Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

V pondelok hráte u nás, Henrik s tímom odcestoval alebo je out na celý trip ?
Pasha píše:V pondelok hráte u nás, Henrik s tímom odcestoval alebo je out na celý trip ?
"Sedin (ribs/finger) skated for the second straight day and could return to practice with the team on Saturday.
Sedin will miss his sixth consecutive game tonight, but things are trending in the right direction for him to play on Monday in Detroit."

Kua ale dostávame kade chodíme, časy ked bolo PO isté už v lete pred sezonou sa už asi skončili :| a ani budúcnosť nevyzerá najlepšie :nervozny: .
Obrázek

:cool:

:lol2: :lol2:

// s prekladom http://www.sknazivo.com/video.php?read=827" onclick="window.open(this.href);return false;

:jupi: catchy, a ten Sestitov výrok... :lol2:
Chapu spravne, ze bez Trotlorelly vyhrali Canucks jen 2 zapasy a propadli se mimo PO?
Getzo5 píše:

:jupi: catchy, a ten Sestitov výrok... :lol2:
Doprdele :)) to fakt nee :) Lepsi nez vetsina pophitu dneska :)
Včera sedmá prohra v řadě, jak silnou pozici má Torts :hmm: ?
Asi to bude oklieštenou zostavou,dva centri IR a traja beci tiež. Nemávame často zranených a ako vidno nemáme ani dosť široký káder na to,aby zranenia neovplyvnili hru. Pozeral som zápas proti MTL, ale to nešlo pozerať,deravá obrana a útok tiež planý. Sem tam nejaký minitlak,ale to je máličko :? Či sa mi to lúbi alebo nie, treba priznať, že naša ofenzíva stojí a padá na výkone twins,prípadne sem tam sa niekto pridá :neviem:
Daniel bol v tom zápase totálne neviditelný,normálne som mal chvílu pocit,že bez Henka ten Daniel pomaly nevie,čo sa na tom lade deje a kam si nakorčulovať :jn:
Hlavne sa treba zbaviť Burrowsa, len sa bojím,že by ho aj tak nikto nechcel :yes:
Linden16 píše:Asi to bude oklieštenou zostavou,dva centri IR a traja beci tiež. Nemávame často zranených a ako vidno nemáme ani dosť široký káder na to,aby zranenia neovplyvnili hru. Pozeral som zápas proti MTL, ale to nešlo pozerať,deravá obrana a útok tiež planý. Sem tam nejaký minitlak,ale to je máličko :? Či sa mi to lúbi alebo nie, treba priznať, že naša ofenzíva stojí a padá na výkone twins,prípadne sem tam sa niekto pridá :neviem:
Daniel bol v tom zápase totálne neviditelný,normálne som mal chvílu pocit,že bez Henka ten Daniel pomaly nevie,čo sa na tom lade deje a kam si nakorčulovať :jn:
Hlavne sa treba zbaviť Burrowsa, len sa bojím,že by ho aj tak nikto nechcel :yes:
Ta obrana byla v tom zápase fakt díravá jak řešeto. Max jel dvakrát sám a z toho pak byly ty PS, pak tam jeli minimálně další tři hráči sami na Louonga. Marodku máte fakt na prd, ale jiné týmy už ji měly i horší a nešly tak dolů. Burrows s O g :sok: se moc hezky vyjímá ve společnosti Leina, Erat už kluky opustil :giggle: Se Sedinem souhlas, vůbec jsem o něm nevěděl. Je to škoda, mám Vancouver celkem rád, ale takhle to asi nepůjde. A Tortsovy ksichty a sarkastický smích si užiju vždycky :hehe:
Coze coze no to snad nie ikona west coast expres Alex Burrows nemoze odist. To by klub uplne stratil identitu!
McKenzie "if the Canucks can find a C that's 20-25 that is a 1B or 2A in a package for Kesler then they'll move him"
McKenzie "I can tell you this, the Canucks are aggressively listening on Kesler and Edler"
Nechápem toho Gillisa, najskôr každému hráčovi aj 3rd linerom dáva NTC ako pán. Potom sa chvílu nedarí a už sa ich che zbaviť a musí ich prosíkať aby súhlasili. Ved to bude komédia. Potom by som ako volný hráč len tak skoro do Vancouveru nešiel ked tam NTC znamená :ho*no: ale hlavne to treba dať každému :slap: .
To ze se chce zbavit Edlera, to je fajn a je to plne pochopitelny. Co se tyce Keslera, tam to muze byt prave naopak..
Louis Jean ‏@LouisJean_TVA 8h
Sources say Ryan Kesler requested a trade some time ago & wants out of Vcr. Told #Canucks don't want to trade him but may not have a choice.
Atlantik píše:
McKenzie "if the Canucks can find a C that's 20-25 that is a 1B or 2A in a package for Kesler then they'll move him"
Holmgren uz Keslera chcel, ked nanho napalil OS, takze by som sa velmi necudoval, keby ponukol trebars Schennovcov zanho. Podmienka veku a 1B/2A by splnena bola, ale neviem ci nieco podobne by som chcel vidiet...

Na druhej strane Edler by mohol byt zaujimavy, teraz ma zda sa vcelku nizku cenu :hmm:
Ben Kuzma of the Vancouver Province: The Canucks renting a player doesn’t make sense. They should look at selling roster players like Alex Edler, if he’d waive his no-trade clause. The Red Wings and Ducks inquired before the draft last year. If the Wings are still interested, a player like Gustav Nyquist in a package might interest the Canucks.
V lete ho možno získame, teraz tomu nedávam šancu, leda ak by si vzali Quinceyho :lol2: :lol2: :lol:
Kua a ešte pred tými 3 rokmi to bola taká idylka, mali sme naj tím v lige, Sedinovci boli nezastavitelní a vyzeralo to že minimálne dalších pár rokov bude podobných (Tak sa nečudujem že každý dostával NTC, mal to byť víťazný tím :? ) . Ale skončilo to ovela skôr :| . Najskôr odišiel Ehrhoff a PP išla riadne dolu, teraz sa chcú zbaviť aj Edlera a bude to ešte horšie (ked sa to ešte vôbec dá) . Kesler sám žiada trejd, wtf som myslel že je tu spokojný a čakal som že tu ukončí kariéru na ktorej konci skončí 17ka pod stropom.. U Edlera to bolo podobné, bol som rád že dieru po Mattiasovi vyplnil další nádejný švéd, rýchlo sa stal môj oblúbenec a už dlho som chcel kúpiť jeho dres. V posledných sezonach už ale mal zdravotné problemy a išiel výkonnostne dolu, v niektorých zápasoch to bolo vyslovene frustrujúce sledovať ho.. takže tak trochu to aj chápem že asi pôjde :-/ .
Sedinovcom tiež ten prime neako dlho nevydržal. 2-3 roky boli na úplnej špici ligy a momentálne nemajú ani bod na zápas, Daniel po tom otrase navyše prestal dávať goly a už je z neho sviatočný strelec :eek2: . Vo Vancouveri som si nato už zvykol, nič pekné tu netrvá dlho. Aj Linden mal dobrých len pár sezon a druhú polovicu kariéry bol 3rd liner, Näslund sa roky prepracúval na vrchol, vydržal tam 2-3 sezony a nasledoval rýchly pád. Sedinovci zrejme idú rovnakou cestou. Pritom iné tímy si nadraftujú hviezdy čo žiaria od 18ich do 40ky :roll: .
No nič, treba sa pripraviť na ťažké roky pred nami, aspoň Läck robí radosť :thumbsup: , dnes vychytal už 3. SO a je to super aj človek, pri rozhovoroch stále vysmiaty a dal si spraviť parádnu masku k Heritage zápasu, škoda že si nezachytá asi. Verím že bránkovisko bude patriť jemu v budúcnosti a že nedopadne ako Schneids.
„Ta zpráva je jen hromadou sr..k.“

Keslerův agent Kurt Overhardt expresivně komentuje zvěsti, že jeho klient požádal Vancouver o výměnu.
Na lade to také slávne nie je túto sezonu, ale videá robia super :good:

Pred zápasom s Blues

Pred 1. zápasom sezony

Pridám aj zaujímavý článok o Danielovi, tá seria bez golu v NHL sa natiahla už na 21 zápasov, úspešnosť strelby pod 7%.. viac nižšie. Burrows bez golu celú sezonu, čo to kua je?
http://www.theglobeandmail.com/sports/h ... e17107221/
Ohlund píše:dal si spraviť parádnu masku k Heritage zápasu, škoda že si nezachytá asi.
Ehm dnes bude v bráne znovu Läck, na jednej strane mám z toho radosť, na druhej mi je zas lúto Luonga, dostal dalšiu podpásovku.. Bude to už 3. štart posebe, v predchádzajúcich 2 chytal super a dostal len 1 gol takže je to logické. Ale kua po tom trejde Coryho som si myslel že podobné problemy dalších pár rokov riešiť nebudeme a ono je to tu zas :doh: .

:moj:
Obrázek
Ked sa darí tak sa darí. Už nech je apríl... :golf: . Ten výsledok sa dal čakať, Ottawa hrá doma :ho*no: a vonku vyhráva aj tam kde nemá :evil: .
Schneider nebo Luongo? Lack :!:
Opačným smerom za Lua ide Märkstrom...Ak Gillis náhodou poserie trade Keslera alebo Edlera, mal by letieť. Už to má aj tak dosť nahnuté :hroza: :scare:

EDIT: Tak spolu s Märkstromom aj Shawn Matthias, dobrý obchod tým pádom pre Canucks, ale Luongo mal byť menený už dávno, veľmi dávno.
Pasha píše:EDIT: Tak spolu s Märkstromom aj Shawn Matthias, dobrý obchod tým pádom pre Canucks, ale Luongo mal byť menený už dávno, veľmi dávno.
:sok:
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS