Ja netrollujem, akurát sa škodoradostne vytešujem z Fleuryho, ktorého by som nemusel ani keby hral za Vatikán, s tým nemajú Pens príliš veľa spoločného, NJD už vôbec nič
. Beriem to z čiste gólmanského hľadiska.
Inak sa samozrejme až na formu akou to prezentujeme v jeho hodnotení zhodujeme, ani ja už neverím, že bude pre vás sebeprospešnejší. Pre mňa bol bublina už na drafte, ten SC síce vcelku vychytal, ale ani predtým, ani potom nechytal nijak výnimočne, čo len moje slová potvrdzovalo. Nádeje by som podobne ako ty už doň nevkladal, ale ktovie, možno ešte aspoň raz splatí dôveru doň investovanú...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ale jo, je to v pohode, jenom jsem te chtel alespon trosku zchladit. Jinak v podstate nemuzu nic namitat... Z Fleuryho se smeje vice lidi... Jenom doplnim, ze i v tom viteznem playoffs mel Fleury jednu velmi spatnou serii s Washingtonem, kterou nam ale nakonec zachranili jine faktory(neuveritelna exploze Crosbyho a ano, taky rozhodci). Takze ani to vitezne playoffs u Fleuryho neprecenuji, zdaleka v nem nebyl klicovou postavou.
No kľúčovou nie, to som tým povedať ani nechcel. Proste si ale aspoň tam zastal svoje miesto, načo ja osobne v spojitosti s jeho menom vôbec nie som zvyknutýAtlantik píše:Ale jo, je to v pohode, jenom jsem te chtel alespon trosku zchladit. Jinak v podstate nemuzu nic namitat... Z Fleuryho se smeje vice lidi... Jenom doplnim, ze i v tom viteznem playoffs mel Fleury jednu velmi spatnou serii s Washingtonem, kterou nam ale nakonec zachranili jine faktory(neuveritelna exploze Crosbyho a ano, taky rozhodci). Takze ani to vitezne playoffs u Fleuryho neprecenuji, zdaleka v nem nebyl klicovou postavou.
A ja zase Fleurymu verím, áno, minulú sezónu po*ral, ale ono sa nedarilo viacerým. V PO to doje*ali viacerí, a tento rok, to je otázka pár zápasov, proste ja dúfam, že sa rozohrajú. Ak nie, tak hold smola. Vymenil by som ho. On sa niekto, kto ho bude chcieť nájde. Ale nasralo by ma, ak by inde chytal dobre.
Není důvod panikařit, ale našel jsem, že Pens předtím prohráli uvodní tři zápasy sezony doma ve své histrorii třikrát a pak sezona nedopadla nic moc. Ale věřím že tentokrát to bude jiné, už proto že pokaždé to ještě bylo v Mellon areně:
1983-84: v sezoně se nakonec získalo jen 38 bodů, ale tehdy se to vyplatilo nebot na draftu 1984 jsme si mohli zamluvit Maria
2001-02: vyhazov dostal Ivan Hlinka, tehdy pak po dvanácti letech klub nepostoupil do play off
2005-06: Crosbyho první sezona, i tak se ale nepostoupilo, zatim sezona poslední neučasti v play off
1983-84: v sezoně se nakonec získalo jen 38 bodů, ale tehdy se to vyplatilo nebot na draftu 1984 jsme si mohli zamluvit Maria
2001-02: vyhazov dostal Ivan Hlinka, tehdy pak po dvanácti letech klub nepostoupil do play off
2005-06: Crosbyho první sezona, i tak se ale nepostoupilo, zatim sezona poslední neučasti v play off
Tak trosku na odlehceni...
Novacek Engelland prekvapive sundal Coltona Orra, ale ti kdo ho znaji vedi o nem sve...
Partak z Wilkes-Barre Ben Lovejoy: "You saw in that fight just how tough Deryk is," Lovejoy said. "I've played with him for three years in the minors, and I've seen him lose one fight. And he just doesn't win fights: He kicks the crap out of people."
Engelland je opravdu drsnak, hraje i skvele fyzicky a dobre pozicne. Slabinou je rychlost, ale i tak myslim, ze je to solidni bek. A pak uz vubec nevim, proc tam Bylsma cpe Godarda, ktery vubec neumi hrat hokej, jine rvace evidentne mame... Tak proc hral Godard proti Torontu misto Comrieho??
Novacek Engelland prekvapive sundal Coltona Orra, ale ti kdo ho znaji vedi o nem sve...
Partak z Wilkes-Barre Ben Lovejoy: "You saw in that fight just how tough Deryk is," Lovejoy said. "I've played with him for three years in the minors, and I've seen him lose one fight. And he just doesn't win fights: He kicks the crap out of people."
Engelland je opravdu drsnak, hraje i skvele fyzicky a dobre pozicne. Slabinou je rychlost, ale i tak myslim, ze je to solidni bek. A pak uz vubec nevim, proc tam Bylsma cpe Godarda, ktery vubec neumi hrat hokej, jine rvace evidentne mame... Tak proc hral Godard proti Torontu misto Comrieho??
Engelland ako mladšia a zaujímavejšia verzia Boogeyman-a? Nuž uvidíme. Chlap čo zloží pri prvej príležitosti Orra, to ma spravidla musí zaujímať. 
EDIT: Zo solidarity pre tých, ktorý to nepoznajú, mám pre vás asi najlepší blog o Pens aký poznám. Zvykol som naň chodievať pre HQ pics, od čoho už ale opäť upustili. Beztak je to aspoň pre fans Pittsburghu "o niečom". Možno sa to niekomu zíde. Previews, reviews, nejaké tie obŕazky, videá...
http://blogs.sites.post-gazette.com/ind ... ty-netters
Užite v zdraví
EDIT: Zo solidarity pre tých, ktorý to nepoznajú, mám pre vás asi najlepší blog o Pens aký poznám. Zvykol som naň chodievať pre HQ pics, od čoho už ale opäť upustili. Beztak je to aspoň pre fans Pittsburghu "o niečom". Možno sa to niekomu zíde. Previews, reviews, nejaké tie obŕazky, videá...
http://blogs.sites.post-gazette.com/ind ... ty-netters
Užite v zdraví
Rozhodci vam trapne darovali Stanley Cup.lubo-86 píše:Odkaz pre všetkých, čo si myslia, že nám rozhodcovia nadržaju. Nasrat!
Akože to čo teraz predvádzajú rozhodcovia, je fakt trápne. Ja som to nejak nepochopil.
Loni vam trapne pomahali uz jen proti Flyers.
Letos zrejme piskaj rovinu, coz se vam zda trapne.
(psano s nadsazkou.... tedy krome prvniho radku...
Editovano: Cha cha, prave koukam, gol z presilovky v OT. "Faul na Cindy". Fakt toho nechte...
Za tohle byl Letang vyloucen 5+DKZ, chybicka se vloudi. Rozhodci udelali chyby na obou stranach, ale tohle nas dost ranilo, Isles z toho dali 2 goly a Letang hodne nasi beztak oslabene obrane chybel.
Nicmene vyhra je doma, hlavne kvuli tomu ze Johnson byl skvely. Hra utrapena, presilovky mizerne...
Ano, Letang dostal za střet rameno na rameno 5 a do konce, no nic, musíme hlavně brát dva body, které ted měli cenu zlata. Vyloučení Islanders v OT bylo taky přísné, stejně jako druhé goalie interference pro Cooka, kdy se DiPietro, mimo brankoviště až příliš ochotně kácel k ledu. Asi běhěm lonské pauzy hodně chodil do divadel na Brodwayi. Na to se ale histroie už ptát nebude. Berem první výhru v Consol, nad Ostrovany 3:2 v prodloužení.
Tak dnes ve Philadelphii opet Brent Johnson v brane! A to navic hrajeme back-to-back games... Tohle nepamatuji u nas uz fakt dlouho, pro Fleuryho jde jednoznacne o poradne zdvizeny prst. Brent to ale bude dnes ve Wachovii mit urcite velmi tezke, pokud by si ale svou pozici zastal, bylo by to s nasi situaci v brankovisti celkem zapeklite.
sob 16. říj 2010 23:55
Dnes som bol v múzeu a aha čo tam bolo
PHI-PIT 1-5!
Brent Johnson
, Sidney Crosby(2+1), Mark Letestu(hraje pravidelne vyborne, dnes ale pridal jeste nejake procento navic), dobra obrana(na to jak je oslabena...ale P.Martin hraje a je hrozne dulezity) a hlavne neuveritelna nedisciplinovanost Flyers, to jsou duvody nasi vyhry.
Jinak vysledek zdaleka neodpovida prubehu hry, byl to dlouho vyrovnany zapas, nebo dokonce prevaha Philly... My jsme byli efektivnejsi, Flyers dali 3 tyce, hodne podrzel skvely Johnson a pak se Flyers proste vyfaulovali. Nam presilovka dlouho absolutne nesla, ale pak to prislo v te nejvhodnejsi chvili...
Po dnesku konecne o neco vetsi spokojenost! Hosi makali nadoraz
, i kdyz porad tam samozrejme jsou rezervy.
Brent Johnson
Jinak vysledek zdaleka neodpovida prubehu hry, byl to dlouho vyrovnany zapas, nebo dokonce prevaha Philly... My jsme byli efektivnejsi, Flyers dali 3 tyce, hodne podrzel skvely Johnson a pak se Flyers proste vyfaulovali. Nam presilovka dlouho absolutne nesla, ale pak to prislo v te nejvhodnejsi chvili...
Po dnesku konecne o neco vetsi spokojenost! Hosi makali nadoraz
PIT-OTT 5-2
Prvni polovina zapasu do skore 5-1 opravdu skvely vykon temer celeho teamu.
Pak to uz beru s rezervou(3.zapas ve 4-ech dnech), prestali jsme makat, ale dohrali jsme to v klidu hlavne diky opet excelentnimu Johnsonovi, ktery pochytal 32 strel a mel nekolik perfektnich zakroku. Brent ma neuveritelnou fazonu a je pro nas velkou oporou, chytal 3.zapas v rade a 4 z poslednich 5, vsechny vyhral, uspesnost pres 95%
Jaky to rozdil oproti Fleurymu, ktery vsechno prohral...
Jsem rad, ze uz se nam lepsi presilovka, dobre vykony Crosby a Malkin(oba 1+1) a opet vyborny Mark Letestu (zatim 7z 4g+3a a vede bodovani novacku)! Z Marka nam mozna pomalu vyrusta nova opora, zatim hraje fakt paradne, dnes krome golu a asistence trefil jeste tyc.
Pochvalim jeste Comrieho(0+2) za solidni vykon a peknou asistenci Letestovi a Kennedyho, ktery hraje velmi energicky, jenom mu to tam nepada. A samozrejme dnes opet tradicne vyborne zahrala konstruktivni obranna trojice P.Martin(1a,+3), Goligoski(bodoval zatim v kazdem zapase!) a Letang(1+0).
Tak po vlaznem uvodu se nas stroj zda se rozjizdi, uz hrajeme opet svoji hru! A to jeste zdaleka nehrajeme v plne sestave...
Ted nas ceka narocna serie zapasu venku (NSH, STL, TBL) ktera urcite solidne proveri nas team...
Prvni polovina zapasu do skore 5-1 opravdu skvely vykon temer celeho teamu.
Pak to uz beru s rezervou(3.zapas ve 4-ech dnech), prestali jsme makat, ale dohrali jsme to v klidu hlavne diky opet excelentnimu Johnsonovi, ktery pochytal 32 strel a mel nekolik perfektnich zakroku. Brent ma neuveritelnou fazonu a je pro nas velkou oporou, chytal 3.zapas v rade a 4 z poslednich 5, vsechny vyhral, uspesnost pres 95%
Jsem rad, ze uz se nam lepsi presilovka, dobre vykony Crosby a Malkin(oba 1+1) a opet vyborny Mark Letestu (zatim 7z 4g+3a a vede bodovani novacku)! Z Marka nam mozna pomalu vyrusta nova opora, zatim hraje fakt paradne, dnes krome golu a asistence trefil jeste tyc.
Pochvalim jeste Comrieho(0+2) za solidni vykon a peknou asistenci Letestovi a Kennedyho, ktery hraje velmi energicky, jenom mu to tam nepada. A samozrejme dnes opet tradicne vyborne zahrala konstruktivni obranna trojice P.Martin(1a,+3), Goligoski(bodoval zatim v kazdem zapase!) a Letang(1+0).
Tak po vlaznem uvodu se nas stroj zda se rozjizdi, uz hrajeme opet svoji hru! A to jeste zdaleka nehrajeme v plne sestave...
Ted nas ceka narocna serie zapasu venku (NSH, STL, TBL) ktera urcite solidne proveri nas team...
No me to behem zapasu prislo jako spravny verdikt, spis se mi zdalo byt prisne vylouceni Regina v uvodu zapasu(to jsme ale nepotrestali).AndyF píše:Nejaky komentar k hakovani Neila?
Jinak to tady jako mame delat nejakou tradicni rozhodcovskou rubriku?? :ja_neviem:
Pokud vim Andy, tak zrovna ty ses vyjadril po nasem lonskem 7.zapasu s Montrealem a presilovce 5 na 3 v 1.minute proti nam, ze uz nebudes tolik rypat
Tak sorry no, me to nedalo...Atlantik píše:No me to behem zapasu prislo jako spravny verdikt, spis se mi zdalo byt prisne vylouceni Regina v uvodu zapasu(to jsme ale nepotrestali).AndyF píše:Nejaky komentar k hakovani Neila?
Jinak to tady jako mame delat nejakou tradicni rozhodcovskou rubriku?? :ja_neviem:
Pokud vim Andy, tak zrovna ty ses vyjadril po nasem lonskem 7.zapasu s Montrealem a presilovce 5 na 3 v 1.minute proti nam, ze uz nebudes tolik rypat
V prodloužení se nám naklonilo i trochu štěstí, kdy puk skotačil na brankové čáře našeho brankoviště, ale výhra je nakonec velmi ceněná. Nashville mimochodem prohrál třetí zápas doma v řadě v prodloužení. Crosby super výkon a s nadšením a nadějí sleduju jak se Malkin zápas od zápasu zlepšuje. V sobotu se jede do St.Louis, kde se pravděpodobně postaví proti nám naše černá můra z play off Jaroslav Halák.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé