Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Rono » Str Júl 17, 2013 12:34 am píše:
Blackhawks trade Daniel Carcillo to Kings for a conditional pick.
Good....dalsi hrac,ktoreho zranenia poslali prec,"asi" mal slabu pripravu pocas lockoutu :jn:

Blackhawks agree to one-year deal with 2008 first-round pick Kyle Beach. :!: :good:
Aké šance sa u vás dávajú J. Morinovi? Bývalý pick Atlanty ešte
Davvy » Ned Júl 21, 2013 3:56 pm píše:Aké šance sa u vás dávajú J. Morinovi? Bývalý pick Atlanty ešte
Morin ma velku sancu sa dostat do timu Hawks,je to jeden z naj prospects co mame v utoku+ konci svoje hity a neboji sa ani zhodit rukavice za svojich spoluhracov :!: V poslednej sezone mal v Rockforde 30 golov a 58 bodov,jeho najlepsia sezona,asi zacne v 3-4 lajne.

:ciga:
Getzo5 píše:

:ciga:

:sok: :sok: :sok: :sok: :sok: wtf? toto je nas Patrick? :noway:

:rofl:
vdaka andyF
arek píše:
:rofl:
vdaka andyF
:rofl: :rofl: :rofl:
Chcel som to napísať už pred pár dňami, ale spravím to až dnes. Nordström je ideálna náhrada za Frolíka.
Getzo5 píše:Chcel som to napísať už pred pár dňami, ale spravím to až dnes. Nordström je ideálna náhrada za Frolíka.
Dufam,ze mas pravdu,nemozem povedat,ze si ma uz ziskal,zatial je pod lupou v preseason sa mi pacil,uvidime ci tak bude pokracovat aj v NHL.

Vcerajsi zapas bol dost chaoticky :lol:
Co to bolo vcera? :popi: hrat prvych 12 minut a potom sa na to vysrat,Toews giveaways :hroza:

Totalne od*ebany zapas..jeden mega :grc:
Misia: utešiť Popiho. :moj:

:arrow: http://bustedcoverage.com/2013/10/17/fr ... y/#photo=3

Štvrtina mojej rodiny je Vargová. :hmm:
Getzo5 píše:Misia: utešiť Popiho. :moj:

:arrow: http://bustedcoverage.com/2013/10/17/fr ... y/#photo=3

Štvrtina mojej rodiny je Vargová. :hmm:
:hmm: Not bad :slintac:

Edit:Good morning from chicago. Leafs/hawks won't skate this morning. :scare:
Wow, Khabibulin tam vypadal jak zdechla ryba. Hroznej.. Raantta nemohl byt horsi a vida, je tu Khabi. Kazdopadne nasazovat ho na Stamkose a spol. jde tak trochu i na triko trenera, ale tak co, v podstate alespon vidite na cem s nim jste..

Obrázek
:lol2:
Pivo v ruke, nepricetny pohlad, ak toto nie je Popradcan, tak uz neviem.
okrem toho ze sa drzime hore, ma v poslednych dnoch potesilo ze Majovi sa narodila Zoja, tak nech to poriadne oslavi :oslava: a mna osobne potesil aj navrat Krisa :clap: , tak dufam ze sa mu bude darit a bude hrat ako ked ziskal s timom SC :good:
Obrázek

:giggle:
:poklona: Nebrante Patrickovu detskemu snu a poslete ho k nam !

Obrázek
Redy píše::poklona: Nebrante Patrickovu detskemu snu a poslete ho k nam !

Obrázek
za MacKinnona? :hmm:
Obrázek

:giggle:
Pusti Poliakov na stadion :hroza:
Zdravím všechny, HFko sleduji už nějakou dobu a jak to tak bývá den se dnem se sešel a jsem tady. Trošku mě zarazila zdejší (ne)aktivita v tomto topicu, kde snad kromě Scoobyna není žádný fanda (jestli jsem na někoho zapoměl tak se omlouvám). Doufám, že se tady brzo "rozkoukám" a mé příspěvky budou dávat hlavu a patu, :-D tj. budou nějakým způsobem přínosem.

Co se týče dnešního zápasu, bude to proti SJ sakra těžké. Jejich poslední zápas proti AVS to byla pecka, mě, jako nestrannému fanouškovi se část zápasu, kterou jsem viděl nesmírně líbila. Sharks ukázali srdíčko, když to za stavu 0:4 nezabalili :good: (ikdyž to by měla být asi samozřejmost) a málem jim to přineslo ovoce. Dneska to teda nebude vůbec lehké... těším se.
Vítej :ahoj:
Vybral sis sympatický klub.
Nemel jsem v posledních hodinách moc času, takže se trošku vyjádřím k našemu poslednímu zápasu až teď. Jelikož to fantomas již shrnul :klobuk: nebudu se moc rozepisovat. Hrozny výkon (je ale fakt, že jsem viděl jen 2 třetiny) ale i tak, byl to hnus. Kromě 1.obranneho páru nebyli naši beci schopni schopni poslat puk na bránu a neustále trefovali prvního hráče stojícího před nimi. Nebo se mi to jen zdálo.

Btw. Kdo bude captain kanadského výběru?
Pravděpodobně Crosby, i když Toews by byl nepochybně lepším a vhodnějším kapitánem. On a Weber ale nejspíš dostanou Áčka.

Jinak teda i já všechny zdravím, NHL sleduju už dlouho a moje srdce patří Chicagu, takže se tu nejspíš budu objevovat častějc. Snad se to tu trochu rozjede, protože je trapas, aby tu Original 6 a nejlepší tým NHL měl tak slabý zastoupení :neviem:
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS