Inu ak v tom bude pokračovať, opäť mám ďalší dôvod prečo si do Boudreaua kopnúťminato píše:lepsou defenzivou(podkutou vychovanim v elitserien) zdovodnil jeho nominaciu do prveho timu, tvrdil ze perrault je sice lepsi co sa tyka ofenzivneho prejavu, ale johansson je lepsi v defenzivnej cinnosti a to sa mu "zamlouvalo" viac a preto si ho vybral.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Pravda. Ešte som ich nesledoval, akurát v prvom zápase s vami aj to len jedným okom a hlavne vás, nie ich. Proklamoval sa ale defenzívnejší štýl (na čo som bol v prípade Boudreaua fakt zvedavý) a zdá sa, že zatiaľ im to trochu viazne (čiže si môžu def. štýl úspešne odškrtnúťBruinsFan píše:Tak Capitals, z posledných piatich zápasov tri prehry, Ovečkinovi to zatiaľ moc nejde... je tam veľa vecí na zlepšenie... mám taký tušík, že ani bruce dlho na lavičke nevydrží. Uvidíme.
Ale Carlson a Johansson zaujali.
Tak ja som videl asi 5 matchov a zrovna nie ten s Devils a väčšinou zle až veľmi zle! a úplný suhlas s "Carlson a Johansson zaujali"!Getzo5 píše:Pravda. Ešte som ich nesledoval, akurát v prvom zápase s vami aj to len jedným okom a hlavne vás, nie ich. Proklamoval sa ale defenzívnejší štýl (na čo som bol v prípade Boudreaua fakt zvedavý) a zdá sa, že zatiaľ im to trochu viazne (čiže si môžu def. štýl úspešne odškrtnúťBruinsFan píše:Tak Capitals, z posledných piatich zápasov tri prehry, Ovečkinovi to zatiaľ moc nejde... je tam veľa vecí na zlepšenie... mám taký tušík, že ani bruce dlho na lavičke nevydrží. Uvidíme.) a vzadu to nie je najideálnejšie aj keď Neuvirth nechytá zle, nie je to proste potrebná istota. Oni už majú tím na SC dosť dlho, stále sa TEN rok odkladá, po tejto sezóne už ale toho priestoru veľa nebude, preto by mali zabrať...
Ale Carlson a Johansson zaujali.
Nemam rad reci fanousku Flyers, kteri jsou nekdy prilis precitliveli na rozhodcich... Ale ted absolutni souhlas! Ten zapas jsem videl a nestacil jsem se divit. Bylo mi v podstate jedno kdo vyhraje, ale rozhodcim to jedno evidentne nebylo. Nejneuveritelnejsi byla ta odpustena presilovka 5 na 3, ktera mela nasledovat ve 3.tretine po jednoznacnem a opticky neprehlednutelnem hakovani(tusim na Leina?). A pak v zaveru rozhodci samozrejme taky nenechali nic na nahodu, ufff no bylo to krapet silne kafe z jejich strany...AndyF píše:Ty kraaaavo, teda co tem projde za hru. To bysme odehrali celej zapas ve 4. A nakonec jim rozhodci zaridi i vitezstvi.
Washington ma zatim hodne bodu... Ale sleduji nektere jejich zapasy a musim rict, za zatim to herne zdaleka neni tak presvedcive jako loni v ZC. Dobri jsou, ale hlavne vyhravaji tesne zapasy, o gol nebo hodne casto az v prodlouzenich... Bodu maji vic nez by si asi zaslouzili.
Vsak si uz ani moc nestezuju, spis tak ze zvyku :smile03:Atlantik píše:Nemam rad reci fanousku Flyers, kteri jsou nekdy prilis precitliveli na rozhodcich... Ale ted absolutni souhlas! Ten zapas jsem videl a nestacil jsem se divit. Bylo mi v podstate jedno kdo vyhraje, ale rozhodcim to jedno evidentne nebylo. Nejneuveritelnejsi byla ta odpustena presilovka 5 na 3, ktera mela nasledovat ve 3.tretine po jednoznacnem a opticky neprehlednutelnem hakovani(tusim na Leina?). A pak v zaveru rozhodci samozrejme taky nenechali nic na nahodu, ufff no bylo to krapet silne kafe z jejich strany...AndyF píše:Ty kraaaavo, teda co tem projde za hru. To bysme odehrali celej zapas ve 4. A nakonec jim rozhodci zaridi i vitezstvi.
Ale me vlastne ani tak nevadilo, ze sme prohrali, vsak mame bod, ale proste jsem se tesil na napinavy zaver a nakonec tohle.
Ja bych i zkousnul ty 4 minuty Prongera, prestoze osobne si myslim, ze to bylo max na 2 i s krvi (pro zajimavost, v pravidlech evropskych je ve vykladu poznamka, ze krvave zraneni neni automaticky 4 minuty a tohle byla vylozene spis nestastna nahoda).
Ale ten boarding O'Donnella si fakt mohli odpustit.
Leina jsi samozrejme videl naprosto spravne..
Fakt je, ze Caps hrajou tvrde natlakovy hokej, s napadanim az 3-4 hracu, coz generuje spoustu turn-overu, ale zase je to stalo prvni gol Zherdeva. Jenze prave mam pocit, ze jim pri tom napadani rozhodci (aspon v nasem zapase) dost odpusti. Jak rikam, s hokejkou tam pracujou vic nez dost a my bychom s nasi povesti hrali furt ve 4..Atlantik píše: Washington ma zatim hodne bodu... Ale sleduji nektere jejich zapasy a musim rict, za zatim to herne zdaleka neni tak presvedcive jako loni v ZC. Dobri jsou, ale hlavne vyhravaji tesne zapasy, o gol nebo hodne casto az v prodlouzenich... Bodu maji vic nez by si asi zaslouzili.
V pohode, byt na vasem miste vcera Pittsburgh, tak tady kritizuji urcite jeste vic nez tyAndyF píše: Vsak si uz ani moc nestezuju, spis tak ze zvyku :smile03:
Trošku zbytočná zaujímavosť, nie?AndyF píše:Atlantik píše:(pro zajimavost, v pravidlech evropskych je ve vykladu poznamka, ze krvave zraneni neni automaticky 4 minuty a tohle byla vylozene spis nestastna nahoda).
Ale inak súhlas, poškodení ste boli aj keď nemôžem povedať, že by ma to v kútiku duše aspoň trochu netešilo.
Proc presne je to zbytecna zajimavost, nepochopil jsem. :ja_neviem:Getzo5 píše:Trošku zbytočná zaujímavosť, nie?AndyF píše:Atlantik píše:(pro zajimavost, v pravidlech evropskych je ve vykladu poznamka, ze krvave zraneni neni automaticky 4 minuty a tohle byla vylozene spis nestastna nahoda).![]()
Dalsi zajimavost, dle evropskych pravidel se pri prihravce rukou ma jednat o prihravku UMYSLNOU. Ne ze se to od ruky odrazi a prevezme to spoluhrac..
Ale jestli te to nezajima, pochopitelne se pro tebe o "zajimavost" nejedna. :beee:
Pro upresneni, verim, ze podobny vyklad bude i v NHL, jen nebudu tvrdit, ze to tak je, protoze jsem to nezjistoval. Tot vse.Getzo5 píše:Načo sa baviť o Európe? Beztak to nezmení včerajšok a ani budúcnosť v NHL, tá si predsa ide vlastnou cestou. Bol len úškrn, neber to tak vážne. Ako fajn, berie sa na vedomie, ale podľa mňa argumentovať kontinentálnym hokejom, to je zbytočné, aj keď to bola len "zaujímavosť".
Editovano:
Injury is usually decided by the high stick causing bleeding, but the presence of blood does not automatically mean an extra penalty is awarded.
Ale prd. V predošlom zložení útokov mali kvalitu naprieč kádrom a Semin si zahral viac než dosť vďaka PP. Knuble i Laich mali dôležité postavenie a na ten hokej sa dalo pozerať oveľa lepšie. Teraz je tá prvá lajna príliš technická a nakoniec v nej za čističa je Ovechkin. To aby na*ral PainKillera, že má len secondary assists.OndroNR píše:Spojiť Ovečkina k Seminovi, alebo dať Semina k Ovečke a Backstromovi bola tá najlepšia vec, ktorú mohol Bruce Boudreau urobiť![]()
Šlapú ako stroj![]()
Akurát mal Boudreau bobek aby im Símin nezdupkal po sezóne, lebo je to útočník pre prvú lajnu. Nič viac... Kto do toho vidí lepšie, nech sa vyjadri, ja to vidím takto. Možno mylne, možno nie...
Ja stebou suhlasim a to hlavne v tom, ze ta lajna je velmi technicka. Nehral nahodou Knuble minulu sezonu v prvej? A ak si dobre pametam slapalo mu to tam a daval dost golov.A aj ked hral Semin druhu lajnu vzdy mal dost casu na lade. Mne sa teda ta lajna moc nepozdava aj ked zbiera bodyGetzo5 píše:Ale prd. V predošlom zložení útokov mali kvalitu naprieč kádrom a Semin si zahral viac než dosť vďaka PP. Knuble i Laich mali dôležité postavenie a na ten hokej sa dalo pozerať oveľa lepšie. Teraz je tá prvá lajna príliš technická a nakoniec v nej za čističa je Ovechkin. To aby na*ral PainKillera, že má len secondary assists.OndroNR píše:Spojiť Ovečkina k Seminovi, alebo dať Semina k Ovečke a Backstromovi bola tá najlepšia vec, ktorú mohol Bruce Boudreau urobiť![]()
Šlapú ako stroj![]()
Taký pocit z toho mám.
Akurát mal Boudreau bobek aby im Símin nezdupkal po sezóne, lebo je to útočník pre prvú lajnu. Nič viac... Kto do toho vidí lepšie, nech sa vyjadri, ja to vidím takto. Možno mylne, možno nie...
Steven píše:Ja stebou suhlasim a to hlavne v tom, ze ta lajna je velmi technicka. Nehral nahodou Knuble minulu sezonu v prvej? A ak si dobre pametam slapalo mu to tam a daval dost golov.A aj ked hral Semin druhu lajnu vzdy mal dost casu na lade. Mne sa teda ta lajna moc nepozdava aj ked zbiera body
Ve fóru je celkem 1 uživatel :: 1 registrovaný a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: AndyF