Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CALGARY FLAMES

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

nazor sportu na suboj hviezd v tychto zapasoch (v pripade Wings oznacili Daciuka)

JAROME IGINLA. Pravy kridelnik patri ku klubu z Alberty, ako tomahawk do ruky Indiana. Spociatku sezony nevyrazny v statistikach nabral v druhej casti druhy dych a nakoniec sa zastavil na cisle 94. Typicky vodca plamenov.

Obrázek

No ano. Iginla mal treti najvecsi priemer bodov na zapas po Crosbym a Thorntnovi. A nie je indian ale kakaovy je preto lebo tatko je z nigerie a matka z kanady.Narodil sa v Edmontone :) . Cele meno a toto je sranda znie: Jarome Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis Iginla. :D

debil píše: Jarome Arthur-Leigh Adekunle Tig Junior Elvis Iginla
:eek2:

debil píše:Narodil sa v Edmontone :)
A kapitan Oilers Jason Smith sa narodil v Calgary :)

arek píše:
debil píše:Narodil sa v Edmontone :)
A kapitan Oilers Jason Smith sa narodil v Calgary :)
Ano to viem ale je jediny. U nas je este Phaneuf z edmontonu. To je tak romanticke. :lol:

Romanticke? Skor maju suboje tychto chalanov proti Edmontonu zvlastnu prichut nielen preto, ze ide o bitku o Albertu.

choeche sak ja som to srandy hovoril.

Koho v lete podpisat Hamrlika alebo Stuarta? Alebo ani jedneho? Asi skorej Stuarta ale ked som vcera videl jak nevedel co ma robit s pukom na hokejke...ale to platilo asi o vsetkych hracoch. Vratane Hamrlika.

paci sa, skratovy moment v 5 PO zapase, v hlavnej ulohe Jamie McLennan

:arrow: http://youtube.com/watch?v=xQK_cRQhfXE

a na zaver jedna foto momentka

Obrázek

Dneska by mal Sutter povedat ci zostane Playfair buducu sezonu ako trener. Bol by som radsej keby nie , ale asi zostane tipujem.

Tak nakoniec o treneroch sa este nerozhodlo.

debil: Srandista. Na mieste GM by som bral oboch, ale skor Stuarta, Hamrlik moze ist za lacny peniaz vypomoct skusenostami aj inde, Flames maju snad dost siroku zakladnu obrannych radov.

Iginla ztrácí v Calgary podporu, brzo může být pro Flames drahý

:arrow: http://nhl.cz/index.php?view=clanek&lng ... 790&flag=7

Obrázek

Pravda, lenze kto to tam bude viest? Kippera udrzat musia a mat nejakeho silneho a produktivneho utocnika by tiez mali mat. Igi navyse nie je prestarnuty.

Roman Hamrlik si pyta dlhodobu zmluvu a plat 4.5 miliona podla Heraldu. Ak je to pravda tak je to smiesne. hamrlik je uz od svojich zaciatkov svojej kariery znamy ze podava nevyrovnane vykony a ozaj jeho vykony od noveho roka stali za milu jarmilu. Roman u nas velmi pravdepodobne konci.

Zacinaju sa mnozit zakulisne spravy ze Brad Stuart nepredlzi zmluvu. Stuarta bude skoda.

Hej, lenze Stuart po prichode do Calgary okrem fyzickej hry nic z hokeja neukazal. Hamrlik aspon hral hokej.

He? Hamrlik a 4,5 melona? To je suma za rok ci za trojrocny kontrakt? Ak za rok, tak by mal prestat fetovat :lol:

Tak za rok urcite nie, to by bola jedna z haluzi roka.

Za rok. Doteraz mal az 3.5 co je vela naneho. To je uplne psycho poziadavok.

Roman Hamrlik tim svojim poziadavkom chce asi poukazat na to, ze bol kedysi draftovou jednotkou :roll: na co uz vela ludi zabudlo a naozaj nie je obrancom hodnym tolkych penazi :dole: To si snad uvedomuju v kazdom klube NHL :32:

hmmm...asi sa nechal inspirovat hatcherom...za vela penazi malo muziky :lol:

phillipo_canya píše:hmmm...asi sa nechal inspirovat hatcherom...za vela penazi malo muziky :lol:
v pripade Hatchera by som to muzikou urcite nenazval :D

Hamrlik, kde on na to chodi.. :hmm:

2005-06 - 51Z - 7G - 19A - 26B (+/- +8.)
- PO - 7Z - 0G - 2A - 2B

2006-07 - 75Z - 7G - 31A - 38B (+/- +22 - zaujimavy ukazovatel)
- PO - 6Z - 0G - 1A - 1B

samozrejme, nie vsetko je o bodoch, najmä ak sa jedna o poziciu obrancu, ale tak takato cifra je naozaj pre pobavenie :)

Stuart, hm, nechce sa mi verit, ze by sa zn eho stal kocovnik; za jednu sezonu stihol pobehat toho dost - SJ - BOS - CGY - to be continued :?: ..ak ho brali ako posilu, zrejme nezaujal..spominal som to ihned po trade, plamene z tejto 2vymeny nevytazili..my ano, vdaka za Ferenca :wink:

Asi pozera na Aucoinov plat, ktory za nic berie 4 miliony. Urcite by som Hamrlika za Aucoina vymenil, hoci Hamrlik by mozno stravil o nejaky dolar viac. Ale Aucoin boli a su peniaze vyhodene do stoky....

O Stuarta je zaujem, zo strany fanusikov dost velky, otazne je ci on sam chce zostat.

Ide o to, ake spravy bude mat od agenta, ci a kde je o neho zaujem, ale Stuart zrejme bude chciet odist do lepsieho timu, ak bude mat moznost. Niezeby bolo Calgary zle, ale stale nemoze prekrocit svoj tien. Disciplina....

debil píše:O Stuarta je zaujem, zo strany fanusikov dost velky, otazne je ci on sam chce zostat.
len ci klub ma zaujem..neviem spravanie Stuarta sa mi po odchode zo SJ nepozdava; z Bostonu sa porucal prave preto, lebo podaval ... vykony, jednoducho MF a pritom, ak by odvadzal to, na co ma, nebol by na zahodenie..takto..

No to urcite tam mozu byt v hre aj ine veci napriklad zenuska nechce byvat na severe ale sa chce slnit v kalifornii ako to bolo u prongera. A disciplina nie je to spravne slovo.
2274 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES