Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Megatone, ted pises ze je smlouva v pohode a ze musi projit...

Pred tydnem si ovsem napsal neco jineho, zvlast upozornuji na zvyraznenou cast: :D

neis napísal:
Devils nabídli Kovalchukovi novou smlouvu na 17 let, za 100 mil. dolarů.

Edit: Tohle je už fakt komické, protože je mi jasné jak by byla smlouva definována prvních 8 let po 9 mega a pak postupně postupným snižováním zbylých 28 mil. stím ,že posledí roky to budou kolem půl mil. a v té době ho vyplatili. Jestli by i takovou smlouvu NHL přijala, tak ať se raději na strop vykašle, jelikož takové smluvy jsou fakt výsměch..

Megaton:
tohle mi přijde jako nesmysl, za a) Lou dal udajne jednu nabidku kterou nemenil a nemeni za b) tohle by asi NHL neschvalila za c) jakej je zdroj? Eklund? Grossman i kdyz je vul tak sumy nezverejnuje a tak vam tady klidne muzu napsat ze nabidka je na 8 let kazdy rok za 8 mil.

Takze na takove smlouvy jste meli vy stejne strizlive nazory jako ostatni a ted je nahle menite, jenom kvuli sympatiim ke klubu, ne z racionalnich duvodu!
Atlantik píše: No velmi zajimave promeny v nazorech ze dne na den, fakt zajimave retrospektivni poctenicko :D
Počkaj ale tak to slovo hrdina je len obrazne, to si robím srandu :D a ty to berieš vážne, jajks. Hovoril som o tom včera begbeemu, ale asi to musím zopakovať. Neakceptovateľné to bolo preto, prečo si za tým stojím, ja tie kontrakty fakt nemám rád, podobne ako zvyšok ligy, problém je ten, že v danej dobe som nemal dobre rozrátaný zvyšok a najmä miláčika Pariseho, ako som vysvetlil begbeemu, niekoľko prepočtov stačilo k tomu aby som si uvedomil, že takéto využitie CBA bude nápomocné. Kovyho stále povaźujem za luxus, na tom sa nič nezmenilo. Rovnako tak jeho požadovanú cenu za nadhodnotenú, jeho hodnotu za relatívnu až do doby kým potiahne Devils za úspechmi. Rovnako tak si stále cením viac hráčov ako Datsyuk, Toews, Hossa, Kesler či Bergeron, je to môj náhľad na hokej, na to mám právo. To neznamená, že sa niečo zmenilo a zrazu mi nevadí celková výška kontraktu, či že som zmenil názor na tabuľkové hodnoty hráčov v lige. Jednoducho som prijal fakt, potešil sa nad cap hitom a bol rád za hráča. Kto by nebol. Preto je to zaujímavé čítanie maximálne pre toho, kto nerozumie, prečo som písal, čo som písal. :smile03:

Myslím, že pasáž okolo "Kto by nebol." sa dá ľahko interpretovať, že áno, je férové priznať, že za týchto podmienok možno povedať, že dávam prednosť, ale nie fanúšikovskému iracionálnemu pohľadu, ako tvrdíš ty (to bol naopak ten predošlý, síce zásadový, ale iracionálny) ale dávam prednosť racionalite. Vyjadrené a podčiarknuté, z právneho hľadiska čistá zmluva pre mňa nie je problémová, nehľadiac ešte na príklady z minulosti.
Atlantik píše:Megatone, ted pises ze je smlouva v pohode a ze musi projit...

Pred tydnem si ovsem napsal neco jineho, zvlast upozornuji na zvyraznenou cast: :D

neis napísal:
Devils nabídli Kovalchukovi novou smlouvu na 17 let, za 100 mil. dolarů.

Edit: Tohle je už fakt komické, protože je mi jasné jak by byla smlouva definována prvních 8 let po 9 mega a pak postupně postupným snižováním zbylých 28 mil. stím ,že posledí roky to budou kolem půl mil. a v té době ho vyplatili. Jestli by i takovou smlouvu NHL přijala, tak ať se raději na strop vykašle, jelikož takové smluvy jsou fakt výsměch..

Megaton:
tohle mi přijde jako nesmysl, za a) Lou dal udajne jednu nabidku kterou nemenil a nemeni za b) tohle by asi NHL neschvalila za c) jakej je zdroj? Eklund? Grossman i kdyz je vul tak sumy nezverejnuje a tak vam tady klidne muzu napsat ze nabidka je na 8 let kazdy rok za 8 mil.

Takze na takove smlouvy jste meli vy stejne strizlive nazory jako ostatni a ted je nahle menite, jenom kvuli sympatiim ke klubu, ne z racionalnich duvodu!
Teda Atlantiku chtel bych mit tolik casu jako ty, abych mohl procitat fora 14 dnu nazpatek a pak to tu lidem predhazovat. Ano rekl jsem ze se mi to nezda, pac jak jsi si dal jiste praci a presvedcil se, tak jiz delsi dobu jsem tu psal ze Lou je konzervativni a ze me uz trochu stve, ocividne ho vubec neznam a jak to tak vypada tak jde s dobou. to ze to NHL neschvalila jen ukazuje, ze i pres jistou neznalost Louova stylu jsem jiste expert na NHL :D jak jsem predpovidal ze takovy kontrakt NHL neschvali a mel jsem pravdu, stejne tak ted rikam ze u soudu to proste projde.
Problém nie je v tvojej neznalosti Luoa, problém je v tom, že len realizácia a konkrétny spôsob ako dopady daného kontraktu na tímový platový strop minimalizovať je jeho nápad. Idea samotná je Vanderbeekov výtvor, diktát. Lou sa aj v minulosti niekoľkokrát opakovane vyjadroval v podobnom duchu ako ja, že táto organizácia to vždy zvládala aj bez podobných kontraktov a on osobne ich neschvaľuje, čo vyjadril aj včera na tlačovke a to verejne, čo ma úprimne povedané prekvapilo. Príjemne.
Tak megatone, stacilo mi na to asi pul hodinky, predtim jsem na foru nebyl asi 2 mesice... Trosicku jsem si rypnul, ta zaujetost a podlehnuti emocim tam jsou u vas proste trosku citit. Ale to je bezne, ja jsem konec-koncu stejny, no vy se taky do mne v podobnych pripadech navazite. :yes: Takze asi tak, ja si jinak vubec nejsem jisty jak cela tahle kauza s Kovym dopadne a jsem na to velmi zvedavy, jestli je ten vas optimismus opravneny.
Atlantik píše:Tak megatone, stacilo mi na to asi pul hodinky, predtim jsem na foru nebyl asi 2 mesice... Trosicku jsem si rypnul, ta zaujetost a podlehnuti emocim tam jsou u vas proste trosku citit. Ale to je bezne, ja jsem konec-koncu stejny, no vy se taky do mne v podobnych pripadech navazite. :yes: Takze asi tak, ja si jinak vubec nejsem jisty jak cela tahle kauza s Kovym dopadne a jsem na to velmi zvedavy, jestli je ten vas optimismus opravneny.
A divis ze jsou v tom emoce a zaujatost? kdyz projde smlouva Prongera a Hossi tak proste musi projit i Kovyho, vim ze NHL zkoumala zda se Chicago s Hosssou nedomlouvalo jeho predcasny odchod a pokud by si toto Lou s Kovym rekli nekde verejne nebo by nekdo proti nim svedcil pak ano, cela smlouva je zpochybnitelna ale takhle? kez by mi v praci rikali ze tak dlouho pracovat nemuzu...

edit: Getz, ano pry to je vse hodne Vanderbeekova prace, proste chtel mit v tymu hvezdu, ne ze by ji Zach nebyl ale Lou nasel zpusob jak ji ziskat v mezich pravidel a za prijatelny peniz. Neni div je to predevsim obchodnik a udajne mu kazdy domaci zapas v playoff hodi 1 mil dolaru. a i kdyz kovy zatim neprokazal ze je PO hrac jiste se vsichni shodneme ze s nim jsme silnejsi a je tedy pravdepodobnost vetsiho uspechu
Atlantik píše:Tak megatone, stacilo mi na to asi pul hodinky, predtim jsem na foru nebyl asi 2 mesice... Trosicku jsem si rypnul, ta zaujetost a podlehnuti emocim tam jsou u vas proste trosku citit. Ale to je bezne, ja jsem konec-koncu stejny, no vy se taky do mne v podobnych pripadech navazite. :yes: Takze asi tak, ja si jinak vubec nejsem jisty jak cela tahle kauza s Kovym dopadne a jsem na to velmi zvedavy, jestli je ten vas optimismus opravneny.
Pri všetkej úcte, keď som už od teba dostal ten kompliment, tak si nerýp, lebo ja nie som ten, kto si zvykne. Nie viac než len vtipne a športovo. :smile03: Pre budúcnosť...Ale vysvetlenie si dostal.
http://insidepittsburghsports.com/story ... ers/27766/

Trumfy a argumenty NHL: 1.Nejdelsi smlouva v historii(17 let) 2.Nejvyssi vek hrace na konci smlouvy(44) 3.Nejvetsi pocet sezon s minimalnim platem(6)

Jestli jim to postaci? Uvidime... At tak nebo jinak, ja jsem hlavne rad, ze se to uz alespon zacalo resit, bez ohledu na konecny vysledek smlouvy Kovalchuka a ze dalsi situace se smlouvama se po tomhle extempore nebude snad dale zhorsovat.

A na to rypani si bohuzel zvykej Getzo, sezona se jeste nezacala, ale vy jste pro mne enemy nr.1 ! Vysvetleni jsem dostal (alespon castecne ale uz to nechci vic pitvat, rikam u mne jsou promeny taky bezne).
proste cim vic studuju nhlnumbers.com tim vic jsem presvedcen ze ten kontrakt u arbitraze projde, Recchi ted podepsal ve 42 za milion, nejde o penize ale o to ze milion dolacu znamena ze s nim prote pocitaj do jeho 43 a neco let. Delka smlouvy? DiPietro ma 15 let proste nevidim proc by ta smlouva nemohla projit (max po drobne uprave) a myslim ze to vi i vedeni NHL ale proste reklo dost, takhle to dal nejde a tohle je prvni jasnej signal. jeste to nejak spytlikovat s Parisem a pak at prijde potopa :D
megaton: To si fakt myslíš, že všetkým vadí, že Iľju získali Devils? Chcel tu pred pár hodinami napísať, že tu cítiť v príspevkoch istú paranoju, ale nechal som to tak, lebo bolo možné, že som len proste si zle interpretoval vaśe posty. Ale čas mi dal za pravdu...

Už keď Hossu (a mám pocit aj Prongera) riešila NHL niečo to naznačilo, že NHL tieto zmluvy nedáva na ľahkú váhu. Vy ste ešte "vylepšili" Hossov odrb a mám pocit akoby ste sa čudovali, že to NHL rieši. Preboha, kedy inokedy ak nie teraz by to mala začať riešiť? Koľko hráčov hralo do 44? Larionov, Howe, Chelios. Na viac si teraz nespomeniem. Predsalen do 42 hralo viac hokejistov (okrem tých troch napr. Roberts, de facto i Lemieux, Recchi...)
Atlantik píše:http://insidepittsburghsports.com/story ... ers/27766/

Trumfy a argumenty NHL: 1.Nejdelsi smlouva v historii(17 let) 2.Nejvyssi vek hrace na konci smlouvy(44) 3.Nejvetsi pocet sezon s minimalnim platem(6)

Jestli jim to postaci? Uvidime... At tak nebo jinak, ja jsem hlavne rad, ze se to uz alespon zacalo resit, bez ohledu na konecny vysledek smlouvy Kovalchuka a ze dalsi situace se smlouvama se po tomhle extempore nebude snad dale zhorsovat.

A na to rypani si bohuzel zvykej Getzo, sezona se jeste nezacala, ale vy jste pro mne enemy nr.1 ! Vysvetleni jsem dostal (alespon castecne ale uz to nechci vic pitvat, rikam u mne jsou promeny taky bezne).

1. stávka, že toto sa upraví na 15 a všetkým sa zavrie zobák? 2. čím tento bod stráca zmysel, Hossa (aj Recchi, svojim spôsobom :D ) 3. žiadna šanca aby aj toto zostalo na pôvodnej úrovni. Preto ako píšem hore, po úprave nech len skúsi Bettman otvoriť hubu, nebude mať FAKTICKY nič.

Ako signál fajn, úprava potrebná, ale inak je to ťažké odhadnúť z čej strany to bol väčší risk, Devils či NHL. Nerobím si konšpiračné nádeje, pochybujem veľmi silne, ale keď UFA testuje trh, prečo by sa nemohol testovať aj Bettman :oops:

Tak pre mňa sú vypasené vtáky až tretí public enemy v poradí, ale neboj, o hecovačky mi nešlo. Osobné rýpačky si ja ale tvrdo vyprosujem kdekoľvek, toto fórum nebude výnimka. Kým sa točíme výsostne pri tímoch a hokeji ako takom, no problemo. Práve naopak, tešiť sa na to ako si to každý vyžerie :cinka: Btw. "no.1"
si chcel povedať.
Trash - súhlas. Problém je v tom, že systémovo je aj táto zmluva čistá a rieši sa. Pokojne sa mohla riešiť aj Hossova, tých "5-6 hráčov" nie je natoľko silný argument aby prešla. Aj na ňu sa sťažovalo kvantum fanúšikov a predsa. Ok, netvárme sa, že je kóšer, preto sa aj s najväčšou pravdepodobnosťou ešte ošetrí, ale zas netvrďme ani opak.
ThrashersFan píše:megaton: To si fakt myslíš, že všetkým vadí, že Iľju získali Devils? Chcel tu pred pár hodinami napísať, že tu cítiť v príspevkoch istú paranoju, ale nechal som to tak, lebo bolo možné, že som len proste si zle interpretoval vaśe posty. Ale čas mi dal za pravdu...

Už keď Hossu (a mám pocit aj Prongera) riešila NHL niečo to naznačilo, že NHL tieto zmluvy nedáva na ľahkú váhu. Vy ste ešte "vylepšili" Hossov odrb a mám pocit akoby ste sa čudovali, že to NHL rieši. Preboha, kedy inokedy ak nie teraz by to mala začať riešiť? Koľko hráčov hralo do 44? Larionov, Howe, Chelios. Na viac si teraz nespomeniem. Predsalen do 42 hralo viac hokejistov (okrem tých troch napr. Roberts, de facto i Lemieux, Recchi...)
stejne jako ty muzes rikat ze je citit paranoja (asi je) stejne tak ja citim zavist. kdo vi kde bude medicina za 15 let a jestli se opravdu neprodlouzi hracske kariery. (vim trochu sci-fi) ale proste jednou jsou nejak dana pravidla a ty nikdo jak se zda neporusil tak nevim, no. sere me to. fakt by me zajimalo jestli by se to stejne resilo kdyby kovyho podepsali Kings (udajne nabizeli 15 let s cap hit kolem 5,5) nebo Pens a cap hit 6mega proste taky neni tak malo, vzdyt Pronger nema ani 5 a ma hrat do 43 nebo kolika.
megaton píše:proste cim vic studuju nhlnumbers.com tim vic jsem presvedcen ze ten kontrakt u arbitraze projde, Recchi ted podepsal ve 42 za milion, nejde o penize ale o to ze milion dolacu znamena ze s nim prote pocitaj do jeho 43 a neco let. Delka smlouvy? DiPietro ma 15 let proste nevidim proc by ta smlouva nemohla projit (max po drobne uprave) a myslim ze to vi i vedeni NHL ale proste reklo dost, takhle to dal nejde a tohle je prvni jasnej signal. jeste to nejak spytlikovat s Parisem a pak at prijde potopa :D
Viem, že som v tomto naivný a pri pohľade na Kovyho kontrakt to asi ani čakať nemôžem, ale bol by som neskutočne rád keby Zach nebol rozťahovačný. On nikdy nebol ten typ, nemyslím ani v prípade, že by Kovy neprišiel. Stále ho rátam na zmluvu cca 6.5/10y z Langsa a Arnotta.

A komentár presne vyjadrujúci to, ćo si celú dobu myslím: I think the NHL's problem with this contract was not any one aspect of it, it was the fact that there were so many parts to it seemingly designed to cheat the cap. There are contracts that have gone almost as long in terms of contract length. There are contracts with a similarly ridiculous salary structure. There are contracts that take a player into his 40s. Lou's great sin was having all three of these things in one contract. :thumbsup:
Úprimne, mne je srdečne jedno ako tá zmluva vyzerá a aj kam Iľja ide. Mňa jediné čo nasralo bol fakt, že Iľja refusoval ponuku Atlanty, ktorá bola pre neho finačne výhodnejšia (z toho hľadiska, že by k tým peniazom prišiel skôr -> síce, bohvie ako by tam boli roztrúsené tie čiastky, teraz tiež dostane veľkú časť z balíka počas prvých rokov). Toho Iľju vám aj prajem, keď už tam teda prišiel. Ale fakt nerozumiem akémusi rozhorčeniu voči rozhodnutiu NHL.
ThrashersFan píše:Úprimne, mne je srdečno jedno ako tá zmluva vyzerá a aj kam Iľja ide. Mňa jediné čo nasralo bol fakt, že Iľja refusoval ponuku Atlanty, ktorá bola pre neho finačne výhodnejšia (z toho hľadiska, že by k tým peniazom prišiel skôr -> síce, bohvie ako by tam boli roztrúsené tie čiastky, teraz tiež dostane veľkú časť z balíka počas prvých rokov). Toho Iľju vám aj prajem, keď už tam teda prišiel. Ale fakt nerozumiem akémusi rozhorčeniu voči rozhodnutiu NHL.
Poviem to jednoducho. Byť na našom mieste (čo by sa pkojne mohlo stať, ako hovoríš presne nevedno ako by bol ten váš vyskladaný, ale predpokladajme, že ako klub s voľnejším salary cap asi "menej problémovo" no predsa) aj ty by si z toho nadšený nebol. Mňa štve nekonzistentnosť a v podstate samotný midget Buttman & Co., ktorí najprv totálne dodrbú kolektívnu zmluvu s priestorom pre podobné dohody, schvália neprijateľné zmluvy a potom raz to zarazia, "lebo toto je už moc". To je ako keby išli dve autá mimo obec 90 hodinu po sebe, prvé pokojne, druhé zastavia policajti, pretože je tam 70ka. Koho trápi, že ju osadili až po tom čo tadiaľ prešlo i druhé vozidlo... To nie je správny prístup. V podstate to opakujem neustále, mali to nechať tak, ostro voči tomu vystúpiť a okamžite pracovať tak ako pracovali na nových pravidlách ohľadom zásahov na hlavu, promptne, na riešení do zimy 2010/11 a neskôr. Jediní nespokojní by boli závistlivci ktorých megaton spomína a NHL by si zachovala tvár. Takto je to nehorázne trápny cirkus s v podstate na cca 80% jasným scenárom i koncom...
Getzo, to je OK... S tim jak rikas, ze se to upravi alespon na 15 let bych plne souhlasil a nereknu na to pak ani jedine sluvko kritiky. Bude to totiz uz jaksi v ramci normy vzhledem k ostatnim takovym smlouvam, tahle 17-leta byla ale prece jen prepalena.

Zduraznuji jedno, ja jsem hlavne rad, ze ted nastalo alespon nejake pomyslne omezeni moznosti techhle odrbu a to je hlavne, proste je to kazdopadne urcity posun vpred a je nakonec dobre, ze to LL takhle vyzkousel kam az muze zajit a ze dalsi si nebudou dovolovat vic a vic.
Atlantik píše:Getzo, to je OK... S tim jak rikas, ze se to upravi alespon na 15 let bych plne souhlasil a nereknu na to pak ani jedine sluvko kritiky. Bude to totiz uz jaksi v ramci normy vzhledem k ostatnim takovym smlouvam, tahle 17-leta byla ale prece jen prepalena.

Zduraznuji jedno, ja jsem hlavne rad, ze ted nastalo alespon nejake pomyslne omezeni moznosti techhle odrbu a to je hlavne, proste je to kazdopadne urcity posun vpred a je nakonec dobre, ze to LL takhle vyzkousel kam az muze zajit a ze dalsi si nebudou dovolovat vic a vic.
:) takto to beriem...
Atlantik píše:Getzo, to je OK... S tim jak rikas, ze se to upravi alespon na 15 let bych plne souhlasil a nereknu na to pak ani jedine sluvko kritiky. Bude to totiz uz jaksi v ramci normy vzhledem k ostatnim takovym smlouvam, tahle 17-leta byla ale prece jen prepalena.

V prípade, ak dá súd za pravdu NHL, čo je nepravdepodobné. Proste si nasledujúce tri roky (či kedy končí platnosť terajšej CBA?) zvyknime na takéto kontrakty.
ThrashersFan píše:

V prípade, ak dá súd za pravdu NHL, čo je nepravdepodobné. Proste si nasledujúce tri roky (či kedy končí platnosť terajšej CBA?) zvyknime na takéto kontrakty.

2011/12 pokiaľ mám vedomosť.

Perla: Eklund práve napísal - Kovy possibly UFA, Kings and SERBIANS back into it... :wowo:
megaton píše:
ThrashersFan píše:megaton: To si fakt myslíš, že všetkým vadí, že Iľju získali Devils? Chcel tu pred pár hodinami napísať, že tu cítiť v príspevkoch istú paranoju, ale nechal som to tak, lebo bolo možné, že som len proste si zle interpretoval vaśe posty. Ale čas mi dal za pravdu...

stejne jako ty muzes rikat ze je citit paranoja (asi je) stejne tak ja citim zavist. kdo vi kde bude medicina za 15 let a jestli se opravdu neprodlouzi hracske kariery. (vim trochu sci-fi) ale proste jednou jsou nejak dana pravidla a ty nikdo jak se zda neporusil tak nevim, no. sere me to. fakt by me zajimalo jestli by se to stejne resilo kdyby kovyho podepsali Kings (udajne nabizeli 15 let s cap hit kolem 5,5) nebo Pens a cap hit 6mega proste taky neni tak malo, vzdyt Pronger nema ani 5 a ma hrat do 43 nebo kolika.
Ten Pronger vam neda spat asi preto ze je u Flyers :) Ak chces zrovnavat Prongsa s Kovalchukom, treba ti objasnit, ze Pronger ma zmluvu do 42 rokov a ako 40 rocny bude brat 4 melka. Kde vidis podobnost zmluv?
Pořád nechápu proč tady řešíte délku kontraktu, ta by byla každému u prdelky i kdyby byla do 50let stím, že by měla po celou dobu konstatní hodnotu. Důležitá je míra očůravky na platový strop a tam zatím kontraktu Iljy nekonkuruje ani dosavadní šampion Chicago. Všechny předchozí podobné smlouvy byly jakýmsi obcházením, proto byly tolerovány, ale tohle je prostě výsměch, který nemůže projít... Ať zavedou počítání stropu z jednotllivých vyšší kontraktu za dený rok a bude všem...
NHLpro New Jersey Devils se proti rozhodnutí NHL ohledně kontraktu Ijy Kovalčuka neodvolají, což znamená, že ruský útočník se znovu stane volným hráčem bez omezení. nhlproti

:lol3: :lol3:
Takže Kings jsou opět ve hře :clap: Akorát že mi ten zlatokop poněkud už leze krkem, ale to se může změnit jako mávnutím kouzelného proutku :)

Nebo by se mohla realizovat uvažovaná výměna Gáboríka do Kings a Rangers podepíší Kovalčuka. A Devils? No, to už je jejich věc.

:lol3:
Mě je k blití z Kovalchuka... nejdrív se málem radostí po*ral že podepsal s Devils, že podepsal s nejlepšim týmem a že jinam nechce, a jenom co mu NHL zatrhla ochcávačskou smlouvu, tak by šel jinam. Ten vocas podle mě nestihne ani přípravný kemp, at skončí kdekoliv, dopadne to jak se Sundinem... v lednu se snad rozhodne. Většího nenažrance sem fakt neviděl, a prej že se hokej hraje pro fanoušky :thumbsdown:
sidney77 píše:Takže Kings jsou opět ve hře :clap: Akorát že mi ten zlatokop poněkud už leze krkem, ale to se může změnit jako mávnutím kouzelného proutku :)

Nebo by se mohla realizovat uvažovaná výměna Gáboríka do Kings a Rangers podepíší Kovalčuka. A Devils? No, to už je jejich věc.

:lol3:
Smůla je, že takovou megafintu už udělat nemůžete... Já jsem si pořád říkal, že Ilja přece nemůže skončit v Devils, když se mu tam tak očividně nechtělo zůstávat :cool: V LA mu to bude slušet mnohem více a aspoň uvidíme jeho kousky v plné parádě :clap:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING