Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

dunim píše:neviem presne ,ale urcite mas pravdu ze sa vyberalo na zaklade vysledkov v poslednych rokoch,myslim ze troch,mozno niekto znalejsi ma opravi,potom sa mi mari ze bola loteria a tí vyvolení na ktorych narazam mali viac lopticiek a teda vacsiu sancu tahat skor..ja som nenarazal ze sfalsovali tahanie lopt ani na porusenie pravidiel ako sa to snazi podsunut atlantik ale na to ze uz tie pravidla boli stanovene debilne,nefer a ocividne v prospech niekoho..a z klobuka sa vytiahla cindy a v krachujucom upadajucom klube z chvosta, kde nechodilo na hokej ani 10,000 ludi sa zrazu znovuzrodil vitaz SC..
Aha, myslela som, že v tom roku loptičky neboli. Ale nechajme už toho. :)
Zaujimalo by ma, ako je zabezpecene, ze Kovalcuk neodide do dochodku za 3 roky (napriklad) a Devils mu budu musiet dalej platit. Peniaze ma iste, tak na co sa namahat? Myslim si, ze Kovalcuk bude hviezda/hviezdicka tak do 34-36 rokov a potom zhasne.
Bylo tehdy tusim celkem 60 kulicek a PIT mel ve hre 3 z nich... Ano, to je sance 5 procent, takze NHL sla opravdu na jistotu :D Taky nevim, proc to dunim zacal resit, asi jako protiutok na odpoutani pozornosti od kontroverzni smlouvy Kovalchuka, u ktere je pochopitelne, ze se fandum Pens vubec nelibi...
3 kulicky..poniektori mali len jednu ked to je fer, ok..ziadny manever na odlakanie od zmluvy neni treba,je aka je neporusuje ziadne pisane ci nepisane pravidlo a stym ze sa ti nepaci nikto nic urobit nemoze...
Jestli podpisy Hossy,Prongera,Zetterberga,Franzena bylo mlaé obcházení, tak tohle je naprostý výsměch a doufám, že to liga nějak ošefuje případné vyplácení, nebo odchody do důchodu ( třeba tím, že se tyto prachy budou započítávat až do konce smlouvy i v případě, že skončí). Tohle jen potvrzuje jací dementi sedí ve vedení, na to je naprosto jednoduchý figl, nezapočítavat průměr platu, ale aktuální rok a bylo by po všem :hroza: Ale jinak gratulace NJD, tohle je super podpis. Naopak nám Holmy ku*ví tým jak to jen jde až se mi zdá, že je snad spoluvlastníkem Tampy :?
Zdá se to jenom mě, nebo jediná Atlantická divize je plná závistivců, paranoiků a nikdo tam nesmí mít svůj názor? Jak to tady poslední dny čtu tak se musim nad některými příspěvky za břicho popadat, páč si občas přijdu jako bych četl forum mateřský školky kde se děcka hádaj kdo dočůrá dál :thumbsdown:

PS: Tím myslím pouze jedince co mají oblíbený tým v téhle divizi, oni budou vědět... každopádně do téhle sekce se vubec nevyplácí psát svůj názor, protože okamžitě je skrz na skrz zkritizován.
ThrashersFan píše:
Getzo5 píše:
ThrashersFan píše:Plná huba kecov, ako chce ostať v Atlante, hlavne, že sme mu ponúkli 102 miliónov na 12 rokov. Pal do pi*e Iľja.
Chcel šancu na Cup. Mal ju u vás? Vy budte radi vôbec za služby čo vám odvádzal a za to, že vďaka jeho odchodu by ste konečne mohli byť v PO pravidelne. A nie pi*ovať :thumbsdown:
Aha, lebo v Devils ju bude mať cez nasledujúcich 17 rokov väčšiu. Ako neviem, ale pohľad už len na prospekty hovorí skôr o niečo inom :hmm:
Ďalších 17 už ani nebude hrať, nestavajme absurdné príklady. Pohľad na súčasný káder je jednoznačne lepší omnoho, na organizáciu celkovo i dlhodobo, na prospekty...to hovoríš ty. Tak ako ja mám čo závidieť vám, aj vy máte nám, to sa neboj. A keď sme už u nich, 2 zo 4 najžiarivejších by ste aj tak bez tejto výmeny nemali, tak svaly nenaparuj, Trash. Celkom seriózne, neprerobil na tom ani jeden klub, z pohľadu budúcnosti sa uvidí, či ste dokonca vy na tom nezarobili (za Bergiem mi bude stále smutno) ale na to, aby sa nejaký fanúšik Atlanty na niečo sťažoval, na to to nevyzerá. Teda, okrem teba. Nuž a o spôsobe vyjadrenia už radšej pomlčím :smile03:
hehe, vidim, ze pocas sezony to tu bude riadne zaujimave, hlavne teda v tej atlantickej divizii :bac: :-D

ku Kovymu :scare: podpisu, rata sa mi petrikov prispevok
petrik píše:1) pre NJ je to podla mna vyborny podpis. bez ohladu na to ze im to mozno sposobi problemy v buducnosti s platovym stropom resp. s udrzanim nadejnych mladych hracov. hrac kovalchukovho kalibru sa cap hit 6 mil je nieco co im moze zvysok ligy zavidiet. nie je dovod ocakavat ze by zrazu kovalchuk zo 40+ golov za sezonu ktore pravidelne striela klesol na 20 a overeny 40 golovy strelec za 6 mil je vyborny kauf ktory by asi neodmietol ziaden team NHL
2) stavba tej zmluvy je uplne ina vec - to je odrb jak svina a cisty vysmech kolektivnej zmluve a platovemu stropu. je to drze a mozno nemoralne, ALE - v sulade s momentalne platnymi pravidlami. je to exemplarne vyuzitie legislativnej diery na ktoru pri tvorbe kolektivnej zmluvy nikto nepomyslel.
nepochybujem o tom ze vramci novej kolektivnej zmluvy to uz bude nejako osetrene, ale bna mieste NHL by som to riesil promptnejsie, lebo dovtedy sa este mozeme dockat X podobnych zmluv a cim viac ich bude tym bude vyznam a funkcia platoveho stropu viac a viac obchadzana resp. ignorovana
ten cap hit 6 mil je absolutne luxusny, tie dalsie veci, ehm, to je uz ina kapitola, ktora sa snad cim skôr otvori, poriesi a uzavrie, lebo taketo zmluvy, no neviem, nie su mi 2x po chuti
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
2 zo 4 najžiarivejších by sme nemali? Akých? Bergfors a Cormier medzi tými štyrmi najžiarivejšími? Nooo, zaujímavé tvrdenie, ja by som nedával za štyrmi prospektami túto hranicu. Okrem nich dvoch tu je Burmistrov, Telegin, Kulda, Postma, Klingberg, Bogosian, Kane, Little... Neviem, buď som zle pochopil alebo si si nastavil hranicu dosť zle. Ďalej. Áno, tento trejd sme možno vyhrali. Bolo naivné si myslieť, že Kovaľčuk sa k Thrashers vráti. Ja nemám nič proti tomu, že Iľja je v Devils. To pozor. Nesťažujem si, že nepodpísal si u nás, s tým som bol zmierený od začiatku vlaňajšej sezóny, ale, čo ma dosť nasralo je to, že... Hovoril, že chce v Thrashers ostať. Odmietol ponuky, ktoré sa odmietajú ťažko (70 mil./7 rokov; 102 mil./12 rokov) a podpísal zmluvu s rovnakou celkovou gážou, ale inou dĺžkou, čo hovorí o tom, že potom asi v tej Atlante nechcel ostať, keď odmietol dokonca vyššiu ponuku, nie? Takže dá sa povedať, že klamal. Jasné, sú to typické píár rečičky, ktoré de facto musí povedať médiam, ale nabudúce by mohol aspoň vyjednať vyššiu ponuku lebo nech sú tie reči do médii také aké sú, toto je dosť veľký rozdiel.

Chcel ísť do tímu s väčšou šancou na SC, ale nebola by väčšia šanca na SC v Atlante? Predsalen, je už dosť skúsený a jeho skúsenosti by určite mladému tímu, ktorého kostru by tvorili Kane, Burmistrov či Bogosian hodili. Prečo takto nemyslel? Atlanta má potenciál, ale on ho asi nevidí, asi nevidí, že by tí chalani mali niekedy byť schopnými hráčmi, inak si to neviem vysvetliť. Keď sa pozriem na prospekty Devils, čo ja ti viem :hmm:.

Vyjadrím sa aj k tomu slovníku. Myslím si, že vôbec nevieš o čom hovorím. Veru si nepamätám, kedy od Devils odišlo toľko kľúčových hráčov za krátke obdobie ako u Thrashers. Za posledných 5 rokov to boli: Savard, Kovaľčuk, Hossa, Heatley, Kozlov, Lehtonen, Hävelid. Myslím si, že je prirodzené, že som naštvaný, keď sa nám doposiaľ nepodarilo (s výnimkou re-signu Kozlova) udržať prakticky žiadneho kľúčového hráča, ktorý bol UFA.
skorpi supol, resp. prelozil na hf fb zaujimavy nazor z dielne thn.com :arrow: http://www.facebook.com/notes/hokejforu ... 3940732694
Inak ja si myslím, že na takéto od*by manažéri pri rokovaniach o CBA nezabúdali. Veď je tu pravidlo, že, mám pocit, druhý najnižší plat nesmie byť dvojnásobne a viac vyšší ako najnižší plat (preto aj najprv Lecavalierovu zmluvu neuznali). Žiaľ, toto pravidlo sa dá ľahšie obísť ako colnú kontrolu na žilinskom letisku.
Tebe len v krátkosti Trash - Bergfors, Burmistrov, Kane, Cormier/Aliu. Tým samozrejme ostatných nezrážam. Vec pohľadu.
Čo sa týka Bogosiana, toho beriem ako Doughtyho, napriek veku a skúsenostiam doposiaľ nadobudnutým ich už nepovažujem za také uchá, preto sa vo výčte nenahádza.

Ku Kovyho rečiam - presne tak, PR. Šlo o prachy i nie, podľa toho to i dopadlo. Ty síce ako fanúšik pochybnosti nemáš, zato ja celkom určite, že momentálne aj v najbližších rokoch budú ako Kings, tak Devils vyššie než Atlanta i keď pri pohľade na jej aktuálnu a budúcu súpisku jej konečne výraznejšie sa presadenie prajem. Takto uvažuje mnoho ľudí, Kovyho nevynímajúc. Tí chalani majú výborný potenciál, tým sa aj vďaka Chicagu kvalitatívne zlepšil, ale je to nielen otázka času, ale aj pokračovania v trende i napredovania či ten potenciál naplnia. A keď sme pri čase, skutočne si nemyslím, že by potrebovali len tak krátky, pretečie ešte veľa vody. A najmä, nebudú o to bojovať pravidelne ako Devils. Pravda, vzhľadom na posledné tri POs sa to zdá ako humorná poznámka autora príspevku, no nie je to tak. Dôvody vyjadril stručne aj sám na tlačovke, jeden z nich bol jasný. Spôsob akým funguje naša organizácia sa jednoducho so spomínanými dvoma nedá len tak ľahko porovnať. Podobne prostredie rozhodlo, tomu verím. Ponuku vyjednal najvyššiu možnú a len vďaka šikovnosti Loua nás značne nezasiahne, za čo je tomuto polobohovi medzi GM kredit pripísaný. Keď sa pozrieš na naše "čo ty len vieš" spôsobom, ani sa tomu nečudujem. Fakt je ten, že Devils momentálne disponujú jednou z najširších základní NHL-ready kvalitných prospektov. Po hluchom období rokov na prelome tisícročia s od draftu Zajaca a Pariseho ťahali najmä z prvých, druhých kôl sľubné mená a organizácia nabrala správny smer. Jedinou vecou, ktorá je stále otázna je náhrada za Martyho, to však chce čas. Spokojne môžem pvedať, že žiaden z MacLeanových mladých žrebcov zatiaľ nesklamal a to museli nastupovať pod defensive-only systémom Lemaire-a na smiešnych pár minút v 4tej lajne či 3obrannom páre. S pokojným svedomím rovnako tak dokážem tvrdiť, že zo súčasnej ponuky bekov, centrov i krídel sa dokáže vyskladať z 3/4 celá zostava a to na úrovni 10te+ miesto na východe, čo je pri zvážení skúseností, pokiaľ si dobre uvedomíš, veľmi slušné. Nemyslím, že toto si mnohí nefanúšikovia Devils uvedomujú. Takto fiktívne to ale nik skladať nechce, faktom jednoducho je, že miesta, ktoré sa uvoľnia po pohyboch v kádri zaplnia s istotou a pod J-Macovým vedením si povedú, môžme sa staviť. Urborm, Vasyunov, Zharkov, Eckford, Taormina, Corrente, Palmieri, Davis, Tedenby Josefson, Henrique ba dokonca i Fraser si svoje miesto zaujme. Žiaden Crosby? Žiaden Ovie? Nuž, to nie je štýl akým táto organizácia funguje. A aj napriek tomu, za roky kedy skúsení hráči po úspechoch odchádzali, stále sa drží tam kde je a to zväčša pri najlepšom druhokolových pickoch na drafte, z ktorých dokázali scouti prezieravosťou získať maximum. (výnimky za posledných 6 rokov od posledného Cupu? Halák a Kieth. 2, slovom DVE) Ver, že minimálne polovica sa uchytí viac než solídne, preto :hmm: nie je na mieste. Každý beztak poznáme najlepšie hlavne tých svojich...

Nepamätáš? Minimálne v obrane ale boli hráči, ktorí dokázali neporovnateľne viac než draftové hviezdy Atlanty, ktoré nedosiahli doposiaľ na nič. Samozrejme najprv Holik a Goméz, no mal som na mysli hlavne Niedermayera, Rafalskiho a najnovšie i Martina. A to aj napriek tomu ako rodinne a tradične, narozdiel od mladej Atlanty je táto organizácia známa. Je dosť hodín, spal som včera 4, takže už nemám silu ani kapacitu aby som ten myšlienkový prúd dokončil, každopádne tak sa vďaka k bývalému kapitánovi, ktorý vám zaistil PO a budúcnosť veru nevyjadruje, aj napriek tým "PR rečiam". Naštvaný môžeš byť ako chceš...to nie je racionálne. Dobrú. :wink:

Pre fans Devils:
Obrázek

Obrázek

...a napokon spomínaná (zdravo uvoľnená a humorná) tlačovka...

(Patrné, že udržanie Kovyho za týchto podmienok síce je Luova práca, ale nie jeho štýl a záležalo to najme na Vanderbeekova záležitosť. Samozrejme, Lou Kovyho chcel, ale bolo na ňom vidno, že toto proste nie je spôsob akým organizáciu rád roky smeroval. tak ako to prehlasoval v minulosti, tieto kontrakty stále rád nemá a ja sa mu nečudujem nahliadam na to presne rovnako. Je však fakt, že takto to tímu uškodí najmenej a mať šancu na takýto podpis, veru, kto by do toho nešiel. Tak isto je však zrejmé, že je aj napriek tomu všetkému spoločne s hráčmi nadšený, že Kovy bude i naďalej súčasťou tímu)

http://video.nhl.com/videocenter/consol ... hl-twt-nhl :yahoo:

Úprava: Uh a že v krátkosti, no jasné... :eek2:
Vim, že tohle nebude moc konstruktivní příspěvek, ale nemůžu si tenhle spamík odpustit....

Trošku mě zaráží, že většina fanoušků Jersey bere tenhle podpis tak pozitivně.... a moc se pak těšim ... na ty nadávky co sem budete psát, až Kovalchuk bude hrát tušku ;)))

jnk. pod ten názor (ten link od Cepiho) se můžu víceméně podepsat.... dobře napsaný....

přeju vám hodně Stanley Cupů... užijte si 10 let pekla.... :twisted: irremovable ;))
Wanic píše:Vim, že tohle nebude moc konstruktivní příspěvek, ale nemůžu si tenhle spamík odpustit....

Trošku mě zaráží, že většina fanoušků Jersey bere tenhle podpis tak pozitivně.... a moc se pak těšim ... na ty nadávky co sem budete psát, až Kovalchuk bude hrát tušku ;)))

jnk. pod ten názor (ten link od Cepiho) se můžu víceméně podepsat.... dobře napsaný....

přeju vám hodně Stanley Cupů... užijte si 10 let pekla.... :twisted: irremovable ;))
To teda veru nie je...

Mňa zaráža, že to niekoho pri tých podmienkach, jeho kvalitách a stupni vzrušenia aký taký hráč prináša, zaráža.

Nadávky keď hráč hrá slabo aj tak vypisujú len tí slaboduchí, tí inteligentnejší konštruktívnu kritiku a tá bola/je a bude kedykoľvek nehľadiac na hráča, nehľadiac na kontrakt.

7, potom sa uvidí ;) a ďakujeme :twisted: :D
Getzo5: ani ja nemám chuť reagovať nejakým dlhým príspevkom, tak to zhrniem všetko len do jednej vety - Odkiaľ máš tu krištáľovú guľu?
ThrashersFan píše:Getzo5: ani ja nemám chuť reagovať nejakým dlhým príspevkom, tak to zhrniem všetko len do jednej vety - Odkiaľ máš tu krištáľovú guľu?
Reagoval si tak teda tou najvtipnejšou možnou obzvlášť vzhľadom na to, o akej budúcnosti si tu celý čas rozprával a na akú myslel najmä ty sám :D Tak ťa teda nechám. Pokiaľ rukolapné výsledky a odsledované zápasy sa už dnes považujú za kryštálovú guľu, ak sa za ňu považuje presvedčenie, predpoklady vyplývajúce z dlhodobej úspešnosti koncepcie či vyjadrenie istôt, potom sme už na tej planéte Zem skutočne pokročili do miest, kedy sa môžem oponentovi len schuti zasmiať. Za toto potešenie úprimne ďakujem :lol:

P.S.: To vieš, Miletička, krajina zázrakov...

Najreálnejšia šanca akou by ATL na SC s Kovym v blízkej budúcnosti dosiahla je premena alá Chicago, ale o takej ja osobne pochybujem. Taktiež na dlhší komentár, preto to už rozvádzať viac nebudem. Možno vieš kam tým mierim.
Takže ty si už videl zápasy v budúcnosti, že hovoríš veci ako napr.
A najmä, nebudú o to bojovať pravidelne ako Devils. Pravda, vzhľadom na posledné tri POs sa to zdá ako humorná poznámka autora príspevku, no nie je to tak
S pokojným svedomím rovnako tak dokážem tvrdiť, že zo súčasnej ponuky bekov, centrov i krídel sa dokáže vyskladať z 3/4 celá zostava a to na úrovni 10te+ miesto na východe
Lebo neviem, ja by som si nikdy netrúfol niečo takéto povedať. Navyše, s takou istotou... Inak vcelku ma prekvapila tvoja argumentácia. Koľko hráčov Devils, ktorí sú v terajšom kádri je vychovaných New Jersey? Zajac, Parise, Brodeur, Eliáš a skončili sme. Skôr som čakal, že budeš argumentovať spôsobom, že Devils sú dobrí na trhu s voľnými hráčmi (a to už dlhodobo), ale skauting, na základe historických faktov, si myslím, že preceňuješ.

Mimochodom, neviem kam tým mieriš. Tú premenu už Atlanta spravila, resp. pdoobnú. Túto sezónu. Paradoxne je pri nej ten istý muž ako pri tej Chicagskej - Rick Dudley.
Tak pozor! NHL zamítla Kovalchukovo smlouvu!

NHL REJECTS KOVALCHUK CONTRACT FOR SALARY CAP CIRCUMVENTION
Už jsem myslel, že v NHL je opravdu jenom banda tupců. To že by ho po 10letech vyplatili je snad 100%. Bude to ještě veeelmi zajímavé;)
Trosku jsem to cekal.

Pro NJ neprijemna vec ale pro ligu logicky krok.
to sa v pohode zvladne...
skrtnu posledne 2 roky, popresuvaju trochu peniaze aby to nebolo tak do oci bijuce, vysledkom bude mierne vyssi cap hit, ale stale v pohodicke pod 7 milionov a liga uz nebude moct namietat lebo to bude ako hossova zmluva ktoru pred rokom schvalila...

v kazdom pripade dobre ze sa proti takejto extremnosti postavili

akurat NJ sa bude musiet zbavit nejakeho veterana - pravdepodobne rolstona, a mozno k nemu budu musiet pribalit aj vysoky draft aby ho niekto vobec zobral :-P
ThrashersFan píše:Takže ty si už videl zápasy v budúcnosti, že hovoríš veci ako napr.
A najmä, nebudú o to bojovať pravidelne ako Devils. Pravda, vzhľadom na posledné tri POs sa to zdá ako humorná poznámka autora príspevku, no nie je to tak
S pokojným svedomím rovnako tak dokážem tvrdiť, že zo súčasnej ponuky bekov, centrov i krídel sa dokáže vyskladať z 3/4 celá zostava a to na úrovni 10te+ miesto na východe
Lebo neviem, ja by som si nikdy netrúfol niečo takéto povedať. Navyše, s takou istotou... Inak vcelku ma prekvapila tvoja argumentácia. Koľko hráčov Devils, ktorí sú v terajšom kádri je vychovaných New Jersey? Zajac, Parise, Brodeur, Eliáš a skončili sme. Skôr som čakal, že budeš argumentovať spôsobom, že Devils sú dobrí na trhu s voľnými hráčmi (a to už dlhodobo), ale skauting, na základe historických faktov, si myslím, že preceňuješ.

Mimochodom, neviem kam tým mieriš. Tú premenu už Atlanta spravila, resp. pdoobnú. Túto sezónu. Paradoxne je pri nej ten istý muž ako pri tej Chicagskej - Rick Dudley.
Nie, pokračujeme... Rolston, Clarkson, Pandolfo, White...to sú ešte takí čo ma napadli hneď. Nie je to málo.
petrik píše:to sa v pohode zvladne...
skrtnu posledne 2 roky, popresuvaju trochu peniaze aby to nebolo tak do oci bijuce, vysledkom bude mierne vyssi cap hit, ale stale v pohodicke pod 7 milionov a liga uz nebude moct namietat lebo to bude ako hossova zmluva ktoru pred rokom schvalila...

v kazdom pripade dobre ze sa proti takejto extremnosti postavili

akurat NJ sa bude musiet zbavit nejakeho veterana - pravdepodobne rolstona, a mozno k nemu budu musiet pribalit aj vysoky draft aby ho niekto vobec zobral :-P
Pokud se podíváš na kontrakt tak by museli škrtnout tak posledních 7 let ;)
greene,pelley,fraser...a buduci novackovia co sa objavia v zostave(tuto sezonu..josefson,obranca daky) plus aj zharkov sa da ratat(salmela tiez)....(to odisiel martin este)a to nam dava viac ako polovicu timu vlastnych hracov:D okrem toho v minulosti to bolo vzdy podobne a vacsinou hraci co pridu z inakade u nas ostavaju dlho,pokial nie su len nejake zaplaty..
zato v atlante som narata 6 ,,odchovancov,, co hrali da sa povedat stabilne.. :D skor si myslim ze prave devils a red wings su tie tradicne kluby..ze kto sa ich hracom stane tak tam aj skonci obrazne povedane..
uf k tej kovalchukovej nepotvrdenej zmluve..neviete ako to vysvetlila nhl?? niektori su si rovni a niektori rovnejsi sa mi zda,ale chapem ze to urobili...suhlasim s petrikom ze sa to len skrati trochu..a cepimu dik za postnuty clanok a skorpionovi za preklad :good:
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS