Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ANAHEIM DUCKS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Anaheim 2 : 1 New Jersey :frajer2: takze po 6 porazkach v rade prisla uz na rad 3 vyhra v rade a vsetky vyhry boli na lade superovom Anaheim sa zase dobre rozbehol a dostali sa do vybornej formy do ktorej im urcite pohohol navrat Selanneho :frajer2: ale nie je to len tym v poslednych 3 zapasov brankari Aneheimu podavaju vynikajuce vykony
aj dnes proti New Jersey podal vyborny vykon brankar J. Hiller ktory celil 35 strelam a za svoj chrbat pustil len jednu
a tak pomohol Anaheimu vyhrat
Podla mna tuto sezonu zas postupia na 100% Anaheim do PO ale to je len moj nazor maju vynikaju tim ktorym mozu aj tuto sezonu dostat do finale a obhajit si tak stanley cup
No,nevím jestli vítěz Pacifické divize postupuje s odřenýma ušima,ale budiž-říkej si tomu jak chceš,každopádně o jejich postupu do play-off,mohou pochybovat snad jen největší snílci a naivkové. :frajer2:Philly-The Scud píše:I po návratu Nie se hodně zvedli, ale jeho kouzlo již pominulo a stále platí, co jsem říkal na začátku - buď Ana nepůjde do PO vůbec nebo s hodně odřenýma ušima........... :frajer2: !!!!
No,co jsi čekal,Ty jsi taky ani nepípnul,když Dallásek jel krásnou sérii 5proher v řadě
.Navíc,já jim nefandím,takže je sice sleduju,protože se mi líbí jejich styl hry,ale je mi vcelku jedno jestli jedou sérii výher,či proher.Říkám,že hrají výborně a mám z nich respekt,což Ty jaksi nevidíš a pak se na jaře budeš moc divit,až Ti suverénně vypráskají Dallásek v PO
:frajer2:
Anaheim vyhral uz po 4 krat v priebehu tyzdna na superovom lade vcera si dokazali poradit s najlepsim timov celej NHL Detroit Red Wings takze po tych 6 priehier v rade prisla teraz na rad uspesna snura vyhrier uz maju zatial 4 vyhru v rade :frajer2: som zvedavy do kedy im tieto vyhri bez prerusenia vydrzia
Je to tak Philly,konečně sis toho taky všiml!Philly-The Scud píše:Tak Ana válí naprosto parádně, jen tak dále.........![]()
!!!! Tuším že z posledních 6 zápasů mají 1 bod, pro Dallásek je to paráda, uvidíme, jak jim to půjde s Teemem....... !!!! I po návratu Nie se hodně zvedli, ale jeho kouzlo již pominulo a stále platí, co jsem říkal na začátku - buď Ana nepůjde do PO vůbec nebo s hodně odřenýma ušima........... :frajer2: !!!!
Teemu Selanne v zapase proti Chicagu zaziaril, ked dosiahol svoj prvy hatrik v tejto sezone a pridal k nemu aj dve asistencie. Na svojom konte ma uz 546 golov a 600 asistencii, cim sa dostal na 25. miesto v historickom poradi. Prekonal tak legendarneho Maurica Richarda, po ktorom je pomenovana trofej pre najlepsieho strelca sutace, ktoru ako prvy ziskal prave Selanne. Finsky kridelnik odohral v tejto sezone svoj 10 zapas. Na svojom konte ma uz 6 golov a 5 asistencii.
Mna osobne ani tak neprekvapuju jeho vykony ved aj minulu sezonu bol dobry. To mas pravdu, ze jeho prichodom sa zacalo Anaheimu viac darit, ale Anaheimu sa zacalo viac darit pred tym, ked v time nebol este Selanne, lebo pred jeho prichodom do timu prisiel skor Scott Niedermay no ale, ked je teraz aj v Anaheime Selanne tak je to este ovela lepsiearek píše:ja osobne som si myslel, ze Selannemu to moc nepojde...ale prijemne ma prekvapuje, aj napriek dlhemu vypadku hra skvele. Aj vysledky Ducks su hned lepsie...
velmi silne nesuhlasim! anaheim vyhral zasluzene a skvelym hokejom. toto je presne to co by som chcel aby hral moj tim.arek píše:no zas neprehanajme. To by bola katastrofa, keby dva roky po sebe zvitazil tento tim
.
(nech mi odpustia vsetci fanusikovia ducks)
Mimochodom dnes ocakavam opet dalsi skvely zapas. S anaheimom je to vzdy kvalitna bitka.
Ano,tak s tímto absolutně souhlasím Mitchidebil píše: velmi silne nesuhlasim! anaheim vyhral zasluzene a skvelym hokejom. toto je presne to co by som chcel aby hral moj tim.
Mimochodom dnes ocakavam opet dalsi skvely zapas. S anaheimom je to vzdy kvalitna bitka.
no,byl to vyrovnaný zápas,až třetí část byla pro Flames,kdyby to rozhodčí ke konci nezkurvil,tak je to plichta...a ten bastard Phaneuf hrál fakt perfektně!Byl všude,mohli odpískat snad tucet faulů na něj,no nestalo se.Samozřejmě že si neodpustil nějakou tu svou sviňárničku,ale dneska to bylo v rámci fér hry...a pomuchlal se trochu s Bertuzzim :o
Ale tak jsem to nemyslel,jen mě štveš s tím jejich podceňováním.Připadá mi to,jako bys neviděl jejich zápasy!Ten styl co hrají,přesně sedí tomu,co od hokeje požaduješ,proto nechápu,co proti nim máš?Znovu podotýkám,že Kačenám nijak nefandím,jen se mi zkrátka líbí fyzický,nátlakový hokej z výborné obrany,v jejich podání.Philly-The Scud píše: Ano je to tak, vůbec NHL nerozumím a Ana je nejlepší tým ligy, který všechny roznese na kopytech...... !!!! Jestli by tato totálně nepravděpodobná varianta nastala, tak je to katastrofa, na lední hokej v tropech totiž sral pes........ !!!!
Az na to, ze Analheim je zasa medzi najsilnejsimi muzstvami v lige. To nastve cloveka. s takymi brankarmi a losermi v kadri? No, vyjadril som sa uz inde.... Analheim ma taky dobry kader, ze aj ja by som tam bol pouzitelny hokejista.... 4 sebelepsi borci vo formacii uz 1 lamu prikryju.
Máš pravdu. Jen si dokažte předtsavit jaké by to bylo, kdyby v současné době vyhrála Stanley Cup třeba Ottawa, Montreal nebo Toronto. Tanm by SC pěkně vyjímal a dfanoušci by z toho byli úplně hotovíPhilly-The Scud píše:Jasné Baffy, hokej by šel, ale zkrátka nesnesu, když vítěz SC oslavuje ve 40 stupňovém vedru, asi tak nějak......!!!! Dobře, loni vyhráli, v poho, užili si to, ale byl bych nerad, aby se něco podobného v brzké době opakovalo........
![]()
!!!! Zároveň jejich fanoušci jsou pěkní hotentoti.......
!!!!! Jinak ještě k tomu hokeji, já tam to, co Ty říkáš zase tak moc nevidím, ano, jisté náznaky tam jsou, ale o hodně bližší je mi hra Dallásku........ !!!! Z jejich kádru bych bral jediného hráče, a to Getzlafa........ !!!!
Philly-The Scud píše:Naštěstí Ana je naprosto neschopný v útoku a nyní, po zranění Perryho to vše táhne pouze Getzlaf, Sel je již v řiti, takže letos se této "grupy" opravdu nebojím......... !!!!
ja by som sa bal pozry sa ako dnes dopadol montreal od vyzsej prehry ich zachranily iba dobre vykony pricea :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: :biglol: len tak dalej Ducks
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé