Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Zhardeva nebrat. Talent ale flink. navic prej rusum ve Philce psenka nekvete
Kdybych si mohl vybrat jak ještě vylepšit tým, tak bych to udělal nějak takto.

Gagne + pick za Simmonds, Bernier
Carter za Ryana + pick
Kovy na 6let po 7mil

A sestava
Kovy Richards Ryan
Harty Briere Leino
JVR Giroux Simmonds
Carsy Betts Lapy

Prongy Mezs
Timonen Coburn
Carle Odonnel

Leighton, Bernier

Pro mě skoro tým snů :wawe: Tak a konec fantazirování :D
Cartera pustit za draft.Gagneho podepsat za 3.5 M.

kovyho nebrat moc velka hvezdicka za moc velky plat.

podepsat mlade hrace.A zajistit flyers budoucnost + zbravit se Meszarose pokud se neprobudi co nejdriv.
neis píše: A sestava
Kovy Richards Ryan
Harty Briere Leino
JVR Giroux Simmonds
Carsy Betts Lapy

Prongy Mezs
Timonen Coburn
Carle Odonnel

Leighton, Bernier

Pro mě skoro tým snů :wawe: Tak a konec fantazirování :D
Fantázia-nefantázia, fetoval si neis? Priznaj sa... :D Že Ryan, Kovachuk, Simmonds a Bernier :lol: :cool:
Za ćias Hitcha patril Žerdev medzi najlepšie brániacich hráčov v Columbuse. Vôbec, dosť sa zmenil, len to sólovanie niekedy preháňal.
Getzo5: Teď jsem tě nějak nepochopil. Pokud myslíš že je to unreal, tak to se mi vůbec nezdá. Kovyho můžeme mít prakticky každý. Ryan má jistě menší tržní hodnotu než Carter. A Gagne + pick za Simmondse a Berniera je asi nejmeně pravděpodobná, ale určitě né nereálné. Se stropem by to bylo horší, to by musel někdo ještě ven, takže by mi to stačilo i bez Kovyho ;)
neis píše:Getzo5: Teď jsem tě nějak nepochopil. Pokud myslíš že je to unreal, tak to se mi vůbec nezdá. Kovyho můžeme mít prakticky každý. Ryan má jistě menší tržní hodnotu než Carter. A Gagne + pick za Simmondse a Berniera je asi nejmeně pravděpodobná, ale určitě né nereálné. Se stropem by to bylo horší, to by musel někdo ještě ven, takže by mi to stačilo i bez Kovyho ;)
Ale pochopil...Kovy strop, Ryana si Ducks pustia jedine k Burkeovi a je jedno, ći má nižsiu trhovú hodnotu ako Carter je to pre nch dôležitý hráč. Gagne+pick za Simmondsa a Berniera, inak povedané za čosi ako pre nás Clarksona a Brodeura v 21 rokoch, to je číra fantasmagória. Bernier je budúca kanadská reprezentačná jednička, jasná jednička LA a ich poklad. (čosi podobné ako Markstrom u Cats) Nulová šanca na úspech. Samozrejme to nebolo myslené nijak v zlom. :wink:

Byť tebou, tak už začínam riešiť Girouxa a Leina. Prvý menovaný je snáď jediná vec, ktorú vám závidím. Hádam oň nechcete prísť. Bude to chcieť pohyby v kádri. Trochu je mi ľúto Gagneho. Nie žeby som kedy v živote súcitil s Flyerom, ale predsalen som v ňom videl akýsi čistý pruh na špinavom trikučku ako Philly, symbol, hráča, ktorý vám toho veľa odovzdal a teraz musí :arrow: :?
Tak tu tvou teorii o Ryanovi nechápu, ANA nejvíce tlačí bota na pozici centra a jsem si 100% jistý, že Carter by byl pro ně důležitější než Ryan. Nějak zapomínáš, že Carter je elitní sniper. Ano jsou týmy mezi kterými je nějaká rivalita, ale nevím proč by měli mít mezi sebou nějaký blok týmy z jiné konference, když se jim už povedl velký trade (Pronger). A už vůbec nevím, proč by měl Anaheim zvýhodňovat Burka, to že tam byl GMko nic neznamená, tady každý tým jede na svůj tým. Bernier ještě nic nedokázal, kdyby byl takový hvězdný, tak už loni odchytal aspoň 15 zápasů. O Pricovi se taky mluvilo jako o novém Royovi a houby. Simmonds odehrál jednu dobrou sezonu. Takže nic jistého. LA jestli chce úspět tak má jednu z posledních sezon na sestavení extra dobrého kádru, protože za rok dají na smlouvy Johnsonovi,Dougtymu a Simmondosi minimálně 13 mil. A jestli chcou už konečně uspět, tak musí přivést hotové hráče se zkušenostma z PO a né donekonečna čekat na své mladíky, které stejně všechny nakonec ani nezaplatí... Plat pro Kovyho se dá vždy najít, třeba tradem nebo prodejem Timonena a věřím, že by Ilja polevil, kdyby měl jít knám... Takže se prostě neshodnem ;) Girouxe ani Leina bych aktuálně neřešil, bo kdoví jaké bude potom situace a pořád můžeme vyplatit Timonena..

Jinak Zherdev za 2 miliony na jeden rok, tak to musím říct, že je paráda :wawe: První podpis, ze kterého mám skutečnou radost, za dva mega hráče jeho kalibru bych bral i s rizikem lajdáctví, kterého se u nás podle mě dopoštět nebude, bo se bude chtít zase ukázat... Když se u nás dokázal ovládat Emery, tak to zvládne i Zherdev, máme v týmu velké leadery, které si je pohlídají.
Je jiste ze pristi sezonu budeme velmi silni.Jen dofam ze nepude nekdo jako Giroux,Gagne (ten je pro me srdce philly) tehle bych se opravdu nerad zbavoval.

Ted je celkem nabuseno v obrane takze zbavit se Timonena nebo v utoku se nabizi Carter,Briere
Nebo jeste vytrejdovat opet Meszarose.
Gagneho bych taky neměnil s Richardsem mu to šlape a jak říkáš je to srdce Philly, ale kdyby se neskytl zajímavý trade tak bych ho obětoval, ale takové hovadiny jako waiver určitě né!! Giroux nepůjde, bo ten by strop neřešil a je to budoucí 2 centr Philly. Podle mě je naprosto ideálním hráčem na trade Cartera. Centrů máme hodně,takže by ani nechyběl a Briere je i přes super výkon v PO neprodejný. To by se museli najít nějací blázni jako v MTL s Gomezem, i když Briere je jistě lepší než Gomez.

Gagne ?? Richards Zherdev
Harty Briere Leino
JVR Giroux Lapy ???
Shelley Betts Carsy
No i takto to vypadá velmi velmi dobře!!!

Takže Cartera za RW a talentovaného golmana nebo picky...
Len menovite: Carter je ideálny kandidát na trade, Anaheim potrebuje centra, z tohto pohľadu to reálne je. Ale Ryan je stále perspektívne krídlo, potrebný hráč, veď si je treba uvedomiť, že končí Selanne, kvalitu potrebujú udržať. Na spojitosť s Prongerom som nenadväzoval, skôr mi šlo o Ryanove "chute". On sám totiž o budúcu spoluprácu s Burkeom dosť stojí, to preto. Čo sa týka Berniera, nehovorím o ňom ako o najhviezdnejšom gólmanovi, ale ako o najperspektívnejšom a najnepredajnejšom, preto i príklad Markstrom. Získal cenu pre najlepšieho gólmana, odchytal všetky duely za LA víťazne. Quick je iba predvoj, priemerný gólman, ktorý však za slušnou obranou nehorí, preto sa udržal s viac nez dobrou bilanciou takmer celý ročník v klietke. Stále je to však len dočasné riešenie, Bernier je ich budúcnosť a treba priznať, že dôležitá. Čo sa týka tej tvojej predikcie ich budúceho pôsobenia na trhu, s tým by som aj súhlasil, avšak aj napriek tomu, že verím, že zo spomínaných mien je Wade ten najmenej "don`t touch" hráč, aj tak ho meniť nebudú. Asi tak to uzavrime, každý na to máme vlastný názor a zas tak diametrálne sa nelíšia.

Čo sa týka Gagneho, ten pre mňa (traditional Philly hater-a) znamená Philadelphia a naopak, jeho odchod ma samozrejme nijak bolieť nebude, ale bude pre mňa zvláštny a ak by som bol na vašom mieste, asi by bolel. Nad možnosťou jeho presunu na waiver som len neveriacky krútil hlavou. Ak ho už bude vaše vedenie riešiť, tak by to mohlo robiť s rešpektom.

Samozrejme Girouxa budete riešiť až o rok, to bola len taká poznámka, kompliment :oops:

Čo vy a bránkovisko? Leighton podpísaný a...?
Brankare bych neresil protoze tato sezona dokazala ze i se slabsim brankarem se daji udelat velke veci.Samozrejme musi ten brankar podat aspon nejaky vykon sice nemusi vytahovat z rukavy samy nechytatelny zakroky ale staci kdyz si pohlida strelu z dalky a obcas chyti i vetsi sanci.

A pokud funguje dobre obrana i utok tak bych se toho tolik neobaval.A nechci mit silny reci ale Philly ted vypada velmi velmi silne ale samozrejme moje obavy z budoucnosti tu jsou nechci aby jsme dopadli jako chicago (I kdyz za stanley cup by to stalo :)

E:jeste bych dodal ze podle Nhlproti pujde Gagne pryc.Doufam ze ne nevim totiz proc by jsme si meli nechavat centra (carter) Kterych je stejne prebytek a pustit kvalitni kridlo.

Jestli odejde budu velmi sklaman protoze jsem Filly zacal fandit zrovna kdyz gagne zacinal svoji karieru.

E:jeste furt nemuzu pochopit proc se podepisovali hraci jako shelley nebo Odonnel. Podle me Odonnel uz je starej a shelley je drevo za 1.1 mega by byl stokrat lepsi Asham jako sory Holmgrene ale nektery tvoje veci fakt smrdej.Pro porovnani Shelley 57z 9 bodu a Asham 72z 24 b a to mel plat tusim 560k

Ja proste nechapu proc privadet dalsi nemehlo bitkare proste doba kdy se hralo na bitkare a nemehla uz je davno pryc dneska i hrac ve 4 lajne musi umet zakoncit nebo prihrat a ja osobne se k tomuhle drevorubeckymu stylu vazne nechci vracet.Ten totiz nema zadnou budoucnost. a jeste Zerdev v KHL 52 utkání 13 branek a 26 přihrávek nechapu jak tenhle hrac muze nahradit nekoho z dvojice Carter Gagne. To mi vazne hlava nebere.Mam takovej pocit ze jestli pristi rok bude hromadnej vyprodej asi si budu muset oblibit jinej tym protoze ja ty hrace mam proste rad a nejde mi ani tak o tymovou ikonu ale spis typy hrace jaky tam jsou.Druhy tym co se mi nejvic libi je zrejme Washington.
Je pravda, že Carter spáva s Hartnellovou ženou?
begbeee píše:Je pravda, že Carter spáva s Hartnellovou ženou?
Tak se ho zeptej ne ? :hroza:
begbeee píše:Je pravda, že Carter spáva s Hartnellovou ženou?
Poslúchni neisa...btw. Hartnellovej žene sa nečudujem :lol2:
Danny :wawe: :wawe: :wawe: Na rok za melko, parada. Ale uz je na 99% jasne, ze Asham :ahoj: :cry:
Výborný podpis. Jen mě mrzí, že pravděpodobně odejde Gagne. Holmy chce evidetně hodně mladý tým a myslí na budoucnost, ale nevím proč bychom se měli zbavovat naší ikony a LW, když máme centrů jak nasraných a celkově je kvalitních centrů v NHL více než křídel... Jako jediný zajímavý tým vidím LA ti mají spoustu zajímavých hráčů u Leafs by se mi zamlouval tak Kadri a Gustavsson a NYR nám prakticky nemá co nabídnout...no nevím nevím
Někde jsem zahlédl spekulaci o Eschem ;) Toho bych bráál :wawe:
neis píše:Někde jsem zahlédl spekulaci o Eschem ;) Toho bych bráál :wawe:
Hmmm...Chica som mal ako jedného z mála z kádra Flyers v obľube a rád by som ho späť v NHL videl v podstate kdekoľvek, ale u vás by sa ten priestor našiel :) Otázka je, čo on a zdravíčko, to vás v klietke zrádza pričasto.
Gagne v Tampe, nahrada zatim neznama, asi nejakej draft, mozna ten co ziskali za Mezsarose :D
gagne za walkera a 4 kolo draftu :hufi: :hufi: :hufi: :hufi: :hufi: :hufi:

:skodoradostny: Holmgren :skodoradostny2:

momentalne ma phila prebytok obrancov, ze by vymenili Prongsa za 6 kolo draftu? to by asi poslednym vymenam zodpovedalo :lol3:

kazdopadne uprimnu sustrast fanusikom neoblubenej filadelfie, toto si asi ani oni nezasluzia
zaslúžia.
Joe S. píše:gagne za walkera a 4 kolo draftu :hufi: :hufi: :hufi: :hufi: :hufi: :hufi:

:skodoradostny: Holmgren :skodoradostny2:

momentalne ma phila prebytok obrancov, ze by vymenili Prongsa za 6 kolo draftu? to by asi poslednym vymenam zodpovedalo :lol3:

kazdopadne uprimnu sustrast fanusikom neoblubenej filadelfie, toto si asi ani oni nezasluzia
Tak najprv som si myslela, že si robíš srandu. Nerobil si si. :D
teraz si z fily bude robit srandu kazdy :D :lol3: :lol3: :lol3:
Nerád som škodoradostný ale Philly a taká šanca? :lol:

Tak neis, nech je Kovyho zmluva akákoľvek, Holmgren to tromfol celkom jasne, preto sa ja môžem pokojne :lol3:

A za seba - Gagneho som mal vždy veľmi rád snáď ako jediného s Eschem, takže dnes...it`s a beautiful day, lalala...
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS