pon 16. lis 2009 08:11
S Nashvillom Price skvelý výkon!
Chytil viac ako 50 striel... to je skvele.
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ano, štěstí se nás v tomhle ohledu drží, ale to je asi tak vše... Momentálně hrajeme hrozně a bohužel, zatím to ani nevypadá do budoucna o moc lépecepi píše:hned ma napadol protiklad Habs - Boltsneis píše:Při Montrealu stojí letos všichni svatí....kazdopadne tie vyhry Habs po pp, ci sn su neskutocne
:
to je Špačkova specialita nahrávky středem ve svojem pásmumontreal píše:Naposledy selhal v zápase s Carolinnou Špaček.Jeho nesmyslná přihrávka středem obranného pásma nás stála druhý gól.![]()
No tak ono to rozhodně nebylo křížem obranného pásma, ale po mantinelu, kde to ve středním pásmu zachytil protihráč a šli pak ve třech. Ale nesmyslné to bylo, protože právě kdyby to v tomhle případě vzal středem, našel by tam úplně volného najíždějícího hráče... Špaček spíš dělá dost zbytečných chyb na útočné modré, kdy ztrácí hodně puků a zvláště při přesilovkách to pak stojí hodně času dostat se zpátky. To samé předvádí Bergeron, je smutné, že oba dva by měli patřit k ostřelovačům od modré...Martin #27 píše:to je Špačkova specialita nahrávky středem ve svojem pásmumontreal píše:Naposledy selhal v zápase s Carolinnou Špaček.Jeho nesmyslná přihrávka středem obranného pásma nás stála druhý gól.![]()
kolikrát už tak namazal a furt to ještě dělá?? nikdy jsem tohoto hráče neměl v oblibě ...česko má mhohem lepších beků než je on
V první třetině byli Habs opravdu lepším týmem, až tedy na její závěr, kde v přesilovce domácí předvedli nevídaný tlak a tam také bylo nejvíce těch zblokovaných střel. V druhé jsme předváděli dobré určité úseky, hlavně okolo těch dvou našich gólů. Ovečkina Špaček s Hamrlíkem úplně vymazali a Price nás opět výrazně podržel hlavně v poslední třetině a jejím závěru. Vybojované vítězství, kdy jsme určitě celkově nebyli lepší, ale o to víc to potěší.XruC píše:Tak za vcerajsok treba Pricea fakt pochvalit..zapas som tiez pozeral, akurat je pravda, ze mi to v prvej tretine na zaciatku trochu blblo, takze som bol dost v soku, ked bolo tusim po prvych 10 min. skore na streli 8-1 pre MTL, lebo som mal pocit, ze vacsinou sa hra na branku Habs..az po prvej tr. som videl statistiku 18 zblokovanych striel MTL, co je inak dobra pracaale tie vase streli neboli v prvej casti nijak zvlast nebezpecne. Za zvysne dve tr. to bolo 8 striel, ale 3 goly..Neuviho sa ale vinit neda..pri prvej to bol paradny tec a pri tej druhej vlastny Morisona, ked rukou tecoval strelu Plekance, v tej dobe sme tam mali riadny zmatok, Erskine stratil hokejku a hraci si tie zvysne 4 striedali ako putovny pohar..mali sme tam moznost asi 3x vykorculovat s tym hracom a zobrat si novu, osobne by som radsej volil 10 sec. oslabenie 5-4 ako 40 sec. hru hraca bez hokejky. Tak to potom aj dopadlo. Ale moj pocit zo zapasu bol velmi dobry, aj taketo prehry sa stavaju, vsetci makali na 100% a v takom pripade berem aj prehru. Akurat ze Alexovi naozaj neslo, makal na plno, ako vzdy, ale este to asi stale nieje ono..navyse sa nedari ani Backstromovi, co mu tiez isto nepomohlo. Ale inak vcera to bol dobry zapas.
Já přesto tenhle bod beru, protože podělat takovým způsobem hned první třetinu a ještě z toho vydolovat aspoň bod, to svědčí o už trochu lepším sebevědomí mužstva. V první třetině jsme totiž hráli téměř devět!!! minut v kuse oslabení, z toho skoro čtyři minuty 5 na 3...ivan23 píše:tak až na 9 pokus sa MTL nepodarilo zvíťaziť v predlžení. V zápase s DET to lepšie zvládol Detroit a tak pokazil Montrealu túto ich neskutočnú štatistiku, v ktorej sa im iba PIT môže ako tak rovnať. Pritom MTL má iba 3 výhry v riadnom hracom čase, čo je na tento tím dosť málo(horšie je na tom už iba CAR 2 a TOR, ktoré má tiež iba 3 )
Aj preto sú stále na 10. mieste východnej konferencie...
Jaké směšné vyloučení máš na mysli? Možná za podražení O´Byrneho, budiž, ale to samé na druhé straně kompenzoval při údajném podražení Ovečkina - takže tady bych byl v klidu... Přesilovku jsme nakonec využili, i když už to byla dohrávaná 5 na 4. To vyloučení těsně před koncem prostě ovlivnilo zápas, tohle se pískat nemá, zvláště v takové době ne. Ty jsi asi hodně zaslepený fanoušek, když dokážeš napsat takovou kravinu, že minule to byl rozdíl tří tříd - polovinu zápasu jste byli naprosto bezzubí, tlak jste si vytvořili v přesilovkách a na začátku druhé části. Ani omylem jste herně Canadiens o tolik nepřevyšovali, to musel každý, kdo to viděl, uznat. To včera jste byli lepší první třetinu, od druhé jsme víc bojovali a to srovnání skóre jsme prostě vydřeli. Nebylo to o kráse, ale bez 8 hráčů základu se na krásu prostě hrát nedá! V poslední třetině jste vůbec nevěděli, co hrát, nedokázali jste překonat naší obranu, což je tedy s podivem, když jste podle tvých slov hráli proti "výrazně slabšímu mužstvu"... Takovej blábol, musím ti říct, že to, co u nás předvedl směrem dopředu Columbus, se s tím vaším výkonem nedá vůbec srovnat a to si říkáte ofezivní mužstvo... Ovečkin sice dal góla, ale jakmile si ho od druhé třetiny vzali víc do parády Špaček s Hamrlíkem, byl z toho čím dál tím víc rozmrzelý. A taky asi kvůli tomu, že ho tam dvakrát skvěle vychytal Price. Nakonec se k vám obrátilo štěstí čelem, možná trochu kompenzace za minulý zápas, kdy jste těsně před koncem trefili tyč. Ale já jsem v téhle sestavě, kdy je tam téměř třetina farmy z Hamiltonu, rád i za ten bod, i když těch 15 sekund mrzí...XruC píše:No jo..zauradovali rozhodcovia. Ale tie smiesne dve vylucenia Girouxa uz nespomenies. To sa nepiska ani v juniorke.. To ze ste nevyuzili vyse minutovu presilovku 5-3 je vasa chyba..A tych 15 sec ste uz mohli ubranit aj zo 4-rmi. Minule tu montreal napisal, ze ste si ten zapas 3-2 zasluzili vyhrat kvoli tej prvej tr., inak tam bol rozdiel tak 3 tried a aj tak sme prehrali, dnes sme si teda ten zapas zasluzili vyhrat my, cojaviem preto ze bola sobota. Trochu ma zacina stvat ten bodovy system, lebo to umoznuje aj vyrazne slabsim teamom drzat sa nadostrel.
Původně už jsem nechtěl na tvůj příspěvek reagovat, protože to jsou "žabomyší války", prostě spory o ničem. Ale chci se jen zeptat - četl jsi vůbec můj příspěvek? Protože si nějak nevybavuju, že bych si v něm někde stěžoval, že jsme hráli míň přesilovek nebo že jsme v nich dali víc nebo míň gólů, že jsme si minule zasloužili vyhrát, to už vůbec nevím, kde jsi to u mě našel... Já se podle tebe "vyplakávám" o našich zraněných, ty děláš v tom případě co, když tu zmiňuješ vašich x zraněných? Mimochodem, jestli to nevíš, 6 je pořád méně než 8, to si snad ze školy ještě pamatuješ nebo ne? A dorazil jsi mě tou zmínkou, že k tomu všemu ještě nehraje Nylander - vždyť toho jste nechtěli vy, tak co to tady plácáš...? Posuzovat, jestli kvalitativně víc ztrácíme my na zraněných nebo vy, je dost subjektivní a já ti můžu zase říct, že si myslím opak toho, co jsi napsal. Ale to by musel posoudit někdo nestranný, což ty ani já v tomhle případě nejsme.XruC píše:Zaslepeny krici ze som zaslepeny..neviem co tu vyplakavas o 8 zranenych..my mame 6+nehra ani Nylander a bojujeme s tym..navyse keby sa zobrala kvalita tych hracov, tak minimalne v utoku mame vacsiu stratu my. Tie dve vylucenia Girouxa boli fakt smiesne..v prvej tretine korculoval smerom dozadu a zavadil o hraca Habs a to fakt len trochu..tomu som fakt nerozumel. A to v tej tretej si popisal aj sam..navyse u Oveckina tam kontakt bol pricom Giroux sa ho dotkol tak 10 sec predtym a on spadol az ked zakopol, tak tu nesmokli. Hrali ste o jednu presilovku viac..celkovo 4. My 3, ale ta posledna bola len 15 sekund pred koncom, na branky v presilovkach to bolo 2-1 pre vas, tak fakt nerozumiem co ti na tom vadi, a vobec ked bol vyluceny Giroux za ten kontakt v prvej tr. tak to pred brankou bolo rozhodne na vylucenie. Ale jasne ze ako fanusik Habs musis byt zvyknuty na trochu ine piskanie a aj tie 2 a stvrt presilovky je pre teba skratka moc. Celkovo sme hrali daleko lepsie a ako si aj sam napisal zachranil vas skvely Price a to ze MTL je asi jedno z najlepsich timov v blokovani striel. Ono je to dost smiesne..nestacim sa cudovat. Vo WSH ste za 2 tretiny vyslali na nas 8 striel a dali 3 goly, pricom dva boli pre nas dost smolne a pisete tu o tom ako ste si to zasluzili, to som este nechal tak, aj ked sa mi to necitalo lahko, ale teraz tu vyplakavas, ake je to nespravodlive..mali ste az o jednu strelu naviac, ako vas zarezal rozhodca a ako ste boli lepsi a podobne dristy. Ty nemozes byt ani ten ako sa hovori..jednooky.
A fakt pochybujem ze si ten minuly zapas pozeral, lebo ako som napisal za dve tr. ste na nas vyslali 8 striel..2x sme trafili tycku a Price nam vychytal 3 samostatne najazdy. Vtedy sme boli rozhodne o 3 triedy lepsi..