Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

chalani viete tu niekto hodiť aspoň približnú zostavu, ako by ste mohli nastúpiť v prvom zápase proti nám..?
Guerin released from try-out...síce už trochu staré, ale dnešné...hmm... :hmm:
Walt píše:chalani viete tu niekto hodiť aspoň približnú zostavu, ako by ste mohli nastúpiť v prvom zápase proti nám..?
Hartnell-Briere-Leino
JVR-Carter-Richards
Carcillo-Giroux-Zherdev
Powe-Betts-Shelly

Pronger-Carle
Timonen-Coburn
Meszaros-O'Donnell

Boucher
Bobrovsky
Ian Laperriere stojí před velice závažným rozhodnutím. Lékaři mu doporučili, aby kvůli přetrvávajícím obtížím po otřesu mozku ukončil kariéru. V opačném případě by útočník Flyers mohl riskovat vážné poškození oka. :-(
No uplne presne je to tak, ze ho trapi bolesti hlavy, ale neni zcela jasne, zda se jedna o nasledek po otresu mozku pripadne po zraneni oka. Ale trvale nasledky mu urcite hrozi.
Na kazdy pad bude umisten na listinu dlouhodobe zranenych hracu.
Tak vazeni, dneska zacne v brane Bobrovsky.
To je jizda...
:rocker: :rocker: :rocker:
Tak a je to, prve dva body doma, Pittsburgh porazeny v prvom sutaznom zapase v ich novej hale, co si fanusik Flyers viac moze priat? :) Bobrovsky v brane super vykon :thumbsup:
Bobrovsky :thumbsup: cely tim zahral dobre, tak ako spominal Getzo dole v chate, hrali, to co mali.
Som zvedavy na dalsie zapasy Bobbyho :wawe:
co im drblo? jaky boborovsky? :x ved ja mam na yahoo bouchera... :D
petrik píše:co im drblo? jaky boborovsky? :x ved ja mam na yahoo bouchera... :D
Ktorý odchytal vôbec jeden zápas v príprave? Good job petrik :giggle:
Tak na úvod pro mě dost velké překvapení :cool: Bez Prongyho a s debutantem v brance, ještě při prvním otevřením Tučnáckého svatostánku jsem čekal výhru Pens, ale naštěstí se tak nestalo. :wawe:
:clap: :clap: aj vyhra flyers vie potesit hned z rana,skoda ze som zaspal na tento zapas
On je síce Bobrovskij a nie Bobrovsky (ach to poangličťovanie mien :D), ale to je detail. Hlavne, že Philla vyhrala. :cool:
sice jen prvni zapas ale vyhra na Pittsburgem potesi.

Jinak u Iana to neni sranda na tyhle syndromy po otresu mozku uz musel ukoncit karieru i nas nedavny kapitan Keith Primeau.
Anger píše:sice jen prvni zapas ale vyhra na Pittsburgem potesi.

No,tak to teda jsem čubrněl,jak Bobřík zachytal....super :juchu: .
Věřil jsem alespoň v bodík,ale tak výhra po 60min.,no to je úplně paráda.
Celkově na úvod dost dobrý match. :good: :wawe:
Dobry match, trosku ale este viazla ofenziva. A to, ze sme hrali bez Prongera...
Teda ja kdyz jsem se koukal na zaznam tak jsem v prvni chvili ani nevedel kdo to v ty brance je :) az pak jsem si vzpomel ze jsem to jmeno videl v priprave v zapisu.Uvidime treba se chytne a bude to nova jednicka ale to sakra predbiham.
bobor asi chyta aj dnes, co? :-P
Anger píše:Teda ja kdyz jsem se koukal na zaznam tak jsem v prvni chvili ani nevedel kdo to v ty brance je :) az pak jsem si vzpomel ze jsem to jmeno videl v priprave v zapisu.Uvidime treba se chytne a bude to nova jednicka ale to sakra predbiham.
Uvidíme ;) Je hodně mladý, v KHL a Juniorce se mu dařilo, takže bude i dost velký talent, takže nevidím důvod, proč by nemohl uchytit. Už bychom konečně mohli mít štěstí na brankáře =)
Bobrovsky zažiaril, tak by sa patrilo aby som mu sem postnul masku :)

Obrázek
petrik píše:bobor asi chyta aj dnes, co? :-P
Co ja vim, tak nechyta...
AndyF píše:
petrik píše:bobor asi chyta aj dnes, co? :-P
Co ja vim, tak nechyta...
Laviolette oznamil, ze bude chytat Boucher.
Hmm. Tak len bodik zo St. Louis. Mohli byt dva, nemusel byt ani jeden, vcelku spokojnost. Ale v predlzeni tycka plus najazd dvoch na jedneho, to by sa malo premienat, kazdy bodik je dolezity, o com sme sa mohli presvedcit na konci minulej ZC.
Nedalo se na to koukat, sama presilovka. Rozhodci se do toho srali az hanba. Proti playoffs hruza.
Takze sem to tak zbezne prolit a podle ohlasu jsem o nic neprisel.
Uz zase hrajem na pul plynu, jestli to takhle budou provozovat dal, budem opet bojovat do posledniho zapasu. Takhle jsem si tu sezonu teda nepredstavoval. Nevim, proc kdyz ostatni muzou, my ne.
Cartera bych vymenil uz ted, jen se tam tak vozi a snad ani nestrili.

Ale je zacatek sezony, ted se :cup: nevyhrava.
Tá Bobrovskeho maska je taká, ako to nazvať, čudná. Páči sa mi ten nápad (aj keď mi to hneď pripomenulo Studenú vojnu :D ), lietadlá k sa k Flyers hodia. F15 a Sučko sú pekne urobené, ale niečo tam pôsobí rušivo. Asi by som dal preč tie budovy.
12487 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS