Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Getzo5 píše:Nuž a ak je niekto vyrastené decko ako begbee, tak s tým ja už nemôžem urobiť nič :D
Na mne sa aspoň nesmeje celé - no dobre, polka - fóra a nevyberá moje príspevky k témam, kde reaguješ v zmysle "kam vietor, tam kabát".
Ešte aj moj úhlavný arcinepriateľ z tohoto fóra Atlantik (nič proti nemu, ale má rád všetko čo ja nenávidím vice versa) ma rešpektuje v zmysle, že si stojím za svojím názorom. A to je jedna vec, ktorá sa o tebe povedať nedá. A bohužiaľ to je tvoja reputácia na tomto fóre.

Stav sa na niekedy večer na chate.
begbeee píše:
Getzo5 píše:Nuž a ak je niekto vyrastené decko ako begbee, tak s tým ja už nemôžem urobiť nič :D
Na mne sa aspoň nesmeje celé - no dobre, polka - fóra a nevyberá moje príspevky k témam, kde reaguješ v zmysle "kam vietor, tam kabát".
Ešte aj moj úhlavný arcinepriateľ z tohoto fóra Atlantik (nič proti nemu, ale má rád všetko čo ja nenávidím vice versa) ma rešpektuje v zmysle, že si stojím za svojím názorom. A to je jedna vec, ktorá sa o tebe povedať nedá. A bohužiaľ to je tvoja reputácia na tomto fóre.

Stav sa na niekedy večer na chate.

Neviem prečo to berieš tak urážlivo, to za prvé. Ja sa na tebe nesmejem, skôr mi tvoje reakcie prídu pekne úsmevné a vždy mi spravia náladu. To neber v zlom, ale správaš sa tak. Typicky detský obranný mechanizmus tiež nevyťahuj. Ja tu nie som od toho, aby som sa tu s niekym naťahoval. Kto je tvoj arci-farci ma nezaujíma, Atlantik je ok a svoje prípsevky v diskusii s ním som mu vysvetlil a obhájil. Z tej diskusie nepramení nič iné než to, že každý človek, vrátane mňa samotného by si mal najskôr overiť všetky dostupné informácie. Niekedy je to bohužiaľ v danom momente nemožné. Človek sa vyvíja, informácie prichádzajú v podobných kauzách postupne a ako hovorí klasik: "len idiot nemení svoje názory". Taky sa tým, prosím, ešte nechváľ, že ty medzi takých patríš. Neviem o akej povesti to preboha zas trepeš, keď tu hovoríme o jednej, navyše dohranej partii a som tu newbie, tak aspoň nešaškuj a dospej konečne. Ja fakt nemám chuť sa s tvojimi žartíkmi zahadzovať, ide mi o hodnotnú diskusiu nie o nejaké gify a somariny trápne narážajúce na mňa. Adieu.

Jo a chata...s tebou? Fakt dík.

Potrebujeme tu toto?
Náhodou ty begbeeho obrázky, které semtam někde šoupně jsou často velmi zábavné :good:
neis píše:Náhodou ty begbeeho obrázky, které semtam někde šoupně jsou často velmi zábavné :good:
No sú, ale tie, ktoré sú na zábavu... Tým dávam :good: a proti nim nikdy nič mať nebudem.
A opäť dobrý citát, ktorý si myslím, že je aj podĺa mojej mienky dosť pravdepodobný a nadväzuje na spomínané problémy:

I think Rolston will be traded next offseason, if we can't find a taker this summer. Next year he will be easier to move with only one year and $5 M left on the deal. Zubrus and Salvador would be the ones to go this summer. So for next summer, if we dump Rolston, and Arnott and Langenbrunner walk or take smaller salaries to stay, we'll have the room.

Btw. teraz sa špekuluje nad moźnosťou, ktorá sa mi pozdáva. Dva roky, 12mio, potom prípadný re-sign. Možno je to dokonca jediná možnosť, ako ho udržať. Vcelku fér, veď aj originálna zmluva mala prvé dva roky definované takto a kto dočerta vie ako bude postavená nová CBA od 2012...

Edit: Obrázek :D
http://memegenerator.net/Kovalchuk
pokud by podepsal na dva roky za sest tak bych se hodne divil. vzdyt se muze celozivotne zranit a tak by prisel o 80 milonu !!! dolaru. vim ze nekteri jako Hossa do toho sli ale tomu se fakt divim, ja osobne bych do toho nesel. videl bych to na 14 az 15 let kolem 90 milosu
Hmm, no v New Jersey máte veselo, no som zvedavý, nakoniec, či toho Kovyho dostanete... :lol2:
tak vrátil jsem se z dovolené. S tím Kovalčukem tu už bylo všechno řečeno, já zase se budu opakovat a řeknu že se bez něj OBEJDEM! a to v pohodě. Stačí jedne ofensivní bek ( tam nás ku*evsky tlačí bota ) a bude to v pohodě
Tak a Peters je preč!
Obrázek
Peterse ani tady nemusíme komentovat :D

http://hokej.sport.cz/hokej/nhl/174039- ... -bure.html

Zajímavý článek ale moc tomu nevěřím
Tak zas...aby som bol úprimný, toto si síce nik nepripúšťa, samozrejme by bola ideálna výmena Rolstona, ale z čiste pragmatického hľadiska by to nereálne nebolo. Patty je legenda klubu, lifer, takže si to nikto predstaviť nedokáže, ale treba to brať tak, že Kovalchuk je priorita. Organizácia nikdy nemala, ani tak skoro mať podobného hráča pravdepodobne nebude. V pustení Eliáša by som videl istú paralelu s Gagnem, s tým rozdielom, že pre nás je to väčšia ikona a naopak, Gagne je stále v top forme, kdežto akokoľvek sa mi to ťažko hovorí a Pattyho produkcia je ešte stále slušná, posledné dve sezóny už herne začína upadať. Realita je taká. Rolstona sa môžeme zbaviť maximálne o rok, Zubrus a Salvador stačiť nemusia, pokiaľ Kovy zo svojich požiadavkov nezľaví...a ten nezľaví, to som si takmer istý. Takáto situácia tu ešte nebola, preto neviem ako sa k nej úprimne postaviť. :? Zväčša hráči podobného rangu (budúci hall of famer Devils), za všetkých Scottie odišli sami, nie pre podobné dôvody. Zvykol som si. Ale toto sa nerobí a asi nebudem protestovať, pokiaľ Lou zostane zásadový a podobnému kroku sa vyhne.
Eliáš je jednim z nejdůležitějších hráčů naší historie, navíc Patrik veřejně prohlásil že chce v New Jersey ukončit karieru takže přes tyto kritéria pochybuju že by Lou ho chtěl dát pryč.
Navíc Patrik je pořád velice platným hráčem...podle mě je to náš nejchytřejší utočnik. Má skvělý přehled ve hře a perfektní nahravku
Lou by měl opít někde na akci Rolstona a překecat ho at se vzdá NTC
Stále je, iné ani netvrdím, ale už to fakt nie je to čo kedysi, najmä spracovanie a nahrávka niekedy fakticky viazne, už má výkyvy pre jeho vek normálne. Rolstona opíjať netreba, on sám sa vyjadril, že cíti, že preň nie je miesto. Problém je nájsť vhodného príjmateľa orgánov, my sme dobrý darca :D
http://hokej.sport.cz/hokej/nhl/174113- ... acaly.html

Blbost...hockeybuzz.com nevěřím ty jejich rumoury z 99% jsou kecy
blbost, Patty zustava. Hockeybuzz je asi tak duveryhodnej zdroj jako ta chobotnice co hadala na MS. Navic Elias ma NMC, dite na ceste a vse co chce v NJ. Pochybuju ze by souhlasil s vymenou do EDM. Mozna tak k rangers nebo nejdal do Phily. Myslim ze me muzete verit vic nez Eklundovi :D

Musim rict ze uz me to vazne nebavi. Kovyho chci ale uz je to nuda. Navic tyhle spekulace, to jak jak se asi pred dvouma rokama spekulovalo ze Brodeur bude vymenen za semina, K R A V I N A .
Od NJ by bylo nefér, kdyby se rozhodli Eliáše kvůli Kovalchukovi hodit přes palubu! Vždyt je to klubová legenda a hráč který je stále hodně platný! Pro tým toho už udělal hrozně moc! Stojí vážně Kovalchuk za to?
Byla by chyba zbavit se klubove ikony (neco podobneho jako Gagne) NJ je zrovna klub co tech klubovych ikon historicky moc nema (Edmonton Gretzky,Pittsburgh Lemieux,Detroit Howe nebo Yzerman, a mnozi dalsi) zrovna u NJ je to pro me Elias protoze hraje celou karieru v jednom tymu vede taky bodovani tymu.

Tak by mel zustat.
Anger píše:Byla by chyba zbavit se klubove ikony (neco podobneho jako Gagne) NJ je zrovna klub co tech klubovych ikon historicky moc nema (Edmonton Gretzky,Pittsburgh Lemieux,Detroit Howe nebo Yzerman, a mnozi dalsi) zrovna u NJ je to pro me Elias protoze hraje celou karieru v jednom tymu vede taky bodovani tymu.

Tak by mel zustat.
Tak teraz si zaťal chlape s tým, čo Devils majú a čo nie :hroza:
tak posledni zpravy se rozchazi v tom ze se nevi jestli LL pouze vyjednaval jak ma smlouva vypadat nebo uz predlozil nejake dalsi veledilo. pokud by to bylo dalsi zamitnuti tak bych uz v tom asi nepokracoval (pokud to tedy nebyl na chlup stejny Hossuv kontrakt) pac se zda ze neni vule pro to aby hral kovy v NJD za rozumny cap hit

edit: podle poslednich zprav to vypada ze NHL zacala rozhodovat o tom kdo kde smi za kolik a jak dlouho hrat. tohle je k smichu. udajne u kovyho povoli max 13 tedy do 40, ze uz schvalili jine kotrakty ktere to presahuji? vzdyt je prece prosetrujou. opravdu k smichu. Muzete mi rict co tim vedeni sleduje? aby sli nejlepsi hraco do KHL? aby NHL stratila tu trochu respektu kterou si vydobila po vyluce?
Vystihnutie mojich pocitov po ranných udalostiach?...je asi :cry: Už dosť.
again, at this point, just extend Parise and go get Kaberle somehow. enough of this.
Stále si to opakujem , pravdepodobne aby som sa utešoval, ale Kovy je fakt luxus. Aj keď som presvedčený, že Zach nebude mať tak vysokú zmluvu, aby to ohrozovalo jeho re-sign a prostriedky sú. Tento tím s PMD aj keď bez Kovyho proste je dobrý, je to stále tím Devils, so svojou tvárou ako ho poznám roky. Ja chcem v tíme Tedenbyho na LW, Zharkova aspoň na pomedzí top6, nemám problém vidieť Rolstona pokiaľ mu bude Yayo dobre slúžiť a verím, že pod J-Macom sa predchádzajúce sezóny už opakovať nebudú. Je to ale aj o kompromisoch. Už nech je koniec. Akýkoľvek, len nech výhodný pre NJD. Už nezostáva veľa času...

Úprimnosť nadovšetko a snáď nik si nemyslí, že najlepší postlockout strelec ligy by mal hrať za cap hit pod 8 mega, problém je, že niekto už tak činil, tak prečo nie my? To je na tom najnasierajúcejšie.
Hm, předpokládám, že Kovalčuk chce svých +/- 100 mio za každou cenu a nebohý Lou se to snaží rozhodit do co největšího počtu let, aby si aspoň trochu ochránil platový strop.

Ještě je otázka, jestli je to nenažranost Ilyi nego jeho agenta. Pečlivá a tvrdá jednání o kontraktu jsou jedna věc, tohle už je poněkud trapné.
To je dobré dva týždne už totálna komédia...doslovne a to z každej strany.
kompromis tu musia najst 3 strany: NHL, hrac a klub (ktorykolvek uz to bude)

postoj NHL je viac-menej jasny - nechcu dovolit dalsiu taku zmluvu aku uz povolili napr. hossovi, zda sa ze si stanovili hranicu max. do 40 roku hraca. nie je to mozno fer ked uz zopar takych zmluv povolili, ale urcite je to spravny krok pre buducnost. to ze to "postihlo" prave devils je jednoducho smola...

postoj klubu (prip. inych klubov) je tiez pomerne jasny - co najviac znizit priemerny cap hit. najlahsie sa to da dosiahnut pridanim zopar "lacnych rokov" na koniec kontraktu, ale tuto cestu uz NHL zda sa zarubala. takze v pripade ze klub si nemoze dovolit alebo nechce prekrocit urcity cap hit, jedinou sancou zostava ze hrac polavi zo svojich financnych narokov a znizi celkovu hodnotu zmluvy tak aby bol priemerny cap hit pre klub prijatelny...

NHL ustupit nechce, klub(y) si ustupit nemozu dovolit (teda aspon vacsina), takze to zostava na kovalchukovi. ten ma pred sebou moznost volby - zlavit z financnych narokov a zostat v NHL, alebo sa vratit do ruska kde si mozu dovolit ho zaplatit podla jeho predstav...
a na zaklade doterajsieho vyvoja sa obavam ze varianta s KHL je cim dalej pravdepodobnejsia...
U nás už prechádzame fázou, F**k Kovy, f**k Bettman, aspoň zostane ten ratlík ako najväčší hlupák, že vďaka svojej minulej nekompetentnosti nechal z ligy odísť nielen lídra tabuliek a hviezdu, ale aj hráča, ktorý jasne prejavil záujem v lige zotrvať a robil tak NHL nepriamu reklamu zároveň s akousi antikampaňou KHL. Tfuj. :beee:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS