od
Ohlund » čtv 27. úno 2014 12:19
Kua a ešte pred tými 3 rokmi to bola taká idylka, mali sme naj tím v lige, Sedinovci boli nezastavitelní a vyzeralo to že minimálne dalších pár rokov bude podobných (Tak sa nečudujem že každý dostával NTC, mal to byť víťazný tím

) . Ale skončilo to ovela skôr

. Najskôr odišiel Ehrhoff a PP išla riadne dolu, teraz sa chcú zbaviť aj Edlera a bude to ešte horšie (ked sa to ešte vôbec dá) . Kesler sám žiada trejd, wtf som myslel že je tu spokojný a čakal som že tu ukončí kariéru na ktorej konci skončí 17ka pod stropom.. U Edlera to bolo podobné, bol som rád že dieru po Mattiasovi vyplnil další nádejný švéd, rýchlo sa stal môj oblúbenec a už dlho som chcel kúpiť jeho dres. V posledných sezonach už ale mal zdravotné problemy a išiel výkonnostne dolu, v niektorých zápasoch to bolo vyslovene frustrujúce sledovať ho.. takže tak trochu to aj chápem že asi pôjde

.
Sedinovcom tiež ten prime neako dlho nevydržal. 2-3 roky boli na úplnej špici ligy a momentálne nemajú ani bod na zápas, Daniel po tom otrase navyše prestal dávať goly a už je z neho sviatočný strelec

. Vo Vancouveri som si nato už zvykol, nič pekné tu netrvá dlho. Aj Linden mal dobrých len pár sezon a druhú polovicu kariéry bol 3rd liner, Näslund sa roky prepracúval na vrchol, vydržal tam 2-3 sezony a nasledoval rýchly pád. Sedinovci zrejme idú rovnakou cestou. Pritom iné tímy si nadraftujú hviezdy čo žiaria od 18ich do 40ky

.
No nič, treba sa pripraviť na ťažké roky pred nami, aspoň Läck robí radosť

, dnes vychytal už 3. SO a je to super aj človek, pri rozhovoroch stále vysmiaty a dal si spraviť parádnu masku k Heritage zápasu, škoda že si nezachytá asi. Verím že bránkovisko bude patriť jemu v budúcnosti a že nedopadne ako Schneids.