Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ANAHEIM DUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

mitch píše:tiez si myslim ze ducks skor ci neskor zapnu a vdaka slabej divizii budu po par zapadoch na plejof pozicii.
No ja nevim, na zapnuti meli uz skoro pul sezony.
I naposled hrali dost ho*no, akorat jsme jim to usnadnili tim, ze jsem zahrali snad nejhorsi zapas od Floridy. A jeste je museli postrcit pruhovany.
Dneska je, myslim, prejedete.
AndyF píše:
mitch píše:tiez si myslim ze ducks skor ci neskor zapnu a vdaka slabej divizii budu po par zapadoch na plejof pozicii.
No ja nevim, na zapnuti meli uz skoro pul sezony.
I naposled hrali dost ho*no, akorat jsme jim to usnadnili tim, ze jsem zahrali snad nejhorsi zapas od Floridy. A jeste je museli postrcit pruhovany.
Dneska je, myslim, prejedete.
Jasně, všecko to bylo vámi, ok :hroza: :lol2: I to, že jste si druhou třetinu ani neprdli bylo jen vámi jo? A ještě mi ukaž, kde, krom té rvačky v první třetině, rozhodčí nějak pomohli Ducks?
:moj: klid, to byla jen odplata za ty "šmejdy"..
Ted realne.
Opravdu jsme zahrali extremne spatne. prislo mi to nezvykem na spatny led, takhle nam to neodskakovalo ani nepamatuju. (ale to jen spekuluju). Navic mi prislo jak kdyby tahali nohy v medu prave uz od te druhe tretiny, zas nevim, cim to bylo. Dlouhou pauzu jste meli pres vanoce taky..
K tomu mel Giroux brutalni statistiku FO a uz par zapasu hraje pod psa. Spekuluje se o zraneni, ale nic se nevi.
Ja jsem zraneneny uz od Vanoc a nebecim :bee:
Selly8 píše:Ja jsem zraneneny uz od Vanoc a nebecim :bee:
Kdo beci?
Mel jsem dat jineho smajlika abys pochopil ze je to srandicka, promin :)
Hele, zaridil jsem vam blbejma kecama a tipsportem dva body (jeste ze jsem tam mel i Dallas, jinak by mi je*lo), tak budte vdecny :giggle:
Neboj to ja jsem, ale jsem rad ze jsem ten zapas zaspal, podle poctu strel to nevypadalo na nejaky echt zajimavy match, ale ciste 2 body jsou to nejdulezitejsi z tohodle duelu :good:
Tak odpuštěno. Ale kdo viděl dneska, musí uznat, že v tom týmu nastal prostě obrat. Psychicky jsou na tom daleko lépe, tohle jsou ti Ducks, které známe z posledních sezon. Dnes to byl totiž top, top výkon od nás. Zdaleka nejlepší road game za hrozně dlouhou dobu, ne-li úplně nejlepší v sezoně. Calgary, který mělo před tímhle zápasem doma sérii 11 výher v řadě a průměr víc než 4 branky na zápas, vystřelilo celkem na bránu jenom 14x, z toho 7x v poslední třetině. Za dvě třetiny měl tenhle red hot tým pouhých 7 střel na bránu. Gibson si tam mohl zapálit cigárko, protože jsme před ním hráli fantasticky.

To zranění Fowlera nás v defenzivě jaksi semklo, začali jsme to hrát jednodušeji, poprvé v sezoně můžu říct, že Bieksa odehrál opravdu výborný zápas, Vatanen klasicky dobrý, Lindholm šel nahoru, Manson ukazuje, že už je regulérní NHL player. A očekáváný Theodore? Hodně dobrý, asi 2x řešil situace až moc hokejově místo jednoduchého poslání puku po mantinelu, ale jinak odehrál dobrý zápas, skvělý 1st pass, bruslařsky i takticky hodně dobře.

A dneska jedna velká obrovská pochvala pro BB :klobuk: :klobuk: :klobuk: Po tom, jak se nechal v 7. zápase s Chicagem přetaktizovat hostujícím koučem, tak dneska přesně takhle naprosto "přehrál" Hartleyho. Ten se snažil posílat Gaudreaua a jeho lajnu posílat vždycky tak, aby nehrál proti Keslerovi, ale pokud to dovolily okolnosti, BB hned zavelel ke střídání a Keslerova lajna se Silfem a Hagelinem skočila na led a naprosto vygumovala největší zbraň Flames. Johnny ještě měl asi 2 dobré akce, ale Monahana s Hudlerem by člověk na ledě těžko hledal.

Navíc, naše nejslabší třetina, tedy druhá, byla dneska naše nejlepší. 11:3 na střely, většinu třetiny v útočném pásmu, skvěle hrané odzadu, dobrý cycling. Fakt tam nebylo co vytknout. Maximálně tedy to, že jsme dali jen jeden gól a v závěru jsme se strachovali o výhru. Všechny lajny hrály dobře dozadu i dopředu. Rapidně zlepšený výkon Getzlafa, asi není co jiného dodat k výkonu.

A samozřejmě se nemusíme bavit o tom, jak důležitý tenhle zápas byl. Takřka existenční divizní duel. Prohra by znamenala zvýšení ztráty na Flames a další týmy před námi. Takhle jsme je stáhli na 2 body a máme zápas k dobru. 2 body na Sharks, 3 na Arizonu (o zápas víc) a Canucks (o 3 zápasy víc). Děkujeme Kings za výhru nad Oilers, hodně nám teď pomáhají. Taky Hawks potěšili výhrou nad Coyotes.

Teďka je třeba udržet to momentum a vyhrát i silvestrovský duel v Edmontonu (bod na zá námi 3 zápasy navíc), abychom si ještě polepšili. Takhle optimistický jsem letos ještě nebyl. Už jsme odehráli i dobré zápasy, ale ty poslední dva jako by zastihly Ducks v lepší psychické pohodě, nabuzené a odhodlané zvrátit sezonu. Doufejme, že to bude pokračovat. Ještě klepnout Oilers s Nucks a bude to dobrá výchozí pozice.

Let the Duck Fly! :oslava:
Tak co říct k dnešnímu zápasu? Ono by se dal použít znovu ten minulý příspěvek, akorát že dneska jsme snad měli daleko víc šancí a koncovka byla pořád mizerná. Výkon byl dobrý, ale mělo být rozhodnuto daleko dříve, udělali jsme z průměráka Talbota hvězdu zápasu. S tím se prostě musí něco udělat. Přesto velká pochvala hlavně za první dvě třetiny, hlavně tedy opět za druhou, kdy jsme dominovali a Oilers k ničemu nepustili. To jsme nepustili vlastně asi 50 minut. Protože když nebyl na ledě Hall, Oilers nedokázali v útoku absolutně nic. A když jsme stihli vystřídat a poslat na ně Keslerovu lajnu (stejně jak na top lajnu Calgary), neprdli si ani už vůbec.
Congrats to @JohnGibson35 on the first back-to-back shutouts by a #NHLDucks goalie in team history on the road!
Nutno uznat, že ty dva zápasy neměl zrovna nejtěžší, dneska měl trošku víc práce jak s Flames, pár dorážek tam bylo, ale i přesto, že nebyl moc vytížený, zůstal pozorný a v klidu všechno zlikvidoval. Tohle je no. 1 gólman, kterého potřebujeme, Freddy si asi už moc nezachytá (dneska snad jo ten B2B zápas s Nucks). Zatím je fantastický, 1,67 GAA a 93,1%. S takovým gólmanem a dalšími výbornými zápasy máme šanci jít nahoru a to PO nakonec v poklidu udělat.

No a stejně jako minule nemusím říkat, jak důležitý win to byl vzhledem k té těsné tabulce naší tragikomické divize. Dvě výhry s konkurenty potěší, ztráta je minimální, což je fajn. Nemám pochyby o tom, že třeba Arizonu předběhneme, Nucks taky. Je to sice docela troufalé, když vezmete, jak ten tým dosud hrál, ale já mu prostě věřím a poslední zápasy zahrál dobře a rozhodně si zvýší sebevědomí. Takže zítra hurá na Canucks :box:
tomasinho píše: Výkon byl dobrý, ale mělo být rozhodnuto daleko dříve, udělali jsme z průměráka Talbota hvězdu zápasu.
Znovu nič moc koncovka, 2 tyčky a tentokrát ste spravili hviezdu z Markyho, ale on mal už tých vydarených zápasov viac...

Kesler on his goal:
"I've scored a lot of goals in this building but that was probably my favourite".
Trotl :roll:
Ohlund píše:Znovu nič moc koncovka, 2 tyčky a tentokrát ste spravili hviezdu z Markyho, ale on mal už tých vydarených zápasov viac...
Ty tyčky byly dokonce 4 (Santorelli, Rakell, Perry, Bieksa), šancí taky hromada. Neskutečné ale, jak nejsme schopni dát gól, i když soupeře přehrajeme. Hráli jsme B2B, bylo tam víc chyb než poslední dva zápasy, ale přesto jsme ze hry mělo daleko více, víc šancí, hlavně v těch přesilovkách to nebylo špatné. Jenže co z toho, když ten gól nedáme. Těžko jsme mohli čekat, že vyhrajeme 3x v řadě 1:0. Když nedal nájezd ani Silf, bylo jasné, že v nich prohrajeme.

Ze skoro dokonalého tripu je trip velmi dobrý, ale zklamání tam je z dnešního zápasu je. 5 bodů je dobrých, ale velká škoda té dnešní ztráty. Naštve o to víc, že jsme mohli mít stejně bodů jako Nucks a takhle máme o dva méně. Velká škoda, ale co naděláme, i přes dobré výkony je ta koncovka furt hrozný problém. Hlavně druhá lajna skvěle brání a vymazala Gaudreaua, Hall i Sediny, ale dopředu hrajou prd, protože Silf je ultrašpatný a po skvělém jaře a PO je to opět ten defenzivně spolehlivý hráč, který ale dopředu nepředvede vůbec nic. Svými výkony v top 6 nemá co dělat, bohužel nikdo vhodnější tam není.

Kdybych měl vyzdvihnout výkony nejen dneska, ale na celém tripu, byl by ten výčet dlouhý, obránci byli výborní všichni, nejlepší zápasy Bieksy u nás (mimochodem hezké uvítání od Nucks dneska). Skělý Theodore, nejen dopředu, ale i dozadu byl dobrý, skvěle hraje hokejkou, hrozně chytrý hráč, dokonce hrál i oslabení. Vatanen vynikající.

Z útoku kromě dobré defenzivní práce druhé lajny, pochvala pro zlepšený výkon 1. lajny. Ale pro mě je z ofenzivy MVP tohodle tripu Santorelli. Byl vynikající, dneska asi nejlepší z našich útočníků a jen díky smůle neměl i gól. Skvělý pohyb, forchecking, výborný i dozadu, fakt vynikající výkony a zaslouženě hraje teďka 3. lajnu a 2. přesilovku.

I přes dnešní porážku jsme tedy zpátky v boji o PO a máme 8 zápasů doma před sebou. Sice některé s top týmy jako Dallas nebo St. Louis, ale věřím, že 5 z těch 8 zápasů bychom mohli vyhrát, ideálně 6.
Ohlund píše:Kesler on his goal:
"I've scored a lot of goals in this building but that was probably my favourite".
:lol: Kesler je prostě taková mrdka no, jiný už asi nebude. Ale baví mě :good:
Takže Fowler bude mimo 3-5 týdnů, k tomu Despres minimálně 3 týdny ještě a jsme bez dvou regulérních top 4 obránců a hlavně bez nejlepšího beka Fowlera do konce ledna při nejlepším. Hodně špatná situace, Theodore sice hraje výborně, ale nevím, jestli Murray raději nesáhne po nějaké výměně. Přeci jenom takhle přetěžovat Vatanena s Lindholmem nejde donekonečna. Uvidíme, co se stane, každopádně po tom, jsme tak pěkně stáhli divizní rivaly, je tohle docela rána. Věřím, že si nějak poradíme. Osobně bych raděi důvěřoval Theodorovi, hraje zatím výborně a nechci žádný panic move od Murrayho jako loni, kdy přivedl Brewera.
Ach jo, forma může být jaká chce, ale když přijde na řadu zápas s Torontem, přijde průser. Máme proti nim historicky nejhorší bilanci (nějakých 34 % nebo kolik). Taky se to dneska ukázalo, po skvělém úvodu přišel gól po nešťastném odrazu. První třetina se dá brát jako dobrá, i když nám chyběl screen před Bernierem,, který i když je teďka docela hot, musí být zasypáván, musíme před něj chodit, vrátit ho zpátky na zem.

Jak jsme na tripu měli parádní 2. třetiny, tak tohle byli klasičtí Ducks. Throwback 2nd period. Tragédie, 10 minut jsme se nedostali z pásma. Nebýt skvělého Gibsona, tak to je víc jak 3:0, pochytal toho hrozně moc, přesto to bylo 0:3, musel být frustrovaný. A navíc se zranil po nešťastném střetu s padajícím Kadrimu, který mu kopnul nohu pod něj a on si ji přisedl. Vypadal docela ok, ale raději vystřídal, stejně už nebylo o co hrát. Musíme se modlit, aby byl fit. Ne že bych Andersenovi nevěřil, ale tak nějak jsem jistější s Gibsonem.

Kde k sakru ta skvělá obrana z posledních 4 zápasů? Turnover, turnover, turnover, jeden za druhým, furt dookola. Že mizerně zahrají Holzer nebo Bieksa není žádný šok, ale jako že Vatanen a Lindholm budou takhle katastrofální a na úrovni těch dvou, to bych nečekal. S podivem, že nejlepší byl Theodore v 5. kariérním zápase.

Jediná pochvala pro naše oslabení, které opět ubránilo všechny přesilovky Toronta, kterých bylo díky nechutné tlačence víc než dost. Jako bychom potřebovali proti Torontu srážet víc. Neskutečné, každá bitka, každý souboj, každý faul a následné oplácení, všechno ve prospěch Toronta. Dokonce za stavu 4:0 po potyčce dostal Perry 4 minuty, Maroon a Bernier dvě a hráli jsme 2 minuty ve třech. Jako WTF, to už bylo silné kafe i mě. Jenom můžem být rádi, že tragičtí sudí neovlivnili přímo výsledek. Prohráli bychom i bez nich, z přesilovek gól nepadl. Přesto tohle vidět pořádně nasere.
Getzlaf a Perry potrebujú pomôcť. Secondary scoring za nimi kompletne zlyháva. Nehovoriac o neschopnosti vyviesť puk z vlastného obranného pásma, slabý puck movement - absencia Fowlera bola cítiť a to nesledujem vaše zápasy. Na náš forechecking ste prakticky neboli schopní reagovať. Bruce Boudreau pre mňa nebol dobrý tréner vo Washingtone, nie je ním ani v Anaheime.

Inak to staré logo, krása... Človek si hneď spomenie na finále proti New Jersey. :good:

EDIT: Teraz pozerám, že Keslerovi začne platiť nová zmluva až od budúcej sezóny. Čiastka $6,875,000 AAV na 6 rokov sa začína javiť ako celkom slušná komplikácia.
Captain Crunch píše:Getzlaf a Perry potrebujú pomôcť. Secondary scoring za nimi kompletne zlyháva.
:good: Jak už jsem tady psal, největší problém je druhá lajna s Keslerem a Silfverbergem, která byla v PO dominantní a letos je sice skvělá dozadu, ale naprosto nulová dopředu. Ale taky samotní Getzlaf s Perrym potřebujou zabrat no, ještěže jim tak pomáhá Rakell. Každopádně nějakého skilled
Captain Crunch píše:Nehovoriac o neschopnosti vyviesť puk z vlastného obranného pásma, slabý puck movement - absencia Fowlera bola cítiť
Souhlasím se co se týče dneska a taky s absencí Fowlera, který byl letos nejlepší obránce Ducks. Ale většinou problém s puck movementem nemám (teda Bieksa, Stoner a Holzer ho maj), ale zrovna jsi dneska chytil zápas, kdy byl Vatanen naprosto katastrofální, snad jeho nejhorší zápas v sezoně. Lindholm, Vatanen i Theodore mají skvělý puck movement, no dneska to těžce nevycházelo. Moc jim nepomohli ani útočníci, kteří ztráceli taky plno puků přivyvážení či vyházení z pásma.
Captain Crunch píše:Inak to staré logo, krása
Logo ano, ale barva je k zblití, tohle prostě není Ducks barva, srát tam nějakou oranžovou a hrát si na Flyers nebo co. Navíc se nám v těch dresech moc nedaří. I když proti vám je to hrůza vždycky. Nehledě na formu, okolnosti.
tomasinho píše: hrát si na Flyers nebo co
No neviem co sa po nas opičíte, este aj to zmluva pre Kesslera je jak od samotneho homera
Tu vymenu Tokarski - Friberg tedy vubec nechapu, na co nam tak asi bude 4.brankar :roll:

Zapasy s Maple Leafs uz ani neresim, to je pro me jasna prohra, ti uz si s nami vymetaji prdel leta a i v dobe kdy hrali na uplnem dne nam v Honda Center nasypali 5 bananu jak nic. Jinak me pobavil Perry s Bernierem a uplne jsem chapal jak Coryho reakci tak pak i tu hracu Toronta :-D
Selly8 píše:Tu vymenu Tokarski - Friberg tedy vubec nechapu, na co nam tak asi bude 4.brankar :roll:

Zapasy s Maple Leafs uz ani neresim, to je pro me jasna prohra, ti uz si s nami vymetaji prdel leta a i v dobe kdy hrali na uplnem dne nam v Honda Center nasypali 5 bananu jak nic. Jinak me pobavil Perry s Bernierem a uplne jsem chapal jak Coryho reakci tak pak i tu hracu Toronta :-D
aby ste mohli vymenit niekoho z tej "starej" trojky :neviem:
Anty píše:
Selly8 píše:Tu vymenu Tokarski - Friberg tedy vubec nechapu, na co nam tak asi bude 4.brankar :roll:

aby ste mohli vymenit niekoho z tej "starej" trojky :neviem:
Přesně Anty, už se spekuluje, že Khudobin chce chytat NHL a pomocí trejdu mu to umožníme, jen záleží kde teda a co za něj dostanem (nějaké minimum).
Tak v to jsem doufal, ale bal jsem se to vyslovit nahlas...nebo spis napsat

Ztrata Friberga nemrzi, pocitam ze pripadna protihodnota za Khudobina nebude o mo lepsi.
BB said Gibson is, and to quote, "100 percent", adding that he's not ruling him out of starting Friday against St. Louis.
:oslava: :clap: :yahoo:
Typical BB Ducks are back :-D První, co mě po zhlédnutí záznamu napadlo. Dobrá první třetina, ve které jsme Blues k ničemu nepustili prakticky. Zůstali jsme disciplinovaní, jak jsme chtěli po té hrůze s Torontem. Jenže druhá úplný opak, neustálé na trestné, otřesný zone exit, neustále pod tlakem. První střela až po dvanácti minutách nebo kolika, tři góly. První z nich byla nejspíš Gibbova chybička, měl ho mít, ale pak několikrát skvěle zasáhl. Druhý naprostá komedie Holzera. Jestli jsme někdy kritizoval Stonera, a jakože jo, tak v porovnání s Holzerem je to pan hokejista. Třetí špatné střídání a geniální transition pass od Pietrangela. Naštěstí se nám podařilo ihned po třetím gólu snížit a trochu srovnat hru.

No a třetí třetina? Tohle byl prostě návrat do minulé sezony a našich skvělých obratů. 19:2 na střely v poslední třetině, takový tlak jsem nezažil hrozně dlouhou dobu od nás. Vzpomněl jsem si na Atlantika, který psal, že ho Pens konečně bavili svou ofenzivou a v poslední třetině jsem si říkal úplně to samé. K dokonalosti chyběl jen další gól, šancí jsme na to měli dost. Naštěstí se nám konečně podařily nájezdy, Getzlaf po 100 letech šel na nájezd a parádně Elliotta vykoupal.

Důležitý win v parádním zápase plném fyzické hry až prasáren (Lehtera, Edmundson). Konečně prosazení Keslera se Silfem, výborný výkon 1. lajny, slabší výkon obránců, hlavně tedy Holzera. A hlavně dva body, to je teď to jediné, co nás musí zajímat, jsme zpátky na PO spotu a je třeba potvrdit vzrůstající formu v neděli s Detoitem.
Me zaznam nesel spustit tak jsem se musel spokojit s hajlajtama a uz jen z nich toho slo vycist hodne z toho co jsi popsal. Nasazovani Holzera taky nechapu, na to ze travi na lede z obrancu suverene nejmin casu tak i presto se dokaze namotat hned ke dvoum golum. Az se nam vrati Fowler s Despresem to bude ta obrana uplne nekde jinde ( aspon doufam ).
2707 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES