Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW YORK ISLANDERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Hokejový tým NY Islanders povede čerstvý vítěz titulu Trenér roku v nižší AHL Scott Gordon (Providence Bruins). Na střídačce nahradí Teda Nolana, kterého vedení klubu propustilo po letošním ročníku, kdy Ostrované nepostoupili do play off.

Obrázek
(nhl.cz)
MartinFC píše:Hokejový tým NY Islanders povede čerstvý vítěz titulu Trenér roku v nižší AHL Scott Gordon
Obrázek
Obrázek
ObrázekObrázek
ObrázekObrázek
Freddy Meyer, Frans Nielsen, Chris Campoli
Obrázek
Frans Nielsen, Freddy Meyer
Obrázek
Chris Campoli
Obrázek
Ostrované konečně prozradili, co trápí Ricka DiPietra. Brankářská jednička týmu z Long Islandu se v pátek podrobila další operaci kolena. Po dobu čtyř až šesti týdnů bude muset trenér Scott Gordon spoléhat na dvojici Joey MacDonald - Yann Danis.
Alexander_The_Great píše:Ostrované konečně prozradili, co trápí Ricka DiPietra. Brankářská jednička týmu z Long Islandu se v pátek podrobila další operaci kolena. Po dobu čtyř až šesti týdnů bude muset trenér Scott Gordon spoléhat na dvojici Joey MacDonald - Yann Danis.
Som zvedaví ako dopadnu, zatiaľ 5 bodov (poslední) :(
Presilovky (22. miesto ) a oslabenia (13. miesto)
kanter píše:
Alexander_The_Great píše:Ostrované konečně prozradili, co trápí Ricka DiPietra. Brankářská jednička týmu z Long Islandu se v pátek podrobila další operaci kolena. Po dobu čtyř až šesti týdnů bude muset trenér Scott Gordon spoléhat na dvojici Joey MacDonald - Yann Danis.
Som zvedaví ako dopadnu, zatiaľ 5 bodov (poslední) :(
Presilovky (22. miesto ) a oslabenia (13. miesto)
Já jim nikdy nefandil a fandit nebudu. Takže pro mě za mě, ať tam zůstanou. :smile03:
Ako excelentny vykon, fakt diky, zajtra nebudem citat nic ine len o skvelom obrate Malkina s Crosbym. Preco im uz niekto konecne nevysvetli, ako udrzat vysledok? Islanders su tento rok fakt známi ze im na vitazstvo nestaci ani 3 golove vedenie :bitka3:
a ja nerozumiem tomu, kde sa v Pens skryva ta sila skoro zakazdym takto obratit skore zapasu :eek2:
Obrázek
jedno je iste, v piatok na nas necaka prechadza ruzovou zahradou, ale body budu povinnostou!
"Isles" ukazujú, že bez Ricka DiPietra to nepôjde tak ľahko. Momentálne sú 25. v celej NHL. na 8. miesto strácajú 4 body. Hádam sa ešte spamätajú a dotiahnú sa na Carolinu Hurricanes (8.miesto vo Vých.Konfer.)
Rick bol jednotka...skvely brankar s este krajsiou maskou... :D
Doug Weight - 999. bod v NHL :good:

1000. bod si môže pripísať proti Phoenixu Coyotes
NHLfanAVS píše:Uch, to tu fakt nie je ziadny fanusik NYI?
asi nie :D ani na hfboards.com skoro nikto nie je. Škoda :verysad:
Ani tu nema kto napisat, ze Witt bol na 5 zapasov suspendovany.

Výborne "ostrovania" vyhrali nad Detroitom ( :cinka: ), to si zaslúži potlesk :taptap: :taptap: :taptap: . Aj tento zápas ukázal, že nezáleži na tom či ste prvý alebo posledný. Brankára Isles Joyeho MacDonalda určite poteší SO, ktorý vychytal, o to viac, že to bolo proti Detroitu :) . Pre MacDonalda to bol 1. SO v NHL kariére ( :oslava: ). Ale ani dva body nepomôžu "ostrovanom" na postup do PO, keďže ten dávno stratili. Teraz sa môžu sústrediť na draft v ktorom budú pravdepodobne vyberať z prvého miesta (S najväčšou pravdepodobnosťou si vyberú Tavaresa alebo Hedmana).
pěkně Isles pěkně!!! :good: :good:
týýjo dnes 9:0 proti Hurricanes :-O ,to snad už zabalily ne? :lol2:
No Isles dostali letos druhou devítku :? prvně od Pens 9:2, ted od Canes 9:0 :shock: a poměr střel 57:12 je nářez, Isles to oparvdu už definitivně zabalili.
Nenahneval by som sa, keby sme im dali aj my 9-ku :), ale najviac by ma dojalo, keby nám dali oni 9-ku :lol2: .
"Ostrovania" vyhrávajú po prvej tretine nad Phillou 1:0 :yes: :good: :good: :good: . O gól v Bironovej sieti sa postaral Sean Bergenheim. "Ostrovania" zatiaľ dominujú, svedčí o tom aj počet striel: 15:5 pre Islanders :good: .

GO ISLES GO :!: :!: :!:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Tak toto jsem fakt nečekal - Biron jde do Islanders, kde již jsou DiPietro a Roloson, tedy 3 gólmani, kdy každý bude chtít být 1, ale bude jí jen a pouze DP. Přichází na 1 rok za 1.4 mil., to je pro mě docela šok :shock: . Zajímalo by mě tedy na čem se u nás ve Philly nemohl dohodnout s Holmym, když si vezmu kolik bral poslední 2 roky tak se domnívám že mu Holmy nabízel min. totéž, tedy těch 3.5 mil., já se právě domníval že Biron chce více a to že je kámen úrazu a pak zjistím že podepsal za 1.4 mil. a ještě k tomu jde do Islanders ke 2 již shora jmenovaným brankářům (nic proti NYI, ale poslední roky slabota). Možná že tak dlouho vybíral až ho již ostatní GM nechtěli a musel vzít zavděk NIY, jinak tomu nerozumím !!!!
Pro mě to byl taky šok, nevím, mě se zdá příchod Birona docela zbytečným, však jak psal England, už je tam Roloson, se kterým sem počítal jako s jasnou jedničkou.
Čekal jsem, že Biron u Flyers neprodlouží, a myslel sem si že podepíše některým z týmů Kings, Senators a nebo Caps, ale Sles, to sem ani v poslední možnosti nečekla.
Zajimavý je, že na nhlpro píšou, že Biron bude mít konečně šanci odchytat větší porci zápasů, to mi ale tak nepřijde, když bude mít za zády Rolosona, který dvojka rozhodně neni, takže je tu i možnost, že Isles budou měnit golmana, kdo ví.
Sice tu Painkillere jmenuješ Birona a Rolosona, ale ti se budou jistě prát o post 2, 1 bude určitě DiPietro. Mě ale hlavně zaráží těch 1.4 mil. :shock: :shock: !!!!
Já vim že DiPietro je jasná no.1 :thumbsup: ale bude zálažet hlavně na jeho zdravotním stavu. Páč loni nechytal vůbec, a předloni odchytal pouze 5 zápasů :|
843 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES