Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

WASHINGTON CAPITALS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Tak na posledni chvil nenastoupil, tak ze ocekavam, ze nastoupi zitra proti Penguins:) jinak skvely vykon :clap:
Možno nedostatočná odpoveď na otázky o zmene Capitals na nepoznanie (čo sa mimochodom dnes ani v predchádzajúcom zápaseproti Pens nepotvrdilo :smile03: just sayin`), ale lepšia odpoveď nejaká, než žiadna. :)

http://hfboards.com/showthread.php?t=869252
Getzo5 píše:čo sa mimochodom dnes ani v predchádzajúcom zápaseproti Pens nepotvrdilo
dnes to bola tipovacia tutovka skoda ze som ju rieisl len v ramci KTL :) tucnaci bez Crosbyho a Malkina...bolo by hriechom nevyuzit ich absenciu....na strane druhej sa Caps ako tak chytaju, v defenzive nastal jasny progres a ak zachytaju brankari tak ako napr. dnes Neurvith vysledok sa dostavi

Obrázek
Obrázek
Cooke, Cooke....Ovca mala z pekla stastie,,,
Neuvirth se vratil ve skvele forme.....zaklad pro playoff mame defenziva a golmani, ted jen konecne probuzeni ofenzivi caps. Jinak Green ma nejspis otres mozku po delovce orpika:( Semin je zpet.....
Obrázek
Tak dnes caps slaby vykon....dokonce ani prichod Semina nepomohl.... :x
davidoil píše:ted jen konecne probuzeni ofenzivi caps
ocividne ta vypoculi :D sa necudujem Ovecke, ze je natolko frustrovana, ze sa pomaly viac venuje debate s rozhodcami ako hokeju...

po domacom zapase s kralikmi na nich caka zaujimava trip seria: Phoenix- Anaheim - San Jose - Buffalo - Pittsburgh...
Vse prijde v play off....neboj:) Jinak myslim si, ze ovechkin neni na tom az tak spatne...a jestli stale komunikuje s rozhodcim, tak je snad normalni? prece jenom ma na hrudi C! :x
cepi píše:
ocividne ta vypoculi :D sa necudujem Ovecke, ze je natolko frustrovana, ze sa pomaly viac venuje debate s rozhodcami ako hokeju...

po domacom zapase s kralikmi na nich caka zaujimava trip seria: Phoenix- Anaheim - San Jose - Buffalo - Pittsburgh...
Čo sa týka Phoenixu-San José a Anaheimu, budem ich fanúšikov a veľkým. :D Myslím, źe nebudem sama... :frajer2:
mt-svk píše:
cepi píše:

Čo sa týka Phoenixu-San José a Anaheimu, budem ich fanúšikov a veľkým. :D Myslím, źe nebudem sama... :frajer2:
HAHAHAHA panove....NO, UVIDIME:D
Tak dnes zacina 5zapasovy road trip....dnes proti kojotum, tak uvidime
Po 2.tretine:

Ovechkinovi nebudu odpoustet nic... Dnes ve Phoenixu hraje celkem dobre, tvori hru, nicmene u Backstroma to vsechno konci... Ve 39. minute nasimuloval Alex zakrok Belangera a vykoledoval si presilovku. Zadnou hokejku sice do tvare nedostal, ale zahral to dobre :yes: Byvaly spoluhrac z WSH Eric Belanger jen nechapave kroutil hlavou.

Dobre to rekl Keith Jones: " I´m sorry. I don´t like watching Capitals. I don´t enjoy them. It´s just boring hockey."
No líbil se mi hlavně jeho sprint do obrané třetiny během přesilovky... :yes: to bylo ale tak všechno... ;)) celkově jsme tu WAS první lajnu skvělym koncentrovanym výkonem ubránili, na Ovechkinovi už byla vidět hezká frustrace :giggle: ... za to simulování si zasloužil odjed bez bodu....

dneska důležitý dva body :!:
Tak dnes opet tesna prohra....v nedeli nas ceka Buffalo, tak doufam, ze budem bodovat....
tak ted jsem se dozvedel zajimave info.....pry se zvazuje mozny trade Semina, tak po prodlouzeni smlouvy o jeden rok by to byl docela sok... :?:
Zdarec davidoil.... :good: :good: :good:
Konečně zase nějaký fanoušek Caps... :thumbsup: :thumbsup:
V poslední době je totiž módou a nejen na téhle stránce, napadat všechno, co se Caps týče a co se kolem nich děje. :-( :-(
Člověk aby se pomalu bál přiznat, že fandí Washingtonu... :yes: :yes:
Je fakt, že to začalo před rokem a to když si Ovečkin dovolil vyšlápnout na olympiádě na Jágra.. :-( :-(
Od té doby, se všichni rádi do Capitals strefují..( neúspěch v play off proti Montrealu, letošní nevýrazná sezóna atd.)
Nejvíc se tomu musím smát u lidí, kteří ani sami nikomu nefandí... :lol: :lol: :lol:

A teď k naším koníkům...

Pokud se letos vůbec dostaneme do play off a chceme tam projít aspoň do druhého kola, tak musíme ještě nějaké posily získat. To je jasná věc...
A kde nás nejvíc tlačí bota?

Brankáře vedení Caps asi shánět nebude. Je to sice velké riziko, takový dva mlaďasi, ale ať ukáží co umí a alespoň naberou zkušenosti..

Naše obrana už se konečně jakž, takž sehrála, ale chtělo by to získat alespoň jednoho beka. Poti je věčně zraněný a Green taky laboruje s tím uchem. Dnes už sice možná nastoupí, ale jeden zkušený bek,(veterán) by se určitě hodil.

V útoku potřebujeme nutně sehnat centra do druhého útoku. :yes: :yes:
Johansson a Perreault jsou mladí a ještě na to nemají.. :yes: :yes:

Jinak bych to nechal tak..
Je fakt, že Bäckymu to vůbec nejde, ale snad najde ztracenou formu před play off..
Naopak jsem spokojený s Chimerou a Hendrickem..

Koho bych já nabídl k výměně.

1. Laich - bohužel pokud budeme chtít kvalitního centra, tak musíme taky někoho kvalitního pustit.. :-(
Laich je můj oblíbenec, ale vypadá to bohužel na něj..

2. Semin - toho bych se zbavil hned. Nechápu, proč s ním vedení Capitals prodlužilo smlouvu o rok. Zbytečně. Za rok, bude nevyměnitelný..

3.Perreault - šikovný, ale bohužel malý vzrůstem. Letos dostává celkem dost prostoru na ledě, ale taky má období, kdy mu to moc nejde.. Vyměnit, dokud má ještě nějaký potenciál..

4. Holtby - náš třetí mladý brankář. Stejně by jeden z mlaďasů musel odejít a proč ne Holtby, za nějakého slušného hráče..

A kdo by se nám hodil???

Jako centři třeba Weiss, nebo Reasoner s Floridy, do obrany třeba Kuba z Ottawy, nebo Wandermeer z Edmontonu..

No uvidíme, co zase McPhee vymyslí... Příští pondělí budeme chytřejší... :yes: :yes: :yes: :yes:

GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vymeniť Perraulta a trejdnúť za Kubu... :rofl: (inak s Holtbym a Seminom len súhlas)
Ahoj, dlouho jsem o tobě neslyšel :) Jinak web o "Caps" opět funguje. Docela jsem byl překvapen, že Semina prodloužili. Upřímně jsem čekal, že ho vymění, a podle posledních informaci to tak vypadá. McPhee přiznal, ze je k mání nebal bych se udělat baliček Laich-Semin Třeba za Spezza-Phillips....a bylo by vše vyřešeno :-P Jinak jak přiznal, tak s brankáři je vedení spokojeno. Máme další mladé nadějné hráče, kteří ale potřebují čas! Možná by se hodilo nějaké křídlo pro první line, přece jenom Knuble už nestíhá. Uvidíme co nám přinese 28.únor. Lets Go Caps
Při výměnách nemusí padnout ani jedno ze mnou zmíněných jmen.
Ale nějaké určitě padne. Tohle byly jen moje tipy. A u všech jsem psal slovo "třeba" , pokud víš co to znamená... :yes:
Vycházím z těch zápasů, které jsem viděl, (do dnešního dne 43 zápasů Caps v téhle sezóně).

for davidoil
Knuble hraje o novou smlouvu..
Do play off se bude hodit. Je to dobrý bojovník před brankou.
Ale jak nic nepředvede, tak u Caps končí.. :wave: :wave:
Ak chceš odpísať tak talentovaného centra po jeho prvých 32 zápasoch, kde mal tím najhoršiu sériu za posledné roky a on sa prestriedal vo všetkých útokoch okrem prvého...tak neviem čo ti na to povedať. Zároveň je dobrá otázka za koho, trh je obmedzený, navyše ak ti typovo on sám nevyhovuje, o to menej odlišných centrov na výber máš. Ak to berieš tak, že Johanssona uprednostniť, tak budiž, ale Perreault je trestuhodne prehliadaný.

A ku Kubovi len jedno - to je FAIL. Nedá sa na jeho hru pozerať a to nie vďaka tomu ako na tom Sens sú, len toľko.
Samozrejme nerikam, ze bychom meli Knubla vymenit, mam pocit, ze by to ani neslo, ale omalu nema na prvni line. Jednoznacne hraje o smlouvu, ale pokud bych mu mel nabidnout novy kontrakt, tak urcite za mensi penize...
keby priniesol niekoho schopneho za knubla, tak by si zasluzil cenu manazer desatrocia inak povedane, oboje je sci-fi :) 40tnik bez zmluvy, to by nam poslali ked tak sadu treningovych pukov. ja iba pevne dufam, ze george predvedie nejaky shero-tah, vynimku potvrdzujucu pravidlo v jeho pripade, seminove dni su asi v capitals zratane a mozno je to dobre, jeho naladovosti a sklenenosti som sa uz prejedol. dufam, ze nepride niekto typu hemsky, inak beriem najblizsie lietadlo do washingtonu a vyriesim to s georgeom rucne :box: jeden utocnik-center, jeden obranca a mozeme ist do play-off.
Souhlasim s tebou urcite potrebujem posilit ofentivu, a hlavne muzem sehnat nekoho slusneho, kdyz vymenime Semina....uz jsem tu psal, ze by treba dvojce Spezza-Phillips...Co se tyce Hemskeho, tak je to opravdu idelani hrac pro prvni line....
nedavno som rozmyslal, kto by mohol byt dostupny z timov odpisanych pre play-off a prave spezza mi napadol ako jedna z moznych posil, druheho centra potrebujeme, johansson sa neustale zlepsuje, ale predsa len duelyv nadstavbe budu inou salkou kavy a spoliehat sa neho je riskantna zalezitost. Defenzivne ladeny phillips by bol solidny bonus, co som mal moznost vidiet hannana, prisiel mi taky nemastny, neslany, rozhodne to nie je lider defenzivy akeho si predstavujem, podla mna na to nema a ani mat nebude. a koho ponuknut k seminovi? tazka otazka, byt mnou, tak volbou cisla jedna je green, sklamal ma fehr, od neho som si pred zaciatkom sezony sluboval vela a nic z toho, laichov odchod by ma mrzel. opakujem len nech nepride niekto ako hemsky, nepouzitelny hrac pre play-off, potom uz musi george po sezone definitivne skoncit.
No jsem zvedav co McPhee vymysli....co se tyce jeho odchodu myslim si, ze toto neni aktualni tema...jestli do trech let neziskame titul, pak bych resil takove tema...Brook laich bude urcite vymenen, tak ze se na to priprav:) :frajer2: Johansson je talentovany hrac, ale potrebuje jeste cas.
4067 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES