Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Popradcan píše:No biggi,chuapi mali 4 dni volna,nohy drevene a potom to tak vyzera ze nahaname svoj chvost .

Nic sa nestalo,dnes ale musime dat Calgacov,viac ako 2 zapasy po sebe nesmieme prehrat :hmm:
a este tu Flames mozu nechat okrem dvoch bodov do konca sezony aj Jeroma :wink:
Na PPs sa este stale trapime,aj ked sme mali kopec sanci aj bez Hossu a Sharpa...Aj ked som tento zapas pozera s jednym okom pre horucku.16 striel od Calagacov za 60 minut je malo,Emery dasli SO :good:

Chcel by som sa podakovat za darcek v podobe chripky od Kaja,Cathy a JoeS,vytahujem voodoo babky na vasich hracov,nemyslel som,ze yo dojde az tak daleko,ale budiz BRING IT ON :!:
Popradcan píše:Aj ked som tento zapas pozera s jednym okom pre horucku.
Takze pyzamo hori?
tak zapas proti Flames bol najma co sa tyka obrany o dost lepsi ako proti Kings, sak sme nedostali gol tak nie je ani co kritizovat a utocnici Flames okrem minutoveho kolotocu v prvej tretine sa nepredviedli v dobrom svetle

Emery 12-0-0 prvy SO v tejto sezone :wave: a naposledy tiez vychytal Flames

ako pisal Majo presilovky nula bodov, za posledne 4 zapasy jeden presilovkovy gol a najma opat 4minutova presilovka nevyuzita ako proti Kings aj ked Frolik, Bolland, ci Stalberg mali gol na hokejkach

Kane 7-game point streak 5G+9A :clap:

tak a teraz sa tesim na piatok a Ducks :box:
a este som zabudol ze Mr. T ma lepsiu musku jak Jim Belushi :D
:ahoj: zaujima ma vas nazor na Iggyho, mate nejake info z chi kuchyne? :) vy, my a lak su v hre, nieco zo zakulisia, ci idete po nom tak horlivo ako my :)
cepi píše::ahoj: zaujima ma vas nazor na Iggyho, mate nejake info z chi kuchyne? :) vy, my a lak su v hre, nieco zo zakulisia, ci idete po nom tak horlivo ako my :)
:verysad: Vsetko sa to tlaci do Pittsburghu.Urcite by som Iginlu u nas privital.

PS: Od vcera nenavidim tucniakov este viac :grc: ****s
ty vole jak mi dokazeme dojebabrat zaver zapasov tosa len tak nevidi :slap: :bitka3:

naposledy Kings a proti Ducks sa to padarilo uz treti raz :thumbsdown: :x
Scoobyno píše:ty vole jak mi dokazeme dojebabrat zaver zapasov tosa len tak nevidi :slap: :bitka3:

naposledy Kings a proti Ducks sa to padarilo uz treti raz :thumbsdown: :x
:lol: total grc,maju na haku,jedine Emery co stal vcera za zmienku,ostatok jedna velka p**a,akoze mne to zatial netrha nervovu sustavu aj v 2010 sme tankovali niektore zapasy,na nasich bolo vidno,ze sa nechcu zranit a bali sa hitov od bujakov z Anahacu,nedivim sa im,ale KUA doma? ****..sice to je jedno zranenie je zranenie :hmm:

j****t. :ciga:

The Blackhawks had sent multiple scouts to watch Keith Yandle this week. He has three years left at $5.25 million. It’s unclear how deep talks have been. The Red Wings, Oilers and Flyers also like Yandle. The Blackhawks could offer Niklas Hjalmarsson, a young NHL player or top prospect and a draft pick. The Blackhawks are also interested in Derek Roy. :hmm:
tak ani mne to zatial nijak nervy netrha, ale takemuto muzstvu by sa nemalo stavat ze prichadza o body v zavere stretnutia

som zvedavy jak to bude vyzerat dnes
4 dni do trade deadlinu:

Among the other defensemen who might interest the Hawks are Buffalo's Robyn Regehr, Colorado's Ryan O'Byrne and Edmonton's Mark Fistric and Ryan Whitney.

Centers Boyd Gordon of Phoenix, Derek Roy of Dallas and San Jose left wing Ryane Clowe could also be on general manager Stan Bowman's radar.

Hawks and New York Islanders are still talking trade. Earlier on Saturday we mentioned the rumor of Mark Streit and now Sassone is mentioning him as possible player coming to Chicago. The more interesting player is Frans Nielsen who could be the 2nd line center that the Hawks are in need of at this time. Nielsen has 3 goals and 15 assists and wins faceoffs at 45.3% clip. Nielsen wouldn’t be a rental since he’s signed through 2016.

The Islanders are believed to be interested in young Blackhawks defenseman Dylan Olsen, who is playing in the AHL, and forward Jeremy Morin, who was recalled from the AHL on Saturday.

Uz konecne nam treba legit centra druhej lajny kuaaaaaaaaaaaa,toto neni mozne,ked vypadne Sharp,okrem Toewsa nemame nikoho na faceoffs **** ***** ,Bolland pokus uz nevychadza 3 sezonu,Bolland je platny jedine v 3 lajne,Shaw na kridlo,kde je aj nauceny hrat,ale toto tu pisem uz 3 roky .Dalsia vec,Oduya :!: v poslednych par zapasoch ma tusim +/- minus 9 p**e,bublina splasla? a to nespominam jeho rekord v POs :scare:

:pray:DO SOMETHING ABOUT IT :!:

Som vdacny za prehry,konecne vidno vo co go.Ducks :poklona:

Update: Having been asked, I asked a source about Nielsen rumors: "No chance they trade Frans." There you have it :hroza:
tak zapas proti red wings sme zvladli a ustredrili sme im na vlastnom lade debakel :jupi: , ale Gordie mal aj tak dobru naladu a oslavu mu hraci asi neskazili

zapas sa rozhodol hned na zaciatku, ked sa hned v prvom striedani prveho zapasu tohto rocnika presadil Morin, ked Saad pekne vymiesal Howarda a ked Kindl :D to pekne zavesil do svoje brany :lol:

tak tieto goly ale kus aj ubrali zapasu, kedy v derby som cakal aj kus iskrenia, ale za stavu 3-0 to potom az do konca bolo take nemastne neslane

v druhej tretine za 8 sekund dali goli Toews a pustil Howarda na striedacku a potom Saad prekonal Gustavssona z prvej strely

v poslednej tretine dal pekny gol este Bolland a najma Leddy, ktory presiel cele ihrisko a nedal sancu brankarovi, k Nickovi palec hore, perfektne korculuje a skoda ho v tretej lajne, a aj ked vacsinou ma najmensi icetime tak podava vyborne vykony a najma zbiera celkom dost bodov :good:

skoda golu za stavu 7-0, mohol mat Crawford SO, ale nevadi

dnes by to chcelo porazit predators a upevnit si poziciu na zapade :wink:
Popradcan píše:4 dni do trade deadlinu:

Among the other defensemen who might interest the Hawks are Buffalo's Robyn Regehr, Colorado's Ryan O'Byrne and Edmonton's Mark Fistric and Ryan Whitney.

Centers Boyd Gordon of Phoenix, Derek Roy of Dallas and San Jose left wing Ryane Clowe could also be on general manager Stan Bowman's radar.

Hawks and New York Islanders are still talking trade. Earlier on Saturday we mentioned the rumor of Mark Streit and now Sassone is mentioning him as possible player coming to Chicago. The more interesting player is Frans Nielsen who could be the 2nd line center that the Hawks are in need of at this time. Nielsen has 3 goals and 15 assists and wins faceoffs at 45.3% clip. Nielsen wouldn’t be a rental since he’s signed through 2016.

The Islanders are believed to be interested in young Blackhawks defenseman Dylan Olsen, who is playing in the AHL, and forward Jeremy Morin, who was recalled from the AHL on Saturday.

Uz konecne nam treba legit centra druhej lajny kuaaaaaaaaaaaa,toto neni mozne,ked vypadne Sharp,okrem Toewsa nemame nikoho na faceoffs **** ***** ,Bolland pokus uz nevychadza 3 sezonu,Bolland je platny jedine v 3 lajne,Shaw na kridlo,kde je aj nauceny hrat,ale toto tu pisem uz 3 roky .Dalsia vec,Oduya :!: v poslednych par zapasoch ma tusim +/- minus 9 p**e,bublina splasla? a to nespominam jeho rekord v POs :scare:

Update: Having been asked, I asked a source about Nielsen rumors: "No chance they trade Frans." There you have it :hroza:

no som zvedavy ako ten trade deadline vypali pre nas a hadam nebudem po nom nadavat :wink:
Gary Bettman píše:4 dni do trade deadlinu:

Gary, myslím si, že Clowe vám je zbytočný, čoskoro sa vráti Hossa a nech majú mladí priestor, možno center by bol dobrý, ale porcelánový Roy? :doh:
Michal Handzus za 4. kolo draftu 2013 prva posila
v prvom rade som zvedavy ci sa presadi do timu a kde bude hrat, ale tak drzim mu palce nech nam pomoze :wave:
tak zapas s Predators sme zvladli aj ked by sme to neboli my keby sme 3. tretinu prespali

prve dve tetiny dominancia na lade a kopec sanci ci uz Shaw, Saad a vitazili sme len dva goly, ked Saadovu strelu si hostujuci obranca korculov usmernil do siete a Kane v precisleni prestrelil Rinneho betony

a potom to prislo za 8 minut tretej tretiny sme nevystrelili na brany 10-0 pre Predators a dostali dva lacne goly, prvy zle prikrytie puku Crawforda a Hjalmarssonov nedoraz, ked dovolil hracovi vyrazit puk z lapacky a potom velky tlak a nasledne gol ktory sa dostal do brany ze bol vsade na tele Crawforda len nie v jeho lapacke, no potom som cakal kedy pre koncom dostaneme gol ako obvykle ale Gaustad sancu nepremenil a sli sme do predlzenia, kde sme boli aktivnejsi ale nic z toho

v najazdoch rozhodol v 5.serii Rozsival a za tie prve dve tretiny sme ziskali zasluzene druhy bod

teraz Blues mozno uz aj s Hossom a Handzusom a potom opat dva zapasy proti Predators
Scoobyno píše:tak zapas s Predators sme zvladli aj ked by sme to neboli my keby sme 3. tretinu prespali

prve dve tetiny dominancia na lade a kopec sanci ci uz Shaw, Saad a vitazili sme len dva goly, ked Saadovu strelu si hostujuci obranca korculov usmernil do siete a Kane v precisleni prestrelil Rinneho betony

a potom to prislo za 8 minut tretej tretiny sme nevystrelili na brany 10-0 pre Predators a dostali dva lacne goly, prvy zle prikrytie puku Crawforda a Hjalmarssonov nedoraz, ked dovolil hracovi vyrazit puk z lapacky a potom velky tlak a nasledne gol ktory sa dostal do brany ze bol vsade na tele Crawforda len nie v jeho lapacke, no potom som cakal kedy pre koncom dostaneme gol ako obvykle ale Gaustad sancu nepremenil a sli sme do predlzenia, kde sme boli aktivnejsi ale nic z toho

v najazdoch rozhodol v 5.serii Rozsival a za tie prve dve tretiny sme ziskali zasluzene druhy bod

teraz Blues mozno uz aj s Hossom a Handzusom a potom opat dva zapasy proti Predators
Zajtra by mali uz nastupit vsstci..Hossa,Sharp aj Handzus.... :!:
ale asi bez Kanera, ktory je chory

inak proti superom s nasej divizie mame 11-0-0 na zapasy, tak dnes by to chcelo predlzit :clap:
zapas proti Blues bol velmi dobry a to vdaka obom timom, aj s nasom oblubenou tretou tretinou :D

z nasej strany najma druha tretina bola vynikajuca a skoda ze sme tam nedali viac golov, najma Toews hral paradne uz v prvej tretine mal ukazkove akcie a mohol rozhodnut aj zapas ale nevyslo, pri prvom nasom gole stal pred branou a potvrdil doraz ked dorazil strelu Seabrooka, ktoreho pekne nasiel Kane, potom krasne vybojoval puk a pred branou nasiel Saada a ten uz nemal problem

goly sme dostali po nasich chybach ci uz posmyknutie Keitha alebo zla rozohravka Rozsivala

co sa tyka premiery Michala tak spokojnost, najskor hral v 4 utoku, kde pekne nasiel Krugera ale ten zahodil, v druhej tretine mohol dat aj gol, ale tiez neprekonal Elliotta
v poslednej tretine hral so Stalbergom a Bickellom a doslova zrali lad :good:
mali super striedania a postarali sa aj o vyrovnavajuci gol

v najazdoch to bola pekna prestrelka aj ked zamrzi ze zo 4 dame 3 a nevyhrame, ale tak co uz

teraz dvoj zapas proti Predators tak hadam zo 3 body ziskame
este zaujal Emery s Jackmanom, ktovie co mu Emry hovoril, ked sa Seabrook a Rozsival chechtali, ale asi nic pekne podla vyrazu Jackmana :D
inak Michal zo 14 vhadzovani vyhral 10 :clap: co je 71,4percent
ako tim sme mali 32 vyhranych vhadzovani

a Bolland dnes necestoval do Nashvillu
Scoobyno píše:este zaujal Emery s Jackmanom, ktovie co mu Emry hovoril, ked sa Seabrook a Rozsival chechtali, ale asi nic pekne podla vyrazu Jackmana :D
No Jackman je kus **** ked ho nemas vo svojom time,Emery by ho zrovnal v pastnom suboji,ale mna najviac prekvapil ten pako co vystartoval na Stalberga,ktory ma vyse 20 stehov ,nosi chranic a ten idiot ho ide bit,ani nevedel za co,ved to bolo ciste,Jackamnovi len zdvihol hokejku a ten napakoval do mantinela...

Craw nemal svoj den a to co vystrajal v najazdoch :hmm:
Scoobyno píše:inak Michal zo 14 vhadzovani vyhral 10 :clap: co je 71,4percent
ako tim sme mali 32 vyhranych vhadzovani

a Bolland dnes necestoval do Nashvillu
Dnes zase bez Sharpa a dokonca aj bez Bollanda,nie ze by mi Bolland chybal s tym jeho "i don't give a fuck" pristupom... :jn:
Popradcan píše:
Scoobyno píše:este zaujal Emery s Jackmanom, ktovie co mu Emry hovoril, ked sa Seabrook a Rozsival chechtali, ale asi nic pekne podla vyrazu Jackmana :D
No Jackman je kus **** ked ho nemas vo svojom time,Emery by ho zrovnal v pastnom suboji,ale mna najviac prekvapil ten pako co vystartoval na Stalberga,ktory ma vyse 20 stehov ,nosi chranic a ten idiot ho ide bit,ani nevedel za co,ved to bolo ciste,Jackamnovi len zdvihol hokejku a ten napakoval do mantinela...

Craw nemal svoj den a to co vystrajal v najazdoch :hmm:
Tak Polak bol ten dotycny :thumbsdown:
ale tak Viktor sa im odvadacil golom na 3:3 :wave:
a co sa tyka Sharpa, tak zatial ho az tak netreba, tak nech sa da dokopy na PO, kedy uz bude potrebny, skoda rizkovat obnovenia zranenia

idem skor na pivo, kedze o deviatej uz musim byt pri zapase :oslava:
druhe vitazstvo v tejto sezone 1:0 a opat proti diviznemu superovu, prvy krat to bolo proti Columbusu
bilancia v divizii mame 12-0-1 :wave:

a sice aby sme mali istotu PO tak sme potrebovali prehry Oilers a aj Coyotes, ale aj tak si myslim, ze po dnesku to uz bude iste a 10 zapasov pred koncom budeme isty ucastnik PO :clap:

zapas proti Predators bol taky dietny, ked Predators zatlacili iba 90 sekund pred koncom, inak sme ich skoro k nicomu nepustili a Rayzor vychytal druhy SO v sezone :jupi:

gol strelil Bickell pri precisleny 2 na 1 kedy ho pekne nasiel Michal a Bryan uz nemal problem dat gol :jupi:
Michal opat dobry na buly, z 15 vhadzovani vyhral 10 :thumbsup: a s Toewsom vyhrali 21 z celkoveho poctu 29 :wink:

dnes opat proti Predators
2419 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS