Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
UN-BEN-LIEVABLE
SCRIVEZINA
Profesor
nechat supera vystrelit 59 krat na domacom lade je veru hanba...ale ak Sharks su niekde uplne inde ako my. Podobne nas zbombardovali v tejto sezone aj LA a tam sme tiez bodovali. Ja nemyslim, ze by bola chyba len v obrane, ked uz, tak v celoplosnej obrane, ale hlavne ju vidim v drzani puku a tvoreni hry, kde mame velke nedostatky.
Zapas som pozeral zo zaznamu (vysledok som samozrejme nepoznal) a musim povedat, ze taku energiu v Rexall som davno nevidel
Tahame vyhry, odkedy sedi Arco a Ference s Hemskym su zraneni. Zeby sme diagnostikovali rakovinu timu?
Este k Marincinovi: Cathy, vtedy hral viac, lebo zraneny Ference odisiel zo zapasu. Ale ano, hra super a ten IT si zasluzi. V obrane hra spolahlivo, umne, ma prehlad v hre a dlhu hokejku, ktora mu pomaha pri vypichovani a blokovani pukov
v poslednych zapasoch si obcas zbehne aj do utoku a skoro vzdy je z toho zaujimava sanca. Zo vsetkych tych zapasov mu nevysli len dva, co si spominam. Dnesok mu tiez velmi nevysiel, urobil niekolko zlych rozohravok a pocas jeho pobytu na lade smerovalo na nasu branu az 32 striel.

nechat supera vystrelit 59 krat na domacom lade je veru hanba...ale ak Sharks su niekde uplne inde ako my. Podobne nas zbombardovali v tejto sezone aj LA a tam sme tiez bodovali. Ja nemyslim, ze by bola chyba len v obrane, ked uz, tak v celoplosnej obrane, ale hlavne ju vidim v drzani puku a tvoreni hry, kde mame velke nedostatky.
Zapas som pozeral zo zaznamu (vysledok som samozrejme nepoznal) a musim povedat, ze taku energiu v Rexall som davno nevidel
Tahame vyhry, odkedy sedi Arco a Ference s Hemskym su zraneni. Zeby sme diagnostikovali rakovinu timu?
Este k Marincinovi: Cathy, vtedy hral viac, lebo zraneny Ference odisiel zo zapasu. Ale ano, hra super a ten IT si zasluzi. V obrane hra spolahlivo, umne, ma prehlad v hre a dlhu hokejku, ktora mu pomaha pri vypichovani a blokovani pukov

prichadza k nam Fraser z Toronta, za ktoreho sme vela neobetovali. ECHLera Abneyho a prava na Hartikainena hrajuceho v KHL.
Takže ďalší hráč, ktorý kedysi pôsobil pod Eakinsom v Marlies. Fraser odohral v NHL dokopy 162 zápasov za Devils a Leafs, v tejto sezóne iba 19, v ktorých zaznamenal 1a a -8. Má 27 rokov, je veľký, tvrdo hrajúci bek, ktorý sa nebojí ani zhodenia rukavíc. Niečo ako Fistric, ale väčší. Kvalitu má vraj na hranici 3. páru, takže zrejme bude bojovať o miesto s Potterom/Larsenom. Pred zápasom s Bostonom je to celkom dobrá posila dozadu.
Takže ďalší hráč, ktorý kedysi pôsobil pod Eakinsom v Marlies. Fraser odohral v NHL dokopy 162 zápasov za Devils a Leafs, v tejto sezóne iba 19, v ktorých zaznamenal 1a a -8. Má 27 rokov, je veľký, tvrdo hrajúci bek, ktorý sa nebojí ani zhodenia rukavíc. Niečo ako Fistric, ale väčší. Kvalitu má vraj na hranici 3. páru, takže zrejme bude bojovať o miesto s Potterom/Larsenom. Pred zápasom s Bostonom je to celkom dobrá posila dozadu.
je schopny hrat aj na kridle, ale na pravom. V niekolkych zapasoch tak hral aj teraz nedavno.sidney77 píše:Je Gagner pouze centr nebo je schopný (a je to ověřeno) hrát i na křídle, nejlépe na levém?
Vůbec nechápu, proč chce Lombardi zase dalšího centra, leda by do Oilers šel buď Richards nebo Stoll...
Kings mají zájem prý proto, že Gagner je prostě k dispozici
Co jsem tak četl názory, tak Gagner by měl především pomoct při přesilovce (alespoň do chvíle než se jako všichni ostatní naučí posílat stereotypně vše zpátky na obránce).
Kopitar, Richards, Stoll a Gagner, k tomu ještě Carter a Fraser, na farmě třeba Vey. Aneb centrů není nikdy dost...
Kopitar, Richards, Stoll a Gagner, k tomu ještě Carter a Fraser, na farmě třeba Vey. Aneb centrů není nikdy dost...
Clifford? Sakra nechci jej podceňovat ale přijde mi, že je to za něj až moc.. Hendricks za Dubnyka a teď Clifford za Gagnera? Yakupov za Ashama? Přijde mi, že za ty "dělníky" dáváte až moc.arek píše:dohoda s LA je uz vraj blizko a ako protihodnota sa spomina Cliffordpopravde nechapem LA, ze maju zaujem o maleho Gagnera.
Stále nechápem prečo sa už roky (aspoň ja o tom prorokujem už vyše dva) neviete dohodnúť s Chicagom. Kaner s Gagnerom by sa dali znova dokopy, druhého centra potrebujú ako soľ. V pipeline Chicaga by sa pre vás našli zaujímavé mená, všetci by boli spokojní. LA nech sa s Cliffordom ide vypchať.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé