Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PHILADELPHIA FLYERS

Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.

Už tomu tak je, ale popravdě se mi to vůbec nelibí. Leighton je sice spolehlivý, ale nemyslím si, že zopakuje to co letos. I když je pravda, že finále jsme prohráli převážně díky němu, to byl naprosto katastrofální... No uvidíme, ale pořád doufám v příchod takového Berniera...klidně za Cartera a draft, ale určo potřebujeme perpektivního golmana ...
Tak to je fakt zlý sen :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :sad2: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown: :hroza:
Mezsároš ve Phille, tak to už měli dát raději 6 mil Hamhuisovi ...Holmy je debil, měním na něj názor
si jako delate prdel ? Tu si delejte z plasteliny. Toho trageda a 4 mil salary cap ? boze to musi bejt omyl probudte me z toho zlyho snu.
Jak dlouhou ma jeste ten traged smlouvu ?

Tezkej krok vedle jako prase.
jeste poznamecka jestli nepodepise meho oblibence Ashama tak me pekne nastve.Aspon ze se podepsal Coburn za velmi peknou cenu.

81 zapasu 17 bodu a -14 je i v prumernem tymu jako je Tampa bay (fanousci tampy prosim nezlobte se na me ale v soucasnosti je to tak) Je proste spatny prumerne hrace proste u nas ja nechci.Takovyhle co hrajou dobre jen kdyz celej tym hraje dobre.

Doufam ze na nem Pronger zapracuje a udela z nej dobryho hrace.
Na druhou stranu je mladý, je velmi dobře urostlý a talent má nepochybně taky, v Tampě se zahrabal leckdo, takže po vychladnutí mě to stále sere, když si vezmu, že jsme mohli mít za 5 mil. Voločenkova,Martina a ještě k tomu zadarmo, ale co se dá dělat...
Ako Meszaros este okej, beriem, mozno sa u nas preberie, ale za 4 miliony velky risk. O Donnell, skuseny defenzivny obranca za milion, to sa tiez vcelku da (Krajicek :ahoj: ), ale trejd Shelleyho na tri roky za 1,1 za sezonu?? :hroza: :hroza: Co sa Holmgren pomiatol, ved za take peniaze sme mohli mat Ashama/Carcilla/Powea, ktory su urcite lepsi a este nepodpisany. Priestor pod stropom mame 578 000 a podpisanych mame 12 utocnikov, 7 obrancov a troch brankarov. Ked si zoberiem, ze medzi utocnikmi su Shelley a Cote, tak s panom bohom. Bud sa dockame trejdu, alebo :hroza:
Shelley a Cote - oba nezustanou..
FLYERS FAN píše:Ako Meszaros este okej, beriem, mozno sa u nas preberie, ale za 4 miliony velky risk. O Donnell, skuseny defenzivny obranca za milion, to sa tiez vcelku da (Krajicek :ahoj: ), ale trejd Shelleyho na tri roky za 1,1 za sezonu?? :hroza: :hroza: Co sa Holmgren pomiatol, ved za take peniaze sme mohli mat Ashama/Carcilla/Powea, ktory su urcite lepsi a este nepodpisany. Priestor pod stropom mame 578 000 a podpisanych mame 12 utocnikov, 7 obrancov a troch brankarov. Ked si zoberiem, ze medzi utocnikmi su Shelley a Cote, tak s panom bohom. Bud sa dockame trejdu, alebo :hroza:
Já to vidím asi tak. Holmy chtěl sehnat čistého bitkaře, aby semtam zakročil, protože Cote je sra*ka a od Carsyho bude chtít ať hraje hokej a bitky nechá Shellymu. Cote na 100% pryč. Určitě ještě někoho prodáme, pokud by to byl Harty za nějakého prospecta, tak bychom podepsali Powa i Carsyho a jsme all right.
Mesz sa môže ešte prebrať, zas nemá 37 rokov.... Ale je to riziko jak sviňa.

Na druhú stranu...
Martin -> Pens
Volčenkov -> Devils
Meszároš -> Flyers
:hufi:
begbeee píše:Mesz sa môže ešte prebrať, zas nemá 37 rokov.... Ale je to riziko jak sviňa.

Na druhú stranu...
Martin -> Pens
Volčenkov -> Devils
Meszároš -> Flyers
obrana pens :lol3:
obrana devils :lol3:
FLYERS FAN píše:
begbeee píše:Mesz sa môže ešte prebrať, zas nemá 37 rokov.... Ale je to riziko jak sviňa.

Na druhú stranu...
Martin -> Pens
Volčenkov -> Devils
Meszároš -> Flyers
obrana pens :lol3:
obrana devils :lol3:
Trápny pokus. Tentokrát to bolo najmenej v celej NHL :frajer2:
Skus sa na to pozriet realnejsie, nam neodisiel ani Pronger, ani Timmonen, ani Carle, podpisali sme Coburna, ziskali Meszarosa a O Donnella. Vam odisiel Martin, ziskali ste Volchenkova a ty tu prides hovorit o posilnovani obran
Voločenkov je sice kvalitní bek, ale dopředu je nulový a to je vaše největší slabina, chybí vám tvořivý bek a místo aby jste tento problém zacelili, tak dovedete ruského drtiče, kterého tady z idealizovala mt-svk. Moc tento trade z vaší strany nechápu... To už jste měli zkusit raději udržet Martina... Zatím to tak vypadá(pokud ještě neposílite), že budete mít s útokem ještě větší problémy než loni, Lou je hold betonář. Holmy hodně zariskoval a myslím si že tohle by si neměl dovolit dělat..ale jediný kdo pořádně posílil je Pens. Vy jste zatím získali dva betonáře, kteří Váš problém ani v nejmenším neřeší...
Kaberle. To meno si zapamätajte :smile03:
Flyers fan: Jak vidíš obranné dvojice?? Podle mě, nechají hrát Prongera s Mezsárošem, protože co dokázal udělat Prongy s Carlem za jednu sezonu je pohádka.
Takže bych to viděl na :
Prongy Mezs
Timonen Coburn
Carle ODonnel ( který má podle mě Carlovi taky co nabídnout, i když nevím jak hral poslední roky)
V rezervě bude Bartulis, který je dost nadějný, ale podle mě ještě není zralý na NHL..takže uvidíme
No vcelku by som suhlasil, ale ked vidim Carlea v tretej obrannej dvojici :-O :) Uvidime, ako sa to nakoniec skonci, vcera som cital, ze Gagneho sa snazime vymenit, neviem ci by na vymenu nebol vhodnejsi Carter :hmm: A o Ashama sa udajne zaujima 5 klubov
„Možnosť výmeny mi nikto v Tampe nenaznačoval, je to pre mňa prekvapenie. Všetko sa udialo z minúty na minútu. Zavolal mi generálny manažér z Tampy Bay, že ma vymenil. Bol som v šoku. Philadelphia je zase výborné mužstvo, v poslednej sezóne hrala vo finále. Je to pre mňa nový začiatok, na ktorý sa teším a verím, že sa mi bude viac dariť ako v Tampe,“ povedal Andrej Meszároš.

Krátko po výmene už rodák z Považskej Bystrice absolvoval prostredníctvom telefónu prvý informatívny hovor aj s manažmentom Flyers a konferenčnú tlačovú besedu so zástupcami médií. „S generálnym manažérom Philadelphie som sa bavil čo a ako ďalej. S médiami to bol klasický, skôr uvítací rozhovor. Pýtali sa ma na očakávania i či som sledoval finále. Poznám mužstvo Flyers, viem, čo v ňom môžem očakávať,“ dodal Andrej Meszároš.
Uff jsem z toho zklaman.Meszaros snad nejhorsi volba to uz meli dat hamhuisovi 4.5 mega.Ted jeste spekulace o vymene Gagneho toho bych zrovna opravdu nechtel ztratit takovy patriot Philly hraje tam uz deset let a za dobrou cenu dela dobry vysledky.

Kdyz uz vymenu tak Cartera kterej ma dobrou cenu na trhu a nebyl by podle me takova ztrata.

A prosim podepsat meho oblibence Ashama.
Obrázek

Fuj, Flyers by sa mali hanbiť, že v niečom tak teplom niekedy vôbec vyšli na ľad v súťažnom zápase... :grc:
Fuj, Flyers by sa mali hanbiť, že v niečom tak teplom niekedy vôbec vyšli na ľad v súťažnom zápase... :grc:[/quote]

:biglol: :D u Flyers se pry nehraje na goly ale na design :D
Martin #27 píše:u Flyers se pry nehraje na goly ale na design :D
Golu jste si myslim od nas loni uzili pozehnane... :ja_neviem:
Martin #27 píše:Fuj, Flyers by sa mali hanbiť, že v niečom tak teplom niekedy vôbec vyšli na ľad v súťažnom zápase... :grc:
:biglol: :D u Flyers se pry nehraje na goly ale na design :D[/quote]

:wowo: :wowo: :wowo: Fanusik Devils hovori o goloch :wowo: :wowo: :wowo:
Tak už to vypadá, že podepíšeme Zherdeva. Co na to říkáte?
Já mám takové smíšené pocity, na jednu stranu je to extra talent a už by měl být mentalitou trošku na jiném levelu, ale na druhou stranu je to Rusák a velmi náladový hráč. Za slušné prachy bych to asi risknul..uvidíme.

Když se tak dívám všude možně na rumory, tak snad máme zájem o všechny hráče :D
Žerdev je dobrý. V pohode.
Ja osobne bych se teda trosku zameril na budoucnost az budeme muset podepsat Napriklad Girouxe,VanRiemsdyka nebo Leina.

Podle me ofenziva je velmi dobra a defenziva taky jaks taks akorat ten Mezaros mi dela vrasky za ty prachy mohli byt lepsi hraci.

Ale pokud by byl na jednu sezonu treba za 2 mega tak proc ne.

Jak rikam hlavne bych se snazil stabilizovat kadr a navic jsem trosku sklaman ze asi nezustane Asham v play off jsem ho mel fakt rad ale treba se jeste najde misto.
12476 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS