Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

No pozor! Nevim odkud tohle nhlpro nabralo, ze se NJD neodvola a ze Ilya se stane UFA. Ja tomuhle zatim neverim, hledal jsem i jine zdroje, ale nic podobneho jsem nikde nenasel. Tohle pro mne neni zatim relevantni zdroj. Nevim no, mne se to proste nezda, i kdyz by mne to tedy poradne pobavilo...
PainKiller píše:Mě je k blití z Kovalchuka... nejdrív se málem radostí po*ral že podepsal s Devils, že podepsal s nejlepšim týmem a že jinam nechce, a jenom co mu NHL zatrhla ochcávačskou smlouvu, tak by šel jinam. Ten vocas podle mě nestihne ani přípravný kemp, at skončí kdekoliv, dopadne to jak se Sundinem... v lednu se snad rozhodne. Většího nenažrance sem fakt neviděl, a prej že se hokej hraje pro fanoušky :thumbsdown:
Pian, dal by si mi zdroj, kde Kovaľčuk tvrdí, že by išiel inam? Netvrdím, źe nemáš pravdu, ale nikde také niečo nevidím. Respektíve, tam, kde som pozerala.
Čo to tu trepete za drísty?! :shock: :shock:

Ja neviem či sa mám smiať či plakať, asi to prvé :lol2: A to hlavne nad vami, nhlpro je kapitola sama o sebe. Zdroj Gáboríka a Kovyho Eklund...čo dodať. Fanúšikovia Kings a Rangers :hroza:
tiez neviem, ze odkial mate tie informacie?? ze uz ilja ide inam a podobne?? :D co ja viem, tak sa k tomu vsetci odmietli vyjadrit,ilja to nekomentoval ale vsetci vedia ze uz ide inam :lol: a jedine lou podal vyhlasenie ze zmluva neporusuje ziadne pravidla a mari sa mi ze nhlpa to bude riesit ale to sa mi nechcelo moc skumat co a ako sa podava ci riesi ci odvolava,pockam si na vysledok.. :roll:
tak LA maju znovu zaujem o Kovalchuka :?: :lol2: to je sranda a este vacsia bude, ak to bude tak ako som cital niekde v nejakom prispevku, ze buduci tyzden, tlacovka LA o podpise zmluvy s Kovalchukom a Kovalchuk: VZDY SOM CHCEL HRAT ZA LA :lol3:
dunim píše:tiez neviem, ze odkial mate tie informacie?? ze uz ilja ide inam a podobne?? :D co ja viem, tak sa k tomu vsetci odmietli vyjadrit,ilja to nekomentoval ale vsetci vedia ze uz ide inam :lol: a jedine lou podal vyhlasenie ze zmluva neporusuje ziadne pravidla a mari sa mi ze nhlpa to bude riesit ale to sa mi nechcelo moc skumat co a ako sa podava ci riesi ci odvolava,pockam si na vysledok.. :roll:

Podľa dnešných vyhlásení to vyzerá, že Lou nechal voľnú ruku Kovymu a NHLPA, ktorá rozhodne stojí za hráčom. Čas je do pondelka, ale neverím, že by to už pri vytváraní zmluvy ako možnosť neprediskutovali, špeciálne Lou rozhodne nie je tak blbý. Zdajú sa byť rozhodne istí. Podľa toho to zatiaľ speje k arbitráži, momentálne však NHL post arbitra obsadený nemá, čo by mohlo spôsobiť prieťahy, ale regula je jasná, 5 dní, potom 48 hodín. Pevne verím, že nebudú robiť problémy. Značná časť fanúšikov by do toho pre istotu radšej nešla a prestavila kontrakt na +1m cap hit 15 rokov a rovnomernejšie rozloženie záverečných 5 rokov, kontrakt Hossovho typu, alebo nebodaj znížiť objem. Nerobím si ilúzie, viem, že Kovy na prachy je, ono, ktorá hviezda NHL nie... preto viem, že na čosi podobné by asi nepristúpil.

Môj osobný pohľad na vec je taký, že ako Lou, tak Bettman skúsili. Lou, koľko NHL znesie, Bettman, koľko znesie Lou. Tým myslím, že celý reject je v prvom rade zastrašenie. Aj druhotriednemu právnikovi je jasné, že tromfy v rukách Batman nemá, nevynímajúc NAJ dlžku kontraktu, či NAJ znížený plat v záverečných rokoch kontraktu. Pokiaľ aj budú argumentovať duchom nielen literou CBA, nemusia uspieť. Napriek tomu, že Hossa nebol oficiálne riešený atď, precedensy to sú. To je oproti nášmu právnemu systému v zásade rozdiel, u nás sa uznáva nanájvýš judikát zo zahraničia, ale stále judikát. Preto si myslím, že Lou výjde s kožou na trh a udrží súčasný kontrakt v nezmenenej podobe. Ak NHLPA ale nevydá súhlasné stanovisko, pôjde sa na rekontraktualizáciu zmluvy. Samozrejme ako fanúšikovi mi to rozhodne jedno nie je a isté obavy z toho prirodzene mám. Nikto neručí nič.

Upokojila ma aspoň jedna vec, penalizovaní by sme byť nemali vzhľadom na to, že zmluva do platnosti nevstúpila a údajne sa tak deje len v prípade funkčnej už existujúcej zmluvy a dlhodobejšom vedomom porušovaní kolektívnej zmluvy fyzicky - teda jej plnením zo strany klubu i hráča. My sme de facto na nule.

Ku komentárom o jeho presune inam. To fakt niekto verí, že po tej tlačovke sa stane niečo také, aby šiel do LA? :lol: No ták, budte realisti, aj v prípade neúspešnej arbitráže zo strany Devils, okamžite ako sa stane UFA, začnú i skončia sa rokovania na inej cifre a Kovy zostáva tam kde je...
Getzo5 píše:
dunim píše:tiez neviem, ze odkial mate tie informacie?? ze uz ilja ide inam a podobne?? :D co ja viem, tak sa k tomu vsetci odmietli vyjadrit,ilja to nekomentoval ale vsetci vedia ze uz ide inam :lol: a jedine lou podal vyhlasenie ze zmluva neporusuje ziadne pravidla a mari sa mi ze nhlpa to bude riesit ale to sa mi nechcelo moc skumat co a ako sa podava ci riesi ci odvolava,pockam si na vysledok.. :roll:

Podľa dnešných vyhlásení to vyzerá, že Lou nechal voľnú ruku Kovymu a NHLPA, ktorá rozhodne stojí za hráčom. Čas je do pondelka, ale neverím, že by to už pri vytváraní zmluvy ako možnosť neprediskutovali, špeciálne Lou rozhodne nie je tak blbý. Zdajú sa byť rozhodne istí. Podľa toho to zatiaľ speje k arbitráži, momentálne však NHL post arbitra obsadený nemá, čo by mohlo spôsobiť prieťahy, ale regula je jasná, 5 dní, potom 48 hodín. Pevne verím, že nebudú robiť problémy. Značná časť fanúšikov by do toho pre istotu radšej nešla a prestavila kontrakt na +1m cap hit 15 rokov a rovnomernejšie rozloženie záverečných 5 rokov, kontrakt Hossovho typu, alebo nebodaj znížiť objem. Nerobím si ilúzie, viem, že Kovy na prachy je, ono, ktorá hviezda NHL nie... preto viem, že na čosi podobné by asi nepristúpil.

Môj osobný pohľad na vec je taký, že ako Lou, tak Bettman skúsili. Lou, koľko NHL znesie, Bettman, koľko znesie Lou. Tým myslím, že celý reject je v prvom rade zastrašenie. Aj druhotriednemu právnikovi je jasné, že tromfy v rukách Batman nemá, nevynímajúc NAJ dlžku kontraktu, či NAJ znížený plat v záverečných rokoch kontraktu. Pokiaľ aj budú argumentovať duchom nielen literou CBA, nemusia uspieť. Napriek tomu, že Hossa nebol oficiálne riešený atď, precedensy to sú. To je oproti nášmu právnemu systému v zásade rozdiel, u nás sa uznáva nanájvýš judikát zo zahraničia, ale stále judikát. Preto si myslím, že Lou výjde s kožou na trh a udrží súčasný kontrakt v nezmenenej podobe. Ak NHLPA ale nevydá súhlasné stanovisko, pôjde sa na rekontraktualizáciu zmluvy. Samozrejme ako fanúšikovi mi to rozhodne jedno nie je a isté obavy z toho prirodzene mám. Nikto neručí nič.

Upokojila ma aspoň jedna vec, penalizovaní by sme byť nemali vzhľadom na to, že zmluva do platnosti nevstúpila a údajne sa tak deje len v prípade funkčnej už existujúcej zmluvy a dlhodobejšom vedomom porušovaní kolektívnej zmluvy fyzicky - teda jej plnením zo strany klubu i hráča. My sme de facto na nule.

Ku komentárom o jeho presune inam. To fakt niekto verí, že po tej tlačovke sa stane niečo také, aby šiel do LA? :lol: No ták, budte realisti, aj v prípade neúspešnej arbitráže zo strany Devils, okamžite ako sa stane UFA, začnú i skončia sa rokovania na inej cifre a Kovy zostáva tam kde je...
Bezmezný optimista ;) Ale tak to má být...
Ver, že tak bezmedzný ako to možno z celého príspevku vyznieva rozhodne nie som. Ja som skôr ten typ toho opatrného fanúšika, ktorý občas dá na pocit, ale vždy na rozum. Tu proste príliš iných možností nevidím... :wink:

Zaujímavý komentár: Brian Reid: Regarding Kovy, management and ownership spoke with us yesterday, and conveyed the message that they are 150% confident that he will be a Devil for not only next season, but for many, many seasons after that. Lou Lamoriello is one of the smartest, craftiest GM’s in all of sports, let alone hockey. He played in a big role in creating, drafting and approving the current CBA. His right hand man, Steve Pellegrini, used to work for the NHL as its salary cap regulator, so he knows the CBA inside out & upside down. With both these guys on our side, there is no way Kovy is getting away. This is not a matter of IF we can get this done, but WHEN it will be settled.
Getzo5: Mne si hovoril o PR rečiach, ty sám však ale očividne na ne veríš, lebo by si toto nikdy nenapísal
To fakt niekto verí, že po tej tlačovke sa stane niečo také, aby šiel do LA? :lol:
pro vsechny posmevacky/zavistivce - toto jsou tri varianty
1. The NHLPA files a grievance and the Devils and Kovalchuk wait for the arbitrator to be hired and then make a ruling.

2. The Devils and Kovalchuk convince the NHLPA not to file a grievance and restructure the contract so that the league will approve it.

3. Kovalchuk convinces the NHLPA not to file a grievance and the Devils and Kovalchuk agree to part ways, putting Kovalchuk back on the open market.

tedy to ze Kovy bude znova UFA je na dlouho a velmi nepravdepodobne
ThrashersFan píše:Getzo5: Mne si hovoril o PR rečiach, ty sám však ale očividne na ne veríš, lebo by si toto nikdy nenapísal
To fakt niekto verí, že po tej tlačovke sa stane niečo také, aby šiel do LA? :lol:

Preboha, to snáď nemyslíš vážne, že chceš toto porovnávať a niečo mi na oči vyhadzovať. Reči pre printové médiá a oficiálnu tlačovú konferenciu rozmerov, akú doteraz najžiadanejší UFA hráč mal, po 20 dňovom rokovaní a prehláseniach, ktoré urobil. Toto je snáď vtip. :eek2: Raz ti to dôjde,...
a oficiálna tlačová konferencia je prečo organizovaná? Aby si každý povedal svoje? Kdeže, je to len a len pre média. "Otvorené" tlačovky, kde si každý povie svoj názor sú typu Jureňa.
ThrashersFan píše:a oficiálna tlačová konferencia je prečo organizovaná? Aby si každý povedal svoje? Kdeže, je to len a len pre média. "Otvorené" tlačovky, kde si každý povie svoj názor sú typu Jureňa.

Takže ty tam skutočne markantný rozdiel v dôležitosti nevidíš? Medzi oficiálnou tlačovkou pre milióny ľudí a stĺpčekom pre skrachovaného žurnalistu, či vyjadrenie len tak po zápase. Ehm, no dobre... :unsure:
Koho by to zaujímalo, dva emaily fanúšikov Devils Billovi Dalymu z dneška.
Mr. Daly,

I understand that you have been answering questions from concerned fans of the NHL and of the New Jersey Devils, and first I have to say that this is such a genuinely classy move that despite my current frustration with the decisions that are made and the confusion that has ensued, it is great to see that the lines of communication are open and you still keep the best interest of the fans at heart.

While reports leaked out last night that the Devils were, in fact notified of the pending contract rejection before their press conference on Tuesday, no one has stated whether or not Mr. Kovalchuk and his agent were given the same notification on Monday night. I think that for myself, and all other Devils fans, the hysteria would die down if we at least received confirmation that Ilya knew about the pending contract decision, but still decided to go forward with stating his intention to remain a New Jersey Devil for life. If this is the case, I think that the consensus will be to let the chips fall as they may and accept the fate of arbitration or a restructuring of the contract. I think that the main concern now is not with the numbers or arbitration, but that Ilya feels deceived or cheated and will consequently be reluctant to commit to what has been one of the most well run and successful organizations in all of sports.

I would also just like to add that personally I do not see any “anti-Devils” bias in the decision, it has been well-known that the league is unhappy with these types of contracts, only it is frustrating to see competitors get away with contracts like these that have the same effect of circumventing the cap while still abiding by the same rules as they are explicitly stated in the CBA.

Best Regards

His Reply:

Alex - Thanks for the note and the understanding. Without being specific or betraying any confidences, I certainly have reason to believe that Ilya (or his agent) were aware of what the League’s position was going to be with respect to the contract at least as early as Monday night. As it relates to the “other” contracts, it was our determination that this contract differed in material respects, and certainly pushed the envelope beyond which we think the CBA allows. I understand the “frustration” that Devils fans may feel, but I would suggest that the best course is to sit tight to see how this thing turns out. There may be a number of acts left in this play. Bill

Posted by Al on 07/22 at 01:37 PM
I am sure you are getting flooded with irate Devils fans ( I am one myself), but I come in peace and was hoping to get a little more understand being that both sides kind of give blank statements, and leave us fans saying "what the heck is going on." We all know that these types on contracts are B.S in a way and its a ploy to get the cap down, lets call a spade a spade here. I am just curious of why Kovy's got nixed and others didnt in the past. (Kiprusoff, Hossa, Pronger, Franzen, the list goes on) I know you obviously cant state what the exact point in the Kovalchuk contract that is awry right now, but when the dust settles and everything is rectified, will the NHL come out and let us, the fans, know what the difference was in comparing Kovalchuk's contract to the others that were seemingly doing the same thing?

Here is the response....

Bill - The simple answer is that we believe the Kovalchuk contract went far beyond where others had gone, and differed in material respects. There's a point at which we needed to draw a line and utilize the provisions of the CBA that make "screwing around" a violation. As a Devils' fan you may disagree with where we decided to draw that line, but I can assure you that we are very comfortable not only that we made the right decision from the League's perspective, but also that the decision was made for the right reasons. Hope that helps. Bill
...v podstate nič konkrétne nehovoriace, akurát potvrdzujúce to, čo som tu reprodukoval včera...
Vidím, vyjadrenie po zápase dáva hráč pod väčším vplyvom emócii, takže je určite hodnovernejšie ako oficiálna tlačová konferencia.
ThrashersFan píše:Vidím, vyjadrenie po zápase dáva hráč pod väčším vplyvom emócii, takže je určite hodnovernejšie ako oficiálna tlačová konferencia.
:D ja to už fakt radšej nechám tak, keď vidím kam to smeruje. Stále si nepochopil, že tu ide o závažnosť istého morálneho záväzku z nej vyplývajúceho, nie nakoľko je dané vyjadrenie úprimné. Nuž a ako veľmi je dôveryhodný rozhovor so športovcom tesne po zápase, o tom špekulovať nemienim. Tak téma postavená nebola. Schluss.
http://www.faceoff.com/Kovalchuk+deal+w ... story.html

zaujímavý článok o tom ako neuznaním zmluvy stratia všetci i NHL
Podle me takova smlouva co mu nabizel Lou by se casem stala pro NJ prokletim nez to co by vymackli z Kovalcuka.
Anger píše:Podle me takova smlouva co mu nabizel Lou by se casem stala pro NJ prokletim nez to co by vymackli z Kovalcuka.
tak pod tohle se můžu podepsat ;))

:good:
mark fraser..podpisany jednocestny rocny kontrakt na 500 000...
Obrázek
Prišlo mi to vtipné :D
přidávám něco na odlehčení místo kauzy kolem pana Kovalčuka
v New Jersey je teď veselo :) http://www.novinky.cz/koktejl/207696-zr ... -deti.html
Martin #27 píše:přidávám něco na odlehčení místo kauzy kolem pana Kovalčuka
v New Jersey je teď veselo :) http://www.novinky.cz/koktejl/207696-zr ... -deti.html
Páááni, žralok a v moři, no věřili by jste tomu??? Ti žraloci jsou ale dneska drzí, co říkáte??? :lol2: :lol2: :lol2:

Chudák, působil nějak apaticky, asi nebyl úplně v pořádku!
Bloch rozhodol v prospech NHL, NHLPA prehrala, Kovy znova UFA. To je komédia :lol: Takúto offseason snáď ešte nik nezažil. Sakra toto nie je dobré, to nie je dobré. Dúfam, že Lou je pripravený na všetko.
A razom sme vyriešili všetky problémy s platovým stropom... :)
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS