Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

NEW JERSEY DEVILS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Atlantik píše:Pokud NHL s timhle nic neudela, tak at jde do prdele, protoze tohle je do oci bijici traparna... Jestli to takhle nechaji, tak precedens je na svete a to jeste se budou dit takove veci, ze dalsi lockout na sebe nenecha dlouho cekat. Je to grc.
Obrázek
Getzo5 píše::hroza: begbee, na svoj vek, pokiaľ si to aj písal s nadsázkou...netrep detinské rečičky. Nebavíme sa o jedinej sezóne, alebo áno? Pokiaľ áno, šanca je len teoretická.
Jediná možnosť je podpísať a po roku trejdnúť, ale s NTC a jeho povahou? Pche... Toto nám môže spôsobiť nemalé problémy a ja som proti. O rok možno budem hovoriť inak, ale dnes nie.
neis: Hurá, ďalší týždeň "zvažovania" :lol: . Ale aj tak je to jedno, šancu, žeby ostal som zavrhol už pri jeho podpise...
Getzo5 píše:Ja už zvraciam...že Lou stráca pomaly súdnosť je už dlhšie známy fakt, ale toto je NEAKCEPTOVATEĽNÉ! :x :hroza:
Getzo5 píše:V prvom rade hokejový tím nie je charita, v rade druhom je platový strop limitujúci a on i keď výborný hráč, nie je práve to, čo tento tím najviac potrebuje. Gomez je priam úžasný príklad toho, ako sa má preplácať hráč len vďaka tomu, čo predviedol doteraz. Hráči ako Eliáš, Brodeur, Staal, Datsyuk a podobne sú hodní peňazí do nich vložených nech sa jedná o akúkoľvek sumu. Kovalchuk nie.
Po podpise
Getzo5 píše: Proste wow, toto je ako sen. Keď si tak uvedomím, okrem toho, že ochcávačské zmluvy taktiež nepodporujem, z pragmatického hľadiska mi to fakt vadiť nebude. A pokiaľ ani nikomu dôležitému, tak nie je problém. Dosť možné, že sme svedkami najsilnejšej ofenzívnej zostavy Devils vôbec, za ten hriech to stojí, však sme pekelníci. A obrana sa poriešiť dá i bez trade-u, Kovy bol dôležitejší.
Getzo5 píše:Veru, dnešný deň si treba poriadne užiť...
Veľmi nerád sa do teba navážam, ale tou prvou citáciou si ma nasral, moja chvíľa prišla. Prečítaj si svoje posty retrospektívne a zamysli sa. Kam vietor, tam kabát..
Na niektoré veci v hokeji mám vyhranený a osobitný názor, ale aspoň si neserem do huby :ho*no:
1) pre NJ je to podla mna vyborny podpis. bez ohladu na to ze im to mozno sposobi problemy v buducnosti s platovym stropom resp. s udrzanim nadejnych mladych hracov. hrac kovalchukovho kalibru sa cap hit 6 mil je nieco co im moze zvysok ligy zavidiet. nie je dovod ocakavat ze by zrazu kovalchuk zo 40+ golov za sezonu ktore pravidelne striela klesol na 20 a overeny 40 golovy strelec za 6 mil je vyborny kauf ktory by asi neodmietol ziaden team NHL
2) stavba tej zmluvy je uplne ina vec - to je odrb jak svina a cisty vysmech kolektivnej zmluve a platovemu stropu. je to drze a mozno nemoralne, ALE - v sulade s momentalne platnymi pravidlami. je to exemplarne vyuzitie legislativnej diery na ktoru pri tvorbe kolektivnej zmluvy nikto nepomyslel.
nepochybujem o tom ze vramci novej kolektivnej zmluvy to uz bude nejako osetrene, ale bna mieste NHL by som to riesil promptnejsie, lebo dovtedy sa este mozeme dockat X podobnych zmluv a cim viac ich bude tym bude vyznam a funkcia platoveho stropu viac a viac obchadzana resp. ignorovana
atlantik..je to trapne a na grc.. :cry: (netvrdim ze to je spravne,dokonca som si ilju do timu moc nezelal na ukor beka ale je tu a ja sa normalne tesim(kto uz by sa len stazoval :) ) a ako pises v teme flyers o vypadnuti so ctou v druhom kole..so ctou ste isli v zakladnej casti 6x dole z ladu, so ctou ste v zavere zakladnej casti prehrali aby ste si sportovo vybrali supera do PO,uskutocnila sa ctena zahadna draftova loteria nie tak davno..mne sa zda to trapne a na grc..
so ctou dunim
begbeee píše:
Prvý takýto kontrakt nebol Hossov. Dá sa povedať, že Lecavalierov, ale kolotoč roztočili Zetterberg s Franzénom.
Ja viem, to predsa ani netvrdím, ale najčerstvejší prípad je Pronger a Hossa, preto som ho spomenul :wink:
ThrashersFan píše:Plná huba kecov, ako chce ostať v Atlante, hlavne, že sme mu ponúkli 102 miliónov na 12 rokov. Pal do pi*e Iľja.
Chcel šancu na Cup. Mal ju u vás? Vy budte radi vôbec za služby čo vám odvádzal a za to, že vďaka jeho odchodu by ste konečne mohli byť v PO pravidelne. A nie pi*ovať :thumbsdown:
Atlantik píše:Kristepane, tak tohle je vazne trapne... Od tehle doby nenavidim New Jersey jeste vic, jestli to jeste vubec bylo mozne. Pokud NHL s timhle nic neudela, tak at jde do prdele, protoze tohle je do oci bijici traparna... Jestli to takhle nechaji, tak precedens je na svete a to jeste se budou dit takove veci, ze dalsi lockout na sebe nenecha dlouho cekat. Je to grc. To uz si i my muzeme pomalu podepsat Crosbyho a Malkina na nejakych 30 let za prumerny cap hit napr. 5 milionu, vzdyt v tomhle cirkusu bez hranic si kazdy dela co chce.

Stejne to New Jersey nemusi pomoct, tam bych az takovy strach nemel... Primadona Kovalchuk by musel sve vykony z predchoziho angazma v Devils zlepsit o 100 procent, protoze loni jsem se na nem vylozene jen bavil jak vsechno brzdil. No uvidime jak se vam bude darit a jestli se vam takhle lehce podari odrbat NHL.
Nikto NHL neodrbal, NHL sa odrbala akurát tak sama, na to ale človek potrebuje určitý inteligenčný kvocient aby to pochopil. Primadona vôbec nič nebŕzdila, vyzeral tam síce ako strašiak v petrželi ale spoločne s Rolstonom, brodeurom, Greenem a Zubrusom hral dobre. Že mu to nepadalo tak ako mohlo je pravda, no to je o inom. Takže aj počty si zopakuj. A papaj ginko, ak si fakt myslíš, že TOTO je nejaký precedens, tak si buď Alzheimerov brat, alebo krátkozraký fanúšik. Že z toho môže byť bordel je pravda, ale za to my nemôžeme. To tak s láskou vzhliadaš aj k Tampe, Detroitu, Chicagu a Philly? Milujem takýchto prezieravých fanúšikov...
A čo sa týka srania si do huby...ja tieto typy kontraktov taktiež rád vo všeobecnosti nemám, PMD je stále potrebný a názor na nič som nemenil, Parise je stále priorita, Kovy nadmerný luxus. S tým rozdielom, že za 6, doslova 6! megový cap hit by hráča jeho kalibru to nevítal len totálny idiot. To nie je sranie do huby, prostoreký begbee :wink: :)

Že tvoje reakcie sú detinské, za tým si stojím, presvedčuješ ma o tom stále, že pomer vek/názor máš vyvážený ako 30ročná hojdačka v parku, nech ťa také hodnotenie štve sebeviac. To neznamená, že nemôžeme diskutovať normálne a ľudsky, len pre budúcnosť.

Medzi prvým a druhým príspevkom je genéza, niekoľkonásobná kalkulácia a uvedomenie si dodatočných faktov ohľadom NTC v tíme. To je vývoj, :ho*no: v hube môj milý.
dunim píše:atlantik..je to trapne a na grc.. :cry: (netvrdim ze to je spravne,dokonca som si ilju do timu moc nezelal na ukor beka ale je tu a ja sa normalne tesim(kto uz by sa len stazoval :) ) a ako pises v teme flyers o vypadnuti so ctou v druhom kole..so ctou ste isli v zakladnej casti 6x dole z ladu, so ctou ste v zavere zakladnej casti prehrali aby ste si sportovo vybrali supera do PO,uskutocnila sa ctena zahadna draftova loteria nie tak davno..mne sa zda to trapne a na grc..
so ctou dunim
In your face Atlantik. Well done dunim :wawe:
dunim píše:atlantik..je to trapne a na grc.. :cry: (netvrdim ze to je spravne,dokonca som si ilju do timu moc nezelal na ukor beka ale je tu a ja sa normalne tesim(kto uz by sa len stazoval :) ) a ako pises v teme flyers o vypadnuti so ctou v druhom kole..so ctou ste isli v zakladnej casti 6x dole z ladu, so ctou ste v zavere zakladnej casti prehrali aby ste si sportovo vybrali supera do PO,uskutocnila sa ctena zahadna draftova loteria nie tak davno..mne sa zda to trapne a na grc..
so ctou dunim
Ufff dunime, tak tohle je zas jeden z legendarnich vyplodu... Ja vim, ze jste nas sundali 6krat v ZC a proto si z vas prece ani srandu nedelam! To si ale pis, ze neco podobneho se vam podarilo naposled, ted budeme hrat mnohem rozumnejsi hokej a prichody Michalka a P.Martina jsou toho zarukou. Ale to ze zas vam dala PHI 5-1 v ZC a pak jeste vyklep 4-1 v PO a vy jste prvni kdo se jim prijde chechtat, tak to je prece neco jineho...

Kecy o umyslne a promyslene prohre Penguins v 81.zapase ZC doma s Atlantou 0-1, to co prosim te je? Vetsi blabol jsem vazne neslysel... :good: 82.zapas jsme vyhrali na Long Islandu 6-5pp - to jen pro informaci. My jsme jeste porad chteli vyhrat divizi, cely team byl hodne nasrany po prohre s ATL, Crosby nebodoval cim malem prisel o trofej, v te dobe jeste nebylo jasne jestli vubec pujde do PO Philla nebo NYR a navic my jsme opravdu ten posledni team, ktery by umyslne prohral jen aby se vyhnul Letcum (bilance asi 20-4 na zapasy za posledni sezony), takze tady mam argumentu opravdu strasne moc a tohle si namiril tedy hoodne vedle..

Draftova loterie byla pouze o stesti, meli jsme ho proste my, system rozdelovani kulicek nebyl porusen a nemas jediny dukaz, ze by neco neprobehlo fair, takze tohle taky neobstoji, proste se na nas usmalo stesti, nic vic - nic min.

Zato tahle smlouva Kovalchuka je opravdu jeden hnusny do oci bijici podraz a verim, ze pokud byla smlouva Hossu od NHL prozkoumavana, tak tahle mnohem drzejsi smlouva Kovalchuka musi byt proste nejakym zpusobem jeste poresena!

Na Getza radeji no comment.
Radeji no comment? To sa dalo čakať...a nie pre obsah toho príspevku. To sa hodí naopak k tomu tvojmu.

Ani neodpovieš na otázku? To je smiešne.

Preverovať sa rozhodne bude, ale trapárna, slovo, ktoré si tak s chuťou použil, by bola, pokiaľ by sa s tým Bettman ešte snažil niečo urobiť. Je predsa jasné, že tie pravé precedensy (nie tvoj fiktívny dnešný) sú už na stole viac než rok a čokoľvek v rospore s nimi by bolo jednoducho neprípustné. Rovný meter, takže budíček, nesnívaj snílek, žiadne zmeny nebudú. Pokiaľ očakávať, tak do budúcna pre zamedzenie toho, čo spomínaš, aby žiaden Crosby, Malkin ani nik ďalší takto a "horšie" už podpísaný nebol, voči čomu nie som ani ja sám. To je ale smeruje ako žiadosť do budúcna. Nehovoriac už o tom, že ty tam stále vidíš odrb, to ale žiaden odrb nie je. Je to využitie diery v generálnom právnom predpise túto oblasť upravujúcu, to je všetko. A každý, kto tvrdí niečo iné má bohužiaľ nielen smolu v riešení svojej zlosti, ale najmä vo svojej neznalosti pomerov. Adiéu.
Tak jako podle me je to pro NJ hodne vyhodnej nakup i kdyz samozrejme ochcava strop ale to stejne dela i Prongerova smlouva a Hossova.
Porad lepsi Kovalcuk za 6 nez Rolston za 5.

Coz by se dalo jednoduse eliminovat tim ze by se zapocataval aktualni plat v roce a ne prumer celkove ale ona to nhl v zasade nechce.

Jinak si nemyslim ze Kovalcuk = Stanley cup. Podle me ho NJ jeste par let nevyhraje ale co ja vim.
Navic schazi Poradny Ofenzivni bek coz je skoda.
Co to tady furt řešíte? Využili jsme pouze trhlinu která není dořešená v systému smluv tady někteří píšou jak kdyby šlo o podvod a my s tím začli jako první
Já svůj názor ovšem na Kovyho tímto neměním... až ukáže v sezoně co v něm je tak možná změním názor ale pořád si stojím za tím že ten cirkus kolem něho byl už moc a moc mojich sympatií nemá.
jo legendarny vyplod..berem..ty si tu nimi ale znamy a keby to tu ktokolvek cele preluska tak si urobi nazor na niektore tvoje,,vyplody,,..ten zapas s atlantou bol uplne zufaly z vasej strany a ak argumentujes nejakou trofejou pre crosbyho tak skladam klobuk(siltovku), taktiez tvoje no coment na nazor ktory nevies vyvratit alebo ti nevyhovuje je tu celkom bezne.. samozrejme ze loteria bola stastie ze vybrali vasu gulicku,len zasadne si pomenoval tu cast na ktoru nikto nenamieta..ale to nasadenie tímov :lol: viem ze nemas rad devils a ja ti to neberiem..tiez neznasam pittsburg ale nechodim sa k vam ventilovat a oznamovat vam ako velmi vas neznasam a akí strasní su clenovia tu na fore co mu fandia(uz aj to sa ti tu 2x stalo co sem chodim..ze po vzajomnej prehre ci crosbyho lapsusoch si clovek podpichne sa da brat,tak ako tvoje podpichovanie ked nam zhasli s col svetla, ci vypadnutie v 1.kole:) so smluvou na ilju ti to napisal getzo.. a este..neprisiel som sa ti prvy chechtat, ja uz len reagoval na tvoje prispevky :roll: ale vieme kto sem prisiel s traparnou a grcom.. :frajer2:
Ako zmluvu berú fanúšikovia NHL? HFBoards summary:

Obrázek

:cool:
Ale no tak... To s tou umyslnou prohrou nemuzes myslet vazne, to je az neuveritelne dunime... Ano hrali jsme ten zapas s ATL velmi spatne, ale to se muze stat a navic 3 minuty pred koncem tam Fedotenko trefil v obrovske sanci tycku, tohle vazne nemuzes myslet vazne... Samozrejme, ze jsme nechteli doma prohrat na nulu, doplatilo na to nakonec tvoje NJD, proto uz pomalu propadas paranoji ale ja jsem presvedceny, ze my jsme nemeli duvod umyslne takhle taktizovat a vyhybat se Letcum, to je prece opravdu smesny argument...

O te loterii nemas jedine dukazy, vsechno je to hypoteticke, najdi mi jeden fakt, ktery byl proti pravidlum a pak se muzeme o tom bavit.

Co se tyce smlouvy pro Kovalchuka, nedivim se ze jste spokojeni, kdo by take nebyl, ze? Ano vyuzili jste diry v systemu, ale prece jen se mi zda ze az prilis brutalnim zpusobem a ze tenhle kontrakt proste nema "konkurenci". Kde az jsou hranice takovychhle kontraktu??? Tohle bylo proste prilis a musi se s tim neco delat, protoze se to zvrhne...

A stim chechtanim jsem narazel na to co jste predvedli vy ve foru Flyers, takze tady si to asi spatne pochopil... Ja jsem se nijak extra "nerealizoval" ani po vasem vypadnuti v playoffs, zadne extra posmesky na vas z me strany neodznely, prave z duvodu, ze jako fanda Pens jsem na to proste po takove bilanci s NJD nemel chut.

No uz se opravdu tesim na novou sezonu, asi to bude rivalita se vsim vsudy !
Getzo5 píše:
ThrashersFan píše:Plná huba kecov, ako chce ostať v Atlante, hlavne, že sme mu ponúkli 102 miliónov na 12 rokov. Pal do pi*e Iľja.
Chcel šancu na Cup. Mal ju u vás? Vy budte radi vôbec za služby čo vám odvádzal a za to, že vďaka jeho odchodu by ste konečne mohli byť v PO pravidelne. A nie pi*ovať :thumbsdown:
Aha, lebo v Devils ju bude mať cez nasledujúcich 17 rokov väčšiu. Ako neviem, ale pohľad už len na prospekty hovorí skôr o niečo inom :hmm:
Atlantik píše: O te loterii nemas jedine dukazy, vsechno je to hypoteticke, najdi mi jeden fakt, ktery byl proti pravidlum a pak se muzeme o tom bavit.
Zde je zaznam losovani jak to probihalo s Kulickou (Crosbym) :D

Co se tyce smlouvy tak za 6 mega kovyho je luxus. Jsem zvedavej co bude Atlantik rikat az takhle neletavci podepisi Cindy a/nebo Malkina. Co me ovsem na tomhle podpisu tak tesi je ze odchod predevsim Bergforse nebyl zbytecny. Dost pochybuju ze by Kovy podepsal pokud by nemel zkusenost s tim jak to v NJD chodi. a podle zakulisnich informaci byl Kovy chodem NJD mile prekvapen a co se tyce ze podobne penize odmitl v Atlante je jasne ze chce :cup: . Snad ho brzy dostane. Ted jen se zbavit Rolstona a jsme za vodou :) PMD najdeme v jednom z novacku a je to
Tak megatone, co bych rikal, jestli by jsme tu samou drzost udelali my s Crosbym nebo Malkinem? To nevim a ani se to nedozvite, protoze v srpnu roku 2012 prijde na svet nova kolektivni smouva, ktera tohle "chytractvi" urcite uz osetri... To jeste Crosby s Malkinem budou mit stare smlouvy a pocita se s tim, ze novym povolenym maximem bude cca. podpis na 7 let. Spis me ale zajima, co predvede NJD s Parisem v roku 2011, to totiz jeste stihate se starou kolektivni smlouvou - takze klidne se Zachem muzete podepsat do roku 2035 a vsechno to bude v poradku a my ostatni jeste budeme muset drzet huby...

Pekny bordel no, prave proto doufam, ze se s tim neco udela jeste do roku 2012 a ze tenhle trapny trend kontraktu nebude gradovat...
Atlantik píše:Tak megatone, co bych rikal, jestli by jsme tu samou drzost udelali my s Crosbym nebo Malkinem? To nevim a ani se to nedozvite, protoze v srpnu roku 2012 prijde na svet nova kolektivni smouva, ktera tohle "chytractvi" urcite uz osetri... To jeste Crosby s Malkinem budou mit stare smlouvy a pocita se s tim, ze novym povolenym maximem bude cca. podpis na 7 let. Spis me ale zajima, co predvede NJD s Parisem v roku 2011, to totiz jeste stihate se starou kolektivni smlouvou - takze klidne se Zachem muzete podepsat do roku 2035 a vsechno to bude v poradku a my ostatni jeste budeme muset drzet huby...

Pekny bordel no, prave proto doufam, ze se s tim neco udela jeste do roku 2012 a ze tenhle trapny trend kontraktu nebude gradovat...
tak je snad jasny jak to bude s Parisem, uz jsem to tu rekl, vezme se smlouva co ma Kovy a da se po zmene jmen Zachovi . Za 12 mega dva 40 az 50 golovy hraci. To jde ne? :D Pokud mas na mysli penize tak o to bych se nebal, to uz Lou nejak poresi
No prave... Vam to vsechno hraje do karet a diky tomuhle bordelu a hrube chybe vedeni NHL z toho vytezite takove dve smlouvy pro Kovalchuka a Zacha... A pak najednou prijde radikalni zmena a prave Pittsburgh na ni doplati u Crosbyho a Malkina, my totiz nebudeme mit takovouhle luxusni moznost na odrb jako NJD nebo CHI. A pak se mi nedivte, ze mne jde z toho vychytit... Proste porad naivne doufam, ze se to bude nejak alespon castecne "kompromisne" regulovat kdyz uz ne ted primo u Kovalchuka, tak alespon v roce 2011. Ale asi jsou v tom vedeni sami magori a nic s tim bohuzel do te doby v r. 2012 neudelaji a team Devils se tak tomuhle systemu vysmeje na cele care...
Heh, na twitterech si všichni už dělaj prdel, že by po skončení nováčkovský smlouvy mohl dostat Tavares smlouvu na 20 let :D Kovalchuk = Chelios? :D
Však určitě, Stamkos 30y/127.5M, 4.25M cap hit. Krása, prvních 15 let 8M/y, druhých 15 let 0.5M/y, Yzermane neboj se toho :D
Naštěstí tohle u tak mladých hráčů snad nehrozí. Ale je pravda, že za to z velké části může NHL sama, má na tohle za první pamatovat a za druhé když už se na to zapomnělo (může se stát), tak se takhle jasně viditelná chyba musí operativně řešit.
To, do jaké míry je to morální a fér (GM jenom hájí zájmy svého týmu), ať si každý posoudí sám. Přirovnal bych to k nepsanému pravidlu GM - nepřetahovat RFA hráče od jiných týmů. Taky to jde, ale skoro se to nestává (výjimky potvrzujou pravidlo). Ovšem v tomhle případě to tak gentlemansky asi neskončí.
Atlantik píše:Ale no tak... To s tou umyslnou prohrou nemuzes myslet vazne, to je az neuveritelne dunime... Ano hrali jsme ten zapas s ATL velmi spatne, ale to se muze stat a navic 3 minuty pred koncem tam Fedotenko trefil v obrovske sanci tycku, tohle vazne nemuzes myslet vazne... Samozrejme, ze jsme nechteli doma prohrat na nulu, doplatilo na to nakonec tvoje NJD, proto uz pomalu propadas paranoji ale ja jsem presvedceny, ze my jsme nemeli duvod umyslne takhle taktizovat a vyhybat se Letcum, to je prece opravdu smesny argument...

O te loterii nemas jedine dukazy, vsechno je to hypoteticke, najdi mi jeden fakt, ktery byl proti pravidlum a pak se muzeme o tom bavit.

Co se tyce smlouvy pro Kovalchuka, nedivim se ze jste spokojeni, kdo by take nebyl, ze? Ano vyuzili jste diry v systemu, ale prece jen se mi zda ze az prilis brutalnim zpusobem a ze tenhle kontrakt proste nema "konkurenci". Kde az jsou hranice takovychhle kontraktu??? Tohle bylo proste prilis a musi se s tim neco delat, protoze se to zvrhne...

A stim chechtanim jsem narazel na to co jste predvedli vy ve foru Flyers, takze tady si to asi spatne pochopil... Ja jsem se nijak extra "nerealizoval" ani po vasem vypadnuti v playoffs, zadne extra posmesky na vas z me strany neodznely, prave z duvodu, ze jako fanda Pens jsem na to proste po takove bilanci s NJD nemel chut.

No uz se opravdu tesim na novou sezonu, asi to bude rivalita se vsim vsudy !
Mne sa ale zdá, že v tom roku lotéria nebola, ale byberalo sa na základe výsledkov zž posledných rokov. Ak sa mýlim, opravte ma.
Ešte k lotérii a Crosbymu. Prečo sa stále k tomu vracať? Áno, Pens získali Crosbyho, to, či to bolo s kostolným poriadkom, alebo nie je teraz vedľajšie.
neviem presne ,ale urcite mas pravdu ze sa vyberalo na zaklade vysledkov v poslednych rokoch,myslim ze troch,mozno niekto znalejsi ma opravi,potom sa mi mari ze bola loteria a tí vyvolení na ktorych narazam mali viac lopticiek a teda vacsiu sancu tahat skor..ja som nenarazal ze sfalsovali tahanie lopt ani na porusenie pravidiel ako sa to snazi podsunut atlantik ale na to ze uz tie pravidla boli stanovene debilne,nefer a ocividne v prospech niekoho..a z klobuka sa vytiahla cindy a v krachujucom upadajucom klube z chvosta, kde nechodilo na hokej ani 10,000 ludi sa zrazu znovuzrodil vitaz SC..
6703 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS