastať miesto aj na RW, aspoň do času, kým neskončí Patty/netrejdne sa Rolston. O neho nesmieme prísť! Vasyunov je pravdepodobnejší ako trade package stuff, ale bez šance nie je. Nuž a napokon Henrique, u ktorého počítam s rokom v AHL a budúci rok, až skončí Arnott s príchodom do zostavy. To by bolo asi tak všetko. :frajer2:
cistenie caphitu je na louovi, snad sa mu to podari co najvyhodnejsie pre nas
( rolston, salvador, ja som aj za langenbrunnera) (pre salvadora najde miesto urcite za nizsi pick, rolston asi mission impossible,ale stale mam pocit ze taky islanders by boli vhodny..
zubrusa neviem preco chcete vymenit? konecne ukazal ze moze byt uzitocny,vek a zmluva este aj zranenie min rok..nemyslim ze je vymenitelny+ bol by som ho rad videl v 1. utoku, snad to vedenie vidi rovnako,ale ked sa naskytne taka moznost,tak pojde prec.. radsej ako zubrusa sa treba zbavit langenbrunnera. urcite by sa zaujemca nasiel len tiez ma ntc.. tento rok podla mna pojde vykonnostne dole, teraz ma aku taku hodnotu a mimochodom znenavidel som ho.. rumour, podla mna cista spekulacia ho spajala s torontom..
zubrusa neviem preco chcete vymenit? konecne ukazal ze moze byt uzitocny,vek a zmluva este aj zranenie min rok..nemyslim ze je vymenitelny+ bol by som ho rad videl v 1. utoku, snad to vedenie vidi rovnako,ale ked sa naskytne taka moznost,tak pojde prec.. radsej ako zubrusa sa treba zbavit langenbrunnera. urcite by sa zaujemca nasiel len tiez ma ntc.. tento rok podla mna pojde vykonnostne dole, teraz ma aku taku hodnotu a mimochodom znenavidel som ho.. rumour, podla mna cista spekulacia ho spajala s torontom..
Pozri...z praktického hľadiska je Langs stále platný útočník za smiešnu sumu, jeho odchod vidím najpravdpodobnejšie o rok. Síce ako kapitán stojí za starú belú, ale čo sa týka toho zvyšku, je to tak. Čo sa týka Zubsa, toho samozrejme nikto tradeovať nechce, bohužiaľ situácia je taká, že pokiaľ sa nepodarí posunúť Rolstona (čo je takmer isté, že nie, ale nepredbiehajme) je to jediný schodný hráč bez NTC navyše s potenciálom na slušnú hodnotu i s perspektívou trade-u čo sa týka výberu tímu, taký sa zíde kde komu. Salvador je pravdepodobne jasný, toho riešiť nebudem. Zubrus vytvoril s ZZ výbornú lajnu, pozeralo sa na nich krásne, najmä v mači s TML, ale je zas pravda aj tá, že J-Mac, ktorý aplikuje v čomsi podobný systém so Sutterom by mohol mať aj blahý vplyv na znovuobnovenie spolupráce ZZLangs, ktorá pod Sutterom tak dobre šľapala. Preto Zubrus, pre nič iné. On sa Langs fakticky na PO vyj*bal, za čo by som ho tiež najradšej prizabil, ale stále je to platný hráč a ja chápem, že ako kapitán chcel hrať čo najviac i keď toto sa nerobí, druhú šancu si ešte zaslúži, u neho som na vážkach. Podľa mňa dole nepôjde, ale naopak, minimálne štandard si udrží. Je síce pravda, že teraz by zaň šla vyššia hodnota, ale to nič nemení na tom, že nám to môže byť o rok jedno, to už budú na jeho miesto doslova nažhavení iní, my sa v prvom rade potrebujeme zbaviť tej platovej ťarchy. V súvislosti s Torontom sa spomínajú aj Zubrus, aj Langs a je to logické. Obaja sú skúsení, čo ich útok potrebuje, obaja majú svoju kvalitu, čo ich útok potrebuje a obaja sú Burke-ove typy, pravdepodobnejší je ale odchod Zubrusa.
EDIT: a píš zrozumiteľnejšie, hrozne sa to číta a nepredpokladám, že by si toho nebol schopný, či...? :smile03:
EDIT: a píš zrozumiteľnejšie, hrozne sa to číta a nepredpokladám, že by si toho nebol schopný, či...? :smile03:
Tak jasne, uz som sem volakedy pisal, ze 60 bodove rw za 2,8mil je v dnesnej nhl zazrak (hlavne ked ine timy nukaju 40-50 bodovym hracom sialene zmluvy).. ja jeho upadok predpokladam podla vykonov v zavere sezony, ked sa prepadol do 3. utoku a hral velke....nic. zubrus naopak dal spomenut na sutterovych zz pops. mne sa tam pacil neskutocne (po 2 usomranych sezonach som nemal nanho zleho slova)
Prave preto ze sa langs vyj*bal na PO ho v time nechcem.. co ma povedat dalsich 20 hracov co celu sezonu drie a potom ich jeden sabotuje?? Tajne dufam, ze ho vedenie nedegradovalo hned, kvoli jeho hodnote na prestupovom trhu.
okrem ineho som sa docital, ze sa nezastal pandolfa, ked ho lemaire zhodil pred muzstvom a poslal ho prezliekat sa inam a nie s tímom v kabine. netusim co je na tom pravdy, ale podla vyjadreni Whitea to v satni skripalo od vianoc a na vykonoch do konca sezony to bolo veru aj vidno. v mojich ociach langs druhu sancu nema.
Toronto. tí su s cap hitom tiez dost natesno.ak vymena tak nam budu nukat hracsku protihodnotu a to nam je nanic. mam tusak na floridu
Zrozumitelnejsie. hmm. so strukturou, stylizaciou ani formou som sa nikdy nejak nebabral. je to moj sposob, takze extra dovod na nejake radikalne zmeny nevidim
bud to volako preluskaj ( nepredpokladám, že by si toho nebol schopný), alebo nechaj tak
Inak mam este otazku. ty si na diskusii pri prestupoch na nhlpro pisal vcera o vyjadreniach burkea a chiarelliho na adresu loua. ja som sa k nim nedopatral (ani som sa nesnazil, len som na ne nenarazil) takze ak by som mohol poprosit o viac info v tejto veci
Prave preto ze sa langs vyj*bal na PO ho v time nechcem.. co ma povedat dalsich 20 hracov co celu sezonu drie a potom ich jeden sabotuje?? Tajne dufam, ze ho vedenie nedegradovalo hned, kvoli jeho hodnote na prestupovom trhu.
okrem ineho som sa docital, ze sa nezastal pandolfa, ked ho lemaire zhodil pred muzstvom a poslal ho prezliekat sa inam a nie s tímom v kabine. netusim co je na tom pravdy, ale podla vyjadreni Whitea to v satni skripalo od vianoc a na vykonoch do konca sezony to bolo veru aj vidno. v mojich ociach langs druhu sancu nema.
Toronto. tí su s cap hitom tiez dost natesno.ak vymena tak nam budu nukat hracsku protihodnotu a to nam je nanic. mam tusak na floridu
Zrozumitelnejsie. hmm. so strukturou, stylizaciou ani formou som sa nikdy nejak nebabral. je to moj sposob, takze extra dovod na nejake radikalne zmeny nevidim
Inak mam este otazku. ty si na diskusii pri prestupoch na nhlpro pisal vcera o vyjadreniach burkea a chiarelliho na adresu loua. ja som sa k nim nedopatral (ani som sa nesnazil, len som na ne nenarazil) takze ak by som mohol poprosit o viac info v tejto veci
vymena brodeura je nemyslitelna z pohladu devils. zmluvu dodrzi. Je pravda ze starne( zeby konecne viac oddychu po prichode hedberga?), ale vykonnost ma stale spickovu (nominacia na vezinu neni dost??) 5,2 mega za takeho brankara je podla mna pre devils stale vyhodne. myslis ze fleury, thomas,ward, huet, bacstrom, giguere, kiprusoff, vokoun, luongo, lundqvist su nejak vyrazne lepsi?? nemyslim, a to beru porovnatelne peniaze.. momentalne je lepsi len miller( pisem o podobnej cenovej kategorii a viac.AndyF píše:Mozna rejpnu do vosiho hnizda, ale meli byste se zbavit Brodeura. Zacina starnout a v koutku duse si to priznejte. V playoffs uz vas nedrzi tak, jako driv...![]()
Za tech 5 mega uz je drahej... :ja_neviem:
Mate tam vubec nejakou nahradu do budoucna?
V PO nas nepodrzal proti caroline 2 roky dozadu, myslim ze proti flyers sice dostal naozaj zo 2 lacne goly, bol tym hracom co nam daval sancu seriu zvratit a nakoniec nas zachranil pred vacsimi vypraskami od vas. nahradit ho nema momentalne kto. v tohtorocnom drafte boli vybraní 2ja brankari , takze sa uvidi. Jeff Frazee minuly rok dost sklamal na farme, ale cas na rozvoj este ma.. taktiez sa to da riesit ufa podpisom
Bože...už len toto mi tu chýbalo. Ani len sám nevieš ako trepeš. Ty si snáď nepozeral 1. kolo s vami?AndyF píše:Mozna rejpnu do vosiho hnizda, ale meli byste se zbavit Brodeura. Zacina starnout a v koutku duse si to priznejte. V playoffs uz vas nedrzi tak, jako driv...![]()
Za tech 5 mega uz je drahej... :ja_neviem:
Mate tam vubec nejakou nahradu do budoucna?
Ja verím v Clérmonta.
U mňa by ju samozrejme nemal, brať do úvahy len tie "kauzy" ale beriem to čiste pragmaticky...
Áno písal, dokonca som to chcel hodiť aj sem. Reportoval o tom Darren Dreger, neskôr aj Gulliti či Brooks. Meno neudávali. Spvoti sa podľa staršieho Dregerovho tweetu zdalo, že je to Chiarelli, ale zdroje blízke NHL (a to fakt nemyslím len bullshit makers) tvrdia, že to bol Burke. Údajne akonáhle Kovy odmietol predĺžiť s Atlantou, v hre bolo aj Toronto a Burke o neho stál, avšak Kovy povedal rezolútne nie okamžite. Citujem úryvok "ten kontrakt je nechutné obchádzanie platového stropu". Link ti hľadať nebudem, bolo by to už náročné, mal si sa ma spýtať ešte vtedy. Mňa to celkom šoklo a aj nas*alo, Lou je Burkeov mentor, toto som fakt nečakal.
Áno písal, dokonca som to chcel hodiť aj sem. Reportoval o tom Darren Dreger, neskôr aj Gulliti či Brooks. Meno neudávali. Spvoti sa podľa staršieho Dregerovho tweetu zdalo, že je to Chiarelli, ale zdroje blízke NHL (a to fakt nemyslím len bullshit makers) tvrdia, že to bol Burke. Údajne akonáhle Kovy odmietol predĺžiť s Atlantou, v hre bolo aj Toronto a Burke o neho stál, avšak Kovy povedal rezolútne nie okamžite. Citujem úryvok "ten kontrakt je nechutné obchádzanie platového stropu". Link ti hľadať nebudem, bolo by to už náročné, mal si sa ma spýtať ešte vtedy. Mňa to celkom šoklo a aj nas*alo, Lou je Burkeov mentor, toto som fakt nečakal.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé