od
Getzo5 » sob 10. črc 2010 15:06
Len menovite: Carter je ideálny kandidát na trade, Anaheim potrebuje centra, z tohto pohľadu to reálne je. Ale Ryan je stále perspektívne krídlo, potrebný hráč, veď si je treba uvedomiť, že končí Selanne, kvalitu potrebujú udržať. Na spojitosť s Prongerom som nenadväzoval, skôr mi šlo o Ryanove "chute". On sám totiž o budúcu spoluprácu s Burkeom dosť stojí, to preto. Čo sa týka Berniera, nehovorím o ňom ako o najhviezdnejšom gólmanovi, ale ako o najperspektívnejšom a najnepredajnejšom, preto i príklad Markstrom. Získal cenu pre najlepšieho gólmana, odchytal všetky duely za LA víťazne. Quick je iba predvoj, priemerný gólman, ktorý však za slušnou obranou nehorí, preto sa udržal s viac nez dobrou bilanciou takmer celý ročník v klietke. Stále je to však len dočasné riešenie, Bernier je ich budúcnosť a treba priznať, že dôležitá. Čo sa týka tej tvojej predikcie ich budúceho pôsobenia na trhu, s tým by som aj súhlasil, avšak aj napriek tomu, že verím, že zo spomínaných mien je Wade ten najmenej "don`t touch" hráč, aj tak ho meniť nebudú. Asi tak to uzavrime, každý na to máme vlastný názor a zas tak diametrálne sa nelíšia.
Čo sa týka Gagneho, ten pre mňa (traditional Philly hater-a) znamená Philadelphia a naopak, jeho odchod ma samozrejme nijak bolieť nebude, ale bude pre mňa zvláštny a ak by som bol na vašom mieste, asi by bolel. Nad možnosťou jeho presunu na waiver som len neveriacky krútil hlavou. Ak ho už bude vaše vedenie riešiť, tak by to mohlo robiť s rešpektom.
Samozrejme Girouxa budete riešiť až o rok, to bola len taká poznámka, kompliment
Čo vy a bránkovisko? Leighton podpísaný a...?