Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SAN JOSE SHARKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Na každého přijde slabší chvilka během sezóny. Přeci nejsou vaši hokejisti roboti :) nebo dokonce kapela, aby stále vyhrávala. :D
Presne ako vraví Dawe naši niesu roboti :good: ale mohli by sa pozbierať a už konečne vyhrať nejaký ten zápas :clap:
Tak dnes v noci nás čaká zápas s Anaheimom tak dúfam, že konečne vyhrajeme. :wink: Síce snimi nemáme žiadnu extra bilanciu ale dnes proste vyhrať musíme. Verím, že by sa mohol opäť presadiť Heatley a konečne už aj Thornton, ktorý by mohol dať gól :lol2: .Nieje ale dôležité kto ho vsieti ale body takže GO Sharks! Dnes to zvládneme :clap: :clap:
Je to tam! Konečne plný bodový zisk pre nás :!: Thornton hral parádne - 4 body ? :cool: . 2+2 Super Joe! Som nadšený. Za stavu 2:1 som sa ešte bál, že by to mohli Ducks vyrovnať ale keď sme dali tretí gól bolo rozhodnuté :yes:
San jose je pravdepodobne muj druhy nejobenejsi tym. Libi se mi jejich styl hokeje a hlavni ta elitni formace, to je parada. Thorton je jeden z mych nejoblibenejsi hracu, takze take o duvod vic proc fandit. Jenom heatleyho jsem nikdy nemusel, navic v ottawe jsem ho mel docela rad. Ale pro san jose urcite dobre, ze prisel.

Ted si sharks vybrali trosku smolnejsi serii, ale to se stava prakticky vsem tymum ve vsech sportech. Navic to vypada v poradku, thorton proste jede a doufam, ze vyhraje cenu pro nejprod. hrace sezony (nej nahravace uz ma snad v kapse, pokud mu extra neklesne forma nebo se nezrani).

Chtel bych finale sharks vs flyers/caps, to je moje vysnene finale.
B.Wall píše: Chtel bych finale sharks vs flyers/caps, to je moje vysnene finale.
i zazraky se deji kamarade, nicmene mi sardinky pripominaji tym St.Loius z 90tych let....
Play-off....no problem
President Trophy.... ale jo obcas ji vyhrajem
Individualni oceneni....proc ne
SC/finale SC.... co to je? podivame se v telce
Tak konečne sme sa presadili aj na ihrisku súpera a Dallas sme porazili v pomere 2:4. Skóre otvoril presne v polovici druhej tretiny Pavelski a hneď nato sa presadil aj Marleau. Druhá tretina teda skončila lepšie pre nás. Ledva ale začala tretia tretina a Dallas znížil na 1:2. Keď ale o dva minúty opäť prekonal brankára Dallasu Marleau. Stars síce tesne pred koncom dokázali vsietiť gól na 2:3 ale Clowe uzatvoril skóre dnešného zápasu na konečných 2:4.

COME ON SHARKS!!!
Patrick Marleau letoss dává zatím celkem hodně golu. Že by to bylo tím že mu vzali C jak se všude psalo?? nedokážu říct ale každopádně ukazuje že je to vysoce kvalitní hráč a asi si tedka s SJ říkají že udělali dobře že ho nevyměnili jak se říkalo
Taky jsem slysel neco o tom, ze by to mohlo byt tim "C". Na nej pry prilis mocne dolehal ten tlak kapitanskeho cecka, nevim jak to ve skutecnosti je, ale tuto sezonu hraje jeste lepe nez predchazejici a strili spoustu golu, takze v kazdem pripade san jose muzouo byt radi, ze ho ted maji.....
Tak práve sme dohrali zápas s Chicagom a porazili sme ich v pomere 2:3. Ak ide o hokejovú stránku tak to bol super hokej veľmi rýchly veľa striel paráda. Nabokov chytal veľmi dobre a najmä v prvej tretine nás pri tých presilových hrách dosť podržal. Myslím, že parádny zápas odohral aj Demers, ktorý vstrelil gól a naviac sa v obrannej časti zaskvel parádnymi obrannými zákrokmi za ktoré si zaslúži ocenenie "Prekvapenie zápasu" :lol2: .Výhra ma síce potešila ale v KTL som mal natipované na remízu ale hlavná je výhra našich SHARKS!!!
pekné víťazstvo, z CHIC si veľa tímov body neodvezie, klobúk dole (ako ste mohli prehrať s nami doma..? :hmm: )
No tak to naozaj nechápem :P...Chicagu nepomohon ani Hossa ktorý síce nazbieral 1+1 dokanadského bodovania ale to je tak všetko ....Veľmi cenné víťazstvo :good:
No tááák dnes sme zvládli zápas s Anaheimom a vyhrali sme 5:2. Hrali sme parádne zápas som síce nevidel celý ale tie góly stáli zato. Heatley-Thornton-Marleau dnes hrali "naprosto báječne". Ich spolupráca v presilových hrách bola neuveriteľne dobrá. Prihrávky na jeden dotyk :cool: . Poďme teraz porazme ten Phoenix yzyho COME ON SHARKS ukážme im, že na prvé miesto sa tento rok nedostanú :clap: :clap:
Tak ďalšia výhra tentokrát si to odniesol silný Phoenix.Myslím, že sme si výhru zaslúžili ale v niektorých momentoch sme mali obrovské šťastie. Strela neviem akého hráča v preĺžení skončila na tyčke :cool: . Tiež zachytal spoľahlivo Nabokov, ktorému sa konečne podarilo vychytať samostnatné nájazdy. Pavelski ma prekvapil, že dal dvakrát úplne bez problémov :cinka: . Teraz poraziť tie Washingtonské sra*ky, ktoré mi pokazili tiket :fucker:
Tak pred dnešným zápasom som trocha hral NHL a ako vidím vždy sa mi darí :good:
Obrázek
Kto by súhlasil s takýmto výsledkom ? :lol3:
Zápas proti Capitals sa mi veľmi páčil a som rád, že sme nakoniec vyhrali. V prvej tretine sme jasne figurovali čo ukázali aj strelecké pokusy na oboch gólmanov. Po prvej tretine bolo na strely 13:3 čo je viac ako jedoznačný rozdiel. Vyhrali sme 2:0 čo bolo viac ako zaslúžené. Caps nehrali vôbec dobre čomu nasvedčujú aj spomínané strelecké pokusy.

Druhá tretina taktiež pokračovala v našej réžií i keď už nie tak jednoznačnej ako v prvej polovici stretnutia. Bolo to ale z dôvodu, že sme častejšie vylučovali ale ak už k presilovej hre došlo tak sme obraňovali veľmi dobre a do striel sme sa hádzali akokeby išlo o Stanley Cup. Presne tak treba hrať a keď prišla šanca parádne hrajúci Clowe ju nekomprosine premenil. Nabokovov big glove save ich v druhej tretine dosť.

Tretiu tretinu sme nehrali až tak dobre a gól Knubla nás trocha omámil ale nasledná odplata bola tak sladká až som skákal. Pavelskiho gól a nasledne gól Thorntona opäť z nájazdu môžeme sa vám smiať Washington sme lepší a vyhrali sme zaslúžene. Hrali ste akurát také veľké :ho*no: .

:plus: Pavelski, bodovanie Thorntona, oslabovka.
:minus: žiadne boli sme lepší!

GO GO GO SHARKS GO GO GO
Prvá tretina bola ako z rotprávky obrana fungovala ako Švajčiarske hodinky a Caps sme dovolili len 3krát na Nabbyho vystreliť čo je najmenej túto sezónu v podaní Washingtonu.Útok bol taktiež parádny a podarilo sa skórovat Torreymu Mittchellovi premierovi gól,dalši pridal Joe Pavelski.

Druhú tretinu začal Washington konečne hrať hokej a môžem povedať že v druhej 10.minutovke boli lepší no na gól to nestačilo.

Z 3.tretiny som videl málo :D

JEDNODUCHO TO ZHRNIEM: BOLI SME LEPŠÍ
Dnes sme porazili Phoenix a to je akokeby som ja a Nabby rozdrvil YZYHO! čo mi ešte večer písal, že hráme hrozne :cool: . Tak schválne nech sa ti páči. Porazili sme vás a prečo? Lebo ste nevedeli dať gól. Greiss chytal super a to musíme všetci priznať. V prvej tretine ste boli lepší ale tá vaša koncovka :thumbsdown: . Nechali ste Greissa vynikať :yes: . V druhej sme boli zase jasne lepší. Ale nakoniec sme tú tretinu prehrali. Tretia bola vyrovnaná ale zaslúžené vyrovnanie priniesla strela Boyla :clap: . V nájazdoch ako vždy starý známy Clowe a ten istý blafák ako vždy. Presne ako Lennon z Tottenhamu. Aj ta to vždy obíde :lol:
No dnešné víťazstvo je super :clap: ale mohlo to byť aj v riadnom hracom čase :P...nevadí aj toto je cenné a už nám snaď táto forma vydrží :good:
No tak v poslednej dobe sa nám moc nedarí. Dnes prehra na domácom ľade z Bostonom kde sme jednoznačne mali bodovať naplno. Nakonci zápasu sme mali neskutočný tlak nevyužitá presilovka fakt sklamanie. Thomas opäť neskutočne žiaril v nájazdoch to isté. Puky zo siete nevyťahoval dokonca ani po nájazde nášho Clowa ktorému tentokrát jeho blafáčik nevyšiel :thumbsup:
Fúha, dnes 9:1. No v útoku ste fakt krutí. O bráne netreba zmienku a obrana je tiež fajn. Keď vám útok bude šľapať aj naďalej tak ako má a nezlyhá v Play Off (hlavne Thornton), tak máte v hrsti Stanley Cup. Zápas som nevidel, no muselo to byť asi niečo neskutočné. Calgary ma sklamalo. A ešte som zabudol na Setoguchiho gól. Fakt vychutnávka.
Nj zápas som nevidel ani ja ale musela to byť bomba :thumbsup: . 9 gólov to už som od Sharks veľmi dlho nevidel. Setoguchiho gól paráda v poslednej dobe má tento chlapec fakt parádnu formu. V posledných dvoch zápasov dal tri góly (2 Oilers a teraz 1 Flames). Na začiatku sezóny sa mu moc nedarilo ale teraz ukazuje, že má talent a čuch na góly. GO Devin GO :!: :roll:

Heatleyho dva presné zásahy znamenajú, že sa Dany dotiahol na 29 gólového Mariána Gáboríka :smile03: . Všetci určite dobre viete, že bývali captain Patrick Marleau je na prvej priečky tabuľky strelcov z 32 gólmi :cool:. Druhý Ovečkin ich má o dva menej tak sa drž PATRICK!

Toto víťazstvo nás určite povzbudilo a vytvorilo v kabíne parádnu náladu tak to potvrďme dnes proti Kings! :box: :bitka3:
pěkně Sharks! gratuluju :wink: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

snad to byl pořádnej "kopanec do ři*ě" po který se doufám proberou!!! :evil:
.:Mike:. píše:pěkně Sharks! gratuluju :wink: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

snad to byl pořádnej "kopanec do ři*ě" po který se doufám proberou!!! :evil:
To byl "kopanec do ř*tě" ocelovou botou!...Zápas jsem neviděl, ale výsledek mluví za vše...To vážně hráli tak špatně? :eek2:
Dnes pekné víťazstvo nad Ducks paráda :good: . Bitka Clowa a Parrona bola perfektná :lol: . Zápas si myslím, že sme kontrolovali... neviem čo je z Danom Boylom práve čítam, že sním niečo je tak snáď sa dá dokopy. Vlasic vraj hral dobre. Dal aj gól čo je veľké :plus: „Bez něj v sestavě jsme museli vystupňovat svou ofenzivu,“ potvrdil Vlasic. „Myslím, že si s tím obránci poradili skvěle. Nové obranné páry fungovaly výborně. Odvedli jsme dobrou práci s pukem a ve vytváření šancí.“

Getzlaf: „Největší rozdíl v zápase byl ten, že naše přesilovky měly být o něco lepší,“ hodnotil za poražené Ryan Getzlaf. „Měli jsme lépe zvládnout početní výhody. Měli jsme šance, ale je to o tom dotlačit je až do sítě.“ :hroza:

S Anaheimom sme vyhrali už piaty vzájomný zápas v tejto sezóne, teda všetky :yes: . Veď im máme čo splácať za to vyradenie v minuloročnom Play-off :frajer2:

Strely na bránu:
1.Tretina 7 - 10
2.Tretina 13 - 9
3.Tretina 4 - 8

[nhltv]http://www.nhl.tv/team/console.jsp?hlg=20092010,2,756[/nhltv]
949 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS