Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

cepi píše:
PainKiller píše:Mike Comrie (EDM) :arrow: Pittsburgh Penguins :!: 1 rok - 0,5 mil
:roll: no ty vole, niekto riesi mega stupid trejdy, ale Pens su v tomto smere asi niekde inde.....Asham, Comrie...good job Pens :serus:
Comrie je ok, ale najmä Asham, Michálek a Martin. Shero boduje, nerád, ale uznávam. Už by si ale mohli zaobstarať poriadne krídlo. Hádam to nebude Malkin :D
Aby som pravdu povedal, tak Comrie ma potešil viac ako Martin alebo Michálek. :D Máme kvalitného centra (ďalšieho). A podľa mňa do 3. útoku, to by len potvrdilo Staal do 2. Malkin niekam na krídlo.
Comrie je univerzal, ktery muze hrat i centra, ale planuje se s nim pravdepodobne nekam na kridlo. Je to jeden z mych celkem oblibenych hracu. Mel sice hodne zraneni a ne celkem stabilni vykonnost, ale potencial ma obrovsky a urcite hokej hrat umi. U nas asi dostane velkou sanci zahrat si s Crosbym. Pokud zustane zdravy, muze to byt pro nas paradni ulovek. Nerikam, ze mu to urcite pujde paradne, je to trosku loterie... Ale za 0,5M??? :-O To je az neuveritelne co ten Shero nevykouzli :thumbsup: Asi i Pittsburgh sam o sobe se stava velkym lakadlem a hraci tady chteji hrat i za specifickych podminek a to je parada.

Kadr ted mame tedy hodne nabity a bude tam asi velka konkurence v kempu. Talent Tangradi podle vseho ani nemusi mit jiste misto v sestave. Momentalne to vypada asi takhle:

Fleury-Johnson

Michalek-Martin
Orpik-Letang
Goligoski-Lovejoy

Kunitz-Crosby-Comrie
Cooke-Staal-Malkin
Asham-Talbot-Kennedy
Rupp-Adams-Dupuis

Tedy nadupana obrana, velmi nebezpecne prvni 2 utoky a 2 velmi solidni checking lines. To mi proste prijde jako naprosto idealne poskladany mancaft s jedinym otaznikem - a to v golmanovi...

Ale tohle leto kazdopadne odvedl Shero skvely kus prace, zbavil se trapicich se hracu typu Fedotenko, Ponikarovsky, Guerin... Radeji nepreplacel Gonchara a privedl skutecne nadejne posily typu Michalek, Martin, Asham, Comrie. Ocekavani od sezony jsou jasne asi kazdemu, cil skutecne muze byt jen jeden jediny :yes:
Asham LW???
Ja tiež myslím, že Comrie skor na krídlo.
FLYERS FAN píše:Asham LW???
No ano, Asham je prave kridlo, ale nevim presne jak poskladat dve checking lines. To uz je ale opravdu detail, protoze Dupuis, Cooke, Asham, Kennedy, Rupp, Adams, Talbot jsou vsechno takove podobne typy hracu a muzou se klidne ruzne protocit. Cookea jsem dal do 2. lajny protoze je sehrany se Staalem, no a Asham ma udajne garantovano misto minimalne v 3.formaci s tim, ze se asi vyzkousi nekdy i jako novy impuls do prvnich dvou utoku.
Pri vašich krídlach a zostave akú si napísal, Atlantik, Asham v pohode má na druhú lajnu skôr než Cooke, je hokejovejší. :wink: To nie je len o impulze, ale i o kvalitách, ktoré má. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo nebol vo Philly úplne spokojný. U vás by sa na krídle miesto našlo.

No a ku Crosbymu...nuž talent proste :thumbsup:
Getzo5 píše:Pri vašich krídlach a zostave akú si napísal, Atlantik, Asham v pohode má na druhú lajnu skôr než Cooke, je hokejovejší. :wink: To nie je len o impulze, ale i o kvalitách, ktoré má. Aj to bol jeden z dôvodov, prečo nebol vo Philly úplne spokojný. U vás by sa na krídle miesto našlo.

No a ku Crosbymu...nuž talent proste :thumbsup:
Nadhodiť mu to v zápase... bol by rád, ak by trafil. ;) Nerobte z toho vedu.
mt-svk píše:Nadhodiť mu to v zápase... bol by rád, ak by trafil. ;) Nerobte z toho vedu.
To ani nechcem, Crosbynke, božechráň. Ale treba uznať, že toto tiež nedokáže hocikto...
Getzo5 píše:
mt-svk píše:Nadhodiť mu to v zápase... bol by rád, ak by trafil. ;) Nerobte z toho vedu.
To ani nechcem, Crosbynke, božechráň. Ale treba uznať, že toto tiež nedokáže hocikto...
Otázne je, ako ho mal nahodený, ak bol hodený ľahko, tak Crosby, ktorý sám aktívne hrával basebal, plus má vytrénované ruky, nemal nijaký problém. Ak to bol ťažký nadhod, o čom pochybujem, je to o niečom inom. Ale... načo rozoberať jeden Crosbyho homerun. :D
Kašlite na Crosbyho, ja sa neviem dočkať až Malkin zasa všetkým vytre zraky túto sezónu. :good:
Weiwuer píše:Kašlite na Crosbyho, ja sa neviem dočkať až Malkin zasa všetkým vytre zraky túto sezónu. :good:
Aj ja očakávam,že táto sezóna sa bude u neho viac podobať na tú predposlednú než na tú poslednú,čo sa bodovania týka :yes:
Kika píše:
Weiwuer píše:Kašlite na Crosbyho, ja sa neviem dočkať až Malkin zasa všetkým vytre zraky túto sezónu. :good:
Aj ja očakávam,že táto sezóna sa bude u neho viac podobať na tú predposlednú než na tú poslednú,čo sa bodovania týka :yes:
To dúfam. Čo som videl nejaké Malkinove fotky z leta, tak sa mi zdá, že nabral svalovej hmoty. :thumbsup:
Weiwuer píše:
Kika píše:
To dúfam. Čo som videl nejaké Malkinove fotky z leta, tak sa mi zdá, že nabral svalovej hmoty. :thumbsup:
Obrázek
Ten vypadá jak Riley Cote.
Malkin byl pro mě jedním z největších zklamání loňské sezóny! Nevím co mu bylo, ale zdaleka nepodával takové výkony, na které jsme u něho zvyklý! Věřím, že letos opět zazáří naplno! Jeho hra mě baví! Určitě mě baví více než Crosby!
Chabal píše:Malkin byl pro mě jedním z největších zklamání loňské sezóny! Nevím co mu bylo, ale zdaleka nepodával takové výkony, na které jsme u něho zvyklý! Věřím, že letos opět zazáří naplno! Jeho hra mě baví! Určitě mě baví více než Crosby!
Súhlasím. Keď sú všetci z "veľkej trojky" na vrchole svojej hry tak ma najviac fascinuje práve Malkin.
Chabal píše:Malkin byl pro mě jedním z největších zklamání loňské sezóny! Nevím co mu bylo, ale zdaleka nepodával takové výkony, na které jsme u něho zvyklý! Věřím, že letos opět zazáří naplno! Jeho hra mě baví! Určitě mě baví více než Crosby!
Nervozita, frustrace, psychika, caste fauly, neefektivni strelba, nedostatecna kvalita kridelniku... Tohle jsou asi nejvetsi duvody spatne Malkinovy sezony.
Ja mu ale ted plne verim, pujde na kridlo ke Staalovi (nebo Crosbymu). O Malkina tedy nemam zvlast velke obavy, urcite pujde herne nahoru. Kdyz si uvedomim jak se Pittsburgh posilnil a jaka rezerva se muze jeste vyplnit v Malkinove hre oproti lonsku, tak musim byt co se tyce vysledku tymu velky optimista!
Bohužel dneska přišla zpráva, že zranění nohy Jordana Staala mu nedovolí stihnout začátek sezony. Podle prognoz to vypadá na 5-6 týdnů ještě takže po většinu října budem bez něj. Ale věřím že i tak to pojede jako dobře namazaný stroj. Akorát varianta s Malkinem na křídle asi pro ten začátek padá.
No nemyslím si, že budete mať nejaké výrazné problémy uhrať ten štart sezóny slušne. :)
Tak v priprave se potvrdilo, ze Pittsburgh disponuje velice kvalitnim kadrem. Vyhrali jsme 5 ze 6 zapasu, pricemz ten posledni v Detroitu 5-2, domaci Red Wings hrali v podstate komplet a ani si neskrtli...

Vybornou formu alespon zatim ukazoval Fleury, to bude nejdulezitejsi... Musi to udrzet, protoze prave golman je ten kriticky post, ktery nas muze letos nejvic zradit.

Volno dostali Crosby s Orpikem, kteri meli mensi zdravotni problemy, ale na uvodni zapas jsou plne pripraveni.

Jinak disponujeme opravdu hodne sirokym kadrem a hodne kvalitnich hracu se nam nakonec do zakladni sestavy ani nevejde. Dobre se ukazovali v kempu napr. Ryan Craig, Dustin Jeffrey, Mark Letestu(ten hral i podle Bylsmu skvele) a podle ocekavani nezklamal ani Eric Tangradi. V zadnich radach se o misto 6.beka, ktere by melo patrit Benu Lovejoyovi solidne prali Derek Engelland a hlavne 19-lety talent Simon Despres. Na tohodle kluka jde chvala ze vsech stran, ma obrovsky potencial a je to nas jasne nejlepsi prospekt. Simon udelal udajne obrovsky pokrok, takovy rychly vzestup nase vedeni ani neocekavalo. Jsou proto nazory, podle kterych by mel dostat sanci uz od zacatku tehle sezony, otazka je jestli se mu to v tehle konkurenci nasich zadnich rad opravdu podari.

Dalsi velmi potesitelna vec je pro me vykonnost Mikea Comrieho. Tohle muze byt fakt skvely kauf. Comrie by mel hrat pri absenci J.Staala centra v 2.lajne s Malkinem a v priprave zatim podaval vyborne vykony. Pokud to bude klapat Comriemu s Malkinem, tak to bude oproti lonske sezone nepredstavitelny bonus, protoze tam Geno nemohl najit souhru vazne s nikym. Comrie ma penez dost, u nas v klidu akceptoval minimalni mzdu a ma velkou motivaci konecne si dobre zahrat a zabojovat o Stanley cup. Timhle pristupem si ziskal hodne fanousku jeste pred zacatkem ZC a navic by mel hrat pomerne v klidu a bez extremniho tlaku vzhledem na ten plat 0,5M. Duveru klubu Comrie zda se ma a i ja pevne verim, ze se nase nova hala muze tesit krome pravidelnych navstev Comrieho krasne manzelky taky na Mikeovy pekne kousky s Malkinem.

Ve ctvrtek to konecne otevirame v Consol Energy Centre proti "oblibene" Philadelphii, to by mel byt specialni zapas!
Comrie mi neda spat. Chvili hral u nas, vim ceho je schopnej. Nechapu, ze NHLPA interne dovolila takhle nizkou smlouvu. :ja_neviem:
Podobne. Za tú cenu je Comrie nečakane geniálny ťah Shera. Mám toho hráča celkom rád (Hillary Duff :wub: :D ) a súdiac podľa formy, ktorú zatiaľ predviedol, bude v divízii nepríjemným posilnením pre Pens.
Tak křest nové haly neproběhl s nenáviděným rivalem podle představ, ale nevadí na náoravu je dalších 39 zápasů doma. Jinak hala je fakt pěkná bylo dneska přes 18 000 diváků. Ukázalo se, že ta absence Staala bude chybět, tak snad se brzy dá do pořádku. Obě nové tváře v obraně hráli dobře, obě připsali asistenci, Gomčar je zapomenut. V dalším kole v sobotu hostíme Montreal a ten už musíme rozbít.
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Selly8
1998 NAGANO