Na drzovku povedané, ale pravdaThrashersFan píše:Celé tohtoročné Winter Classic je hnus.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WASHINGTON CAPITALS
Diskuze o jednotlivých týmech nejkvalitnější hokejové ligy na světě.
Ja osobne nemám žiaden nejaký problém s tým, aby hrali Winter Classic tímy, ktoré sú pomerne mladé (síce to sa o Caps a ani pens nedá povedať), ja mám problém s konfrontáciou týchto dvoch súperov, ktorá je na Winter Classic nevhodná. Winter Classic by malo byť súbojom tímov, ktoré majú medzi sebou nejakú rivalitu, ktoré majú za sebou veľmi zaujímavú, často pikantnú sériu zápasov. To sa o týchto dvoch tímoch nedá povedať. Nejaká rivalita je len umelo vytvorená a často zmenšovaná len na rivalitu Crosby vs. Ovečkin (o ktorej tiež pochybujem, keďže podľa mňa medzi nimi nie je žiadna rivalita).
dresy su nadherne
s hladanim rivala je to problematicke, mozno tak philadelphia, kazdopadne hnus to urcite nebude, zapasy s pens boli najlepsie v sezone, ta vyhecovanost na oboch stranach proste je velka a bolo zrejme, ze skor ci neskor budu dane timy do podobneho duelu dotlacene. nepamatam si, ze by sa nejako riesilo buffalo, neviem, kde ma byt problem, prvorade z mojho pohladu je vidiet skvely hokej, coho pens aj caps su najpravdepodobnejsou zarukou. na hnus mi je skor z pripravovaneho serialu HBO a aktivit podobneho charakteru, tlacenka a la Premier league
s hladanim rivala je to problematicke, mozno tak philadelphia, kazdopadne hnus to urcite nebude, zapasy s pens boli najlepsie v sezone, ta vyhecovanost na oboch stranach proste je velka a bolo zrejme, ze skor ci neskor budu dane timy do podobneho duelu dotlacene. nepamatam si, ze by sa nejako riesilo buffalo, neviem, kde ma byt problem, prvorade z mojho pohladu je vidiet skvely hokej, coho pens aj caps su najpravdepodobnejsou zarukou. na hnus mi je skor z pripravovaneho serialu HBO a aktivit podobneho charakteru, tlacenka a la Premier league
Takze...
Co se tyce zapasu Caps-Penguins, loni Penguins prohrali vsechny 4 zapasy(1 po najezdech) ale i pres trpkost proher musim uznat ze hokej to byl vzdycky naprosto skvely, hodne golu a asi to bylo to nejlepsi z cele ZC co bylo fanouskum nabidnuto. O serii z playoffs 2009 ani nemluve, to byl totiz hokej uplne excelentni a jen tezko si dokazu predstavit atraktivnejsi, na tu serii nezapomenu do konce zivota. O zabavu bude tedy i ted skoro urcite postarano.
Thrasherfan: Rivalita ze tam neni? Clovece, tak to se sakra pletes. Ta rivalita tam je a je obrovska, nic umeleho, pocituji ji naprosto vsichni hraci, casto prichazeji nove urazky z obou hracskych taboru... A co vyvadeji fanousci na americkych forach na margo techto rivalu, to je nekdy vazne sila. Myslim, ze i dlouhodoba silna rivalita Pens vs. Flyers je momentalne prekonana rivalitou s Capitals. Navic urcita nezanedbatelna rivalita s Caps tady byla jiz pred erou Crosbyho a Ovechkina, casto se tyhle teamy stretavaly v playoffs a vzdy to bylo vypjate. Ale bylo to tehdy hlavne ze strany fandu Washingtonu, kteri neumeli prokousavat prohry. Ted je to ovsem naprosto oboustranna nevrazivost fifty-fifty...
Co se tyce zapasu Caps-Penguins, loni Penguins prohrali vsechny 4 zapasy(1 po najezdech) ale i pres trpkost proher musim uznat ze hokej to byl vzdycky naprosto skvely, hodne golu a asi to bylo to nejlepsi z cele ZC co bylo fanouskum nabidnuto. O serii z playoffs 2009 ani nemluve, to byl totiz hokej uplne excelentni a jen tezko si dokazu predstavit atraktivnejsi, na tu serii nezapomenu do konce zivota. O zabavu bude tedy i ted skoro urcite postarano.
Thrasherfan: Rivalita ze tam neni? Clovece, tak to se sakra pletes. Ta rivalita tam je a je obrovska, nic umeleho, pocituji ji naprosto vsichni hraci, casto prichazeji nove urazky z obou hracskych taboru... A co vyvadeji fanousci na americkych forach na margo techto rivalu, to je nekdy vazne sila. Myslim, ze i dlouhodoba silna rivalita Pens vs. Flyers je momentalne prekonana rivalitou s Capitals. Navic urcita nezanedbatelna rivalita s Caps tady byla jiz pred erou Crosbyho a Ovechkina, casto se tyhle teamy stretavaly v playoffs a vzdy to bylo vypjate. Ale bylo to tehdy hlavne ze strany fandu Washingtonu, kteri neumeli prokousavat prohry. Ted je to ovsem naprosto oboustranna nevrazivost fifty-fifty...
Co se týče Winter Classic, byl jsem rád, že jsme ho hráli, ale proč zrovna s Pens
?!? Kdyby nás nechali hrát s Torontem a vyjímečně to takhle nechali prolnuté, tak věřím, že by těch 100 000 přišlo. Fans Leafs vždycky jezdí do Buffala ve velmi hojném počtu (však to taky mají kousek).
Čo aj svedčí o fanúšikoch Pittsburghu nemálo. Ako príklad tvrdenia demonštrujúci (hádam to pochopíš/te) by som uviedol celkom príznačne Manchester United a "rivalita" vs. rivalita s Chelsea a Liverpoolom. Čo myslíš, predbehla Chelsea niekedy, či niekedy predbehne Reds v "rivalite" tak ako udajne podľa tvojich slov Caps predbehli Flyers?Atlantik píše:Myslim, ze i dlouhodoba silna rivalita Pens vs. Flyers je momentalne prekonana rivalitou s Capitals. Navic urcita nezanedbatelna rivalita s Caps tady byla jiz pred erou Crosbyho a Ovechkina, casto se tyhle teamy stretavaly v playoffs a vzdy to bylo vypjate. Ale bylo to tehdy hlavne ze strany fandu Washingtonu, kteri neumeli prokousavat prohry. Ted je to ovsem naprosto oboustranna nevrazivost fifty-fifty...
Čo je Chelsea?Getzo5 píše:Čo aj svedčí o fanúšikoch Pittsburghu nemálo. Ako príklad tvrdenia demonštrujúci (hádam to pochopíš/te) by som uviedol celkom príznačne Manchester United a "rivalita" vs. rivalita s Chelsea a Liverpoolom. Čo myslíš, predbehla Chelsea niekedy, či niekedy predbehne Reds v "rivalite" tak ako udajne podľa tvojich slov Caps predbehli Flyers?Atlantik píše:Myslim, ze i dlouhodoba silna rivalita Pens vs. Flyers je momentalne prekonana rivalitou s Capitals. Navic urcita nezanedbatelna rivalita s Caps tady byla jiz pred erou Crosbyho a Ovechkina, casto se tyhle teamy stretavaly v playoffs a vzdy to bylo vypjate. Ale bylo to tehdy hlavne ze strany fandu Washingtonu, kteri neumeli prokousavat prohry. Ted je to ovsem naprosto oboustranna nevrazivost fifty-fifty...
tak tipoval som, ze perreault ostane v prvom time a dostane sancu, ale dnes bol poslany na farmu, cim sa otvara priestor pre johanssona, ktory nadalej ostava v rosteri. priprava mu vysla, sancu si urcite zasluzi, ziadne prehnane ocakvania ale nemam, verim, ze ani boudreau nebude prilis tlacit na pilu.
minato píše:tak tipoval som, ze perreault ostane v prvom time a dostane sancu, ale dnes bol poslany na farmu, cim sa otvara priestor pre johanssona, ktory nadalej ostava v rosteri. priprava mu vysla, sancu si urcite zasluzi, ziadne prehnane ocakvania ale nemam, verim, ze ani boudreau nebude prilis tlacit na pilu.
doplaca na velku konkurenciu na pozicii centra, ktora pretrvava aj po odchode belangera s morrisonom, backstrom,flash, laich, steckel a najnovsie johansson predstavuje kvalitu proti ktorej sa tazko presadzuje. mne bol vzdy sympaticky, jeho herny prejav prinasal v minulej sezone ozivenie, dynamickost, pohyb, pekne sa na to diva
Takže je to konečně zde.
Capitals dnes hrají první zápas sezóny.
Tady jsem si dovolil napsat preview "mých koníků".
Kdo má chuť, ale hlavně čas, tak přeju hezké čtení.
Takže preview:
Washington Capitals - 2010 / 2011
Vstup do NHL:
11. června 1974
První sezóna: 1974-75
Stadión: Verizon Center, 18.277 diváků
Adresa: 627 N. Globe Road, Arlington, VA 22203
Největší úspěchy: finále Stanley Cupu 1998
Individuální rekordy jedné sezóny:
Branky: 65 - Alexandr Ovečkin (2007-08)
Asistence: 76 - Dennis Maruk (1981-82)
Body: 136 - Dennis Maruk (1981-82)
Trestné minuty: 339 - Alan May (1989-90)
První volby Caps za posledních 10 let
2001 - Nathan Paetsch - obránce 58. místo
2002 - Steve Eminger - obránce 12. místo
2003 - Eric Fehr - pravé křídlo 18. místo
2004 - Alex Ovečkin - levé křídlo 1. místo
2005 - Sasha Pokulok - obránce 14. místo
2006 - Nicklas Backstrom - centr 4. místo
2007 - Karl Alzner - obránce 5. místo
2008 - Anton Gustafsson - centr 21. místo
2009 - Marcus Johansson - centr 24. místo
2010 - Jevgenij Kuzněcov - centr 26. místo
Zajímavosti poslední sezóny:
Nejvíc gólů Capitals: Ovečkin - 50 (3. celkově)
Nejvíc asistencí: Bäckström - 68 (3. celkově)
Nejvíc bodů: Ovečkin - 109 (3. celkově)
Nejvíc +/- : Schultz - +50 (1. celkově) - ( první čtyři místa hráči Caps)
Nejvíc bodů obránce - Green - 76 (1. celkově)
Body Washington Capitals -121 (1. celkově)
Vstřelené góly - 318 (1. celkově)
Přišli:
Dustin Stevenson - obránce - smlouva na 2 roky
Marcus Johansson - centr - smlouva na 3 roky (1. volba Caps 2009)
D.J. King - levé křídlo - ze St. Louis - 2 roky
Brian Willsie - centr - 1 rok
Brian Fahey - obránce - 1 rok
Dany Sabourin - brankař - 1 rok
Matt Hendricks - centr - 1 rok
Brandon Anderson - brankař - 3 roky
Lawrence Nycholat - obránce - 1 rok
Philipp Grubauer - brankař - na 3 roky
Odešli:
Stefan Della Rovere - levé křídlo - St. Louis (za D.J. Kinga)
Chris Bourque - levé křídlo - A. Mytisči (KHL)
Kyle Wilson - centr - Columbus
Alexandre Giroux - centr - Colorado
Quintin Laing- levé křídlo - volný hráč
Joe Corvo - obránce - Carolina
Shaone Morrisonn - obránce - Buffalo
Milan Jurčina - obránce - N.Y. Islanders
Brendan Morrison - centr - Calgary
Eric Belanger - centr - Phoenix
Scott Walker - pravé křídlo - volný hráč
José Theodore - brankař - Minnesota
(připadám si jako věštec. Dne 29. dubna 2010 , jsem psal, že posledních 7 hráčů na tomhle seznamu, má u Caps konečnou a všechny jsem trefil).
Prodloužili smlouvu:
Nicklas Bäckström - centr - smlouva na 10 let
Boyd Kane - levé křídlo - 1 rok
Tomáš Fleischmann - centr - 1 rok
Andrew Joudrey - centr - 1 rok
Zach Miskovic - obránce - 1 rok
Patrick Mcneill - obránce - 1 rok
Andrew Gordon - pravé křídlo - 1 rok
Jay Beagle - centr - 1 rok
Eric Fehr - pravé křídlo - 2 roky
Kyle Greentree - levé křídlo- 1 rok
Jeff Schultz - obránce - 4 roky
Boyd Gordon - centr - 1 rok
Tom Poti - obránce - 2 roky
Michal Neuvirth - 2 roky
Zajímavosti:
Michael Nylander byl zapůjčen na farmu Floridy, naopak Sheldon Souray, byl zapůjčen na farmu Capitals do Hershey..
Zranění:
Semjon Varlamov - ????
Po loňské fantastické základní části, kterou Capitals s přehledem vyhráli, přišel těžký pád na zem a v prvním kole play off se Washington poroučel po 7-mi zápasové bitvě z Montrealem, s kola ven..
Tenhle celek jsem si nepřál, (viz. můj příspěvek ze dne 13 dubna 2010) a je fakt, že na vypadnutí Caps měl největší zásluhu slovenský čaroděj Jaro Halák..
Hráči co nijak neoslnili, odešli a úkoly byly stanoveny jasně.
Podepsat Bäckströma, Schulze, Fehra a přivést velmi kvalitního obránce..
Podpisy se podařily + Flesch,
ale žádného slušného beka GM nepřivedl..
Takže Capitals nijak výrazně neposílili a přivedli jen tvrdého bijce D.J. Kinga, za kterého bohužel obětovali taky tvrdého hráče, ale zároveň reprezentanta Kanady do 20 let, Stefana Della Rovereho...
Hodně se očekává od mladého švédského talenta Marcuse Johanssona, první volby Capitals z roku 2009, který by zatím měl nastupovat ve třetí lajně, mezi Chimerou a Fehrem...
Mrzí mě, že místo nezbylo na skvělého centra Mathieu Perreaulta, který hrál skvěle v přípravě, ale asi bohužel doplací na svou výšku...
Rovněž skvěle zahrál mladíček a budoucí skvělý centr Cody Eakin, ale vedení Capitals ho zatím vrátilo do juniorské ligy..
Do posledních chvil se drželi v kádru Capitals také obránci Lawrence Nycholat a překvapivě také Brian Fahey.
Určitě v průběhu sezóny, při zranění některého z beků, šanci dostanou...
Po kempu a 6-ti přípravných zápasech (bilance: 5 výher - 1 prohra),
se soupiska vykrystalizovala a takle by podle mě měli Caps nastupovat v prvních zápasech:
Brankaři:
Neuvirth
Sabourin
Obranné dvojice:
Green - Schultz
Poti - Carlson
Sloan - Alzner (Erskine)
Útoky:
Ovečkin - Bäckström - Knuble
Laich - Fleischmann - Semin
Chimera - Johansson (Hendricks) - Fehr
D.J. King - Steckel (B. Gordon) - Bradley
V sestavě oproti loňsku téměř žádné změny. Bude zajímavé sledovat, jak si náš Neuvirth povede v roli "jedničky", dokud se Varlamov neuzdraví...
A jak si povede "neposílená" obrana Capitals....
Těm, co vydrželi číst až do konce gratuluji a obdivuji je a já si jdu dát po té "vyčerpávající" práci pivko...
Doufám, že se to aspoň někomu líbilo...
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Capitals dnes hrají první zápas sezóny.
Tady jsem si dovolil napsat preview "mých koníků".
Kdo má chuť, ale hlavně čas, tak přeju hezké čtení.
Takže preview:
Washington Capitals - 2010 / 2011
Vstup do NHL:
11. června 1974
První sezóna: 1974-75
Stadión: Verizon Center, 18.277 diváků
Adresa: 627 N. Globe Road, Arlington, VA 22203
Největší úspěchy: finále Stanley Cupu 1998
Individuální rekordy jedné sezóny:
Branky: 65 - Alexandr Ovečkin (2007-08)
Asistence: 76 - Dennis Maruk (1981-82)
Body: 136 - Dennis Maruk (1981-82)
Trestné minuty: 339 - Alan May (1989-90)
První volby Caps za posledních 10 let
2001 - Nathan Paetsch - obránce 58. místo
2002 - Steve Eminger - obránce 12. místo
2003 - Eric Fehr - pravé křídlo 18. místo
2004 - Alex Ovečkin - levé křídlo 1. místo
2005 - Sasha Pokulok - obránce 14. místo
2006 - Nicklas Backstrom - centr 4. místo
2007 - Karl Alzner - obránce 5. místo
2008 - Anton Gustafsson - centr 21. místo
2009 - Marcus Johansson - centr 24. místo
2010 - Jevgenij Kuzněcov - centr 26. místo
Zajímavosti poslední sezóny:
Nejvíc gólů Capitals: Ovečkin - 50 (3. celkově)
Nejvíc asistencí: Bäckström - 68 (3. celkově)
Nejvíc bodů: Ovečkin - 109 (3. celkově)
Nejvíc +/- : Schultz - +50 (1. celkově) - ( první čtyři místa hráči Caps)
Nejvíc bodů obránce - Green - 76 (1. celkově)
Body Washington Capitals -121 (1. celkově)
Vstřelené góly - 318 (1. celkově)
Přišli:
Dustin Stevenson - obránce - smlouva na 2 roky
Marcus Johansson - centr - smlouva na 3 roky (1. volba Caps 2009)
D.J. King - levé křídlo - ze St. Louis - 2 roky
Brian Willsie - centr - 1 rok
Brian Fahey - obránce - 1 rok
Dany Sabourin - brankař - 1 rok
Matt Hendricks - centr - 1 rok
Brandon Anderson - brankař - 3 roky
Lawrence Nycholat - obránce - 1 rok
Philipp Grubauer - brankař - na 3 roky
Odešli:
Stefan Della Rovere - levé křídlo - St. Louis (za D.J. Kinga)
Chris Bourque - levé křídlo - A. Mytisči (KHL)
Kyle Wilson - centr - Columbus
Alexandre Giroux - centr - Colorado
Quintin Laing- levé křídlo - volný hráč
Joe Corvo - obránce - Carolina
Shaone Morrisonn - obránce - Buffalo
Milan Jurčina - obránce - N.Y. Islanders
Brendan Morrison - centr - Calgary
Eric Belanger - centr - Phoenix
Scott Walker - pravé křídlo - volný hráč
José Theodore - brankař - Minnesota
(připadám si jako věštec. Dne 29. dubna 2010 , jsem psal, že posledních 7 hráčů na tomhle seznamu, má u Caps konečnou a všechny jsem trefil).
Prodloužili smlouvu:
Nicklas Bäckström - centr - smlouva na 10 let
Boyd Kane - levé křídlo - 1 rok
Tomáš Fleischmann - centr - 1 rok
Andrew Joudrey - centr - 1 rok
Zach Miskovic - obránce - 1 rok
Patrick Mcneill - obránce - 1 rok
Andrew Gordon - pravé křídlo - 1 rok
Jay Beagle - centr - 1 rok
Eric Fehr - pravé křídlo - 2 roky
Kyle Greentree - levé křídlo- 1 rok
Jeff Schultz - obránce - 4 roky
Boyd Gordon - centr - 1 rok
Tom Poti - obránce - 2 roky
Michal Neuvirth - 2 roky
Zajímavosti:
Michael Nylander byl zapůjčen na farmu Floridy, naopak Sheldon Souray, byl zapůjčen na farmu Capitals do Hershey..
Zranění:
Semjon Varlamov - ????
Po loňské fantastické základní části, kterou Capitals s přehledem vyhráli, přišel těžký pád na zem a v prvním kole play off se Washington poroučel po 7-mi zápasové bitvě z Montrealem, s kola ven..
Tenhle celek jsem si nepřál, (viz. můj příspěvek ze dne 13 dubna 2010) a je fakt, že na vypadnutí Caps měl největší zásluhu slovenský čaroděj Jaro Halák..
Hráči co nijak neoslnili, odešli a úkoly byly stanoveny jasně.
Podepsat Bäckströma, Schulze, Fehra a přivést velmi kvalitního obránce..
Podpisy se podařily + Flesch,
Takže Capitals nijak výrazně neposílili a přivedli jen tvrdého bijce D.J. Kinga, za kterého bohužel obětovali taky tvrdého hráče, ale zároveň reprezentanta Kanady do 20 let, Stefana Della Rovereho...
Hodně se očekává od mladého švédského talenta Marcuse Johanssona, první volby Capitals z roku 2009, který by zatím měl nastupovat ve třetí lajně, mezi Chimerou a Fehrem...
Mrzí mě, že místo nezbylo na skvělého centra Mathieu Perreaulta, který hrál skvěle v přípravě, ale asi bohužel doplací na svou výšku...
Rovněž skvěle zahrál mladíček a budoucí skvělý centr Cody Eakin, ale vedení Capitals ho zatím vrátilo do juniorské ligy..
Do posledních chvil se drželi v kádru Capitals také obránci Lawrence Nycholat a překvapivě také Brian Fahey.
Určitě v průběhu sezóny, při zranění některého z beků, šanci dostanou...
Po kempu a 6-ti přípravných zápasech (bilance: 5 výher - 1 prohra),
se soupiska vykrystalizovala a takle by podle mě měli Caps nastupovat v prvních zápasech:
Brankaři:
Neuvirth
Sabourin
Obranné dvojice:
Green - Schultz
Poti - Carlson
Sloan - Alzner (Erskine)
Útoky:
Ovečkin - Bäckström - Knuble
Laich - Fleischmann - Semin
Chimera - Johansson (Hendricks) - Fehr
D.J. King - Steckel (B. Gordon) - Bradley
V sestavě oproti loňsku téměř žádné změny. Bude zajímavé sledovat, jak si náš Neuvirth povede v roli "jedničky", dokud se Varlamov neuzdraví...
A jak si povede "neposílená" obrana Capitals....
Těm, co vydrželi číst až do konce gratuluji a obdivuji je a já si jdu dát po té "vyčerpávající" práci pivko...
Doufám, že se to aspoň někomu líbilo...
GO CAPS GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
carlsonov vzostup je naozaj uzasny, obcas este "strati" hlavu, vyleti, a potom chyba vzadu, co sa mu obcas stalo aj v priprave, je to ale hrac s vybornou ofenzivou, vie skvele strielat najma zapastim, a solidnou defenzivou, na 20rocneho beka vie toho viac ako dost, verim ze spolu s defenzivnejsie ladenim alznerom vytvoria dvojicu na dlhe roky.
Carlsona som už na konci minulého ročníka tipoval na top4 Caldera, za včerajšok komentár nepotrebuje.
Prvýkrát som ale videl Johanssona a chlapec ma zaujal, na jeho pohyb sa nádherne pozerá a páči sa mi i jeho hokejové myslenie. Navyše fakt prekypoval sebavedomím. Pravda, pri našom včerajšom výkone sa tomu ani nečudujem. Budem ho sledovať pozornejšie, keď na to bude príležitosť.
Prvýkrát som ale videl Johanssona a chlapec ma zaujal, na jeho pohyb sa nádherne pozerá a páči sa mi i jeho hokejové myslenie. Navyše fakt prekypoval sebavedomím. Pravda, pri našom včerajšom výkone sa tomu ani nečudujem. Budem ho sledovať pozornejšie, keď na to bude príležitosť.
bal som sa o jeho vykony, viac som doveroval perreaultovi, ktory uz predsa len nejake skusenosti ziskal, a chcel, aby minimalne zo zaciatku hraval v ahlke, pretoze prilisne ocakavania a automaticke porovnavacky s backstromom mozu skor ublizit ako pomoct. v druhej a tretej tretine sa predviedol v slusnej fazone, co napravilo moj dojem z jeho vykonu po tretine prvej, kedze bol pri oboch goloch
( co bolo vzhladom na fakt, ze boudreau si ho vybral do timu kvoli vyuzivaniu v PK a lepsej defenzivnej cinnosti v porovnani s mathieuom dost paradoxne
.ja osobne ziadne prehnane ocakavania nemam, radsej sa necham potom o to prijemnejsie prekvapit, ze to v sebe ma, som videl uz na juniorskych MS
Neviem ako to vidí Boudreau, ale nebyť toho, že mi toto hovoríš, ani by som tomu neveril, ten chlapec zaujal smerom dopredu min. o 50% viac než smerom dozadu v každom shifte. Defenzívne tam len tieňoval, dopredu bol nebezpečný. Inak ako som už neraz spomínal, ja som v tíme chcel tiež Perraulta no...minato píše:...co napravilo moj dojem z jeho vykonu po tretine prvej, kedze bol pri oboch goloch( co bolo vzhladom na fakt, ze boudreau si ho vybral do timu kvoli vyuzivaniu v PK a lepsej defenzivnej cinnosti v porovnani s mathieuom dost paradoxne
![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé