No Gagner je docela zajímavá položka. Stále je relativně mladý a má senzační ruce. Také je to skvělý bruslař s tvůrčí schopností. Jenže jeho forma je zajímavá. Občas má šňůru bodů a pak hluché období.. V defenzívě (včetně FO) je katastrofální. Nicméně bych si jej dokázal představit v 1. lajně v Torontu (kde stejnak nikdo nebrání takže by se neučil novým kouskům). Protihodnota by mohl být například Kuljomin, který by mohl jít do lajny vedle Yakupova. Otázkou však je, kdo by se pak zhostil centra 2. lajny právě u Oilers.. Lander na to totiž očividně nemá a nikdy mít nebude.arek píše:Drzim palce MacTmu. Plany ma velke, ale za dreva ako Hemsky a Gagner aj tak na TDL vela neziska
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
EDMONTON OILERS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Gagner nie je zlý hráč, ale očakávalo sa od neho viac. V súčasnosti nie je vôbec tým hráčom, ktorého Oilers potrebujú. Hrá najhorší hokej v kariére, čo mu nanešťastie pre Oilers na hodnote práve nepridáva. Nekritizoval by som ho, pretože ako väčšina iných mladých hráčov v Edmontone sa nemal od koho učiť. Ale ak si ho vieš predstaviť v Toronte, tak nechápem základ myšlienky "ako". Neprinesie viac ako Bozak, Kadri či Bolland. Pozícia centra nás trápi asi najmenej, keďže v prvom rade nemáme systém. Gagner mal najlepší prvý ročník, v ktorom hral na pravom krídle a s jeho platom 4,8 mega by bol pre nás "problematické zboží".Guddy.44 píše:arek píše:
Drzim palce MacTmu. Plany ma velke, ale za dreva ako Hemsky a Gagner aj tak na TDL vela neziska
No Gagner je docela zajímavá položka. Stále je relativně mladý a má senzační ruce. Také je to skvělý bruslař s tvůrčí schopností. Jenže jeho forma je zajímavá. Občas má šňůru bodů a pak hluché období.. V defenzívě (včetně FO) je katastrofální. Nicméně bych si jej dokázal představit v 1. lajně v Torontu (kde stejnak nikdo nebrání takže by se neučil novým kouskům). Protihodnota by mohl být například Kuljomin, který by mohl jít do lajny vedle Yakupova. Otázkou však je, kdo by se pak zhostil centra 2. lajny právě u Oilers.. Lander na to totiž očividně nemá a nikdy mít nebude.
Gagner je ofenzívny hráč, ktorých máme v tíme dostatok. Naopak, Kule je jediný, kto vie smerom dozadu podržať. Keby nebol Carlyle taký moron, Kulemina by vyskúšal na viac zápasov s Kadrim a Lupulom miesto Raymonda.
No já si ho dokážu představit právě v první lajně mezi Kesselem (Sniper) a JVR (power-forward) když to řeknu takto. Ideálně by tvořil hru. Nedávno jsi psal, že Kadri a Kessel si spolu nesedli. Kdežto Lupul a Kadri ano. Kdyby si Gagner sedl s Kesselem a JVR, mohli by jste mít 2 velice dobré lajny. No když už by nešel Kulemin, i ten Bozák opačným směrem by Oilers pomohl. Ale to asi po tom podpisu nehrozí. Byl to jen takový nápad, co by se mi líbilo pro obě strany. Nutno však podotknout, že ani Gagner a ani Kadri nejsou dobří na FO. V obraně (hlavně Gagner) se taky nevyžívají. Jen prostě ten Bozák v první lajně mi u vás už dlouhou dobu nesedí a dovolil jsem si "zaexperimentovat". Já měl kdysi Gagnera velmi rád. Sleduju jej od jeho první sezóny ale jak jsi správně řekl, ta očekávání, co se od něj čekala ani náhodou nesplnil.
Jo a v první sezóně hrál střídavo centra a RW. Na LW byl tehdy Robert Nilsson (toho sem měl také rád ale od té doby, co se vypařil do KHL už ani nevím, kde je mu konec) a na C/RW Cogliano. Tehdy to byla velice šikovná lajna.
Jo a v první sezóně hrál střídavo centra a RW. Na LW byl tehdy Robert Nilsson (toho sem měl také rád ale od té doby, co se vypařil do KHL už ani nevím, kde je mu konec) a na C/RW Cogliano. Tehdy to byla velice šikovná lajna.
Medzi JvR a Kessom by som si vedel predstaviť skôr mená ako P. Stastny či ROR. 
Každopádne ak bude Nonis hľadať centra, tak to bude meno, za ktoré ho neukameňujú. Nemyslím, že sme v pozícii, kde môžeme skúšať experiment aký predstavuje Gagner. S Torontom sa väčšinou spájali teórie, ktoré by priniesli two-way centra, ktorým Gagner nie je.
Len na tú jazdu Oilers do finále a gól Hemského proti Red Wings.
Každopádne ak bude Nonis hľadať centra, tak to bude meno, za ktoré ho neukameňujú. Nemyslím, že sme v pozícii, kde môžeme skúšať experiment aký predstavuje Gagner. S Torontom sa väčšinou spájali teórie, ktoré by priniesli two-way centra, ktorým Gagner nie je.
Toto si už veru nepamätám takto dopodrobna.Guddy.44 píše:Jo a v první sezóně hrál střídavo centra a RW. Na LW byl tehdy Robert Nilsson (toho sem měl také rád ale od té doby, co se vypařil do KHL už ani nevím, kde je mu konec) a na C/RW Cogliano. Tehdy to byla velice šikovná lajna.
Guddy: Eakins vytiahol Gagnera na prave kridlo aj v poslednych dvoch zapasov (a bude tomu aj dnes v Dallase). Hra prvu lajnu s Hallom a RNH. Vysledkom tohto experimentu je zatial jedna asistencia zo zapasu s PIT, proti CHI dost kazil. Radsej by som ho poslal prec (na vychode by mu bolo fajn
) a priviedol za neho niekoho mohutnejsieho, tvrdsie hrajuceho, co necha na lade vsetko. Nemozeme mat tu na zapade oboch prvych 2 centrov vychrtlikov.
To je taky fakt. Hlavně by to chtělo i někoho, kdo v té 1./2. lajně vyhraje to důležité vhazování. Nugent i Gags jsou na FO marní.. Ale je fajn, hodit jej na RW. Tento tah určitě beru.arek píše:Guddy: Eakins vytiahol Gagnera na prave kridlo aj v poslednych dvoch zapasov (a bude tomu aj dnes v Dallase). Hra prvu lajnu s Hallom a RNH. Vysledkom tohto experimentu je zatial jedna asistencia zo zapasu s PIT, proti CHI dost kazil. Radsej by som ho poslal prec (na vychode by mu bolo fajn) a priviedol za neho niekoho mohutnejsieho, tvrdsie hrajuceho, co necha na lade vsetko. Nemozeme mat tu na zapade oboch prvych 2 centrov vychrtlikov.
no, ma ho opuchnuty, ale prvy rtg nepreukazal zlomeninu.AndyF píše:Hemsky opet zraneny. Tentokrat kotnik po blokovani strely.
Ja som zapas chvalabohu nevidel, ale planom bolo strelit prvy gol a ten plan padol uz po 14 sekundach. To myslim hovori za vsetko.
Yakupov pridal dalsie dve minusky, takymto stylom nebude mat problem prekonat Rica Fatu a jeho -46 zo sezony 03/04. Vedenie by sa malo velmi zamysliet, ci by nebolo lepsie poslat ho na nejaku dobu na farmu. Nail ale za to nemoze sam...v tejto sracke sa s nim vezie aj Eakins.
Mazanec je slabý, zatiaľ, zbytočný hype sa okolo neho vytvoril keď museli hrať suckujúceho Huttona.Rono píše:Why Poile? Ale IMO Mazanec ho vytlačí na farmu.
Z pohľadu NSH chápem, Dubnyk (také typy oni radi) ako dvojka a 1B kým sa Rinne uzdraví namiesto Hendricksa, ktorý vyzeral ako dobrý podpis ale nepresvedčil, je dobrý ťah.
MacTavish ale musí byť na drogách. Teda, ak za Gazdica neprivedie Reimera.
Teraz ma napadla neskutočná blbosť
čo keby teraz prišiel Lou a vyčaril zasa ťah, ktorý by nikto nečakal a síce do EDM by putoval Schneids
ale to už by sme si pýtali ak nie Yakupova lebo ten by sa v takomto prípade málil aspoň Halla alebo Eberleho
v tom prípade by LL vymenil svoju draft. 9ku za 1ku (ak by sa jednalo o niekoho z dvojice Hall-Yakupov) a zasa by bol génius, ale nie to je absolútny nezmysel toto čo som napísal, ale bola by sranda no nie aspoň by sa malo o čom písať
.........................................................................joke
v tom prípade by LL vymenil svoju draft. 9ku za 1ku (ak by sa jednalo o niekoho z dvojice Hall-Yakupov) a zasa by bol génius, ale nie to je absolútny nezmysel toto čo som napísal, ale bola by sranda no nie aspoň by sa malo o čom písať
Beriem, ale myslis/veris tomu, ze Dubnyk je lepsi ako trebars ten Mazanec? Uvidime no, kazdopadne Dubnyk musi mat teraz zmiesane pocity. Na jednej strane ide z no defense systemu do defense first, co mu urcite cisla zlepsi, ale s vedomim, ze dlhodobo je tam Rinne, ktory hrava 60 zapasov v sezone...
Na druhej strane Bryz
Na druhej strane Bryz
Dubnyka sledujem už nejaký ten rok a Mazanca som videl dosť (aj v extralige, kde sa nájde niekto lepší). Uhly, rebound control, čítanie screenov, lapačka. Mal dobrú časť sezóny ale veľa vecí ešte hapruje. A Hutton je AHLer. Na Dubnyka každý kydá, ale zmena prostredia by mu pomôcť mohla. Na MS vyzeral lepšie ako kamenný Reimer a pri pohľade na čísla si človek zaťuká na čelo. Uvidíme. Rozhodne to nie je od Poillea nelogický krok.kajo píše:Beriem, ale myslis/veris tomu, ze Dubnyk je lepsi ako trebars ten Mazanec? Uvidime no, kazdopadne Dubnyk musi mat teraz zmiesane pocity. Na jednej strane ide z no defense systemu do defense first, co mu urcite cisla zlepsi, ale s vedomim, ze dlhodobo je tam Rinne, ktory hrava 60 zapasov v sezone...
Na druhej strane Bryz![]()
Spomína sa teraz Ward. Už nie je čo býval, ale v jari je každý rok na nezastavenie. Defenzíva Caroliny je momentálne lepšia, neviem čo si o tom myslieť. Takto aspoň trade Dubnyka dáva zmysel.
EDIT: och mamo MacT
Elliotte Friedman @FriedgeHNIC 4m
For bookkeeping purposes: EDM retains half of Dubnyk's salary
OMG, taky nezmyselny trejd som uz davno nevidel
a z oboch stran 
naco je preds dubnyk - po sezone UFA? bud u nich zacne chytat dobre a oni vdaka tomu neskoncia n azapade 13. ale 10. (stale mimo PO a pohorsia si v drafte), alebo bude dalej suckovat a tym padom by to pre nich neriesilo nic. namiesto toho aby dopriali mladym ziskavat skusenosti ked to uz v tejto sezone na to PO nevyzera vymyslaju takyto experiment... asponze ich to nic svetoborne nestalo
a oilers? z ich strany je to move "zbavme sa ho za pytel pukov", co by naznacovalo ze maju pripraveny dalsi trejd v ktorom by k nim prisiel novy brankar... inak s tymto mohli pockat do TD a mozno by ziskali lepsiu protihodnotu ako hraca na rozhrani 4th line a HS...
neprekvapilo by ma keby v kratkej dobe ohlasili nieco ako "miller do edmontonu za gagnera alebo yakupova" alebo nieco na ten styl... ak nie tak mi to z ich pohladu naozaj ziaden zmysel nedava
a z oboch stran naco je preds dubnyk - po sezone UFA? bud u nich zacne chytat dobre a oni vdaka tomu neskoncia n azapade 13. ale 10. (stale mimo PO a pohorsia si v drafte), alebo bude dalej suckovat a tym padom by to pre nich neriesilo nic. namiesto toho aby dopriali mladym ziskavat skusenosti ked to uz v tejto sezone na to PO nevyzera vymyslaju takyto experiment... asponze ich to nic svetoborne nestalo
a oilers? z ich strany je to move "zbavme sa ho za pytel pukov", co by naznacovalo ze maju pripraveny dalsi trejd v ktorom by k nim prisiel novy brankar... inak s tymto mohli pockat do TD a mozno by ziskali lepsiu protihodnotu ako hraca na rozhrani 4th line a HS...
neprekvapilo by ma keby v kratkej dobe ohlasili nieco ako "miller do edmontonu za gagnera alebo yakupova" alebo nieco na ten styl... ak nie tak mi to z ich pohladu naozaj ziaden zmysel nedava
s Mazancom a Huttonom si Dubnyk poradi bez problemov
tohtosezonne stats ma velmi zle, ale vieme, v akom time hral. Ma urcite na viac a za lepsou defenzivou Preds to snad aj dokaze.
Kajo: Dubnykov kontrakt konci, a ak sa mu nebude pacit robit Rinnemu dvojku, tak proste nepredlzi a pojde inam. Mazanec nepodava vyrovnane vykony a Preds su stale na dosah PO, brankarsku otazku tymto vyriesili/upgradli a neobetovali za to vela. Z ich pohladu imo dobry trejd
Zaujimavost: do sezony sme sli s dvojicou Dubnyk-Labarbera. Uz sme stihli oboch vytrejdovat a co sme za nich do dnesneho dna ziskali? Hendricksa.
Barbs mal hrozne stats, Dubnyk detto, Bryz ma tiez. Kedy si uz tam hore uvedomia, ze problem nie je v brankaroch?
Kajo: Dubnykov kontrakt konci, a ak sa mu nebude pacit robit Rinnemu dvojku, tak proste nepredlzi a pojde inam. Mazanec nepodava vyrovnane vykony a Preds su stale na dosah PO, brankarsku otazku tymto vyriesili/upgradli a neobetovali za to vela. Z ich pohladu imo dobry trejd
Zaujimavost: do sezony sme sli s dvojicou Dubnyk-Labarbera. Uz sme stihli oboch vytrejdovat a co sme za nich do dnesneho dna ziskali? Hendricksa.
Barbs mal hrozne stats, Dubnyk detto, Bryz ma tiez. Kedy si uz tam hore uvedomia, ze problem nie je v brankaroch?
jak vravím, schneider za yakupovapetrik píše: neprekvapilo by ma keby v kratkej dobe ohlasili nieco ako "miller do edmontonu za gagnera alebo yakupova" alebo nieco na ten styl... ak nie tak mi to z ich pohladu naozaj ziaden zmysel nedava
![]()
![]()
Hendricks bol obľúbeným hráčom napr. v kabíne Washingtonu. Jeho prínos by som nehľadal len v štatistikách. Môže byť akýmsi prvkom, ktorý pozdvihne "zdrvených" Oilers. Spoľahlivý vo forchecku i backchecku, 200 hitov za sezónu. A nie som si istý, či nepatril k "nájazdovým" hráčom. Dubnyk by v Nashville mal dostávať menej softov, som zvedavý čo s ním spraví zmena prostredia s iným systémom (aby nebol po sezóne v KHL).
Pre mňa win - win trade, ale očakávam ďalšie kroky v Edmontone.
Pre mňa win - win trade, ale očakávam ďalšie kroky v Edmontone.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé