Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

CHICAGO BLACKHAWKS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Scoobyno píše: no esteze ty si neomylny, sa cudujem preco este nepiskas NHL, ked rozhodcovia nepripustne posielaju hracov do satni
ja nic nezahovaram, stale si myslim ze to bol faul(uz len zato ze trafil hlavu) aj ked osobne by som ho do satni neposlal
proti Nabbyho reakcii nemam nic, ale tvoje ..... stoja za to :hroza:

Blahoslavení chudobní duchom, lebo ich je kráľovstvo nebeské :roll:

Hit rameno na rameno, nevyskočil, čisté ako sneh na severnom póle. Taktiž Mayers vo svojom veku by mal ovládať základné pravidlo hokeja, že má mať hlavu vždy hore, navyše keď vedel, že Desjardins ide smerom na neho, vo videu je jasne vidieť, že sa pozeral smerom na Desjardinsa ( = mal očakávať, že dôjde ku kontaktu) a následne sa blbec otočí na fanynky :noway:
Podla mna bol na vine Duncan Keith :jn: ,na co kua prihrava Mayersovi,ked tam mal 2 volnych hracov,pri mantinely bol volny Frolik a po pravej strane Kruger,ale nie,on poslal puk Mayersovi,aj ked videl ,ze sa Desjardins blizi,Keith mal cas,poslal puk medzi korcule :hroza:.

V prvom momente sa mi tiez zdalo ,ze to bol hit na hlavu,ale po prezreti highlights to bol cisty hit,Mayers na zlomok sekundy pozrel na puk,ktory mu Keith poslal na korcule,velka chyba veterana imo,Keby sa darilo Krugerovi na faceoffs,Mayers by ani nemusel nastupit :!: Bolland,center nasej druhej lajny , bez sance vyhrat puk na FOs ,vcera to bolo evidentne,ja neviem ,ze este ako dlho bude tento pokus pokracovat :hroza: Kruger neni tiez ziadne vyhra,ale podla mna upgrade over Bolland,on sa citi v tretej lajne,ako ryba vo vode,menej zodpovednosti a hlavne menej moznosti prehrat FOs :!:

Da sa povedat,ze sme mali aj poriadnu davku stastia v poslednych zapasoch,na druhej strane ziskat tolko bodov na tripoch z 10 zapasov 8 na tripe :!:,fantasticky vykon,chlapci si zasluzia obrovsku pochvalu :klobuk:

Dalisa vec co ma vytaca kuaaaaaaaa Brookbank,madafaka,bol pri dvoch goloch,Roszival dufam uz nastupi,ten vie aspon dobre prihrat prvu a pouziva hlavu v situaciach pod tlakom.Ostatok spokojnost,okrem Sharpa :bitka2: :bitka: :ciga: :good:
Tak dneska podľa všetkého nastúpi už aj Raffi Torres - očakávam :box:
Tak opäť 6-2. Na "kojotov" to vieme. Už po skvelej prvej tretine som vedel, že dnes nemôžeme brať nič iné ako víťazstvo v riadnom hracom čase a tak aj bolo. Trochu ma trápi, že to tam Majovi nechce padnúť, zato Kane ten ide ako píla. Toews predviedol pri svojom góle tiež parádne sólo a dobré zakončenie. Emery zachytal celkom fajn, za góly nemohol. Takže spokojnosť z mojej strany... :thumbsup:
Joe S. píše: Blahoslavení chudobní duchom, lebo ich je kráľovstvo nebeské :roll:
Nekdy si o tom uslovi neco zjisti :wink2:
prva nula v sezone :wave:
dnesnemu zapasu chybala stava, taky nudny zapas, najma zo strany predators, ked prve dve tretiny vystrelili len 7 striel a Blackhawks mali v zapase navrh a ked sa aj vyskytli sance (Spaling, Kostitsyn, Wilson) Crawford mal zavrete
na druhej strane sme mali aj kus streleckeho stastia, ci uz pri gole Toewsa alebo Kane, ale tak tu urobil chybu Rinne a dostal skolacky gol

skoncil sa nam trip a stvrtina sezony za nami, stratili sme len dva body :clap: a neprehrali este v riadnom hracom case

teraz 7 zapasov doma, sice najma prvych pat bude tazkych ale tak treba povrdit dobru formu a ziskat dost bodov :wink:
Scoobyno píše:prva nula v sezone :wave:
dnesnemu zapasu chybala stava, taky nudny zapas, najma zo strany predators, ked prve dve tretiny vystrelili len 7 striel a Blackhawks mali v zapase navrh a ked sa aj vyskytli sance (Spaling, Kostitsyn, Wilson) Crawford mal zavrete
na druhej strane sme mali aj kus streleckeho stastia, ci uz pri gole Toewsa alebo Kane, ale tak tu urobil chybu Rinne a dostal skolacky gol

skoncil sa nam trip a stvrtina sezony za nami, stratili sme len dva body :clap: a neprehrali este v riadnom hracom case

teraz 7 zapasov doma, sice najma prvych pat bude tazkych ale tak treba povrdit dobru formu a ziskat dost bodov :wink:
YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSS :clap: :clap: :clap: :clap:
Na vasem miste bych mel strach jen jestli se tahle forma da udrzet celou sezonu..
Rad bych si s vama dal viteznou odvetku ve finale, ale bojim se, ze spis projde velbloud uchem jehly..
No toho sa bojím aj ja. Ale myslím, že ešte potiahneme teraz túto domácu šnúru s dobrýmy výsledkami a potom príde poľavenie a zase by sme sa mohli naštartovať pred PO :D

Včera dosť nudný zápas, zaspal som v 2. tretine. Ale to som aj čakal v zápase s Predators. Oni veľmi chceli, ale nešlo im to. My sme si vytvorili dosť šancí, pár krát ich podržal Rinne, ale potom pustil lacný gól od Kanea - stane sa.
Marco píše: ... potom pustil lacný gól od Kanea - stane sa.
Vo tom mi vypravej Obrázek
Obrázek :lol3:

Captain Serious
AndyF píše:Na vasem miste bych mel strach jen jestli se tahle forma da udrzet celou sezonu..
Rad bych si s vama dal viteznou odvetku ve finale, ale bojim se, ze spis projde velbloud uchem jehly..
Zaklad sme postavili,25 % sezony za nami,teraz nam staci hrat na .500 a POs by nam nemalo ujst.

Pokial sa nam budu zranenia vyhybat,nemali by sme mat problem sa do POs dostat,3 a 4 lajna pokial bude aspon tak produktivna,ako v poslednych zapasoch,bude dobre.

Spomienky na ZC z roku 2010 sa vracaju,velmi sa to podoba.
Popradcan píše:Obrázek :lol3:

Captain Serious

za stavu 6-1 taky nevreli pohlad ani keby sople do seba tahal :rofl:
Popradcan píše:
AndyF píše:Na vasem miste bych mel strach jen jestli se tahle forma da udrzet celou sezonu..
Zaklad sme postavili,25 % sezony za nami,teraz nam staci hrat na .500 a POs by nam nemalo ujst.

Pokial sa nam budu zranenia vyhybat,nemali by sme mat problem sa do POs dostat,3 a 4 lajna pokial bude aspon tak produktivna,ako v poslednych zapasoch,bude dobre.

Spomienky na ZC z roku 2010 sa vracaju,velmi sa to podoba.
pravdu mas :good:

najvyssi cas aby si oprasil svoje chapadla a pozhanal nejake cenne podpis fotky :yahoo:
Uz sme odohrali 10 :!: z 24 zapasov vonku,takze ostava este 14 zapasov na tripe a 22 doma :!:
tak domacu seriu sme nezacali najlepsie, aspon ze sme ziskali ten bod, aj ked mali sme aj na dva, ale chyba ked najskor zmasirujeme Cogliana za branou a potom si ho pred branou nikto nevsima je na porazenie :bitka3: a to vsetko este pred koncom zapasu :nono:
no a potom tie zbabrane presilovky v predlzeni :box:, tak potom sme si ten extra bod nezasluzili, ked toto nevyuzijeme :thumbsdown:

gol Saada dost diskutabilny, sice to vyzeralo ze gol padol sucasne ked sa branka posunula, ale tak v Toronte maju asi lepsiu techniku ked sa tak rozhodli, plus branka sa rata ze je posunuta az ked je von z kolikov

potesil Crawford ktory zachytal dobre ci uz vychytal Getzlafa a tusim Ryana, ale opat najazdy nasa slabina a aj Crawford prvy gol dostat nemusel, na najazdy mame negativnu seriu, treba to zmenit

a este zo zapasu na zapas sa mi pozdava Kruger, chlapec hra dobre, aj dnes mu slo najma pri oslabovke 5 na 3 vydrzal :good:

dalsi zapas proti Sharks, ktory tahaju seriu 6. prehier, taze bude to tazke
No co,ja som sa bal,ze neziskame ani bod,prvy zapas po dlhsom tripe je vzdy rizikovy,chlapci su nabudeny hrat doma,uz rano na treningu pisal Kuc,ze si nevieme ani prihrat :hroza:

Za stavu 2-1 sme mali zapas v druhej tretine pod kontrolou,ale pomalicky k bliziacemu sa koncu tretej sme zacali suckovat a cheatovat a to sa nam vypomstilo a tie "presilovky" v OT :slap: ty kks,co to bolo? Toho "experta na PP" a kamrat JQ ,ktory prisiel z LA sa zatial neukazal :D na PP suckujeme dalej,mne sa zda,ze ho vyhodili z LA vlastne preto,lebo Kings suckovali na PPs :hmm:

Mame bod,spokojnost..
Blackhawks 14 game point streak :jupi:
Kane 8 game point streak :jupi:
Emery 4-0-0 :jupi:

od Sharks som dnes cakal viac, ale tak po dobrom zaciatku do sezonu prezivaju krizu(uz siedma prehra po sebe) a bolo to vidiet

dnes sme mali zapas pod kontrolou od zaciatku az na par usekov, najma v tretej tretiny som ocakaval tlak od Sharks ale nejak sa k nemu nedostali

Kruger potvrdil stupajucu formu 1+1 a dnes s Emerym najlepsi na lade a to mohol dat este aj gol v oslabeni, ale aj ta narazacka od tycky potesila :giggle:

Jonathan :good: za guraz ze sa postavil Thorntonovi, ale neviem ci je rozumne vyprovokovat bitku ked uz mal istych 2min

v nedelu v rozumnom case Kings :wave:
Blackhawks 15 game point streak :wave:
Emery 5-0-0 :wave: , chytil velmi dobru formu, po prvom nevydarenom zapase v dalsich styroch nepustil viac jak dva goly :good: , najma teraz v nepritomnosti Crawforda to tesi dvojnasobne
Kane prerusil seriu, ale neva, body timu dolezitejsie

prve dve tretiny proti Kings v nasej rezii, prvy gol si zasluzene vypracoval 4. utok a najma prihravka Keitha na pred branku stojaceho Seabrooka (jak sa tam ten dostal :D ) mala oci :good:
prevaha znamela aj druhy gol v presilovke a opat famozna prihravka Keitha na Toewsa
na 3-0 zvysoval Sharp :wave: , konecne sa trafil aj on, uz bolo na case a zdalo sa ze je vymalovane
tretiu tretinu by som ich bil :bitka3:, zbytocne vylucenia, v tom v com sme vynikali, cize oslabenie, sme nezvladli a dostali dva goly a ked Oduya pred koncom putoval na lavicu hanby no tlak sa zvysoval, nastastie sme si to na rozdiel od duely proti Ducks postrazili a vyhrali :yahoo:
Tak dnes opat bez Crawforda a najnovsie aj bez Seabrooka
ale verim v uspesny koniec vecera :wave:
HELLou Blackhawks fans!
seahawk79 píše:HELLou Blackhawks fans!
helou :oslava:
seahawk79 píše:HELLou Blackhawks fans!
Hi and Welcome :serus:
Blackhawks 16 game point streak a vyrovnanie rekordu Ducks zo sezony 2006/07 :wave:
Emery 6-0-0 :wave: skoda toho prveho lacneho golu ale inak podrzal

Zapas sa zacal vo velkom tempe a hra sa prelievala zo strany na stranu :good:, paradoxne najvacsie sance sme si vypracovali v oslabeni, ked sme mali dva najazdy, celkove v prvej tretine az tri(Hossa, Bolland, Sharp), ale Schneider ich vychytal, na druhej strane Emery kryl dva najazdy D. Sedina, ale treti pokus uz pustil, skoda takeho lacneho golu

Druha tretina uz patrila a po peknej strele Sharpa sme vyrovnali, potom prislo prebudenie Mariana a golmi v presilovke a po peknom vybojovani puku a natlaceni pred branu sme vyhravali 3:1

a opat tretia tretina :bitka3: hoci sme zapas kontrolovali a Canucks sme nepustali do vaznych sanci, tak aj tak sme to dokazali zdramatizovat, jednak tie precislenia :bitka3: ani jedno dobre zahrate ci uz Kruger, Kane, Sharp atd, alebo Oduyove spekulovanie pri stave 3:2 ked mal mohol strielat na prazdnu branu, to vsetko viedlo k tomu ze 3min pred koncom sme stratili naskok 3:1, najskor opat vylucenie pred koncom a potom v hre bez brankara :x

takto pokaslat zaver vieme asi len my, ci uz v zapasoch s Ducks alebo Kings, tak aj dnes :nono:

nastastie v najazdoch sa teraz stastie priklonilo na nasu stranu(konecne nesiel Sharp ale Shaw :thumbsup: ) a oplatili sme Canucks ich domaci vyhru po najazdoch

Spokojnost s pokracovanim serie, s golmi od Maja(prva hviezda zapasu), Emerym
ale nie so zbytocne darovanim bodom a dramou

teraz dva dni oddych a potom opat Sharks, ktory dnes prerusili seriu prehrier
tak Hossa vyzera byt po sa zapase OK tak uvidime v dalsom zapase ci nastupi
2417 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS