Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PITTSBURGH PENGUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Obrana sa páči aj mne,vyzerá to nádejne.Len sa dosť obávam výkonov Fleuryho :? Stále si stojím za tým,že má v sebe obrovský potenciál a že može patriť k najlepším.Verím,že sa moje slová potvrdia a už by to mohlo byť túto sezónu.A Ovechkina si v Pittsburghu predstaviť neviem :D
Kika píše:Obrana sa páči aj mne,vyzerá to nádejne.Len sa dosť obávam výkonov Fleuryho :? Stále si stojím za tým,že má v sebe obrovský potenciál a že može patriť k najlepším.Verím,že sa moje slová potvrdia a už by to mohlo byť túto sezónu.A Ovechkina si v Pittsburghu predstaviť neviem :D
Iný štýl hry, ale tie skúsenosti má a mohol by tým mladším dosť pomôcť.. :thumbsup:
PenguinsFan píše:
Kika píše:Obrana sa páči aj mne,vyzerá to nádejne.Len sa dosť obávam výkonov Fleuryho :? Stále si stojím za tým,že má v sebe obrovský potenciál a že može patriť k najlepším.Verím,že sa moje slová potvrdia a už by to mohlo byť túto sezónu.A Ovechkina si v Pittsburghu predstaviť neviem :D
Iný štýl hry, ale tie skúsenosti má a mohol by tým mladším dosť pomôcť.. :thumbsup:
To hej,ale to podľa mňa možu aj Crosby s Malkinom a aj ostatní tučniaci
Crosby Malkin Staal nie je luxus, je to Pittsburgh :D Nepustil by som ani jedného. :D A Nash aj s Iginlom nech sú tam kde sú.

No a Svatoš asi podpíš na budúci týždeň (mayby Pittsburgh)

a mladší brat Brooksa, Andrew, podpísal s Wilkes-Bare :clap:
Hmm, Picburg je niečo špeciálne, že to pre nich nie je luxus? Síce áno je, že Mr. Bettman?
ThrashersFan píše:Hmm, Picburg je niečo špeciálne, že to pre nich nie je luxus? Síce áno je, že Mr. Bettman?
:clap:
No ja neviem, či sa vám zdá, že máme iný strop. Ale tak ono by stačilo v prípade Atlanty využiť to čo môže. :D Potom by to možno nebolo tak zúfalé. :D
Čo hovoríte na myšlienku,že Svatoš možno bude tučniak? :)
Že pár týždňov po podpísaní zmluvy ho umiestnia na waiver.
Skôr pár mesiacov. A myslím si, že by mal zostať tam kde je. :D
Mne by sa v drese s tučniakom na hrudi páčil :wink:
To, mne sa to docela páči, musíme si uvedomiť aj to, v ktorej lajne by hral, ale to je už okrajová vec, hlavné by bolo aby sa sem dostal, do pens, ale to je iba moja úvaha, ale celkovo Svatoš by mal ostať tam, kde je, ale všetko ukáže až čas a potom sa uvidí :ja_neviem:
PenguinsFan píše:To, mne sa to docela páči, musíme si uvedomiť aj to, v ktorej lajne by hral, ale to je už okrajová vec, hlavné by bolo aby sa sem dostal, do pens, ale to je iba moja úvaha, ale celkovo Svatoš by mal ostať tam, kde je, ale všetko ukáže až čas a potom sa uvidí :ja_neviem:
Obrázek
PenguinsFan píše:To, mne sa to docela páči, musíme si uvedomiť aj to, v ktorej lajne by hral, ale to je už okrajová vec, hlavné by bolo aby sa sem dostal, do pens, ale to je iba moja úvaha, ale celkovo Svatoš by mal ostať tam, kde je, ale všetko ukáže až čas a potom sa uvidí :ja_neviem:
:hufi:
begbeee píše:
To, mne sa to docela páči
musíme si uvedomiť aj to, v ktorej lajne by hral
ale to je už okrajová vec, hlavné by bolo aby sa sem dostal, do pens,
ale to je iba moja úvaha
ale celkovo Svatoš by mal ostať tam, kde je,
ale všetko ukáže až čas a potom sa uvidí :ja_neviem:
Obrázek
:D :D :D tak ted mě rozesmál jak fanda Pens tak begbee ... dobře jsem se pobavil jen tak dále :wawe:
Takže nie som sám, kto mám občas s jeho príspevkami problémy. :D
Penguins have signed forward Arron Asham to a one-year contract. A sme došli.
Při zápasech s Flyers mi byl vždycky nesympatický ale ted se to obrátí asi. Dodá nám sílu a tvrdost. navíc i sem tam nějaky ten gol umí dát. Shero se divil, že byl ještě na trhu volný, já upřímně taky.No jsem zvědav, podle mě ale dobrá posila. ted se taky objevili zprávy že Shero zase jedná s agentem Guerina. Po sezoně už jsem říkal, že jemu by měli poděkovat za služby u nás a nechat ho jít, ale jak se zdá, on tu bude ještě hrát.Podle mě už ale nemá co nabídnout.
Tak to ze Malkin bude na kridle bylo jasne deklarovano a Geno se uz na to pripravuje, podobne jako Staal na post 2.centra. Jedina nejasnost je, ze s kym bude Malkin hrat. Asi se bude i tocit v prubehu sezony mezi Staalem a Crosbym.

Asham supr, za 0,7M, no neberte ho ze? :thumbsup: To je hodne platny hrac.

Obrana je excelentni a v utoku mame ted hodne zajimave kombinovanou tvrdost a duraz s talentem. Drici a tvrdasi typu Rupp, Adams, Talbot, Cooke, Asham, Dupuis, Kunitz... a taky Tangradi je asi neco podobneho. No ale zda se mi, ze mozna az prilis sazime na tu tvrdost a bojovnost a nevim jestli konstruktivitu dostatecne utahnou jen Sid, Geno a Staal. Tam by to chtelo jeste nejakeho technickeho hrace do kombinace asi, ale zas nemuzeme mit vsechno a ja jsem spokojeny i s timhle. Prijemne se totiz proti nam hrat nebude, to je jasne uz ted :)

Jinak Guerina radsi ne... Sem tam sice nejaky zablesk jeste ma, ale ja uz na nej jinak nemam nervy, to by jsme si zas uzili...

Na novou sezonu se hodne tesim, ten kadr se mi libi jako snad nikdy!
martin83 píše:Při zápasech s Flyers mi byl vždycky nesympatický ale ted se to obrátí asi. Dodá nám sílu a tvrdost. navíc i sem tam nějaky ten gol umí dát. Shero se divil, že byl ještě na trhu volný, já upřímně taky.No jsem zvědav, podle mě ale dobrá posila. ted se taky objevili zprávy že Shero zase jedná s agentem Guerina. Po sezoně už jsem říkal, že jemu by měli poděkovat za služby u nás a nechat ho jít, ale jak se zdá, on tu bude ještě hrát.Podle mě už ale nemá co nabídnout.
Hráči ako Asham sú ti sympatickí jedine vtedy, keď hrajú v tvojom obľúbenom tíme, inak nie. :D
mt-svk píše: Hráči ako Asham sú ti sympatickí jedine vtedy, keď hrajú v tvojom obľúbenom tíme, inak nie. :D
Ako u koho, ja som taký, že Asham mi sympatický nikdy nebol ani keď hral za nás, bojovník nebojovník :wink: Podobne by to nebolo ani u typov ako Cooke, Carcillo, Avery, Downey a podobne. To ja proste neznášam.
Getzo5 píše:
mt-svk píše: Hráči ako Asham sú ti sympatickí jedine vtedy, keď hrajú v tvojom obľúbenom tíme, inak nie. :D
Ako u koho, ja som taký, že Asham mi sympatický nikdy nebol ani keď hral za nás, bojovník nebojovník :wink: Podobne by to nebolo ani u typov ako Cooke, Carcillo, Avery, Downey a podobne. To ja proste neznášam.
C. Lemieux?
Rešpektuješ a vzdávaš hold, ale neobľúbiš. Niekto áno, niekto nie. Samozrejme si ceníš, takí hráči sú potrební a platní, to na tom ale nič nemení. J-Mac, Patty či Nieds ďaleko pred ním. To je všetko.
PainKiller píše:Mike Comrie (EDM) :arrow: Pittsburgh Penguins :!: 1 rok - 0,5 mil
:roll: no ty vole, niekto riesi mega stupid trejdy, ale Pens su v tomto smere asi niekde inde.....Asham, Comrie...good job Pens :serus:
6377 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS