Iný štýl hry, ale tie skúsenosti má a mohol by tým mladším dosť pomôcť..Kika píše:Obrana sa páči aj mne,vyzerá to nádejne.Len sa dosť obávam výkonov FleuryhoStále si stojím za tým,že má v sebe obrovský potenciál a že može patriť k najlepším.Verím,že sa moje slová potvrdia a už by to mohlo byť túto sezónu.A Ovechkina si v Pittsburghu predstaviť neviem
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PITTSBURGH PENGUINS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
To hej,ale to podľa mňa možu aj Crosby s Malkinom a aj ostatní tučniaciPenguinsFan píše:Iný štýl hry, ale tie skúsenosti má a mohol by tým mladším dosť pomôcť..Kika píše:Obrana sa páči aj mne,vyzerá to nádejne.Len sa dosť obávam výkonov FleuryhoStále si stojím za tým,že má v sebe obrovský potenciál a že može patriť k najlepším.Verím,že sa moje slová potvrdia a už by to mohlo byť túto sezónu.A Ovechkina si v Pittsburghu predstaviť neviem
čtv 19. srp 2010 13:48
PenguinsFan píše:To, mne sa to docela páči, musíme si uvedomiť aj to, v ktorej lajne by hral, ale to je už okrajová vec, hlavné by bolo aby sa sem dostal, do pens, ale to je iba moja úvaha, ale celkovo Svatoš by mal ostať tam, kde je, ale všetko ukáže až čas a potom sa uvidí :ja_neviem:
PenguinsFan píše:To, mne sa to docela páči, musíme si uvedomiť aj to, v ktorej lajne by hral, ale to je už okrajová vec, hlavné by bolo aby sa sem dostal, do pens, ale to je iba moja úvaha, ale celkovo Svatoš by mal ostať tam, kde je, ale všetko ukáže až čas a potom sa uvidí :ja_neviem:
begbeee píše:To, mne sa to docela páčimusíme si uvedomiť aj to, v ktorej lajne by hralale to je už okrajová vec, hlavné by bolo aby sa sem dostal, do pens,ale to je iba moja úvahaale celkovo Svatoš by mal ostať tam, kde je,ale všetko ukáže až čas a potom sa uvidí :ja_neviem:
Při zápasech s Flyers mi byl vždycky nesympatický ale ted se to obrátí asi. Dodá nám sílu a tvrdost. navíc i sem tam nějaky ten gol umí dát. Shero se divil, že byl ještě na trhu volný, já upřímně taky.No jsem zvědav, podle mě ale dobrá posila. ted se taky objevili zprávy že Shero zase jedná s agentem Guerina. Po sezoně už jsem říkal, že jemu by měli poděkovat za služby u nás a nechat ho jít, ale jak se zdá, on tu bude ještě hrát.Podle mě už ale nemá co nabídnout.
Tak to ze Malkin bude na kridle bylo jasne deklarovano a Geno se uz na to pripravuje, podobne jako Staal na post 2.centra. Jedina nejasnost je, ze s kym bude Malkin hrat. Asi se bude i tocit v prubehu sezony mezi Staalem a Crosbym.
Asham supr, za 0,7M, no neberte ho ze?
To je hodne platny hrac.
Obrana je excelentni a v utoku mame ted hodne zajimave kombinovanou tvrdost a duraz s talentem. Drici a tvrdasi typu Rupp, Adams, Talbot, Cooke, Asham, Dupuis, Kunitz... a taky Tangradi je asi neco podobneho. No ale zda se mi, ze mozna az prilis sazime na tu tvrdost a bojovnost a nevim jestli konstruktivitu dostatecne utahnou jen Sid, Geno a Staal. Tam by to chtelo jeste nejakeho technickeho hrace do kombinace asi, ale zas nemuzeme mit vsechno a ja jsem spokojeny i s timhle. Prijemne se totiz proti nam hrat nebude, to je jasne uz ted
Jinak Guerina radsi ne... Sem tam sice nejaky zablesk jeste ma, ale ja uz na nej jinak nemam nervy, to by jsme si zas uzili...
Na novou sezonu se hodne tesim, ten kadr se mi libi jako snad nikdy!
Asham supr, za 0,7M, no neberte ho ze?
Obrana je excelentni a v utoku mame ted hodne zajimave kombinovanou tvrdost a duraz s talentem. Drici a tvrdasi typu Rupp, Adams, Talbot, Cooke, Asham, Dupuis, Kunitz... a taky Tangradi je asi neco podobneho. No ale zda se mi, ze mozna az prilis sazime na tu tvrdost a bojovnost a nevim jestli konstruktivitu dostatecne utahnou jen Sid, Geno a Staal. Tam by to chtelo jeste nejakeho technickeho hrace do kombinace asi, ale zas nemuzeme mit vsechno a ja jsem spokojeny i s timhle. Prijemne se totiz proti nam hrat nebude, to je jasne uz ted
Jinak Guerina radsi ne... Sem tam sice nejaky zablesk jeste ma, ale ja uz na nej jinak nemam nervy, to by jsme si zas uzili...
Na novou sezonu se hodne tesim, ten kadr se mi libi jako snad nikdy!
Hráči ako Asham sú ti sympatickí jedine vtedy, keď hrajú v tvojom obľúbenom tíme, inak nie.martin83 píše:Při zápasech s Flyers mi byl vždycky nesympatický ale ted se to obrátí asi. Dodá nám sílu a tvrdost. navíc i sem tam nějaky ten gol umí dát. Shero se divil, že byl ještě na trhu volný, já upřímně taky.No jsem zvědav, podle mě ale dobrá posila. ted se taky objevili zprávy že Shero zase jedná s agentem Guerina. Po sezoně už jsem říkal, že jemu by měli poděkovat za služby u nás a nechat ho jít, ale jak se zdá, on tu bude ještě hrát.Podle mě už ale nemá co nabídnout.
Ako u koho, ja som taký, že Asham mi sympatický nikdy nebol ani keď hral za nás, bojovník nebojovníkmt-svk píše: Hráči ako Asham sú ti sympatickí jedine vtedy, keď hrajú v tvojom obľúbenom tíme, inak nie.
pon 23. srp 2010 07:22
C. Lemieux?Getzo5 píše:Ako u koho, ja som taký, že Asham mi sympatický nikdy nebol ani keď hral za nás, bojovník nebojovníkmt-svk píše: Hráči ako Asham sú ti sympatickí jedine vtedy, keď hrajú v tvojom obľúbenom tíme, inak nie.Podobne by to nebolo ani u typov ako Cooke, Carcillo, Avery, Downey a podobne. To ja proste neznášam.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé