Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Selly8 píše:Nasazovani Holzera taky nechapu
On měl Stoner nějaké drobné zranění, tak proto. Už by měl být v poho, čekám, že s Red Wings už nastoupí.

Jinak Selly, co bys říkal na Drouina, já být Bobem, tak agresivně snažím co nejvíc to jde, abych ho dostal. Podle mě to může pro nás být jackpot.

A s těmi záznamy, já mám zas problém, že mi ve VLC nejedou poslední 4 minuty, sekání a tak. Prodloužení a nájezdy taky ne. Navíc otevřu VLC soubor a podle času už poznám, že bude prodloužení :-D
Ja mam s Redym na pul Hockey streams a tam me ty zaznamy posledni dobou pekne stvou. Live jsou v pohode a super kvalite bohuzel jsem se letos dostal jen k paru zapasum.

Co se tyka Drouina tak ja s k nemu tezko vyjadrim kdyz jsem jej snad ani nevidel hrat :-D Ale jak pises mohl by to pro nas byt jackpot, ovsem cena by urcite nebyla mala.

Jinak letos slavim dvacate vyroci sveho kaceriho fanouskovstvi tak by me mohli dat kluci nejaky pekny darek, oni urcite vi co by jsem si pral :roll:
Selly8 píše:Ja mam s Redym na pul Hockey streams a tam me ty zaznamy posledni dobou pekne stvou. Live jsou v pohode a super kvalite bohuzel jsem se letos dostal jen k paru zapasum.

Co se tyka Drouina tak ja s k nemu tezko vyjadrim kdyz jsem jej snad ani nevidel hrat :-D Ale jak pises mohl by to pro nas byt jackpot, ovsem cena by urcite nebyla mala.

Jinak letos slavim dvacate vyroci sveho kaceriho fanouskovstvi tak by me mohli dat kluci nejaky pekny darek, oni urcite vi co by jsem si pral :roll:
Já si původně řekl, že by Drouin moc nevyřešil, jelikož potřebujeme střelce a on je spíš playmaker. Jenže když i to tak vezmeš, tak my prostě v top 6 zoufale postrádáme skill. Drouin má zlaté ruce, takový "kanovský typ", kouzelník prostě. Když mrkneš do Tampa topicu, tak jsem tam házel článek, který říká, že statisticky na tom není vůbec zle. Se Stammerem hrál letos 5 zápasů a měl 6 bodů. Podle mě by nám mohl pomoci. Dokážu si ho představit v druhé lajně s Keslerem, který prostě i přesto, že šel dolů, je dobrý střelec a šikulu jako Drouina by určitě uvítal. K nim jednoho z dvojice Hags/Silf a je vystaráno.

Navíc by to byl hrozně chytrý move směrem do budoucna, protože když si to tak vezmeš, tak Getzlaf a Perry budou mít letos 31, Kesler 32, nemládnou a novou generaci za nimi nemáme (v útouk myslím, obrana je v cajku). Máme Ritchieho, což je právě hlavně střelec a do budoucna výborný powerforward, ale pak nic světobornýho. Nättinen nevypadá špatně, ale je takový two-way centr spíš. Žádná ofenzivní star, proto i z toho důvodu by bylo fajn mít v týmu Drouina. Du budoucna duo Ritchie-Drouin, nemůžu říct, že by mě ta představa nelákala teda :-D

Celkově, jak jsem psal, Silf pro mě největší zklamání zatím, z toho skvělého hráče, jakým byl v PO, je opět hráč na úrovni 3. lajny spíš, skvělý PKer, který hraje proti top lajnám soupeře, ale ofenzivně nic. Ono vlastně on, Cog i Hags jsou všecko hrozně podobní hráči, super two-way hra, ale ideálně do 3. lajny. Na to ale platíme všem třem moc peněz, proto bych se nedivil, kdybychom se v létě zkusili jednoho z nich zbavit. Za Drouina ale ne, Tampa nemá moc místo pod stropem. Klidně v nějakém balíčku s Freddym pak.

Za Drouina bychom museli obětovat vysoký pick a nějakého prospekta, zřejmě Theodora nebo Larssona třeba. Theodora bych nerad ztratil, když teď hraje dobře, ale zase obranu máme docela napráskanou a než bude on na vrcholu, budou hlavní ofenzivní hvězdy v důchodu.
Taky nějaká dobrá zpráva na sobotní večer.
Simon Despres is practicing with the Ducks this morning. This is just step 1 of a long process for Despres. Despres will have to take contact, get back into game shape and likely play a game or two with the Gulls before he is ready to return.
Koľko luxov na osvetlenie vy v tom Pacifiku vlastne používate na štadiónoch? :sok: Z vašich highlightov aj zo sharks, či kings mám furt taký pocit jak keby ste hrali v prítmí ty vole. Už mi to ide na nervy. Čo to je? Čím to je?
Davvy píše:Koľko luxov na osvetlenie vy v tom Pacifiku vlastne používate na štadiónoch? :sok: Z vašich highlightov aj zo sharks, či kings mám furt taký pocit jak keby ste hrali v prítmí ty vole. Už mi to ide na nervy. Čo to je? Čím to je?
Zkousej vsechny mozny triky. Casovej posun, led napi*u, a jeste tmu.. :dudo:
Já už fakt nevím, co s tou naší situací dělat. To je zoufalost, můžeme být jakkoliv lepší a stejně prostě dáme jeden jediný posraný gól. Trefujeme tyčky (dneska 3), děláme z gólmanů soupeře hvězdy (ne že Mrázek by to potřeboval, ten je skvělý furt, tohle bylo spíš obecně na průměráky jako Talbot, Ramo či Markstrom, kterým jsme dali po jednom gólu).

Ani nevím, jestli by trejd nějak pomohl, možná by to tomu týmu dodalo aspoň nějaký impuls, protože takhle to dál nejde. I když se hra zlepšila, pořád je to zakončení tragédie. 2nd lineři Hagelin a Silfverberg netrefí ani vrata od stodoly, jinak skvělá třetí lajna taky v zakončení tápe. Asi bychom ale od nich chtěli moc, třeba zrovna Horcoff hraje nad očekávání. Ale je třeba s tím něco udělat, protože jinak to PO nedáme, když budeme odevzdávat body v takovýchto zápasech soupeřům.

Kromě prvních asi 12 minut, kdy jsme snad ani nenastoupili a Detroit nás tlačil (i díky 2 přesilovám), jsme odehráli dobrý zápas. Po vyrovnání jsme začali fakt hrát dobře, mít šance, ale co z toho, když netrefíme prázdnou bránu, trefujeme tyčky. A to je vlastně jedno, to bych mohl psát furt, je to jako nošení dříví do lesa. Gibson může chytat sebelíp, ale je nám to k ničemu, když nedáváme góly. A aby toho nebylo málo, tak uělá těsně před koncem kapitán takový šílený turnover. Jakkoliv hraje momentálně dobře, tak mi přijde, že každá jeho chybka je krutě ptorestána. Padá to na něj, nejenže nestířlí góly, ale podruhé jeho turnover rozhodl zápas (poprvé v prodloužení s Coyotes).

Jsou to prostě maličkosti, mohlo to dopadnout jinak, jenže tyhle detaily bohužel zatím většinou rozhodují v náš neprospěch, ať už to jsou milimetry u zakončení nebo potrestání chyb. Po tom skvělém zápase s Blues nás dnešek zas trošku srazil dolů, nemůžeme si dovolit doma takhle ztrácet zápasy, které by se měly vyhrávat. Balík Vancouver, my, Sharks, Flames je na tom +- stejně bodově, ale na Arizonu máme už 5 bodů, to je prostě nepřípustné. Tenhle tým prostě musí udělat PO, jinak budou padat hlavy. Bez gólů to ale nepůjde.
Po 14. minutách jsem si říkal, jestli jsou kačeři až takto špatný. Po celý zápas jsem postrádal ten Anaheim styl. Perry byl nebezpečný, šancí jste měli asi víc, nicméně my jsme si své taky vytvářeli. Byl to remizový zápas, jenže pak se puku zmocnil Getzlaf (díky) a naši kids to dokončili. Viděl jsem letos teprve 2. váš zápas. 1. s Arizonou, jak to namázl v prodloužení. Ale i herně je dost mimo mi přijde. Kolik tam měl těch přihrávek totálně na slepicu a úplně mimo? V přesilovkách ukázal, že puk podržet umí a střelu má, ale toto určitě není ten Getzlaf, co býval...
Novis44 píše:Po 14. minutách jsem si říkal, jestli jsou kačeři až takto špatný. Po celý zápas jsem postrádal ten Anaheim styl. Perry byl nebezpečný, šancí jste měli asi víc, nicméně my jsme si své taky vytvářeli. Byl to remizový zápas, jenže pak se puku zmocnil Getzlaf (díky) a naši kids to dokončili. Viděl jsem letos teprve 2. váš zápas. 1. s Arizonou, jak to namázl v prodloužení. Ale i herně je dost mimo mi přijde. Kolik tam měl těch přihrávek totálně na slepicu a úplně mimo? V přesilovkách ukázal, že puk podržet umí a střelu má, ale toto určitě není ten Getzlaf, co býval...
Tak herně to podle mě nebylo tak špatné od něj ani od celého týmu. Ale je jasné, že tam jsou rezervy. Hlavně si většina těch opor nevěří, aspoň to tak vypadá no. Není se ani čemu divit, když se podíváš na jejich statistiky a výsledky týmu. A to už nastalo zlepšení, třeba proti Blues jsme hráli třetí třetinu nejlepší hokej sezony snad. Dneska ten start úplně mimo, pak už to bylo lepší, ale jak píšeš, jsou tam pořád velké rezervy.

A jinak bych ani neřekl, že zrovna Getzlaf je ten největší problém, on blbé ztráty míval i minulé sezony, jen letos v klíčových momentech a díky tomu, že produktivně to není ono, je prostě každá chyba víc vidět. Větší problém je podle mě v produktivitě druhé lajny, což jsem psal výš v příspěvku o Drouinovi a i ještě dřív tuším, můžeš mrknout.
Drouina podle všechno chce asi jenom 27 týmů v lize (z toho jeden je Tampa),.. v souvislosti s Blues se psalo o Shattenkirkovi, Lights budou chtít být spíš buyers, takže co jim nabídnou Ducks?
Jojo, já to sleduju tu diskuzi. Západ mě baví, nejen proto, že se nám proti Západu dlouhodobě daří. Ale obzvlášť my jsme často dostali v Anaheimu nařezáno, viseli jsme na mantinelech, žádný prostor pro kombinaci. Dnes ten obraz hry vypadal jinak, přestože se hrálo hodně na mantinelech, tak jsme nezaostávali, což pro mě bylo překvapení. Ten Getzlaf byl pro mě prostě nejvíc do očí bijící, především těma ztrátama. Zajímalo by mě, jak byste hráli pod jiným koučem, řekl bych, že ve vašem případě by byla výměna v prospěch věci a to nejen protože Boudreaua fakt nemusím.
JKL píše:Drouina podle všechno chce asi jenom 27 týmů v lize (z toho jeden je Tampa),.. v souvislosti s Blues se psalo o Shattenkirkovi, Lights budou chtít být spíš buyers, takže co jim nabídnou Ducks?
Yzerman se vyjádřil, že chce taky mlaďocha, jehož situaci s kontraktem může kontrolovat. Pochybuju tedy, že by šel za Shattenkirka. U Blues se psalo spíše o Fabbrim. Co se týče Ducks, pro mě nejlepší volba by byl Vatanen (jenže tomu končí smlouva a dostane přidáno, takže asi nepřichází v úvahu). Jinak defenzivních prospektů máme plno, Theodora, Larssona, Petterssona, všecko maximálně 2nd round, oba švédi hrajou v 18 a 19 švédskou ligu. Plus nějaký pick klidně. A pomoct by mohlo i to, že Yzerman bude chtít trejdovat na západ.
Novis44 píše:Jojo, já to sleduju tu diskuzi. Západ mě baví, nejen proto, že se nám proti Západu dlouhodobě daří. Ale obzvlášť my jsme často dostali v Anaheimu nařezáno, viseli jsme na mantinelech, žádný prostor pro kombinaci. Dnes ten obraz hry vypadal jinak, přestože se hrálo hodně na mantinelech, tak jsme nezaostávali, což pro mě bylo překvapení. Ten Getzlaf byl pro mě prostě nejvíc do očí bijící, především těma ztrátama. Zajímalo by mě, jak byste hráli pod jiným koučem, řekl bych, že ve vašem případě by byla výměna v prospěch věci a to nejen protože Boudreaua fakt nemusím.
Jo, stejně ta výměna kouče nejpozději po sezoně asi přijde. Měla přijít po minulé sezoně, pak po tom tragickém úvodu a furt nic. Ale abych to neházel jen na Boudreaua, hodně za to může i Murray, který si usmyslel po loňském PO, že nám chybí hlavně rychlost, rozloučil se s Beleskeym a přivedl hráče jako Hagelin nebo Santorelli, kteří jsou technicky a bruslařsky jinde, ale není to ten starý Ducks style. Ono by to ani nevadilo, kdyby se ta hra celkově změnila, ale přijde mi, že jsme tak na půli cesty, těch změn v off-season bylo prostě moc a uškodilo nám to. Vypadá to, že se to lepší, ale ani samotný případný postup do PO by neměl BB zachránit.
Shea :yahoo: První NHL gól a ještě k tomu GWG v takový okamžik, 5 minut do konce vyrovnaného zápasu, který mohl pohřbít další stupidní Getzlafův turnover. Naštěstí to částečně napravil tou přihrávkou na gól Theodora.

Každopádně Getzlaf druhý zápas po sobě monstrózní turnover. Jestli se to minule ještě dalo chápat (ok, puk prostě odskočí někdy každému a jak se říká, na posraného i hajzl spadne), tak dneska to byla čistě jeho debilita a ohromná laxnost, podobně jako s Coyotes tehdy v prodloužení. Zas ty jeho zbytečné kravinky, no-look pass a byl z toho gól. Boudreau ho na skoro 9 minut posadil a pak mu dal pár střídání ve 4. lajně se Santorellim a Stewartem. Naštěstí, jak Andersen (mimochodem velmi dobrý dneska) i sám Boudreau zmiňují, spoluhráči ho chtěli prostě povzbudit a vyhrát to za něj. Díky bohu za ten závěr, jeho skvělou přihrávku a pak po tom druhém góle za nepolevení a přidání dalších.

Je až neuvěřitelné, že Theodore odehrál tuším 8 zápasů nebo tak nějak a ve většině z nich patřil vůbec k tomu nejlepšímu. Z obránců dneska asi druhý nejlepší, naprosto přehrává například Vatanena, který byl dneska třeba katastrofální a divím se, že z těch snad 7-8 turnoverů nepadl žádný gól Sens.

Koho je třeba za dnešek pochválit, je ale Lindholm. Tohle byl konečně ten Hampus, kterého známe z minulé sezony, dominantní na obou stranách hřiště, dva skvělé bloky, kdy zabránil téměř jasnému gólu, skvělý 1st pass, dobře vyvážel puk. Fakt vynikající výkon a za mě dneska jednoznačně MOTM. Pochvalu zaslouží i jeho kolega Manson, který ukazuje, že příští rok, kdy mu začne platit one-way contract, bude platným hráčem základu, zvykl si na NHL, je tvrdý, umí se pobít, nemá špatnou rozehrávku. Jako hráč do 3. páru ideální.

Před těžkým víkendem tedy aspoň nějaká vzpruha, chtělo by to ale vyhrát konečně 2x v řadě. Dallas teď na tom není moc dobře, tak by toho chtělo využít. A pak v neděli konečně s Kings. Neskutečné, že poprvé v sezoně spolu hrajeme až v půlce ledna. Na oba zápasy čekám Gibsona, který si dneska odpočinul a Freddy se dostal do zápasového tempa, což byl hlavní důvod toho, že chytal.
Tak tohle byli Ducks, jak je znám z minulých sezon, Nechci hodnotit, jestli to byl nejlepší zápas v sezoně, ale jeden z nej určitě ano. Fantastická první třetina, dvakrát dva góly během půl minuty, Dallas nevěděl, kde jim hlava stojí - 19 střel v první části což oni pořádně nedali ani za celý zápas. Opět neskutečný Lindholm, konečně výborný Silfverberg a Theodore ten pas na gól Perryho :slintac:

Konečně dvě výhry v řadě, sice docela nepochopitelně Boudreau postavil Andersena, ale moc práce neměl. Můžeme jtí na Kings s hlavou nahoře a zkusit je překvapit, jak to s nima umíme.

EDIT: Málem bych zapomněl na nový franchise record. 34 ubráněných oslabení v řadě, neskutečná bilance. Až pak Benn zakončil a zkazil tuhle sérii. Přesto je oslabení největším plusem této špatné sezony.
Bob Murray on Ducks/Drouin rumors: 'if you listen to everybody and listen to all the…we’re one of the front runners in that aren’t we? Every time I turn the page I hear we’re making a deal with a certain team on the East Coast. There’s more than just him that’s probably out there and available right now. let’s just leave it at that. We’re looking at a whole bunch of things. We know he’s there but there’s a few others out there, too, that haven’t requested trades. Requesting trades on entry level that’s something new for your and I.'
:clap: Něco se hne, to je dobré slyšet, mladý winger se skillem do top 6 je povinností v současné chvíli. Bylo jasné, že tím Hagelinem za Perrona nebyl Bob vůbec done. Buď přijde Drouin nebo vytáhne z klobouku nějaké překvápko. Snad ale kvalitní teda.

EDIT: No, tak k té citaci chybí ještě závěr, který spíš navádí k tomu, že Drouinův request se mu moc nelíbí teda.
Entry-level players requesting trades. Amazing.
Ducks last 10 games:
PP: 34.6 % (1st)
PK: 94.6% (1st)
GAA: 1.60 (1st)
Shot differential: +9.3 (1st)
Save %: .935 (3rd)
To zlepšení je viditelné, jen je prostě třeba pořád zlepšit ofenzivu. Až na výpadek s Torontem teďka hrajeme dobře, lépe se na to dívá, tvoříme si dost šancí. Oslabení je stále nejlepší v lize, přesilovka šla hodně nahoru :good: Tak nějak se nebojím, že bychom přišli o PO, podle mě uděláme v pohodě druhý nebo třetí flek s Pacifiku.
Už nikdy víc v té oranžové hrůza, nosí nám akorát smůlu. Jinak taková klasika no, soupeř využil své šance, my ne, lehké počty. Co naplat, nemůžeme otáčet pokaždé ve třetí třetině jak loni. Kdyby aspoň ti tragédi kolem taky nevyhrávali.
Dnes to byl fakt pech. Prvni gol mel Gibson mit, druhy si tam soupne Vatanen sam a v posledni minute jsou dva nasi hraci pred prazdnou brankou a bohuzel zakonci oba naraz a puk jde 3 metry mimo :hroza:
Joe Smith ‏@TBTimes_JSmith 21m21 minutes ago
#Ducks GM Bob Murray, to LA Times on Drouin, "Entry level players requesting trades, that's something new for you and I.. Amazing."

neznie práve nadšene
Getzo5 píše:Joe Smith ‏@TBTimes_JSmith 21m21 minutes ago
#Ducks GM Bob Murray, to LA Times on Drouin, "Entry level players requesting trades, that's something new for you and I.. Amazing."

neznie práve nadšene
Jojo, psal jsem to i výš, asi se bojí jeho charakteru no, že takhle mladý zobák žádá o trejd. Přesto o něj usiluje, ale zmínil také, že je na trhu víc hráčů, tak uvidíme.
Dneska to není na nějaké obšírnější hodnocení, taková naše klasika, dost šancí, málo gólů, dobrý Gibson, hrozný Vatanen (zas plno turnoverů), vynikající Lindholm s Theodorem. Proti Wild se nám tradičně daří, potvrdili jsme to a teď nás čeká před ASG třízápasový trip. Začneme ve Washingotnu, kde body nečekám, pak hned druhý den v Detroitu (třeba vyhrát) a pak ještě v Bostonu. 4 body by byly super no, ale i 3 nebudou špatné.

Máme 2 body na Coyotes, Sharks i Nucks. Nucks maj víc zápasů jak my, Sharks o jeden méně a Yotes stejně. Navíc 4 body na WC spot Colorada, které má 3 zápasy víc. Začíná to s tím PO vypadat čím dál lépe, jenom se vyvarovat blbých porážek jako s Detroitem nebo LA, které byly úplně zbytečné.

Pozitivní je, že na trip pojede Fowler (nejspíš hrát nebude, ale aby trénoval s týmem). Po ASG on i Despres, který hraje teďka v AHL, v sestavě. S tím vyvstává jedna otázka, koho pryč ze sestavy? Bohužel Bieksu neposadíme, Manson a Theodore hrajou dobře a nezaslouží si jít dolů, když hrajou oba lépe než Vatanen. Navíc je zraněný Stoner. Nejspíš to teda odnese Theodore, ale je to škoda, když hraje líp jak Vatanen. Tam doufám, že ho prostě co nejdřív vyměníme za útočníka.
Tak Garbutt místo Sekáče. Nějak to neprožívám, 4th liner za 4th linera, od Sekáče jsem čekal víc. Má skill, má speed, ale prostě hraje spíš evropský hokej, u mantinelů není dobrý, místo, aby posunul puk, tak často kličkuje, čeká a ztratí, dělá turnovery, při cyclingu nic moc. Garbutt je spíše takový hráč do bottom 6, v Dallasu vyloženě marný nebyl, takový ten zmrdeček, pamatuju, jak se v PO sérii s Perrym vzájemně předháněli, kdo koho víc zákeřně trefí.

Ale tenhle trejd i ten trejd Hagelina znamená jednu jedinou věc. Old school Ducks are back :oslava: Vzali jsme Sekáče za DSP a pak Hagelina, abychom získali víc rychlosti, Murray to omílal dookola, že nám chybí rychlost. A teď pošle pryč dva skvělé bruslaře, jednoho za spíše powerforwarda a jednoho za streaky hráče, co má ofenzivní potenciál a taky dost hituje. Vracíme s k tomu, co nám přineslo úspěch. Budeme opět soupeře bořit a jak psali kluci z Detroitu, věšet po mantinelech.

Pěkně nás kosil no, + letos bitka se Stonerem. V Dallasu jsem ho nesnášel, zvlášť v té PO sérii, ale takového hráče je vždycky lepší mít ve svém týmu než proti sobě. Snad se ale bude vyvarovat až takových přílišných prasáren a nestráví více času na tribuně díky suspendacím než na ledě.
tomasinho píše: V Dallasu jsem ho nesnášel, zvlášť v té PO sérii, ale takového hráče je vždycky lepší mít ve svém týmu než proti sobě. Snad se ale bude vyvarovat až takových přílišných prasáren a nestráví více času na tribuně díky suspendacím než na ledě.
To jsou presne moje slova a po Bieksovi tak mame v tymu dalsiho meho oblibence. Taky jsem si ho prejmenoval na Garbage :jn: Letos v CHicagu jsem ho vubec neregistroval coz zrovna nezni optimisticky. Sekymu u nas stejne psenka nekvetla takze me jeho odchod taky nijak netrapi.
Vrací se nám Despres s Fowlerem a na IR je stále Stoner, jenže nastává problém. Až budou všichni fit, máem na soupisce 10 obránců (Fowler, Despres, Lindholm, Bieksa, Stoner, Vatanen, Theodore, Holzer, Clendening, Manson) a 3 z nich musí z kola ven. Někdo dolů, někdo bude vytrejdován. Teď záleží ale na tom, kdo a jak.

Díky kontraktům jsou lock pro 1. tým Bieksa a Stoner. Pak samozřejmě Lindholm, který poslední týdny hraje božsky, byl nasazován na Karlssona, Klingberga, Doughtyho, všechny smáznul, sám bodoval, měl nejvyšší IT a skvělá possession čísla. S ním by měl zůstat Manson, který s ním hraje výborně s páru a patří vůbec k tomu nejlepšímu poslední měsíc. Lock jsou taky Fowler, Despres, Vatanen.

Logicky tak vychází out Clendening, který ještě nehrál, tragéd Holzer a bohužel i Theodore, jelikož jako jediný nemusí přes waiver. Jenže je tady risk (i když malý), že si někdo Holzera s Clendeningem stáhne. Proto podle mě zkusíme někoho z nich trejdnout, ale stejně to skončí tím, že půjdou oba na waiver a pak směr San Diego. Theodore, který hraje skvěle, bohužel popotuje dolů taky, ale tam by to nemělo být na dlouho.

Spekuluje se totiž dost hlasitě, že stále hledáme někoho, kdo by nám pomohl se střílením gólů (nečekaně) a pomoct by k tomu měl právě ten depth v obraně, konkrétně tedy Vatanen, který je nejlogičtější volbou na trejd. Do top 4 se nevmáčkne nejspíš po návratech, poslední dobou je špatný, po sezoně je RFA a dostane přidáno a udělalo by se tím místo pro Theodora, který je momentálně v daleko lepší formě. Přitom je to pořád schopný ofenzivní bek, kterého by některé týmy mohly uvítat s otevřenou náručí. Vatanen, jehož hlavní devízou by měla být hra na PP, při PP letos není vůbec efektivní. Narozdíl třeba od Theodora, který má ELC a Vatanen by podle mě mohl chtít 3,5 a víc, spíš něco přes 4 miliony. A důležitější bude podepsat Lindholma a Rakella.

Po jeho trejdu by se vytáhl zpět do 1. týmu Theodore a mohlo by to vypadat takhle:

Lindholm - Manson
Fowler - Despres
Theodore - Bieksa/Stoner
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING