Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MONTREAL CANADIENS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

S Nashvillom Price skvelý výkon! :good: Chytil viac ako 50 striel... to je skvele.
:) Tak utrápené vítězství na penalty se slabší Carolinou.Sledoval jsem pouze první třetinu zápasu.Začali jsme vyloučením Mary a po ubránění přesilovky gólem Paciorettyho, po nenápadné křižné přihrávce od výborného Tomáše Plekance/vyhlášen první hvězdou zápasu/.
Ale pak jsme nepochopitelně vyklidili pole a třetinu nám zachránil pouze golman Price svymi jistými zákroky.
Carolina v této fazi utkání byla určitě nebezpečnější a jako obvykle propadala naše chybující obrana a nechala soupeře se dostávat do slibných střeleckých pozic..Vypadalo to,že je jen otázkou času,kdy nám nějaký ten gól dají.Bylo jen štěstí,že ani oni neměli odvahu včas vypálit pořádně na bránu a zbytek šancí zlikvidoval náš brankář.
Zřejmě se obraz hry moc neměnil ani v druhé třetině,kterou hosté dvěma góly vyhráli a otočili celková skóre. Po našem vyrovnání v poslední třetině a následném prodloužení zase svítila remíza a vše rozhodly penalty.
Penalty nám kupodivu letos vychází a i tentokrát nás golman se štěstím podržel. Lapierre svůj nájezd perfektně do horního růžku Legaceho proměnil a Cullen svým forhendovým blafákem Price poslal sice na druhou stranu,ale trefil vytrčený Carey beton.Puk se zastavil před brankovou čárou a Price ho odpinkl do pole.Malinko jsme měli kliku.Zívalo ma Cullena totiž půl prázdné brány.

Zaplať pánbůh za dva body,ale jestli se nezlepšíme tak nevim :? .PO nevybojujeme. :?
:? Ještěže se nekončí po 60 minutách a prodlužuje se, včetně penalt.Dosavad nám to přidalo 8 celých drahocených bodů!!!Jinak bychom za 2 vítězství a 8 remíz a 11 proher měli usmolených 12 bodů z 21 zápasů.Velká OSTUDA!!!!!!!! :evil: :evil: :evil:
Opět nám chyběl krom dlouhodobě zraněných Gionta,ale to nás neomlouvá i hurikani měli plnou marodku.Jednoduše řečeno - ,,Hrajeme špatně!!!!!!"
,,Další remíza bude Washington ??????"Obávám se,že nakonec bude výprask!!!!! :evil:
Price docela válí :good:
begbeee píše:Price docela válí :good:
Gomez taky :lol3: to byl kup roku :cool:
No zo začiatku nebol zlý, ale teraz vyhasol nejak celý Montreal.. Cammaleri zaspal tiež alebo čo... Plekanec s Priceom ho teraz drzia. Neodpustim si : ako Halak par zapasov predtym.
Ale na dvoch - troch hracoch co maju formu sa nedá ísť celú sezónu.
Při Montrealu stojí letos všichni svatí....
neis píše:Při Montrealu stojí letos všichni svatí....
hned ma napadol protiklad Habs - Bolts :lol2: kazdopadne tie vyhry Habs po pp, ci sn su neskutocne :roll:

Obrázek :eek2:
Hento muselo v medzinoží bolieť :D
cepi píše:
neis píše:Při Montrealu stojí letos všichni svatí....
hned ma napadol protiklad Habs - Bolts :lol2: kazdopadne tie vyhry Habs po pp, ci sn su neskutocne :roll: :
Ano, štěstí se nás v tomhle ohledu drží, ale to je asi tak vše... Momentálně hrajeme hrozně a bohužel, zatím to ani nevypadá do budoucna o moc lépe :-( . Přeplacený Gomez se po slibném začátku úplně vytratil, Cammalleri taky trochu stagnuje, Gionta zraněný... Jediní, kteří nás teď v ofenzívě táhnou, jsou Pleky a Metropolit, ten mě příjemně překvapuje. Ostatní průměr až podprůměr, střídají lepší okamžiky s hroznými... Vůbec z téhle situace nemám dobrý pocit, nutně bychom potřebovali aspoň jedno solidní křídlo k Plekymu, protože ten k sobě nemá adekvátní kvalitu. Ve Washingtonu bohužel očekávám výprask :-(
:-(Je čtvrtina soutěže za námi a je a složité dělat nějaké velké soudy.Jako fanoušek HABS bych chtěl samozřejmě vyhrávat každý zápas a kochat se pěknou hrou Canadiens.To se v pravdě příliš nedaří ,až na nějaké vyjímky jako zápasy s Islanders a Rangers, mají naše současné výkony spíš klesající úroveň.Jsme sice limitováni několika dlouhodobými zraněními,která udělala Martinovi čáru přes rozpočet,ale to je problém s kterým se potýká většina mužstev NHL,tím naše výkony nemůžeme vůbec omlouvat.
Nechci být ke Gaineymu nespravedlivý,ale mám dojem,že některé jeho kroky v létě byly nepromyšlené a mužstvo sestavil spíš v časové tísni podle věhlasných jmen hráčů,bezohledu na jejich současnou výkonnost a bez ohledu nato,co s nimi vlastně chce v novém ročníku hrát.Zřejmě dopředu neměl nic promyšleného a spoléhal pouze na nového trenéra,že si s tím,,nějak poradí!!!!." a zachrání svoji kymácející židli :eek2:
No,a tak se v tom Martin patlá,výsledky jsou nepřesvědčivé,fanoušci trpí a různě porovnávají s našimi bývalími hráči a mužstvy a nikdo si nedovolí předem odhadnout jak to na konci sezóny s námi bude a jestli se výkonnost mužstva rapidně zvedne a přiblížíme se PO.

Na odkaze je porovnání fanouška HABS současných hráčů Canadiens s hráči,kteří tu nedávno působili a hrají už jinde.?Možná tomu nebudete věřit,ale podle tohoto srovnání jsou natom naší současní hráči v celkovém součtu líp :eek2:
http://www.habseyesontheprize.com/2009/ ... he-quarter

Slabou náplastí nám snad může být fakt,že současný bodovací systém zápasů NHL nám udržel minimální odstup od ostatních mužstev v konferenci a tím i naději na postup do PO,pokud bychom se výrazně zlepšili, v což zatim moc nevěřim. :?

Je také skutečností,že hráči,kteří nás v létě opustili ve svých nových klubech nijak nezáří,atˇuž se jedná o Kovaljova,Koiva,Higginse nebo Komisareka a potvrzují tak intuici Gaineyho,že totální přestavba mužstva byla ,,nutná!!" Je tedy otázka,jaké by to vypadalo,kdyby je Bob zaplatil a oni zůstali..Asi o moc lepší by to nebylo!! :-(

Nabízí se otázka jak z toho všeho ven.Odepsat ročník po čtvrtině soutěže je nesmysl a u nás se to ani nedělá.Nezbývá než být trpělivý a věřit v schopnosti našich hráčů a odbornosti trenéra,který snad hráče usměrní a nasměruje k vítězstvím.
Absenci schopného křídla v Plekancově řadě jsi Míro již avizoval několikrát,tak doufejme,že tě Bob vyslyší a vytrejduje k nám nějakého šutéra,který udělá alespoň bod na zápas.S odstupem času lituju,že nám místo Gomeze v létě nepřivedl Gainey Gáboríka.
Asi by chtěla obměnit i obrana. Těch chyb co v poslední době produkuju obrana je až příliš :evil: Naposledy selhal v zápase s Carolinnou Špaček.Jeho nesmyslná přihrávka středem obranného pásma nás stála druhý gól. :evil:
:? Posílení Bergeronem a Leachem se zatím jeví jako málo účinné a zřejmě by to na tomto postu chtělo nějakou větší personu./Bergeron po slibném úvodu nějak uvadá a Leach na sebe upozornil pouze rvačkou,kdy se octl na zemi/
Potřebovali bychom do obrany někoho solidního,kdo bude poctivě ,bezchybně bránit a uplatní se střelecky na přesilovkách.Spolehlivého hráče s 20 minutovým pobytem na ledě za celý zápas.Klidně i formou výměny obránce za obránce ,případně suprového obránce za oba bratry Kosticyny.
No a doufat,že se to postupně všechno zlepší!!Nezbývá nám,než být trpělivy a dát jim ještě znovu čas!!!!!! :-O

Teď nás čeká Washington a Detroit, což je bezesporu výkonnostní kvalita,která je nad výkonností našeho mužstva.Také jsem zvědav jestli neodejdeme s nakladačkou :-(
montreal píše:Naposledy selhal v zápase s Carolinnou Špaček.Jeho nesmyslná přihrávka středem obranného pásma nás stála druhý gól. :evil:
to je Špačkova specialita nahrávky středem ve svojem pásmu :lol2: kolikrát už tak namazal a furt to ještě dělá?? nikdy jsem tohoto hráče neměl v oblibě ...česko má mhohem lepších beků než je on
Martin #27 píše:
montreal píše:Naposledy selhal v zápase s Carolinnou Špaček.Jeho nesmyslná přihrávka středem obranného pásma nás stála druhý gól. :evil:
to je Špačkova specialita nahrávky středem ve svojem pásmu :lol2: kolikrát už tak namazal a furt to ještě dělá?? nikdy jsem tohoto hráče neměl v oblibě ...česko má mhohem lepších beků než je on
No tak ono to rozhodně nebylo křížem obranného pásma, ale po mantinelu, kde to ve středním pásmu zachytil protihráč a šli pak ve třech. Ale nesmyslné to bylo, protože právě kdyby to v tomhle případě vzal středem, našel by tam úplně volného najíždějícího hráče... Špaček spíš dělá dost zbytečných chyb na útočné modré, kdy ztrácí hodně puků a zvláště při přesilovkách to pak stojí hodně času dostat se zpátky. To samé předvádí Bergeron, je smutné, že oba dva by měli patřit k ostřelovačům od modré... :-( .
:) Moje obavy se nepotvrdili.Ve Washingtonu odřené vítězství a cenné dva body. :clap: :clap: :clap:
Měli jsme ale podle všeho ke konci zápasu štěstí!!!!Poslední dvě třetiny jsme se pouze bránili a v poslední minutě zápasu zazvonila za Pricem tyčka.Vítězství jsme uhájili s vypětím všech sil.Náš brankář chytal skvěle a znovu už po kolikáté musím pochválit Tomáše Plekance,hlavního našeho tahouna mužstva.Opět jeden gól dal a na další přihrál.
V první třetině,kterou jsem sledoval, hrál spolu s Paciorettym a A.Kosticynem výborně.Jezdili v pohybu a zkoušeli se jeden druhému nabízet se snahou vystřelit.Zato v Gomezově útoku jezdil Cammalleri poněkud sám.Gomez se mu příliš nenabízel.
Velkou šanci měl Hamrlík jenž v osobním souboji vypíchl Ovečkinovi puk a řítil se neatakován na Neuwirtha.Bohužel nedal.
Ovečkin moc nezářil. Osobně ho střežil Špaček a přiliš mu toho nedovolil.Špaček byl tentokrát výborný.Zato Bergeron na mě působil hodně nejistě a především jeho častá nepřesná rozehrávka brzdil naše akce.Za první třetinu bychom si určitě zasloužili vyhrávat.
Bohužel jsme inkasovali my.O´Byrne neuhlídal v rohu Perraulta/Gomez O´Byrnemu moc nepomohl/ a ten přihral na bod bully rychle přistoupivšímu Fehrovi a ten přes Maru skóroval.Price zřejmě neviděl nic.V závěru třetiny po ostrém hitu Laicha se ocitl Hamrlík na střídačce Capitals,až jsem se lekl,že spadl na hlavu a zranil se.Naštěstí to dobře dopadlo.Do kabiny jsme šli s jednogólovým mankem.
Z higghlitu vím,že poslední dvě třetiny jsme se bránili a ale s minima šancí jsme dali tři góly a vyhráli :clap: :clap: :clap:
Vyrovnal po závaru v obranném pásmu Capitals tečí Hamrlíkovi střely Moen :yahoo: .Další náš gól :yahoo: přidal Tomáš Plekanec po zmatku naší druhé řady v obranném pásmu Capitals a nezištné přihrávky A.Kosticyna.To byla hezká akce našich hráčů,kdy hráčům Capitals nepůjčili puk a několikrát si měněním míst mezisebou puk vyměnili a zakončili pohotovou Plekancou střelou. :taptap:
V poslední třetině dobře sehraná přesilovka zakončená pohotovou Cammaleriho střelou navýšila vedení :yahoo: ,které pouze korigoval Morrison :thumbsdown: .

„Měl jsem pocit, že posledních deset minut jsme strávili v našem obranném pásmu. Bylo to hodně vypjaté, především když jsem přišel o hokejku. Na ledě bylo šest hráčů proti čtyřem a já byl bez hole, byla to hodně těžká situace,“ popsal závěrečné minuty brankář Habs Price.NHL.cz
„Posledních tři a půl minuty bylo opravdu hodně hektických,“ uvedl v rozhovoru pro nhl.com kouč Montrealu Jacques Martin. „Ale do té doby jsem měl pocit, že máme zápas pod kontrolou,“ dodal.NHL.cz

Tak samozřejmě velká spokojenost z vítězství.Teď ještě udržet na uzdě Detroit.Být Martinem nechal bych odpočinout Price a zkusil bych poslat do branky Haláka,aby ani on neztratil zápasový rytmus!! :yes:

http://www.nhl.cz/CZ/20362/komentar.html
Tak za vcerajsok treba Pricea fakt pochvalit..zapas som tiez pozeral, akurat je pravda, ze mi to v prvej tretine na zaciatku trochu blblo, takze som bol dost v soku, ked bolo tusim po prvych 10 min. skore na streli 8-1 pre MTL, lebo som mal pocit, ze vacsinou sa hra na branku Habs..az po prvej tr. som videl statistiku 18 zblokovanych striel MTL, co je inak dobra praca :thumbsup: ale tie vase streli neboli v prvej casti nijak zvlast nebezpecne. Za zvysne dve tr. to bolo 8 striel, ale 3 goly..Neuviho sa ale vinit neda..pri prvej to bol paradny tec a pri tej druhej vlastny Morisona, ked rukou tecoval strelu Plekance, v tej dobe sme tam mali riadny zmatok, Erskine stratil hokejku a hraci si tie zvysne 4 striedali ako putovny pohar..mali sme tam moznost asi 3x vykorculovat s tym hracom a zobrat si novu, osobne by som radsej volil 10 sec. oslabenie 5-4 ako 40 sec. hru hraca bez hokejky. Tak to potom aj dopadlo. Ale moj pocit zo zapasu bol velmi dobry, aj taketo prehry sa stavaju, vsetci makali na 100% a v takom pripade berem aj prehru. Akurat ze Alexovi naozaj neslo, makal na plno, ako vzdy, ale este to asi stale nieje ono..navyse sa nedari ani Backstromovi, co mu tiez isto nepomohlo. Ale inak vcera to bol dobry zapas.
tak až na 9 pokus sa MTL nepodarilo zvíťaziť v predlžení. V zápase s DET to lepšie zvládol Detroit a tak pokazil Montrealu túto ich neskutočnú štatistiku, v ktorej sa im iba PIT môže ako tak rovnať. Pritom MTL má iba 3 výhry v riadnom hracom čase, čo je na tento tím dosť málo :? (horšie je na tom už iba CAR 2 a TOR, ktoré má tiež iba 3 )
Aj preto sú stále na 10. mieste východnej konferencie... :sad2:
XruC píše:Tak za vcerajsok treba Pricea fakt pochvalit..zapas som tiez pozeral, akurat je pravda, ze mi to v prvej tretine na zaciatku trochu blblo, takze som bol dost v soku, ked bolo tusim po prvych 10 min. skore na streli 8-1 pre MTL, lebo som mal pocit, ze vacsinou sa hra na branku Habs..az po prvej tr. som videl statistiku 18 zblokovanych striel MTL, co je inak dobra praca :thumbsup: ale tie vase streli neboli v prvej casti nijak zvlast nebezpecne. Za zvysne dve tr. to bolo 8 striel, ale 3 goly..Neuviho sa ale vinit neda..pri prvej to bol paradny tec a pri tej druhej vlastny Morisona, ked rukou tecoval strelu Plekance, v tej dobe sme tam mali riadny zmatok, Erskine stratil hokejku a hraci si tie zvysne 4 striedali ako putovny pohar..mali sme tam moznost asi 3x vykorculovat s tym hracom a zobrat si novu, osobne by som radsej volil 10 sec. oslabenie 5-4 ako 40 sec. hru hraca bez hokejky. Tak to potom aj dopadlo. Ale moj pocit zo zapasu bol velmi dobry, aj taketo prehry sa stavaju, vsetci makali na 100% a v takom pripade berem aj prehru. Akurat ze Alexovi naozaj neslo, makal na plno, ako vzdy, ale este to asi stale nieje ono..navyse sa nedari ani Backstromovi, co mu tiez isto nepomohlo. Ale inak vcera to bol dobry zapas.
V první třetině byli Habs opravdu lepším týmem, až tedy na její závěr, kde v přesilovce domácí předvedli nevídaný tlak a tam také bylo nejvíce těch zblokovaných střel. V druhé jsme předváděli dobré určité úseky, hlavně okolo těch dvou našich gólů. Ovečkina Špaček s Hamrlíkem úplně vymazali a Price nás opět výrazně podržel hlavně v poslední třetině a jejím závěru. Vybojované vítězství, kdy jsme určitě celkově nebyli lepší, ale o to víc to potěší.
ivan23 píše:tak až na 9 pokus sa MTL nepodarilo zvíťaziť v predlžení. V zápase s DET to lepšie zvládol Detroit a tak pokazil Montrealu túto ich neskutočnú štatistiku, v ktorej sa im iba PIT môže ako tak rovnať. Pritom MTL má iba 3 výhry v riadnom hracom čase, čo je na tento tím dosť málo :? (horšie je na tom už iba CAR 2 a TOR, ktoré má tiež iba 3 )
Aj preto sú stále na 10. mieste východnej konferencie... :sad2:
Já přesto tenhle bod beru, protože podělat takovým způsobem hned první třetinu a ještě z toho vydolovat aspoň bod, to svědčí o už trochu lepším sebevědomí mužstva. V první třetině jsme totiž hráli téměř devět!!! minut v kuse oslabení, z toho skoro čtyři minuty 5 na 3... :-O ! Dostali jsme z toho nakonec jen dva góly, což se dalo považovat téměř za úspěch. Totálně to nezvládl Laraque, který si najednou vykoledoval 6 trestných minut... V nájezdech nám chyběli dva stabilní hráči na tuto disciplínu, Gomez a Gionta. Naopak Detroit má šikovné hráče, což Dacjuk s Zetterbergem potvrdili.
Tak Latendresse se nám stěhuje do Minnesoty za Pouliota... Hodně nečekaná výměna, alespoň pro mě, spíš jsem čekal odchod Kosticynů za nějaké relativně kvalitní křídlo k Plekymu :-( . Nevím, ale myslím si, že tímhle jsme si vůbec nepolepšili, spíš je to sázka na změnu prostředí a nějaký nový impuls pro oba hráče. Lattyho je škoda, až na špatné bruslení mu není moc co vytknout, byl to příkladný bojovník a nebál se jít do souboje u mantinelu.
:| Výměna Latendresse mě taky překvapila.Letos sice nedostával tolik prostoru a času v prvních dvou formacích jako loni,ale je to hráč do mlejnice před branku,kterých u nás moc není.Přesto se snažil a nikdy mi nevadil.Nepamatuju se,že bych na něj někdy nadával.Dokonce se občas trefil.
Celkem jeho škoda.Gainey měl prohlásit,že obou by mělo prospět nové prostředí,aby naplnili svůj nenaplněný potenciál.
Já jen dodávám,že s Guillaume moc trpělivosti neměli.Podle mě se zase unáhlili.
:?A Benoit Pouliot?To má být ten obávaný střelec?Toho mladíka vůbec neznám, tak doufám,že s ním budou mít víc trpělivosti než s Latendressem.
Doporučení zřejmě má
Pouliot byl draftován Minnesotou v roce 2005 jako její první volba - čtvrté pořadí.Tak snad talent to je.Teď aby taky zabral v Montrealu :yes:
http://www.hockeydb.com/ihdb/draft/nhl2005e.html
Jeho statistiky jsou zatím chabé,ale nemám páru kolik mu času na ledě dopřáli v Minnesotě ,zřejmě moc NE.Za 3 roky stihl dát pouhých 9 gólů
http://www.hockeydb.com/ihdb/stats/pdis ... ?pid=76875
Zatim se mi zdá,že na trade vydělala Minnesota .Mimochodem údajně je Pouliot /Injured Reserve/ čli zraněný :?

:biglol: Jinak proběhli dva zápasy s Detroitem a Columbusem.Remíza se silným Detroitem je dobrá/věčně nám ty penalty nemůžou vycházet/ a výhra s Columbusem - přímo skvělá :clap: :clap: :clap:
I když v ani jednom případě nebyl podle vašich referencí výkon optimální,máme tři body a to se počíta.
Samou chválu pějete na Price a Tomáše Plekance.Tak tomu jsem opravdu rád,zvláště u Tomáše který se konečně naplno rozjel.
Ale z mužstva radost nemám..Zvláště když jsem si přečetl naší zalátovanou sestavu ze které nově vypadl Gomez a Špaček.To jsme tedy hodně oslabení.
Kupodivu oslabená obrana se drží nad vodou a Price zatim mnoho neinkasuje!!!! :-O Dalo by se napsat malý zázrak,radši to zaklepu na železo!!!! :eek2:
Těch zraněných máme poněkud moc + trest na 5 zápasů Laraquy!!
Pokud dobře počítám tak na marodce jsou Markov,Gomez,Špaček ,Hall,Gionta,D´Agostini čili 6 klíčových hráčů :evil:
Martin zaceluje díry posilami z farmy jak se dá.Nově hrál v útoku z farmy povolaný útočník Wyman a po delším čase zase Sergej Kosticyn.Již nějaký čas vypomáhají ve čtvrtém útoku Pyatt,White a v obraně se překvapivě chytil Leach .Ještě by měl Martin někdy zkusit Subbana,toho bych rád v mužstvu viděl.

Podle počtu střel a podle soupeřových akcí z highlightu v posledním zápase, jsme v prních dvou třetinách měli s Columbusem výborného Price a kus pořádného štěstí.Jednogólovou ztrátu jsme drželi ze všech sil a mohli děkovat našemu golmanovi..Teprve zlepšený výkon na konci druhé třetiny a smršť tří gólů v poslední třetině otočila definitivně skóre a strhla vítězství na naši stranu.Velkou zásluhu na tom obratu má Hamrlíkova rána,která Garonovi prošla tušim do břevna a následná dorážka Metropolita
:wink: Opět se prosadil Tomáš Plekanec.Dvě gólové asistence - vynikající Tomáši!!!! :taptap:
Posledně jsem nadával na našeho často v rozehrávce chybujícího obránce Bergerona a on se trefí hned v dalším zápase 2x :good:Asi na něj budu muset nadávat častěji a on se pak bude trefovat pořád. :D
:) Opět se trefil Cammalleri,tak jen aby mu to vydrželo!!!!!!Začínám snít,že by to mohl být konečně náš pravidelný kanonýr!!!!!!!! :good:
No pánové,po čase menší spokojenost!!!!!!! :yes:
Obrovská škoda ztraceného bodu s Washingtonem, takhle vybojovaný a vydřený zápas si zasloužil naší výhru. Chlapi nechali na ledě všechno a i přes absenci 8 hráčů ze základu!!! sahali ještě 15 sekund před koncem po dvou bodech. Pak však zaúřadoval rozhodčí, poslal ven Maru za naprosto běžný souboj v našem brankovišti a Capitals dokázali rychle využít :-( . Nájezdy jsou už tak trochu o štěstí a nám navíc chyběli dva nejlepší hráči na tuto disciplínu. Ale smekám před celým mužstvem, v takové sestavě dokázat otočit zápas z 0-2 na 3-2 proti Washingtonu, to už o něčem svědčí...
No jo..zauradovali rozhodcovia. Ale tie smiesne dve vylucenia Girouxa uz nespomenies. To sa nepiska ani v juniorke.. To ze ste nevyuzili vyse minutovu presilovku 5-3 je vasa chyba..A tych 15 sec ste uz mohli ubranit aj zo 4-rmi. Minule tu montreal napisal, ze ste si ten zapas 3-2 zasluzili vyhrat kvoli tej prvej tr., inak tam bol rozdiel tak 3 tried a aj tak sme prehrali, dnes sme si teda ten zapas zasluzili vyhrat my, cojaviem preto ze bola sobota. Trochu ma zacina stvat ten bodovy system, lebo to umoznuje aj vyrazne slabsim teamom drzat sa nadostrel.
XruC píše:No jo..zauradovali rozhodcovia. Ale tie smiesne dve vylucenia Girouxa uz nespomenies. To sa nepiska ani v juniorke.. To ze ste nevyuzili vyse minutovu presilovku 5-3 je vasa chyba..A tych 15 sec ste uz mohli ubranit aj zo 4-rmi. Minule tu montreal napisal, ze ste si ten zapas 3-2 zasluzili vyhrat kvoli tej prvej tr., inak tam bol rozdiel tak 3 tried a aj tak sme prehrali, dnes sme si teda ten zapas zasluzili vyhrat my, cojaviem preto ze bola sobota. Trochu ma zacina stvat ten bodovy system, lebo to umoznuje aj vyrazne slabsim teamom drzat sa nadostrel.
Jaké směšné vyloučení máš na mysli? Možná za podražení O´Byrneho, budiž, ale to samé na druhé straně kompenzoval při údajném podražení Ovečkina - takže tady bych byl v klidu... Přesilovku jsme nakonec využili, i když už to byla dohrávaná 5 na 4. To vyloučení těsně před koncem prostě ovlivnilo zápas, tohle se pískat nemá, zvláště v takové době ne. Ty jsi asi hodně zaslepený fanoušek, když dokážeš napsat takovou kravinu, že minule to byl rozdíl tří tříd - polovinu zápasu jste byli naprosto bezzubí, tlak jste si vytvořili v přesilovkách a na začátku druhé části. Ani omylem jste herně Canadiens o tolik nepřevyšovali, to musel každý, kdo to viděl, uznat. To včera jste byli lepší první třetinu, od druhé jsme víc bojovali a to srovnání skóre jsme prostě vydřeli. Nebylo to o kráse, ale bez 8 hráčů základu se na krásu prostě hrát nedá! V poslední třetině jste vůbec nevěděli, co hrát, nedokázali jste překonat naší obranu, což je tedy s podivem, když jste podle tvých slov hráli proti "výrazně slabšímu mužstvu"... Takovej blábol, musím ti říct, že to, co u nás předvedl směrem dopředu Columbus, se s tím vaším výkonem nedá vůbec srovnat a to si říkáte ofezivní mužstvo... Ovečkin sice dal góla, ale jakmile si ho od druhé třetiny vzali víc do parády Špaček s Hamrlíkem, byl z toho čím dál tím víc rozmrzelý. A taky asi kvůli tomu, že ho tam dvakrát skvěle vychytal Price. Nakonec se k vám obrátilo štěstí čelem, možná trochu kompenzace za minulý zápas, kdy jste těsně před koncem trefili tyč. Ale já jsem v téhle sestavě, kdy je tam téměř třetina farmy z Hamiltonu, rád i za ten bod, i když těch 15 sekund mrzí... :-(
Zaslepeny krici ze som zaslepeny :-O ..neviem co tu vyplakavas o 8 zranenych..my mame 6+nehra ani Nylander a bojujeme s tym..navyse keby sa zobrala kvalita tych hracov, tak minimalne v utoku mame vacsiu stratu my. Tie dve vylucenia Girouxa boli fakt smiesne..v prvej tretine korculoval smerom dozadu a zavadil o hraca Habs a to fakt len trochu..tomu som fakt nerozumel. A to v tej tretej si popisal aj sam..navyse u Oveckina tam kontakt bol pricom Giroux sa ho dotkol tak 10 sec predtym a on spadol az ked zakopol, tak tu nesmokli. Hrali ste o jednu presilovku viac..celkovo 4. My 3, ale ta posledna bola len 15 sekund pred koncom, na branky v presilovkach to bolo 2-1 pre vas, tak fakt nerozumiem co ti na tom vadi, a vobec ked bol vyluceny Giroux za ten kontakt v prvej tr. tak to pred brankou bolo rozhodne na vylucenie. Ale jasne ze ako fanusik Habs musis byt zvyknuty na trochu ine piskanie a aj tie 2 a stvrt presilovky je pre teba skratka moc. Celkovo sme hrali daleko lepsie a ako si aj sam napisal zachranil vas skvely Price a to ze MTL je asi jedno z najlepsich timov v blokovani striel. Ono je to dost smiesne..nestacim sa cudovat. Vo WSH ste za 2 tretiny vyslali na nas 8 striel a dali 3 goly, pricom dva boli pre nas dost smolne a pisete tu o tom ako ste si to zasluzili, to som este nechal tak, aj ked sa mi to necitalo lahko, ale teraz tu vyplakavas, ake je to nespravodlive..mali ste az o jednu strelu naviac, ako vas zarezal rozhodca a ako ste boli lepsi a podobne dristy. Ty nemozes byt ani ten ako sa hovori..jednooky.

A fakt pochybujem ze si ten minuly zapas pozeral, lebo ako som napisal za dve tr. ste na nas vyslali 8 striel..2x sme trafili tycku a Price nam vychytal 3 samostatne najazdy. Vtedy sme boli rozhodne o 3 triedy lepsi..
XruC píše:Zaslepeny krici ze som zaslepeny :-O ..neviem co tu vyplakavas o 8 zranenych..my mame 6+nehra ani Nylander a bojujeme s tym..navyse keby sa zobrala kvalita tych hracov, tak minimalne v utoku mame vacsiu stratu my. Tie dve vylucenia Girouxa boli fakt smiesne..v prvej tretine korculoval smerom dozadu a zavadil o hraca Habs a to fakt len trochu..tomu som fakt nerozumel. A to v tej tretej si popisal aj sam..navyse u Oveckina tam kontakt bol pricom Giroux sa ho dotkol tak 10 sec predtym a on spadol az ked zakopol, tak tu nesmokli. Hrali ste o jednu presilovku viac..celkovo 4. My 3, ale ta posledna bola len 15 sekund pred koncom, na branky v presilovkach to bolo 2-1 pre vas, tak fakt nerozumiem co ti na tom vadi, a vobec ked bol vyluceny Giroux za ten kontakt v prvej tr. tak to pred brankou bolo rozhodne na vylucenie. Ale jasne ze ako fanusik Habs musis byt zvyknuty na trochu ine piskanie a aj tie 2 a stvrt presilovky je pre teba skratka moc. Celkovo sme hrali daleko lepsie a ako si aj sam napisal zachranil vas skvely Price a to ze MTL je asi jedno z najlepsich timov v blokovani striel. Ono je to dost smiesne..nestacim sa cudovat. Vo WSH ste za 2 tretiny vyslali na nas 8 striel a dali 3 goly, pricom dva boli pre nas dost smolne a pisete tu o tom ako ste si to zasluzili, to som este nechal tak, aj ked sa mi to necitalo lahko, ale teraz tu vyplakavas, ake je to nespravodlive..mali ste az o jednu strelu naviac, ako vas zarezal rozhodca a ako ste boli lepsi a podobne dristy. Ty nemozes byt ani ten ako sa hovori..jednooky.

A fakt pochybujem ze si ten minuly zapas pozeral, lebo ako som napisal za dve tr. ste na nas vyslali 8 striel..2x sme trafili tycku a Price nam vychytal 3 samostatne najazdy. Vtedy sme boli rozhodne o 3 triedy lepsi..
Původně už jsem nechtěl na tvůj příspěvek reagovat, protože to jsou "žabomyší války", prostě spory o ničem. Ale chci se jen zeptat - četl jsi vůbec můj příspěvek? Protože si nějak nevybavuju, že bych si v něm někde stěžoval, že jsme hráli míň přesilovek nebo že jsme v nich dali víc nebo míň gólů, že jsme si minule zasloužili vyhrát, to už vůbec nevím, kde jsi to u mě našel... Já se podle tebe "vyplakávám" o našich zraněných, ty děláš v tom případě co, když tu zmiňuješ vašich x zraněných? Mimochodem, jestli to nevíš, 6 je pořád méně než 8, to si snad ze školy ještě pamatuješ nebo ne? A dorazil jsi mě tou zmínkou, že k tomu všemu ještě nehraje Nylander - vždyť toho jste nechtěli vy, tak co to tady plácáš...? Posuzovat, jestli kvalitativně víc ztrácíme my na zraněných nebo vy, je dost subjektivní a já ti můžu zase říct, že si myslím opak toho, co jsi napsal. Ale to by musel posoudit někdo nestranný, což ty ani já v tomhle případě nejsme.
Když tedy operuješ s počtem střel v minulém zápasu, tak poměr 34-22 ve váš prospěch ty považuješ za rozdíl 3 tříd... K tomu už ani nemám co dodat, to je jen k smíchu... Zblokované střely patří do bojovnosti mužstva a ukazují na obětavou hru jedinců pro celek - rozhodně to není nic zadarmo a řekl bych, že to patří stejně tak do dovedností jako umět střílet góly.
Už vůbec jsme nepochopil, proč bych měl být jako fanoušek Habs zvyklý na jiný způsob pískání - to už jsi hodně mimo...
A na závěr - opakuju, že včera jste byli prokazatelně lepší v první třetině, v druhé Price vytáhl dva skvělý zákroky proti Ovečkinovi a od té doby to s vaší hrou šlo z kopce a my se naopak zvedali, ale spíš jsme to ubojovali. Třetí třetina byla z vaší strany křeč a ten gól v závěru byl vysvobozením. I zákroky na O´Byrneho a Ovečkina komentátoři porovnali jako hodně podobné, tedy oba dost přísně posouzené.
A můžu tě ujistit, že já sleduju každý zápas Canadiens, takže i ten ve Washingtonu a za svým názorem si tedy stojím.
Ty si asi evidentne necital ten moj..ja som nikde nenapisal, ze to ty si tvrdil, ze ste dali dva goly v presilovkach, my len jeden atd atd..to som napisal len ako reakciu. Tvrdit ze uradoval rozhodca je trochu silna kava a prave na to som reagoval. Tak isto som netvrdil ze to ze ste si zasluzili vyhrat si napisal ty, ale to by si to musel naozaj citat aby si tam nasiel ze som spomenul uzivatela "montreal" To ze vyplakavas nad zranenymi je fakt a presne som vedel ze spomenies aj to ze 8 je viac ako 6, trebalo to tam spomenut, lebo bez teba by som si to urcite neuvedomil. btw..bolo to tam spomenute len cisto ako reakcia, aby si si hadam nemyslel ze sme proti vam nastupili v plnej sile. Nyleta som tam spomenul preto, ze mozno u vas by hral, do nasho stylu nezapasoval+nezhody s trenerom, ale myslim si, ze je to stale dobry hrac a urcite citelna strata. Mas pravdu ze su to uplne blbosti o com sa tu bavime, len uz som musel skratka zareagovat na tie vase prispevky plne objektivnych nazorov. K tym zblokovanym strelam som sa vyjadril myslim pozitívne, cize to kvitujem, ale som chcel poukazat na to, ze ked zblokujete jednemu teamu 20 streil za tretinu, tak asi ten pocet co prejde neodzrkadluje snahu a prevahu toho teamu objektivne. Toto stretnutie bolo daleko vyrovnanejsie a paradoxne prave toto sme vyhrali, suhlasim s tym, ze ten zaver bol krcovity, ked 10 min pred koncom prehravate a chcete silou-mocou vyrovnat, pricom super sa sustreduje najma uz len na branenie ide to podstatne tazsie. Ale v tom predchadzajucom zapase, hlavne od druhej tr. to bolo len na jednu branku a stojim si za tym, ze ten vykonnostny rozdiel bol fakt velky.
5197 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
2019 ST LOUIS BLUES