Ale no tak... To s tou umyslnou prohrou nemuzes myslet vazne, to je az neuveritelne dunime... Ano hrali jsme ten zapas s ATL velmi spatne, ale to se muze stat a navic 3 minuty pred koncem tam Fedotenko trefil v obrovske sanci tycku, tohle vazne nemuzes myslet vazne... Samozrejme, ze jsme nechteli doma prohrat na nulu, doplatilo na to nakonec tvoje NJD, proto uz pomalu propadas paranoji ale ja jsem presvedceny, ze my jsme nemeli duvod umyslne takhle taktizovat a vyhybat se Letcum, to je prece opravdu smesny argument...
O te loterii nemas jedine dukazy, vsechno je to hypoteticke, najdi mi jeden fakt, ktery byl proti pravidlum a pak se muzeme o tom bavit.
Co se tyce smlouvy pro Kovalchuka, nedivim se ze jste spokojeni, kdo by take nebyl, ze? Ano vyuzili jste diry v systemu, ale prece jen se mi zda ze az prilis brutalnim zpusobem a ze tenhle kontrakt proste nema "konkurenci". Kde az jsou hranice takovychhle kontraktu??? Tohle bylo proste prilis a musi se s tim neco delat, protoze se to zvrhne...
A stim chechtanim jsem narazel na to co jste predvedli vy ve foru Flyers, takze tady si to asi spatne pochopil... Ja jsem se nijak extra "nerealizoval" ani po vasem vypadnuti v playoffs, zadne extra posmesky na vas z me strany neodznely, prave z duvodu, ze jako fanda Pens jsem na to proste po takove bilanci s NJD nemel chut.
No uz se opravdu tesim na novou sezonu, asi to bude rivalita se vsim vsudy !