nech sa im darí, Montreal je klub s bohatou históriou a túto sezónu by bolo dobré ešte zdvihnúť hlavu a nejako to v závere sezóny pekne osláviť. :smile03:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MONTREAL CANADIENS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Nemas za co. Play-off je to, co sa pocitahabs píše:Jo, díky příteli, ten dárek se fakt hodil...Skorpion píše:Blahozelam k 100.-mu vyrociu zalozenia klubu!. Dufam, ze vam prinesieme bohaty golovy darcek
![]()
![]()
. A já si pořád říkal, že to není možný, aby zrovna nám to tam takhle padalo
.
zasluzene vitazstvo domacich, ktore mna osobne nijako neprekvapilo...ved ak by Habs uz aj tu 100vku pokaslali...

kazdopadne toto si Pleky mohol odpustit...
no nie casto sa vidi, aby sa 2 hraci rovnakej narodnosti castovali
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ksQwRjU1ldk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ksQwRjU1ldk&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]

kazdopadne toto si Pleky mohol odpustit...
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ksQwRjU1ldk&hl ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ksQwRjU1ldk&hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>[/youtube]
Jo, to já vím, jen jsem si říkal, že je slušnost za dárek poděkovat...Skorpion píše:Nemas za co. Play-off je to, co sa pocitahabs píše:Jo, díky příteli, ten dárek se fakt hodil...Skorpion píše:Blahozelam k 100.-mu vyrociu zalozenia klubu!. Dufam, ze vam prinesieme bohaty golovy darcek
![]()
![]()
. A já si pořád říkal, že to není možný, aby zrovna nám to tam takhle padalo
.
:)Tak velká radost po vítězství nad Bostonem

Jsem rád,že 100 leté oslavy se HABS povedly na jedničku.Hrdinou večera s medvědy byl Mike Cammaleri.
Hráče s číslem 13 jsem si opravdu za tak krátký čas oblíbil a doufám,že forma mu vydrží a takových večerů zažijeme s ním víc.Zápas se nám povedl,ačko-li jsme moc nedoufali.
Povedl se také úvodní ceremoniál oslav a myslím,že stojí zato na stránky hokejfora uvést odkaz webu HABS s videi z tohoto večera plných emocí ,legend Montrealu Canadiens a jejich ctěných a vážených hostů.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm? ... L|MTL|home
Na videu číslo 1 se představují legendy a skvělí hráči Canadiens.Mimo jiné led patří takovým velikánům jako jsou současný GM Bob Gainey,Ken Dryden,Shutt,Guy Lafleur,Patrick Roy,Larry Robinsson,Serge Savard,Pierre Bouchad,Doug Jarvis,Claude Lemieux,Stephane Richer,Pete Mahovlich,Yvan Cournoyer, aj.V hledišti byl přítomen i vynikající a úspěšný trenér Canadiens Scotty Bowman.Pořád to těm starým pánům jezdí
Patrick Roy věnoval fanouškům hokejku do hlediště.
na videu číslo 2 je týmové foto současnosti a minulosti pohomadě spolu na ledě
na videu číslo 3 přišel ctěný host a obávaný soupeř Canadiens vynikající útočník detroitských křídel Gordie Howe v červeném dresu Detroitu v ruce s montrelským dresem Henri "Rocketa" Richardse aby se znovu pozdravil s legendou a tituly SC ověnčeným bývalým kapitánem Canadiens Jeanem Béliveau
na videu číslo 4 je rozhovor s bývalým útočníkem Guy Lafleurem a brankáři Canadiens Patrickem Roy a Kenem Drydenem v dresu HABS
Na videu číslo 5 přiváží na vzíku Emilea „Butche“ Boucharda a přichází Elmera Lacha na vyvěšení jejich výsotných dresů pod strop haly.
Na videu č.6 je závěrečná děkovačka všech zůčastněných hráčů s nově vyvěšenými dresy Emilea „Butche“ Boucharda a Elmera Lacha
Hezké oslavy!
Tak snad současní hráči zapomenou na nepovedený začátek sezóny a začne se nám konečně dařit!!!!!Držim palce!!!!!!!
Jsem rád,že 100 leté oslavy se HABS povedly na jedničku.Hrdinou večera s medvědy byl Mike Cammaleri.
Hráče s číslem 13 jsem si opravdu za tak krátký čas oblíbil a doufám,že forma mu vydrží a takových večerů zažijeme s ním víc.Zápas se nám povedl,ačko-li jsme moc nedoufali.
Povedl se také úvodní ceremoniál oslav a myslím,že stojí zato na stránky hokejfora uvést odkaz webu HABS s videi z tohoto večera plných emocí ,legend Montrealu Canadiens a jejich ctěných a vážených hostů.
http://canadiens.nhl.com/club/news.htm? ... L|MTL|home
Na videu číslo 1 se představují legendy a skvělí hráči Canadiens.Mimo jiné led patří takovým velikánům jako jsou současný GM Bob Gainey,Ken Dryden,Shutt,Guy Lafleur,Patrick Roy,Larry Robinsson,Serge Savard,Pierre Bouchad,Doug Jarvis,Claude Lemieux,Stephane Richer,Pete Mahovlich,Yvan Cournoyer, aj.V hledišti byl přítomen i vynikající a úspěšný trenér Canadiens Scotty Bowman.Pořád to těm starým pánům jezdí
Patrick Roy věnoval fanouškům hokejku do hlediště.
na videu číslo 2 je týmové foto současnosti a minulosti pohomadě spolu na ledě
na videu číslo 3 přišel ctěný host a obávaný soupeř Canadiens vynikající útočník detroitských křídel Gordie Howe v červeném dresu Detroitu v ruce s montrelským dresem Henri "Rocketa" Richardse aby se znovu pozdravil s legendou a tituly SC ověnčeným bývalým kapitánem Canadiens Jeanem Béliveau
na videu číslo 4 je rozhovor s bývalým útočníkem Guy Lafleurem a brankáři Canadiens Patrickem Roy a Kenem Drydenem v dresu HABS
Na videu číslo 5 přiváží na vzíku Emilea „Butche“ Boucharda a přichází Elmera Lacha na vyvěšení jejich výsotných dresů pod strop haly.
Na videu č.6 je závěrečná děkovačka všech zůčastněných hráčů s nově vyvěšenými dresy Emilea „Butche“ Boucharda a Elmera Lacha
Hezké oslavy!
Tak snad současní hráči zapomenou na nepovedený začátek sezóny a začne se nám konečně dařit!!!!!Držim palce!!!!!!!
loool pocet striel v zapase 13:15
som si najskôr pomyslel, ze sa jedna o preklep, pre istotu som si to este overil a ono to fatk tak bolo
Habs pocas uvodnej tretiny 1x ohrozil Bouchera....a z toho vsetkeho padli dokopy 4 goly
samozrejme, pocita sa vitazstvo a to si na svoje konto pripisali domaci hraci
Nebylo to zrovna krásné představení, to je pravda... Bylo až moc jasně vidět, že se na ledě potkala dvě mužstva, která momentálně rozhodně nejsou v dobrém rozpoloženícepi píše:loool pocet striel v zapase 13:15![]()
som si najskôr pomyslel, ze sa jedna o preklep, pre istotu som si to este overil a ono to fatk tak bolo
Habs pocas uvodnej tretiny 1x ohrozil Bouchera....a z toho vsetkeho padli dokopy 4 goly
samozrejme, pocita sa vitazstvo a to si na svoje konto pripisali domaci hraci
Opravdu s Halákem? Já ještě cca před 2 hodinami viděl na stránkách canadiens.com, že v bráně začne Price...Martin #27 píše:to se fakt často nevidí cepi![]()
dneska začínáte v bráně proti Sens s Jardou Halákem tak je třeba potvrdit stoupající formu a vyhrát
Jaroslav Halak sera le gardien partant ce soir contre les Sénateurs d'Ottawa. / Jaroslav Halak will be the starting goaltender tonight against the Ottawa Senators.
takhle jsem to našel na netu já...je to z facebooku kde se deně píšou nové zprávy o týmu apod.
já dneska ve výhru Habs věřím
takhle jsem to našel na netu já...je to z facebooku kde se deně píšou nové zprávy o týmu apod.
Tak Halák opravdu chytal a chytal skvěle! A tvá víra byla naplněna, vyhráli jsme 4-1 a předvedli parádní bojovný výkon. Hlavně jsme ubránili všech 7 přesilovek Ottawy a naopak sami jsme ze tří proměnili dvě...Martin #27 píše:Jaroslav Halak sera le gardien partant ce soir contre les Sénateurs d'Ottawa. / Jaroslav Halak will be the starting goaltender tonight against the Ottawa Senators.
V KTL som dokonca tipol, že prehrajete premňa fakt prekvapenia noci. Otawwa už fakt potrebovala vyhrať a myslel som, že om to v zápase proti vám víde. Hm no mýlil som sa dobre je pre vás, že opäť skóroval Camalleri, ktorý sa nejako rozbieha. Som zvedavý ako si poradíte doma z Pens
mt-svk píše:Montreal uvažuje o výmene Jara Haláka za útočníka do prvých dvoch útokov, Čo na to montry a habs hovoríte?
Naopak radost mi dělá letošní forma Tomáše Plekance a současná Cammaleriho,kteří spolu s oběma golmany drží naše šance na PO,jako i návrat zraněného Špačka do sestavy a snad konečně brzký návrat zoufale postradetelného Markova.Pro změnu zase nově nám marodí Mara,to už je k vzteku
Ale k otázce výměny Haláka.Moc Halákově výměně do konce roku nevěřim i když Gainey je v současnosti tak nevypočitatelný,že bůh ví co se v budoucnu stane.Pokud jde o načasování Halákovi výměny, tak teď by k tomu byla opravdu vhodná doba!!!V létě končí obou brankářům smlouva a ačko-li nám je nikdo sebrat nemůže/oba jsou v létě RFA/, tak oba pořádně zřejmě Canadiens nezaplatí
Je mi líto,ale vše tomu nasvědčuje,že přednost dostane Price,to je snad každému jasné, kdo hokej déle sleduje .Jarda zřejmě bude muset mužstvo opustit
Jenom se modlim,aby Jardu zase nepustili za nějakou mizernou náhradu, jako to udělal Bob v případě Latendresse za Poulliota,nebo nějaké upachtěné zadní kolo draftu.
Buď získáme pořádné střelecky zdatné křídlo použitelné do prvních dvou útoků a nebo radši nic!!!!!
Ještě větší radost by mi udělali,kdyby Halákovi na cestu přibalili Goméze a spolu s tím zmiňovaným křídlem dotáhli do mužstva nějakého pořadného centra do prvních dvou útoků!!!!!! :yes:To by byl konečně kauf!!!
Za Haláka s jeho výkonností můžeme požadovat mnohem víc!!!!!!Daleko cenějšího hráče!!!
Navíc Jardu může v prvním mužstvu okamžitě nahradit na postu druhého brankáře Sanford nebo Cedric Desjardins to zvládnou .Do farmy v Hamiltonu by se přesunul buď Mayer , Missiaen nebo Simila.Brankáře u Canadiens máme!!!
Jardu jsem si oblíbil a štve mě že bude muset odejít,ale pro novou sezónu je v Canadiens opravdu neudržitelný!!!!!!
No já si naopak myslím, že kvalitní dvojku bychom po odchodu Haláka neměli a když vidím, jak nás soupeři v posledních zápasech pravidelně o hodně přestřílejí, nebylo by to pro nás vůbec dobré. Proto doufám, že teď k žádnému trejdu nedojde a Halák minimálně do trade deadline zůstane. Pak se uvidí, jak na tom budeme. Na druhé straně není lepšího "zboží" k výměně než je Halák - velice solidní gólman s nevyužitým potenciálem a za malé peníze, to je k nezaplacení. Proto si myslím, že v případě výměny můžeme požadovat kvalitní náhradu.
I když jsem Čech Jardu mám rád a musím říct, že mu výměnu přeji.
Zkusím si trochu zatipovat kam by mohl být Jarda vyměněn:
Nejčastěji se spekuluje, že by mohl odejít do Detroitu. A osobně to vidím i jako dost pravděpodobnou variantu. A co by mohli Montrealu nabídnout? Vidím to třeba na Holmstrőma a nebo Bertuzzi a Cleary si myslím, že jsou dobrá náhrada. Zde hraje velké slovo slovíčko "ale". Detroit pokud se nemýlím má 5 zraněných hráčů a tak by asi momentálně výměna nepřipadala v úvahu.
A teď jsem dám své spekulace. Co třeba LA? Ano vím, že mají Quicka, ale nechytá nijak úžasně. A především LA má co nabídnout.
Poté mě také napadá jako možné místo výměny Edmonton. Sice Drouin-Deslauriers chytá momentálně spolehlivě přesto si myslím, že Jarda je lepší.
Ale též by taky Halák mohl putovat do Philadelphie. Tam to s brankáři není vůbec růžové.
No odhadnout kam by mohl být Jarda vyměněn je těžké. A jak už zde bylo zmíněno spekulací takového typu už zde bylo. Tak počkejme až to bude opravdu horké. I když je pravda, že momentálně teď je nejvhodnější doba Jardu vyměnit.
Zkusím si trochu zatipovat kam by mohl být Jarda vyměněn:
Nejčastěji se spekuluje, že by mohl odejít do Detroitu. A osobně to vidím i jako dost pravděpodobnou variantu. A co by mohli Montrealu nabídnout? Vidím to třeba na Holmstrőma a nebo Bertuzzi a Cleary si myslím, že jsou dobrá náhrada. Zde hraje velké slovo slovíčko "ale". Detroit pokud se nemýlím má 5 zraněných hráčů a tak by asi momentálně výměna nepřipadala v úvahu.
A teď jsem dám své spekulace. Co třeba LA? Ano vím, že mají Quicka, ale nechytá nijak úžasně. A především LA má co nabídnout.
Poté mě také napadá jako možné místo výměny Edmonton. Sice Drouin-Deslauriers chytá momentálně spolehlivě přesto si myslím, že Jarda je lepší.
Ale též by taky Halák mohl putovat do Philadelphie. Tam to s brankáři není vůbec růžové.
No odhadnout kam by mohl být Jarda vyměněn je těžké. A jak už zde bylo zmíněno spekulací takového typu už zde bylo. Tak počkejme až to bude opravdu horké. I když je pravda, že momentálně teď je nejvhodnější doba Jardu vyměnit.
Myslím si, že Halák teď nikam nepůjde. Když jsem včera znovu viděl, jak nás soupeř přestřílí, tak si nedovedu představit, že bychom tak kvalitního gólmana pustili - když nebude chytat Price, nemůžeme tam postavit nějakého Sanforda nebo Desjardinse z farmy. To bychom to mohli rovnou zabalit.
naprostý souhlashabs píše:Myslím si, že Halák teď nikam nepůjde. Když jsem včera znovu viděl, jak nás soupeř přestřílí, tak si nedovedu představit, že bychom tak kvalitního gólmana pustili - když nebude chytat Price, nemůžeme tam postavit nějakého Sanforda nebo Desjardinse z farmy. To bychom to mohli rovnou zabalit.
Škoda gólu v oslabení.To byla chyba,že jsme si dvojici Sabres nechali ujet a Cammalleri už neměl sil Kaletu dojet.Při posledním gólu jsme také trochu zaváhali a odrážející puk nebyla schopna naše obrana odpálit.Hamrlík tam poněkud zaváhal,když příliš dlouho za brankou pouze dění sledoval,než se zapojil do ataku soupeře.S.Kosticyn se tam zase před Halákem víc pletl, než by nějak účinně zasáhl.Bohužel nás to zaváhání stálo definitivně porážku.
Body v tahu a východní konference se dále vyrovnává.Teď už držíme osmou příčku jen díky skóre.Toronto se zápas od zápasu lepší a je nám v patách ,s ním pak 4 další kluby.Z toho letci mají tři zápasy k dobru.Už by konečně měl Gainey něco podniknout.Takhle dál to nejde!!!
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF