Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Já myslím, že už by vám ty body do konce sezony mohly stačit ne? :-D :stop:
Blackhawks 24 - game point streak :wave:
11 - game win streak :clap:
Emery 10-0-0 :jupi:

do zapasu nenastupil Majo, ale vraj nic vazne, zial pocas zapasu odstupil Shaw - elbowing od Stastneho a Sharp - nieco z rukou, tak hadam nic vazne a budu v poriadku

zapas bol dobry a to aj vdaka Avalanche ktore hralo super a okrem golov mali aj dve tycke, plus dalsie nebezpecne situacie, to nie je dobra vizitka obrancov a nasich hracov ktori im toho dnes dovolili toho vela, a nevyznamenal sa ani Emery pri gole Duchene, kedy nepokryl svoju blizsiu tycku, ale v ostatnych momentoch podrzal :good:

my sme gol dali aj v presilovke kedy Shaw tecoval strelu Seabrooka, aj v oslabeni, kedy sa pekne presadil Toews, aj v hre 5 na 5 kedy prvym golom v sezone rozhodol Carcillo 50sek pred koncom a vyuzil tak dobru pracu Krugera a Stalberga :clap:

taze mame za sebou polovicu sezony a stratili sme 3 body :!: neuveritelne ako hrame a vzdy vystupi z radu niekto iny ako dnes Carcillo

aj ked clovek toho vela nenaspi tak sa to oplati a som hrdy ze som Blackhawk :wave:

teraz odveta v Denveri, tak hadam budeme mat vsetkych v poriadku
Scoobyno píše:taze mame za sebou polovicu sezony a stratili sme 3 body :!:
Toto je skutočne brutálny údaj, ktorý sa absolútne nemohol očakávať, nenormálny rešpekt! :wave: :clap:
Ray Emery is now the first goalie in NHL history to start a season with 10 straight wins :poklona:
:tired:
a vypadnu v prvom kole to bude sranda
mitch píše:a vypadnu v prvom kole to bude sranda
Teba to trapit nemusi,vy sa do POs ani nedostanete :hehe:
Respekt, ale prijde mi ze uz to mnohdy vyhravaj jen silou vule a predevsim z motivace k tomu rekordu. Videt to v zaverech zapasu.. Posledni zapasy uz tam takova dominance neni. Po jedne prohre pravdepodobne zacnou hrat "normalne", zistej ze maj nahrano a budou v klidu. Rozhodne bych ale nevidel v Chicagu tak jasneho favorita na SC. Favorit ano, ale zadnej lock.
Hossánci, maximálně na 34.. :stop:
Atlantik píše:Respekt, ale prijde mi ze uz to mnohdy vyhravaj jen silou vule a predevsim z motivace k tomu rekordu. Videt to v zaverech zapasu.. Posledni zapasy uz tam takova dominance neni. Po jedne prohre pravdepodobne zacnou hrat "normalne", zistej ze maj nahrano a budou v klidu. Rozhodne bych ale nevidel v Chicagu tak jasneho favorita na SC. Favorit ano, ale zadnej lock.
tak neviem, zatial iba v jednom zapase sme boli horsi a to v Calgary a teraz v Detroite druhu polku zapasu, inak sme boli vzdy lepsi, mali viac sanci, to je nasa slabina, lebo ich nevieme premienat alebo sa nam super vyrovnal hrou

nevravim ze ostatok bijeme, ale mavame herne navrh

sak zatial aj tie 3 prehry su po najazdoch, cize ani v predlzeni nas nik nedokazal porazit

tak do ulohy jasneho favorita sa ani nepasujeme, jednak je to este daleko a nam to by aj vyhovovalo

takto rozbehnutu sezony by bolo dobre doviest do POs z prveho miesta a tam sa uvidi, to uz bude ina sutaz
Rono píše:Hossánci, maximálně na 34.. :stop:
toho sa bat asi nemusis, lebo teraz zo 6. zapasov 5 von a tak je velka pravdepodobnost ze seria tu niekde skonci
tak dnes sa nam skoncili serie :plac: ale ma to aj vyhodu mozu zacat nove :D
ale este aspon zije ta Emeryho :jupi:

dnesny zapas bol zly najma co sa tyka obrany, nie je mozno aby sme tri goly dostali z pred brankoveho priestoru, kde sa nachadzali nasi hraci najma utocnici ked Duchene, Mitchel ci Mcginn mali kopec casu a nik ich nebranil v tak tesnej blizkosti brankara, najma nasmu druheme utoku neslo a ani Crow nebol najistejsi a do tretej tretiny nastupil Emery

dalsia tragicka vec dnes boli faceoffs, kde nas laviny zvalcovali a to sa prejavilo pri gole O´Reillyho, ktory hned po buly vyuzil presilovku

ani nase dobre oslabenia dnes nefungovali a z troch presiloviek v prvych dvoch tretinach sme dostali dva goly

taze mozno sa to nezdalo ale v druhej tretine hoci sme ju vyhrali na strely 13-9 sme dostal 4 goly :bitka3:

jediny pekny moment zapasu bol nas prvy gol, kedy Saad, Hossa a Toews vysachovali hracov Colorada a dali gol, ale potom na rozdiel od ostatnych zapasov sme si nevypracovali nejake velke golove sance

ale hovori sa ze hrame co nam super dovoli a dnes sme toho vela nenahrali a laviny vyhrali zasluzene

tak na dnesny vykon rychlo zabudnut, poucit sa a ak sa bude dat tak nezopakovat :wink:
Pyžamo set in the fire :power:

a už ste mali v predošlom zápase na mále, teraz vás kráľ # 9 zničil, Matt Duchene na hrad :king:
v predoslom zapase namale? :giggle:
Konecne sa skonci to sialenstvo ohladom rekordu,uz som prestal aj citat clanky o Hawks,stale to iste.

Gratulujem Coloradu.

Hawks back to work,chcu vidiet Pirri,Smith,Morin atd na mieste Sharpa,ziadny Bollig,alebo Carcillo fock :hroza:
Obrázek
Pasovalo by trosku zhrnut polovicu sezony,aj ked sa necitim na nejake dlho pisanie,nasi chlapci si to zasluzia.

24 zapasov bez prehry v regular time,to je polovica tejto sezony..Este na zaciatku tejto skratenej sezony uz len pri pohlade na prvy road trip,kde sme hrali 9 zapasov vonku mi naskocila husia koza od strachu,vsetko v top arenach,kde sme posledne 2 sezony odchadzali s odretymi usami.
ZHRNUTIE

1) Mame 16 bodovy naskok pred 2 v central divizii Detroit

2) Keby Marian Hossa nestrelil gol v zapase proti Calgary Flames 2 sekundy pred koncom zapasu,streak by sa skoncil na cisle 8

3) Nasi brankary mali 3 SOs,kdezto v poslednej sezone sme nemali ani jeden

4)Nasa obrana dovolila pocas 24 zapasoveho streaku iba 43 golov

5) Blackhawks predbehli NHL rekord timu Anaheim Ducks z roku 2006/7 o 8 zapasov

6) Pocas oslabeni sme dovolili len 9 power play goals

7) Hawks mali 13 hracov,ktori dali vitazny gol

8) Hrali sme 16 zapasov,kde sme vyhrali o jeden gol

9) Vyhrali sme 21 zapasov,z toho 14 v regulernom case,4 v overtime a 3 v shootouts

Bolo to nieco uzasne,ku koncu som uz zacal robit svoje voodoo,ako v POs zapasoch..papuce,ten sity sveter,ovladace do radu,zavrete dvere,rozlozenie na stole,vyska hlasu v tv a mnoho dalsich veci..Po prehratom zapase som bol aj rad,ze sa to sialenstvo skoncilo,v poslednych dnoch som bol totalne nervovo vycerpany,v piatok som to aj pekne oslavil v asi 3 baroch :good:

We've had a hell of a ride :!:

Teraz nas caka 2 dni konecne zasluzeneho volna,presli sme peklom a unava sa podpisala aj pod posledne nase prehry.Odychnut,zrelaxovat a znovu nastartovat motor.
To byla neskutečná papanica v Dallasu, oda na hokej, prostě nádhera, klaním se Blackhawks až k zemi :poklona: Z nich by si měli vzit tymy co se snazi jen betonovat a nudit příklad. Toto je neskutečná žranice. :good: God bless Joel Quenneville
martin83 píše:Z nich by si měli vzit tymy co se snazi jen betonovat a nudit příklad.
To by ale nejprve Suckers museli vyhodit Tortse. :-/
Jen aby v Po forma neskoncila, dlouhodobe je takova forma skoro neudrzitelna a to i v tak krátké sezóně, ale třeba bude chicago výjimkou potvrzující pravidlo :-) Zatim je ale hokej hawks neskutečný... :klobuk:
Bitka medzi farmou Hawks a Canucks :cool:

tak a mame za sebou dalsi celkom uspeny trip, celkom iba preto lebo dnes prehra u Ducks to pokazila, aj ked za stavu 2:1 pre nas mohol dat gol Kane, ci Bolling trosku tuknut puk hokejkou po odraze od korcule, ale nevadi, teoreticky stale mame 1 bod naskok pred Ducks :clap:

inak v zapase zaujala Saadova hra s pukom na utocnej modrej :klobuk: , zial v zaverecnej tretine na obranej modrej stratil puk a to vyustilo do rozhodujuceho golu

teraz 4 dni volna a potom tri domace zapasy, najma ten posledny s Ducks bude zaujimavy a hadam im oplatime prehry :wave:

a verim ze Hossa bude uz v poriadku
Co je to za cikosa ten Bollig ci jak se ten opicak jmenuje. Brusli hur nez ja, ale hokejku do ksichtu dava stylove :bitka3:

20cent :hehe:
zapas proti Kings bol z nasej strany najma co sa tyka obrany jalovy
ci uz proti Oilers alebo teraz nemozeme si dovolit doma dostat 4 nieto 5 a viac golov
a nie najma take ze gol pocas nasej presilovky, alebo gol 1 sekundu pred koncom tretiny kedy Oduya a Hjalmarsson, tym dvom to dnes neslo -3, nepokryli Doughtyho a King do doklepol korculov a rozhodujuci gol dostat pred koncom zapasu :bitka3:
dnes sme Kings vitazstvo darovali nasimi chybami, lebo hokejovejsi rozhodne neboli

na druhej strane posun Frolika pri neucasti Maja znamenal ze Frolik po 27. zapasov strelil gol po Saadovej prihravke, pridal este jeden ked tecoval strelu Keitha a mal aj asistenciu ked Toews dorazil jeho strelu do brany :good:

dufam, ze dnes proti Flames to uz bude v obrane o dost lepsie
No biggi,chuapi mali 4 dni volna,nohy drevene a potom to tak vyzera ze nahaname svoj chvost .

Nic sa nestalo,dnes ale musime dat Calgacov,viac ako 2 zapasy po sebe nesmieme prehrat :hmm:
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS