Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

VANCOUVER CANUCKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Ohlund píše:
mitch píše:Najs kolambas hned ako som videl vysledok som vedel ze vancouver hral malo presiloviek a potvrdilo sa. Bez velkeho poctu presiloviek je vancouver priemerny tim.
To už dávno neplatí, v tejto sezone máme jednu z najhorších presiloviek v lige, 11% :cinka: .
Noo, takze uz ste priemerny tim bez ohladu na pocet presiloviek? :D
mitch píše:Najs kolambas hned ako som videl vysledok som vedel ze vancouver hral malo presiloviek a potvrdilo sa. Bez velkeho poctu presiloviek je vancouver priemerny tim.
Krasnej jinx, od ty doby 4 vyhry v rade :good: Ze 14 golu za ty 4 vyhrany zapasy byl presilovkovej jeden jedinej..
Zdravím

Budu teď předčasně spekulovat a fantazírovat, ale zeptám se. Jak vidíte šanci, že se Gillis pokusí získat budoucí jedničku draftu Reinharta? Moc rád bych tohodle místního rodáka viděl v týmu potřebujeme už nějaký mladý maso a Sedinovci tu nebudou věčně... Nereálný to není. Keslerovi pozice na křídle vedle Sedinovců zjevně sedí a tak by se uvolnilo místo druhého centra. Získat bysme ho mohli výměnou uvadajícího Edlera + našeho top prospekta za 1. pick Buffala (ne získaného od Isles). Otázka je jestli si Buffalo udrží současnou pozici a jestli by se jim vůbec Edler hodil. Mě osobně zklamaly jeho výkony a likvidační zákroky takže bych ho neoplakával a Reinharta v jeho 23ce bych uvítal. Tanev je zápas od zápasu spolehlivější a Corrado se Subbanem mají velkej potenciál takže by Edler ani nemusel chybět.

Je to otázka hlavně pro naše fandy, ale poslechnu si rád i názory rejpalů :-D
Tak ja budem ten rejpal :D
Este som nevidel, ze by tim ktory je v totalnom rebuilde (Buffalo) vymenil 1st overall za balik ako Edler+vas top prospect. Vlastne prvy vyber sa nemeni nikdy. Ked uz ale fantazirovat, tak nieco by si mal k tomu baliku este pridat :jn:
kajo píše:Tak ja budem ten rejpal :D
Este som nevidel, ze by tim ktory je v totalnom rebuilde (Buffalo) vymenil 1st overall za balik ako Edler+vas top prospect. Vlastne prvy vyber sa nemeni nikdy. Ked uz ale fantazirovat, tak nieco by si mal k tomu baliku este pridat :jn:
Všechno je jednou poprvé a přihodit by se ještě něco určitě dalo. Burke dokázal získat OBA Sedinovce tak proč ne tohle :-)
Re-signed forwards Daniel Sedin and Henrik Sedin to four- year contracts.
Paráda, takže u nás aj ukončia kariéru, budú brať 7M ročne a na konci zmluvy im bude pomaly ťahať na 38 to už môžu ísť dohrať 1-2 sezony do MoDa k Nazzymu ako vždy chceli.

Túto sobotu ide pod strechu aj Bureho dres, podobne ako v Näslundovom prípade aj teraz už niekolko dní dopredu začala "akcia" 10 days of Bure a každý deň vychádzajú nové články a videá o ňom ked má niekto záujem...
Tu je tá Bureho stránka
http://canucks.nhl.com/club/page.htm?id=92943

Tlačovka po podpise Sedinovcov

V druhej časti videa príde na tlačovku aj Torts, ktorý sa zastáva Sedinovcov a hovorí o tom akú majú zlú reputáciu v lige a pritom si to vôbec nezaslúžia :thumbsup: . Torts je proste pán a aj na tých tlačovkách a pozápasových rozhovoroch sa správa ako vymenený, úplný kludas. Musím teraz uznať že ja som bol v lete idiot a totálny pesimista, o to viac som však zmenil názor na neho.

Dnes zápas začína netradične už o polnoci a určite si ho pozriem, škoda že v tejto sezone už nemám na tie zápasy tolko času, študentské časíky ked som videl cca 60+ zápasov základnej časti sú asi nenávratne preč :-/
Ohlund píše:Dnes zápas začína netradične už o polnoci a určite si ho pozriem, škoda že v tejto sezone už nemám na tie zápasy tolko času, študentské časíky ked som videl cca 60+ zápasov základnej časti sú asi nenávratne preč
Veľmi dobre ti rozumiem. Potom očakávam podrobný report, keďže ja o chvíľku utekám do práce. Ak sa však sobota bude niesť v podobnom znení ako predošlé dni, budem mať čas pozerať aspoň cez mobil (a možno už o dvanástej budem doma :ninja: ).

Vychutnaj si Raymondove 2 góly do vašej siete. :jn:
Do zápasu sme vstúpili perfektne, hned po úvodnom buly sa Sedinovci usadili v útočnom pásme, prvé velké šance prišli už v 4. minúte ked leafs pohrozil náš druhý útok, najskôr Higgins so Santorellim nepremenili únik 2 na 1, hned nato vykopával Reimer z bránovej čiary Burrowsovu strelu (dokonca sa aj telefonovalo, ale nebolo o čom..) a do tretice betonom zastavil aj Higginsov pokus. V 6. minúte sme dostali 1. PP a už po 8 sekundách po nacvičenej akcii otváral skore Henrik Sedin, jeho strela po ceste do brány obtrela Danielov dres a gol bol nakoniec pripísaný jemu, obaja Sedinovci teda predlžili svoju point streak. Prvú strelu si Leafs pripísali až v 9 minúte, ked Luonga ohrozil Kessel. Do zápasu sa mohli Leafs vrátit vdaka presilovke, nič svetoborné ale nevymysleli, paradoxne až po jej skončení nás dokázali pár krát v naej tretine zavrieť, na strely to takmer dorovnali ale prvú tretinu sme už udržali. Kessel sa v 15. minute dokonca aj "pobil" s Burrowsom, bitka ale netrvala viac ako 5 sekúnd :-D, pre nás ale super taktický ťah zbaviť sa ho na 5 minút, inak tá prvá tretina sa hrala v atmosfére ako keby bola medzi tímami neaká velká rivalita o ktorej neviem... na hity jasne viedli Leafs to sa mi nepáčilo, Orr nám "ničil" obrancov zatial čo Clarkson sa venoval dvojičkám...

Vyšiel nám aj úvod druhej tretiny a Kassian po dobrej prihrávke od Richardsona zpoza brány zvýšil na 2:0, golu ale predchádzal kuriozny moment ked Kassian v súboji pri mantineli neviem či úmyselne zozadu korčulou kopol Bollanda (ala Cooke vs Karlsson) a ten zostal v bolestiach ležať na lade a túto nefér početnú výhodu sme potrestali :thumbsdown: , Bolland zápas už nedohral.. V 25. minute krásnou strelou k tyči zvýšil Higgins už na 3:0. Hned po gole sa snažil hostí prebrať Orr, vo vyrovnanej bitke so Sestitom mal nakoniec mierne navrch ale s leafs to nič neurobilo a definitívne odpadli, naopak Canucks zostali pri chuti a vytvárali si kopu dalších šancí, Toronto vystrelilo v 2. tretine len 5x ale aj to sa Luongo 2x riadne zapotil najskôr pri Kesselovej strele spomedzi kruhov, inak Phil bol dnes riadne frustrovaný, naštastie si to vybíjal len na hokejke, a v závere tretiny pri presilovke Lui zneškodnil aj vanRiemsdyka.

V poslednej tretine sa na hre Toronta nič nezmenilo, dnes boli proste tragický a okrem tej jednej dobrej 5 minútovky z konca 1. tretiny nepredviedli nič, čakal som od nich ovela viac. Keby nám ide PP o trochu lepšie mohlo to skončiť aj ovela väčším rozdielom ako 4:0, nevyužili sme dokonca ani 2 minutovú presilovku 5 na 3, ale tá efektivita v PP bola asi jediné mínus v tomto zápase z našej strany. Luongo si pripísal zaslúžený a lahučký SO. Listie sme zmietli už 11x v rade... :ciga:

Tu je ten kuriozny gol, možno aj rozhodujúci okamih zápasu

No a nakoniec Pavlova ceremonia
Vraví sa, že súper hrá len to, čo mu dovolíte. No Maple Leafs nehrali ozaj nič, až na niektoré pasáže a tým ma dosť sklamali. Čakal som lepší zápas. Čo už, body sú doma. Osobne ma potešila druhá lajna Higgins-Santorelli-Burrows. Len mám pocit, že Kesler je pri Sedins nie je to pravé orechové. Je to plýtvanie kvalitným centrom druhej lajny. Sedinovci by tam mali čistokrvného snipera typu Dany Heatley alebo smrdlavý David Clarkson, ktorý sa bude motať pri bráne, prípadne sa ukáže medzi kruhami a z prevej to tam šutuje :yes:.
Daniel-Henrik-???
Booth-Kesler-Hansen
Higgins-Santorelli-Burrows
(nejaký valibuk)-Richardson-Kassian
Linden16 píše:čistokrvného snipera typu Dany Heatley
Tie 2 slová sniper a Heatley by už asi 4 roky nemali byť spolu v jednej vete... Tiež sa mi nepáči že teraz nemáme poriadneho 2. centra ale Kesler sa k Sedinovcom hodí, je to v prvom rade strelec a dobre hrá aj pred bránou. Ale Torts ten prvý útok ozaj preťažuje, kým nebolo rozhodnuté tak ich posielal na lad každú chvílu, náš 4. útok mal minutku ice time niekedy po 50 minutách až na záver ich pustil na lad a aj to vytvorili gol... Neviem či je to z dlhodobého hladiska dobrý nápad dávať tomu 1. útoku také porcie IT ako majú top beci a väčšinu zápasov hráme ako keby na 3 útoky, takéto tempo asi nevydržia celú sezonu :neviem:
Ohlund píše:No a nakoniec Pavlova ceremonia

Koukám na tu umělinu vedle Bureho. No a radši měl zůstat u Kurnikovy.
A Pat Quinn je asi nemocnej. Sakra, vždyť to byl takovej hromotluk. :-(
Ohlund píše:...ako keby bola medzi tímami neaká velká rivalita o ktorej neviem.
Mnoho fanúšikov Leafs očakáva proti vám výhru viac ako napr. proti Ottawe. Celkovo ste dosť nenávidení a mám pocit, že u nás to umocnil aj príchod Bollanda z Hawks. Sestry Sedinové na popularite tiež nenabrali v rámci ligy. Rozhodcov či tie "hollywoodske" scénky rozoberať nebudem, nikdy som nevyplakával a nemienim v tom začínať.
Bolland mal ako hráč Hawks blbé kecy na Sedinovcov ale odvtedy sa velice zato ospravedlňoval, a tvrdil že to bola obrovská chyba. U neho si očividne rešpekt už získali, navyše teraz je u vás parták s Raymondom, u neho problém už nevidím. Asi je to z vašej strany len frustrácia že dostávate stále na prdel, mňa už tiež začínajú štvať Sharks ktorý majú podobnú šnúru proti nám, ale tak sú to len 2 roky čo sme cez nich šli do finále SC, vy dosávate už vyše 10 rokov :giggle:
Len ako často na seba narazili celky z rozdielnych konferencií a z tej istej... Každopádne 8. februára 2014 táto neslávna séria skončí. :bee: :-D

Edit: Raymond hral u vás v PO na pozícii centra, nie? Hral ako Flyers v tejto sezóne alebo sa mu celkom darilo?
Tak som zapátral trocha, keďže po tom tvojom poslednom príspevku mi to vŕtalo v hlave a tu je niečo málo k tej pomyselnej rivalite...
(3) Toronto Maple Leafs vs. (7) Vancouver Canucks
The Maple Leafs were hoping to make it to Stanley Cup Finals for the first time since winning the championship in 1967, while the Canucks had not made it to the Cup Finals since their Cinderella run in 1982.
Toronto won game one at Maple Leaf Gardens on Peter Zezel's goal at 16:55 of the first overtime period. After that, however, the Maple Leafs could not seem to slow down the bigger, more-powerful Canucks. Vancouver edged Toronto 4–3 in game two, and won shutouts at the Pacific Coliseum in games three and four, by scores of 2–0 and 4–0 respectively. Down three games to one and facing elimination, the Maple Leafs played much better in game five on Tuesday, May 24 in Vancouver. They pushed Vancouver to double overtime but it was Vancouver forward Greg Adams who beat Leafs goaltender Felix Potvin just 14 seconds into the second overtime period to give the Canucks a 4–3 win and a 4–1 series win.

May 16 Vancouver Canucks 2-3 OT Toronto Maple Leafs Maple Leaf Gardens
May 18 Vancouver Canucks 4-3 Toronto Maple Leafs Maple Leaf Gardens
May 20 Toronto Maple Leafs 0-4 Vancouver Canucks Pacific Coliseum
May 22 Toronto Maple Leafs 0-2 Vancouver Canucks Pacific Coliseum
May 24 Toronto Maple Leafs 3-4 2OT Vancouver Canucks Pacific Coliseum

Vancouver won series 4-1
Tím vedený Patom Burnsom, Wendelom Clarkeom, Dougiem Gilmourom či Felixom Potvinom v bráne prešiel najprv cez Hawks (4:2), Sharks (4:3) aby nakoniec podľahol vo finále Západnej konferencie proti Canucks v zostave s Lindenom, Burem, Hunterom atď. Po prvých dvoch zápasoch bola séria vyrovnaná. Po presune do Pacific Colisea sme prvé dva zápasy nestrelili ani jeden gól. V piatom zápase ste tak mali matchball. V polovici stretnutia viedli Leafs 3:1 ale pred koncom druhej tretiny už bolo vyrovnané. Po 14 sekundách druhého predĺženia rozhodol Greg Adams svojim druhým gólom o postupe Vancouveru.

Game 5:
Obrázek
toto asi nebolo pozvanie na caj pre Edlera :D

:thumbsup:
Sleduje tu nekdo zápasy chlapi? Jde mi o Mika Santorelliho. Pamatuju si jeho první sezónu u nás. Hrál docela slušně. Pak ale dva roky nepředvedl nic a ani po výměně nehrál dobře. Nikdy to nebyl žádný super hráč, ničím nevynikal, ale když sem dnes kouknul na jeho statistiky.. To hraje vážně tak dobře? :shock:
Obrázek

Obrázek
Predpokladam, ze mezi fandy Canucks propuklo nadseni, ze se 7uo konecne naucil pod Tortsem chytat! :cool:
Jak to vypada s Kassianem, po tom kopanci do hlavy od Sestita za ktery by se nestydel ani J-C Van Damme vypadal pekne otresene. Nastesti ho ten pazur trefil bokem boty, kdyby ho trefil brusli to by byl masakr, to bych opravdu nechtel videt :-O Snad se da brzy do kupy.
Selly8 píše:Jak to vypada s Kassianem, po tom kopanci do hlavy od Sestita za ktery by se nestydel ani J-C Van Damme vypadal pekne otresene.
Asi to také vážne nebolo ked už včera hral a dal celkom pekný gol. WTF ale ako mohli takto zahodiť 2 zápasy posebe :hroza:
Läck po zápase s Ducks spomína ten gol 90s pred koncom a dnes to zaklincoval.. Eddieeeee :slap:
Jak uz jsem psal, mel kliku ze ta noha byla natocena jak byla, pokud mas GCL ta se mrkni, bylo to z kraje 2.tretiny nekdy mezi 3-5.minutou. Jinak Lack to byl kdo vam ziskal aspon ten bod, s golem na 3-3 nemohl delat nic, byla tam tec Bieksy.
2915 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES