Je ešte jedna možnosť a to dať Staala na krídlo Malkinovho útoku, čím by sa znížila možnosť zhoršenia druhého útoku. No a Malkin zahrá s každým. Taktiež Ponikarovského by som neodpisovala, práve naopak, podpísala by som s ním zmluvu za rozumnú cenu (nemôže si po takom PO veľa pýtať, okrem toho v PO vybuchlotaktiež veľa kanadsko-amerických hráčov). Ak by hral dobre, mohli by ste ho výhodne vymeniť a to je lepšie, ako ho nechať bez náhrady odísť, no nie?Atlantik píše:Tak ano, ze 17 volnych milionu by jsme to mohli slusne poskladat, i kdyz to by slo v tymu Penguins pomalu o revoluci...Nicmene cim vic dumam nad tim, tak mne se taky zamlouva i ta koncepce s Malkinem na Crosbyho kridle a doplnit team jeste ze zbylych cca. 9 milionu. Tak nebo tak, asi se s tebou v zasade shodnu na tom, ze nase momentalni strategie "3 centru bez poradnych kridel" neni to prave reseni, to jsme se letos jasne presvedcili...
Fleury je samostatni kapitola, cela organizace neustale zduraznuje jak obrovskou duveru Marc u nich ma a zakryva si oci, ze mu bezmezne cely franchise veri... :ja_neviem: Takze nam zustava jen a jen zoufale doufat a modlit se, aby se Fleury konecne vzpamatoval, protoze si s nim toho jeste prezijeme hodne... Pokud zacne naplnovat predpoklady do neho vkladane, tak mame urcite i na Stanley cup, ale brankarsky post je obrovskym otaznikem, to ano a od toho se to vsechno samozrejme odrazi...
Útoky by mohli vyzerať následovne:
Kunitz--Crosby--Brulé
Staal--Malkin--Ponikarovski (ak sa presadí Eric Tangradi, tak on)
Cooke--Talbot--Kennedy
Dupuis--Letestu--Rupp
V obrane by mohli hrať: Orpik, Letang, Goligoski, Leopold , Lovejoy, McKee.
Čo myslíš?