Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARIZONA COYOTES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Wayne Gretzky má s PHX zmluvu do konca sezóny 2010/11, ak sa nemýlim...
No náš káder má pred sebou fakt dobrú budúcnosť, len je jedna vec, ktorú by som si želal. Aby sme získali dákych kvalitných obrancov, pretože tam vzadu to vypadá, že sa sústredíme hlavne na Bryzgalova. Trebalo by doplniť obranu.
yzy19 píše:Trebalo by doplniť obranu.
Kalinin ti nestačí :?: :lol2: Mne sa pozdáva Keith Yandle :smile03:
kanter píše:
yzy19 píše:Trebalo by doplniť obranu.
Kalinin ti nestačí :?: :lol2: Mne sa pozdáva Keith Yandle :smile03:
Čo to majú ťahať dvaja alebo jeden obranca. Tak to teda nie :oslava:
No zaplať pánbůh se Don Maloney asi před tejdnem vyjádřil na azcentral.com, že vystužit obranu je jeho hlavní cíl v létě.... takže hlavy nahoru... máme se na co těšit....

Co jsem četl diskuze k tomu článku někdo tam zmíňil jméno Mathiase Ohlunda.... no nebyl by to ideální bek do dvojce s Jovanovskim? Jovanovski vedle sebe potřebuje někoho zkušenýho a defenzivního aby naplno dokázal že neni pro Phoenix špatná investice..... Michálek - Sauer tahle dvojce se už osvědčila a Kalinin - Yandle nebo Klee.... to by byly myslim celkem slušný obraný páry.....
Wanic píše:No zaplať pánbůh se Don Maloney asi před tejdnem vyjádřil na azcentral.com, že vystužit obranu je jeho hlavní cíl v létě.... takže hlavy nahoru... máme se na co těšit....

Co jsem četl diskuze k tomu článku někdo tam zmíňil jméno Mathiase Ohlunda.... no nebyl by to ideální bek do dvojce s Jovanovskim? Jovanovski vedle sebe potřebuje někoho zkušenýho a defenzivního aby naplno dokázal že neni pro Phoenix špatná investice..... Michálek - Sauer tahle dvojce se už osvědčila a Kalinin - Yandle nebo Klee.... to by byly myslim celkem slušný obraný páry.....
Tak to sa mi páči... :biglol: :biglol: Dúfam, že získame niekoho skúseného, keď už to majú ako hlavný cieľ. :biglol: :biglol:
nuž ak PHX posilní obranu, ktorá je troška slabšia, bude to veľmi nepríjemný súper. Ja by som sa ešte ohliadol po nejakej šikovnej dvojke do brány, pokiaľ takú nemáte v zálohe na farme. Vpredu máte skvelých hráčov ako Mueller, Doan aj šikovného Hanzala. :good:
Tento rok to asi ešte nevyjde, ale na rok to PO môže byť veľmi reálne. :yes:
ivan23 píše:nuž ak PHX posilní obranu, ktorá je troška slabšia, bude to veľmi nepríjemný súper. Ja by som sa ešte ohliadol po nejakej šikovnej dvojke do brány, pokiaľ takú nemáte v zálohe na farme. Vpredu máte skvelých hráčov ako Mueller, Doan aj šikovného Hanzala. :good:
Tento rok to asi ešte nevyjde, ale na rok to PO môže byť veľmi reálne. :yes:
No na farmě máme dva mladíky... Ala Montoyu, kterej byl minulej rok trejdlej s velkýma ambicema, ale letos ani nechytal.... takže s tim moc nepočítam, ale hlavně Josh Tordjman (kterej mimiochodem dneska nastoupil proti Devils). Letos už je sezóně pro Phoenix, takže Tordjman plní roli dvojky aby nabral zkušenosti.....

Ale máš pravdu, pro příští sezónu může být právě Tordjman slabinou Yots, jestli na NHL ještě nebude plně připravený, tak nám může prohrát nějaké klíčové zápasy... ale zase v AHL chytal výborně (tušim dvakrát dokonce vyhrál ocenění nejlepší hráč měsíce nebo něco takovýho...), takže kdybysme přivedli dvojku, asi by to bylo zase škoda jeho talentu ...

Mno jsem zvědavej na co Don Maloney vsadí... ale osobně bych nejraději Tordjmana viděl už tuhle sezónu chytat co nejvíc (což díky momentálnímu zranění Ilyi Bryzgalovi je zaručeno) a příští sezónu bych ho zkusil na tu pozici dvojky nechat... Ať dokáže že má na to chytat NHL....
jnk. dneska jsem konečně viděl zápas Phoenixu s novýma posilama a hodně mile mě potěšila lajna Upshall - Lombardi - Průcha.... vždycky když byly na ledě dokázali se dostat do útočného pásma a vyvynout alespoň tlak....

Kdyby tahle lajna byla ve Phoenixu až druhá a hrála jako dneska (a to že jsme dneska měli hodně silnýho soupeře).... první by tvořila trojice Mueller (Boedker, nebo třeba ještě nějaká posila) - Turris - Doan (potenciál na to aby tohle jednou byla výborná první lajna všichni maj)..... Tak by měl Phoenix skvělé první dvě řady.... Bohužel Mueller, Boedker a Turris zatím nenaplňují úplně přesně to, co se od nich čekalo, tak snad dozrají co nejdřív a snad budou v tu dobu ještě ve Phoenixu.... a kdyby se tohodle v Arizoně povedlo docílit a přivedl se kvalitní bek k Jovanovskimu, tak může Phoenix pomýšlet né jenom na postup do play off... ale třeba i na druhé kolo v play off....
Fúúh, dnes nás čaká zápas proti Nashvillu, vôbec si netrúfnem odhadnúť ako to môže skončiť, obidva tímy majú niekedy dáke výkyvy, tak to bude asi 0. No už sa asi dá rátať s nejakým gólom pri dvojici Lombardi a Upshall. :good:
yzy19 píše:Fúúh, dnes nás čaká zápas proti Nashvillu, vôbec si netrúfnem odhadnúť ako to môže skončiť, obidva tímy majú niekedy dáke výkyvy, tak to bude asi 0. No už sa asi dá rátať s nejakým gólom pri dvojici Lombardi a Upshall. :good:
Tak som sa mýlil a nakoniec gólman Nashvillu vychytal shotout (Rinne), takže neskoróval ani Upshall ani Lombardi. No celkom pekný výsledok, 2:0 prehra nad Nashvillom, ale určite je lepší pocit výhry.
yzy19 píše:
yzy19 píše:Fúúh, dnes nás čaká zápas proti Nashvillu, vôbec si netrúfnem odhadnúť ako to môže skončiť, obidva tímy majú niekedy dáke výkyvy, tak to bude asi 0. No už sa asi dá rátať s nejakým gólom pri dvojici Lombardi a Upshall. :good:
Tak som sa mýlil a nakoniec gólman Nashvillu vychytal shotout (Rinne), takže neskoróval ani Upshall ani Lombardi. No celkom pekný výsledok, 2:0 prehra nad Nashvillom, ale určite je lepší pocit výhry.
jj zápas jsem sice neviděl ale Bryzgalov byl prej výbornej..... to je alespoň jedna povzbuzující věc ;))) stejně jako složení lajn mě potěšilo, lajny byly složený přesně jako jsem psal v poslednim příspěvku, tak doufam, že dá Gretzky těmhle lajnám šanci se sehrát a že nám tyhle lajny vybojujou taky nějaký ty body v konci sezóny....
Mno jnk. současné dění ohledně Phoenixu napsal nejlíp na oficiálních stránkách Phoenixu blog Tell-Us-Strader :thumbsup:

http://coyotes.nhl.com/team/app/?servic ... eid=413876

V tomto článku je skvělě vylíčeno jak to nyní vypadá s týmem Pouštních psů. Je zde krátké zhodnocení sezóny a hlavně pár myšlenek k zamyšlení do té příští. Každému kdo se o Phoenix trochu zajímá, ale i komukoliv kdo se zajímá o NHL a chce vědět co má od Phoenixu čekat... doporučuji si toto přečíst... Protože otazníky které Dave Strader ve svém článku udal, mě samotného trápý ohledně týmu z Arizony v současné době nejvíc.....
nuž neviem presne na čo narážaš, ale pokiaľ ide o avizovaný predaj klubu pre finančnýé problémy súčasného majiteľa Jerryho Moyesa (ide cca o 30 mil dolárov dlhu) Do celej záležitosti sa interesuje veľké množstvo ľudí a snažia sa z tohto problému dostať, čo sa nakoniec zdá sa aj podarí. Len tak mimochodom Wayne Gretzky nie je len trénerom ale zároveň aj spolumajiteľom tohto klubu. Podľa posledných správ publikovaných aj v časopise Pro Hokey pomoc prisľúbil aj šéf NHL Gary "Batman" Vyjednávajú nižší nájom v Jobing Aréne, kde kojoti hrávajú a prisľúbil im aj pomoc v hľadaní partnerov, ktorí by priniesli do klubu nový kapitál a pod.
Ja si myslím,že vedenie NHL má eminentný záujem na tom, aby sa táto súťaž v Arizone hrala aj naďalej a tak sa o existenciu tohto klubu až tak neobávam.
ivan23 píše:nuž neviem presne na čo narážaš, ale pokiaľ ide o avizovaný predaj klubu pre finančnýé problémy súčasného majiteľa Jerryho Moyesa (ide cca o 30 mil dolárov dlhu) Do celej záležitosti sa interesuje veľké množstvo ľudí a snažia sa z tohto problému dostať, čo sa nakoniec zdá sa aj podarí. Len tak mimochodom Wayne Gretzky nie je len trénerom ale zároveň aj spolumajiteľom tohto klubu. Podľa posledných správ publikovaných aj v časopise Pro Hokey pomoc prisľúbil aj šéf NHL Gary "Batman" Vyjednávajú nižší nájom v Jobing Aréne, kde kojoti hrávajú a prisľúbil im aj pomoc v hľadaní partnerov, ktorí by priniesli do klubu nový kapitál a pod.
Ja si myslím,že vedenie NHL má eminentný záujem na tom, aby sa táto súťaž v Arizone hrala aj naďalej a tak sa o existenciu tohto klubu až tak neobávam.
nene to jsem ani tak nemyslel...já myslel spíš hokejovou část (ten prostřední odstavec).... Tam je krásně uvedeno, na čem bude v příští sezóně závyset úspěch Phoenixu.......

Ilya Bryzgalov... musí chytat minimálně jako tuhle sezónu.... má na to aby dovedl průměrný tým do play off?

Peter Mueller.... Očekává se od něj hodně... ale je to opravdu hráč, který bude moct hrát první lajnu v klubu bojujícím o play off?

Kyle Turris... bude potřebovat víc času, nebo bude už příští sezónu plnit roli hlavního centra a naplňovat potenciál s kterym do Phoenixu přišel?

Bude Shane Doan stále takový leadr, dříč a srdcař a bude se mu stále dařit tak jako v této a minulých sezónách.... vytvoří s Turrisem a Boedkerem opravdu lajnu která bude srovnatelná s prvníma lajnama týmů bojujících o play off?

Bude Jovanovski bekem číslo 1. který si zaslouží 22 minut ice-timu na ledě?
- tohle bude závyset podle mě hodně taky na Maloneym, jestli k němu přivede kvalitního beka, ale i když přivede, dokáže s Jovocopem vytvořit první obranou dvojici která ulehčí obrané starosti Boedkerovi, Turrisovi a Doanovi?

Vyroste s Martina Hanzala hráč, který bude chodit na led když se bude potřebovat ubránit výsledek (zatim tuhle roli myslim že plní celkem obstojně),bude v tom pokračovat? nebo se jeho kariéra vyvine jiným směrem.....

Tohle jsem měl na mysli..... Tohle jsou podle mě hlavní body, který budou záviset na úspěchu Phoenixu (postupu konečně do vyřazovacích bojů)

Samozřejmě se k tomu musí přidat hodně dalších věcí.. ale ty už jsou spíš na Maloneym a Gretzkym.... jestli dokáže udržet skvělou druhou řadu Lombardi - Upshall - Průcha, jestli podepíšem Kalinina, kterej by ve třetí řadě s Kleem nebo Yandlem mohli vytvořit taky dobrej duet.... Jestli bude Gretzky konečně nechávat stejné lajny i po dobu víc zápasů ... checking line Fedoruk - Hanzal - Winnik taky nepůsobí vůbec špatně a v neposlední řadě jestli Michálek se Sauerem budou odvádět stejně skvělou práci jako letošní sezónu.... ale to už jsou věci navíc, podle mě hlavní body k úspěchů, závisí na bodech pospaných výše....
Jo a ještě ke Gretzkymu..... Wane Gretzky je samozřejmě taky důvod, proč NHL (snad) v Arizoně zůstane.... ale možná by neškodilo kdyby se posunul na nějaký výšší post..... protože koučování zatím moc výsledků nepřináší.... Nevim jestli je to zrova trenérem... možná to chce jenom čas a žádný z trenérů by s tim nic nezmohl... ale já myslim že s příchodem novýho kouče, by naši mladíčci dorostli v lepší hokejisty, než pod koučovaním Wejna... ale teďkon těžko soudit... to ukáže až čas... třeba to bude právě naopak.....

btw. na jak dlouho má smlouvu ani nevim... někdo tu psal tušim do roku 2010 / 2011 .... já mam pocit že příští rok by mu měla vypršet (mimochodem bere 7 milionu dolarů, už jenom proto by změna trenéra neškodila :/... trochu ulehčit nepříliš hluboké arizonské kapse).. ale tohle nevim...

jnk. to cos napsal o finanční situaci je výceméně přesně vystiženo.....
hmm, tak to je troška veľa otázok a odpoveď ti na nich v tejto dobe nikto nedá.
Pokiaľ som sa dobre díval, tak potrebujete podpísať Reinprechta. Joakim Lindstrom a Lisin budú RFA, tak aspoň Joakima si myslím udržíte. V Trade Deadline ste síce pustili Jokinena, ale to bol podľa mňa dobrý ťah (Lombardi, Prust a 1. výber nie je zlé), rovnako tak obchod s PHI, kde za Carcilla ste dostali Upshala a 2 výber. Najlepší sa mi ale javí obchod s NYR, dostať za Morrisa troch hráčov, z ktorých sú dvaja pomerne slušný (Prúcha a Kalinin - Dawes je pre mňa neznámou)
Tak ako si to popísal vyššie, ak sa tento kolektív dá dokopy a zapracuje tímová chémia, vôbec nemusia byť tam, kde dnes. PHX aj v tejto sezóne, predvádzal niektoré skvelé zápasy a tak hráči ako Doan, Mueller, či Hanzal, Upshal, Reinprecht, Lombardi, na ktorých by to zrejme malo stáť, môžu v budúcej sezóne vytvoriť team, ktorý môže v pohode prekvapiť.
Wanic píše:Jo a ještě ke Gretzkymu..... Wane Gretzky je samozřejmě taky důvod, proč NHL (snad) v Arizoně zůstane...
To je v prvom rade dôvod prečo sa vám nedarí.
Gretzky mal slúžiť ako marketingový ťah, manažment predpokladal, že hokejová legenda pritiahne hokejovo neznalých divákov na tribúny. Čo si budeme nahovárať, NHL v púšti na úkor Winnipegu je výsmech hokeja.
Druhá vec, ktorá vám nevyšla je, že keď priemerný kouč v NHL berie tak max 1 milión doláčov (Pat Quinn bol v Toronte doteraz najlepšie plateným - 2,5 milióna, ale robil aj GM aj trénera), tak váš Gretzky beriek prosím pekne 7 (!!!) miliónov dolárov. Neviem za čo. S hráčmi ako Jovanovski, Jokinen a Doan (podľa mňa jeden z najlepších hráčov ligy) by ste mali do PO postupovať pravidelne.
No offence, ale takto sa hokej nerobí.
znova sme pri tom, že hokej v NHL je hlavne o biznise, len tu mi nejde do hlavy to, prečo to tak tlačia do PHX, keď ani ten záujem nie ja ž tak šialený a ešte na tom aj prerábajú. Pritom, ako som spomenul, team nemajú zlý. :sad2:
Bluesman píše:Nemám čo dodať, je to tak. V skutočnosti proti PHX v podstate nič nemám, ale predsa len hokej v púšti a na úkor Winnipegov ... :sad2: Neviem čo tým Bettman sleduje že to aj naďalej podporuje, ale nechcem to riešiť. Každopádne súhlasím s begbeeem, takto sa hokej jednoducho nerobí ... :ee: :ee:
Yzy nech sa páči, dúfam, že to je podľa predstáv :D
Díky moc, všetky tri dresy si dám do podpisu, ale niečo musím vymyslieť :)
Nemám slov, San Jose sme zdolali druhý krát v sezóne ak sa nemýlim no o to viac ma teší Kyle Turris. Skoro tam mal aj ten hattrick no keď sme už pritom, Phoenix vyhral nad San Jose 4:3 a Kyle bodoval v pomere (2+2), kiež by to bolo takto každý zápas a vedel by si sa bodovo pravidelne presadiť.
Práve som pozeral Highlight zo zápasu a pridám ho sem. Je tam celkom dobrá bitka, dosť šancí našich no aj góly, ktoré sme podľa mňa od San Jose ani nemuseli dostať...
[nhltv]<iframe width="480" height="289" frameborder="0" src="http://www.nhl.tv/team/embed.jsp?hlg=20 ... "></iframe>[/nhltv]
Hokej si svojí budoucnost v Arizoně teprve buduje... a tempo kterým se uchytil myslim neni až
zas tak mizerné, na to že Phoenix je poměrně nehokejová oblast.... pokud přijdou úspěchy... a kdyby byly stabilní, tak věřim, že do pěti let budem schopni vyprodat arénu častěji jak některé týmy na lepších hokejovejh trzích.... jenže lidi nebaví chodit koukat jenom na neúspěchy a Phoenix zatim ve své historii žádný velký úspěch nezaznamenal..... takže asi tak....

Ale musim souhlasit s tim, že Gretzky je jedním z hlavních důvodů, proč se týmu nedaří.... Jediný pozitivum na jeho působení v Arizoně je právě jeho jméno, které bych řekl že hrálo (nebo bude hrát) nějakou roli při rozhodování zda klub v Arizoně ponechat......

btw. dneska se San Jose supr.... yzy19 to napsal trefně...... První lajna se musí prosazovat, Kyle Turris ještě spíš..... Nemusíme do konce sezóny vyhrát zas tolik utkání.. ale musí bejt vidět... že první lajna je produktivní.... a že ta chemie by do příští sezóny mohla fungovat....

Druhá lajna dneska byla v novém složení.... normálně bych asi nadával... ale Mikkel Boedker potřebje šanci se ukázat... a kdy jindy to zkusit než v už ztracené sezóně..... Takže tenhle tah vítám..... Lombardi - Upshall už ukázali že spolu umí hrát... kdyby se k nim přidal Boedker a dařilo se mu... tak bysme už v příští sezóně mohli využít potenciál dalšího skvělého talenta... i když celkem pochybuju že by již příští sezónu měl na to hrát druhou lajnu... tak ty zkušenosti které nasbírá v lajně s Lombardim a Upshallem pro něj můžou mít cenu zlata v jeho vývoji a pro příští sezónu by mohl být alespoň více než platným hráčem do té třetí lajny.....

Ještě k tomu podepisování hráčů... je jasné, že v létě bude potřeba podepsat pár hráčů, aby Phoenix mohl pomýšlet na úspěch..... Steven Reinprecht jako centr do třetí lajny je ideální volba.... i když máme na farmě ještě Joella Peraullta, takže by zas tak ten nepodpis mrzet nemusel.... Joakim je na tom úplně stejně... do třetí lajny by se hodil.. ale máme tam dost jinýc hráčů na tento post (Dawes, Lisin - oba RFA, nebo třeba právě Boedker či Porter)... Takže to nebude zrovna kritický bod, jestli s nimi prodloužíme či ne.... a to je z našich nechráněných útočníků všechno.... podepsat s chráněnýmy hráči beru jako samozřejmost (povinnost, alespoň většinu z nich.....)
V obraně už je to horší.... jsem zvědavej jestli Derrek Morris ukáže svůj charakter a opravdu se do Phoenixu vrátí.. ale na to bych moc nevsázel..... a podpis ostatních beků... bude záviset hodně na tom, koho do týmu Don Maloney přivede.... jestli koupíme kvalitního beka.. je jasné, že za něj budem muset něco objetovat.... takže tohle je na Maloneym a takhle brzo těžko soudit s kym se tedy vyplatí podepsat a s kym ne... to musí vědět Don, jak chce aby jeho tým vypadal.....
V dnesnim zapase kojoti pekne kousali a podle hajlajtu byli lepsim tymem. Na strely vyrovnany zapas se rozhodl v penaltach. Pekny gol dal bombou od modre Z.Michalek a trefila se pozila z Calgary Lombardi, s nim to vypada na dobry kauf :thumbsup:
Jinak dnes se mi v praci stala takova zajimava vec. Sedim o prestavce v kantyne na netu a za mnou stojici anglican se me pta jestli mam rad hokej ( cekoval jsem vysledky na nhl.com ). Byl jsem docela v soku a kdyz jsem se ho ptal jaky tym ma rad tak pry Phoenix :D Pry obcas o vikendech sleduje prenosy na kabelovce :shock: Od anglana jsem toto opravdu necekal, ikdyz on to zadny maniak asi nebude, kdyz se me ptal jestli uz se hraje play-off :D Ale i tak, mate chlapci fanouska desert dogs v UK :cool:
Dnes sme veru zaslúžene vyhrali, naši kombinovali a tlačili na Vancouver podľa toho čo som videl, Upshall a Lombardi, celkom dobrý gól, dali sme jeden celkom kuriózny, presnejšie 4. keď mal Vancouver odvolaného Lounga kvôli signalizovanému vylúčeniu a hráč Vancouveru tam šaškoval s pukom až mu do hokejky ťukol hrač Phoenixu a puk následne odletel do prázdnej brány... :lol3: :lol3: :lol3: A škoda, že Bryzgalov nedosiahol čisté konto, bol k tomu naozaj blízko, no tej náhodácky gól čo dostal. Obranca Vancouveru vystrelil, netrafil bránu, Bryzgalov bol už však na zemi a puk sa odrazil od zadného mantinelu k najbližšiemu hráčovi pri bráne, takže nebol problém, netrafiť prázdnu bránu. Ale museli nam dať aj oni dáky šit gól. No takto kebyže hrávame aj proti iným súperom, čo som videl pekné nahrávky, málo kazili a útočníci aktívne napádali. :yes:
2310 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES