Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BOSTON BRUINS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Kower píše: Fernandez si pri rozkorculovani zranil palec na pravej ruke.
zdrziavam sa komentara :x vdaka kowi za horuce info :thumbsup: inak Tuukka si pocina zatim viac ako dobre, ma uz za sebou 2 pripravne zapasy a dari sa, dari :thumbsup: tak podme na zopar foteciek
autor premieroveho pripravneho golu v drese Bruins Ryder
Obrázek
Savvy (0+1) v brank. pozicii pred cechom Jakubom Kindlom
Obrázek
pri mantinely Ward, puk vyvazajuci Krejci (0+1)
Obrázek
P.J.Axelsson (1+0)
Obrázek
vitazstvo na lade Wings rozhodne povzbudi!
Obrázek
Škoda prohry o gól :( ,ani v této (rezervní) sestavě,by Reds prohrávat s Medvídkama neměli. :roll: :angel: :beee: :wink:
Kower píše: Fernandez si pri rozkorculovani zranil palec na pravej ruke.
To hádám potěší :) Zdá se že investice do něj nebyla nejlepší... kolik zápasu za vás odehrál :?: :eek2:
Sturm-Bergeron-Wheeler
Lucic-St. Pierre-Kobasew
Sobotka-Yelle-Nokelainen
Thornton-Thompson-Karsums

Wideman-Stuart
Lashoff-Hunwick
Alberts-Ference

Thomas
Rask

Dnes ma premieru Kobasew, vyzera to ze jeho noha je uz v poriadku aj na zapasovu zataz.
leci píše:kolik zápasu za vás odehrál :?: :eek2:
spocitame ich na prstoch oboch ruk :roll: pane jo, ten je u nas asi kadejakymi zraneniami pobosorovany :x

dnes sme zaknihovali pripravnu porazku s Caps 3:4
Obrázek
aletak pri tak pripravno_okliestenej zostave nic dramatickeho; supera sme prestrielali v pomere 31:21 ale ten bol efektivnejsi
v branke hosti sa predstavil Theo (15/13)
Obrázek
ktoreho po II tretine vystriedal Johnson (16/15); nas macko Timmy (21/17) odchytal cele stretnutie sa este len pokusa naladit na svoju minulo sezonnu formu
Obrázek
na vhadzovani Bergy / Fedorov
Obrázek
pocet divakov: 13,660; nablizsi pripravak 1 proti Habs
Este chcem len doplnit, ze okliestenu zostavu sme mali aj my, skor to bol tym AHL, pricom nenastupil nikto z nasej "fantastic" 4 a prestrielali ste nas v tretej tretine najme kvoli nasej nedisciplinovanosti, ked sme hrali 10 min. v oslabeniach..
Hehe, v sestavě na úrovni AHL hraje Columbus prakticky každý zápas, ale mně je to úplně fuk, o výsledek nejde, takže je určitě přínosné dát šanci mladíkům :thumbsup:
WildCelt píše:na novom stadione sa ma hrat aj v roku 2010 v New Yorku zapas Rangers s Bruins :)
:o to vazne Wildo :?: ak jo tak :yahoo:
cepi píše:
WildCelt píše:na novom stadione sa ma hrat aj v roku 2010 v New Yorku zapas Rangers s Bruins :)
kde je o tom nějaký info...by se mi hodilo pro článeček :P
MartinFC píše:Hehe, v sestavě na úrovni AHL hraje Columbus prakticky každý zápas, ale mně je to úplně fuk, o výsledek nejde, takže je určitě přínosné dát šanci mladíkům :thumbsup:
To malo cisto informacny charakter, samozrejme ze od toho tie pripravne su..
Julien věří, že ofenzivu vzpruží příchod několika nových tváří a talentovaných mladíků. „Letos jsme dali víc gólů než loni touhle dobou,“ přiznává. „Stále doufáme, že celý tým může být ještě lepší. Během poslední porážky ve Washingtonu jsem cítil, že bychom měli být produktivnější v koncovce. Přesilovky, pět na tři, kolik střel z první jsme neproměnili? Skákavé přihrávky přes hůl… Kdyby šly po ledě, prásknete do toho a je to tam.“
:arrow: Pořád můžeme být lepší, myslí si kouč Julien
Obrázek
První přímý přenos zápasu NHL ze zámoří v tomto ročníku odvysílá Nova-sport 9.10 2008 ze čtvrtku na pátek ve 4:00 hod ráno zápas Colorado Avalanche-Boston Bruins!!!Tak to je super... :thumbsup: :wink:
I když máme s Bruins lepší vzájemnou bilanci,stále si pamatuju první domácí zápas sezony v ročniku 02/03 právě proti Bruins a prohráli jsme 1:2 golem který padl při přesilovce medvědů v čase 59:59!!!Ale čo bolo to bolo... :) ...už se těším na začátek NHL... :thumbsup:
primaprema píše:První přímý přenos zápasu NHL ze zámoří v tomto ročníku odvysílá Nova-sport 9.10 2008 ze čtvrtku na pátek ve 4:00 hod ráno zápas Colorado Avalanche-Boston Bruins!!!Tak to je super... :thumbsup: :wink:
jj primo, uz sme to rozoberali tuto http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=18&t=95&start=195 :) takze naozaj, nie je co riesit :thumbsup: som docela nazhaveny :cool:
Pavel N. píše:
cepi píše:
kde je o tom nějaký info...by se mi hodilo pro článeček :P
:arrow: http://sports.yahoo.com/nhl/blog/puck_d ... nhl,110531
Dnes nas caka dalsi pripravny zapas a opat proti Montreal Canadiens. V drese Bruins sa po prvy krat predstavi v priprave aj Zdeno Chara a Shane Hnidy. V brane by mal nastupit Manny Fernandez.

Tu je predpokladana zostava:

P.J. Axelsson -Marc Savard - Michael Ryder
Marco Sturm - Patrice Bergeron - Chuck Kobasew
Milan Lucic - Stephane Yelle - Blake Wheeler
Jeremy Reich - Vladimir Sobotka - Shawn Thornton

Zdeno Chara - Dennis Wideman
Andrew Alberts - Matt Hunwick
Mark Stuart - Shane Hnidy

Manny Fernandez
Tuukka Rask

Presilovkove formacie na dnesnom treningu vyzerali takto:

PP1: Zdeno Chara, Patrice Bergeron, Michael Ryder, Marc Savard, P.J. Axelsson.

PP2: Matt Hunwick, Dennis Wideman, Marco Sturm, Blake Wheeler, Chuck Kobasew.

David Krejci a Petteri Nokelainen maju mensie zranenia takze ani dnes sa na lade pocas treningu neukazali. Schaefer a Phil Kessel sa zucastnili treningu a vraj uz su v poriadku ale predsa v zostave na zapas nefiguruju.
mno ja som zvedavy, ako to nakoniec dopadne s Axem..mlada krv v podobe Wheelera ci St. Pierra sa tlaci..k Savvymu a Ryderovi skusaju zrejme toho idealneho hracika, tak uvidime, kto tam nakoniec definitivne zakotvi..samozrejme, spominani mladici to isto iste nebudu, Axe? tazko, ci sotva povedat, ale tak do ostreho startu nam zostava este tyzden, takze naladit, vyladit, doladit a jdeme na to! :thumbsup:
Tak teraz by som velmi pozorne sledoval dianie. V Bostone je s viac ako 50% pravdepodobnostou (povedal samotny manzer) tesne pred velkym trejdom. Boston chce trjdovsat velke mena, top obrancu za velke meno z utoku. A zdroje ktore nie su vobec nezanedbatelne ako Boston Herald alebo RDF spominaju ze by mohol byt v hre aj Savard.

Situacia je velmi zaujimava a mozno sa este dockame velkeho trejdu.
Savvy?! neexistuje!!! to ani nahodou!!!! na to dam svoj medvedi krk!! napada ma jedine Phill Kessel..
cepi píše:Savvy?! neexistuje!!! to ani nahodou!!!! na to dam svoj medvedi krk!! napada ma jedine Phill Kessel..
Trade sa spomina, ale Savard to nebude lebo to by bola podobna chyba ako nedavno s Thortonom... Kessel je opat spominany ale vzhladom na platovy strop sa nejaka vymena skor ocakava az okolo decembra.
Vobec by som to nezlahcoval. Dve rozdielne media s tym prisli naraz a nie je to tak ze jedno cituje druhe. Obidve tvrdia ze Boston aktivne robi na velkom trejde kde ma byt zahrnuty aj Savard. Ked k tomu pridame vyjadrenia manazera tak volaco velke sa asi pecie.
Do opisu toho noveho obrancu uplne sedi toto:

http://thefourthperiod.com/news/tor081001.html
fajn, ak chceme menit nasho TOP forwarda berme Savvyhp, za TOP obrancu napada ma jedine Zdeno Chara :lol3: to by bol trejd :lol3:

srandicky bokom :) Tomi Kaberle :roll: ako nebol by som proti, ale ako som spomenul hore, Savvy je pre nas nenahraditelny = nevymenitelny :!: tak ako spominal kowi, chyba ala Thornton sa opakovat nemôze a nebude :!: ved nie nadarmo kupovali k Savvymu, rodenemu nahravacovi, nejakeho snipera a snad Ryder takym bude :yes: ja si stojim za svojim = ak uz, tak Phill Kessel..
Habs nam vratili porazku z uvodneho pripravneho vzaj. duelu a tesili sa tak z vitazstva v pomere 3:1..chytal Jardo, dosti kvalitne, vid. :winner2: hviezda zapasu
Obrázektakze takuto nic neriesiacu porazku beriem
v nasej kleci sa predstavil Manny (28/25) ktory je uz zda sa konecne? :D fit
Obrázek
Zee nastupil na svoj prvy pripravny match a sup ho tam v presilovke (A pisal Axe + Savvy)
potesila ma opät nasa mierna strelecka prevaha 34-28 a vsimol som si, ze viacmenej vo vsetkych doterajsich pripr. zapasoch sme superov prestrielali :thumbsup: samozrejme, presilovky zohravaju v tomto ukazovateli vyznamnu rolu, ale ako spominal Julien, utocna efektivita je badatelna, uz len to pretavit do efektivity golovej..
na zaver zaujimava photomomentka; Michael Ryder - Matt D'Agostini - sudi :cool:
Obrázek
uz len posledne 2 pripravaky Isles + Caps a ideme pak na ostro riesit laviny :cinka:
cepi píše:v nasej kleci sa predstavil Manny (28/25) ktory je uz zda sa konecne? :D fit
Podla toho co pisali na nete tak Manny chytal velmi dobre a za inkasovane goly pocas oslabeni nemohol. Aj Julien jeho vykon pochvalil ale nezabudol dodat ze este stale je co zlepsovat.
Zopar vyjadreni z dnesnych novin:

"Nezaoberame sa vymenou Marc-a Savard-a,” povedal GM Chiarelli, avsak nevylucil ine mozne vymeny. “Je tam sanca. Snazim sa vylepsit team. Mal som niekolko diskusii s inymi GM, viac ako len niekolko."
7927 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES